-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
Koszi akkor talán ez? [link] Bocs de nem értek hozza, a UPC meg nem válaszol. Norvégiában használom és itt nagyon nehéz ilyet kapni mert a szolgáltatók párosítva adjak csak a saját élőfizetésükhöz. Esetleg tudnál linkelni magyarországi forrást ami tuti jó hozza? Szerencsére nekem nincs párosítva, most is saját beltérivel használom. Az számít a modul eseteben, hogy hd adásokat is akarok fogni vele? Koszi előre is.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy 50PUS6809-es philips tevem amiben van satelit tuner, szerintetek ez a CAM MODUL jo volna UPC muholdas adasokhoz? [link]
-
radio100jozs
őstag
Én nem tapasztalom, hogy probléma lenne a felmondásokkal, az ÁSZF-ben elég konkrtan le van írva a teendő.
Nekem is február 5-én járt le a hűség, ezért rászámolva a 8 napos felmondási időt is január második felében ajánlott levélben elküldve felmondtam a hűség idő lejártát követő nappal a szolgáltatást.
Majd jött rendesen a következő havi számla február elején, de nem idegesítettem magamat, hisz a felmondás az ÁSZF szerint él. A hét elején meg hívtak, hogy akkor rögzítették a felmondást a jelzett időponttal, de azért még tettek ajánlatokat, de mondtam, hogy nem kérem, KTV-t kötöttem be, említette az ügyintéző, hogy a számla tárgytalan, nem kell fizetnem semmit. Majd ebben a pillanatban inaktív is lett a szolgáltatás. Mondta, hogy küld levelet, amivel az STB-ket vissza tudom szolgáltatni. Én még nyertem is, mert majd 1 hétig ingyen használhattam tovább a szolgáltatást, és nézhettem a HBO-t.Ennyi, felesleges itt parázni, meg rohangálni mindenféle hivatalokhoz, attól még a dolog megy, mert te nem azonnal kapsz rá választ.
-
Laca0
addikt
Én megkérdeztem a upc-t, hogy elfogadják-e a telefonos lemondást, elfogadták. Nem számláztak 8 napnál többet végülis, ez meg benne volt a szerződésben.
Az, hogy felmondás alatt kaptam havi számlát az csak a rendszerük rugalmatlanságából adódik. De amikor felhívtam őket, ők is mondták, hogy ne fizessem be.
Tehát végülis korrekt volt az ügyintézés. Csak kicsit sokallottam a 2-3 hét késést, hogy leadhassam a boxokat. -
gabaly
tag
Nagyjából ugyanezt játszotta el velem a Tré! Hibáztam és ti is, mert a lemondást ajánlott levélben kell elküldeni! Nekem azért sikerült 1 nappal a hűségidőm előtt lemondani telefonba (a lemondást 1 hónappal a hűség lejárta előtt indítottam), de minden vissza értesítést 1, az az egyetlen nappal intéztek felém és volt közben több ünnep nos, amit imélben küldtek ki azt meg mindíg ünnep szombatján kaptam meg!!! Egy genny az egész szolgáltató világ, 2-3 hét plusz pénzért mindent megtesznek! De amikor a digit 5 év használat után lemondtam, ott semmi probléma nem lehetett mert kiokosítottak, hogy levélben kell lemondani. Viszont a Trénél már hibáztam. Nem telefonon kell intézni, a postai ajánlott levelet nem tudják elsinkelni!!
Egyébként a neten ezekről a lemondásokról rémtörténetek keringenek, ha jól hiszem a homáron van a legtöbb.
-
Laca0
addikt
válasz
Bogyi007 #6037 üzenetére
Amikor én felmondtam (mert másképp nem lehet a box-okat leadni) telefonon, határozottan kijelentettem, hogy a mai nappal felmondom a teljes szolgáltatást. Nekem is jöttek azzal, hogy egyedi kedvezményeket ajánlanak, hogy meggondoljam magam, várjam meg a jelentkezésüket. Én mondtam, hogy nem várok semmit, most azonnal felmondom. Így volt kb, 3 hét mire megkaptam a papírt, amivel a boxokat vissza tudtam adni. Addig én is kaptam havi számlát, de nem fizettem be. Utólag visszaminuszolták és tényleg csak a 8 felmondási napra állítottak ki számlát, ami a szerződésben van.
-
Bogyi007
veterán
Most február 5.én járt le a hűségidőm, még január 16.-án jeleztem az ügyfélszolin hogy nem szándékozok hosszabítani akkor azt mondták, hogy rendben majd visszahívnak és majd ennek megtörténte után kapom kézhez a levelet amivel együtt tudom leadni a STB-okat és a tartozékokat. Rá 2 hétre rájuk csörögtem, hogy mi lesz már azzal a telefonnal? Azt mondjták, hogy már többször is kerestek de nem vettem fel. Mondom az lehetelen mert mindig nálam a mobilom aminek a számát megadtam (és már korábban is megadtam nekik) mondom ellenőrizzük le a számot. Akkor kiderült "elvileg" rossz szám volt a rendszerükben amit kijavítottak és most már minden ok és hívnak. Eljött 5.-e hvás még sehol, de közben megkaptam az új számlát az eddigi 6180 forint helyett (Direct+ csomag PVR-es STB + 2. media Box + HD csomagom van) 7180 forintról és írják benne, azt is hogy örömmel közlik velem, hogy a következő hónapban már ha nem is teszek semmit már csak 4240 forintot fogok fizetni. Mi van?! Kapásból hívom őket hogy erről szó sem volt!!!
Azt mondja az ügyintéző, hogy semmi para a gépben benne van hogy 16.-án jeleztem a visszalépésemet és majd hívnak. Mondom ezt már mondták párszor és ez az új levél is már január 27.-i dátummal van ellátva, azaz valaki itt nagyon nem mond igazat.
Tegnap este megint felhívom őket, hogy még mindig semmi. A szokásos sablonduma és mondják, hogy a héten hívnak és utána jön a levél és onnantól megszűnik az előfizetem.
NOS! Itt van vége a dolognak részemről és megyek valami hatósághoz. Egy rohadt forintot nem vagyok hajlandó adni a cégnek természetesen! Nem is használom ezt a sz***! Főleg nem úgy hogy ez a havi díj a Digi kábeles előfizetésemnek a duplája!!! Nem tudom kik hívnának vissza és mit akarnának nekem mondani vagy ajánlani, de nem kell!!!! Le adni akarom ezt a pakkot és Viszontlángos!
Kikhez fordulhatok panaszommal és/vagy mit tehetek?
-
poli27
veterán
Fekete philips beltérit lehet még kérni?
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha lejárt a hűség, és alapcsomagra szeretnék visszaállni, akkor ugye a váltás után már nem lesz újabb hűségidő? -
Watt25
veterán
válasz
DougButabi #6033 üzenetére
Megvolt már erre is itt a válasz: nagy valószínűséggel a tévé/CA modul egyszerre csak egy csatornát hajlandó kikódolni. Tehát a tévéd tud másik csatornát megjeleníteni/rögzíteni, amennyiben a másik (vagy mindkét) csatorna kódolatlan...
Próbáld meg úgy, hogy az egyik adó a 11900 H -n lévő 1Music. Elvileg az nem kódolt. -
DougButabi
tag
Twin tunerrel kapcsolatban sajnos van tapasztalatom.
Egy nagy kalap fo.. Vagy én vagyok béna, a samsunggal együtt.Szóva h5500 2 F csatis a TV.
Ha műsort rögzítek, és el akarok kapcsolni, kiírja, hogy a felvétel le fog állni. Egyből semmi.
PIP-nél sem tudok másik csatornát nézni a kis ablakban. kettőből semmi....
Samsungot felhívtam, mondom nem tudok mást nézni mint amit felveszek, azt mondták, azért, mert ezt nem tudja a tévé (pedig a dobozára rá van írva), mondom akkor miért van rajta két F csati, válasz: a PIP miatt. Mondom célnál vagyunk, mert az sem működik. Felajánlotta, hogy kérhetek telefonos segítséget, ha TV előtt vagyok, passzoltam, mert napközben dolgozok, de talán egyszer megejtem, és beszámolok.
-
pumukli4573
tag
válasz
tokland #6031 üzenetére
philips dsr 8111
kérj ice kártyát az jobb még mindig ,mint párosított HD doboz ... ,de nem tudom miért osztanak ilyen boxokat mindig ...
bent voltam UPC boltba akkor halom ice kártyája volt bedugva fiókba kártyapakliból húzott ki nekem 2DB ice kártyát és azt bekapcsolta
szerintem volt vagy 100db hanem több -
tokland
újonc
Milyen beltériket adnak uj előfizetőknek?super pak +médiabox a második tv hez
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha már van egy parabola antennám és egy Amiko beltéri egységem, akkor vehetek simán egy UPC kártyát bele? Hazaviszem, beledugom, és már nézhetem is? Köszi! -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Eléggé OFF téma, de így hirtelen nem tudtam hova kiírni.
Valaki ránézne az HBO GO-ra, hogy nála működik-e a lejátszás? [link]
Ezek az ingyenes tartalmak, így nem kell hozzá előfizetés.
Én ha rámegyek az "Epizód megtekintése" gombra semmi sem történik. -
pumukli4573
tag
válasz
phanfantom #6014 üzenetére
,,Ezek után várnod kell egy papírra, amit le kell adnod. Ez a papír hogy kerül a kezedbe, ki juttatja el hozzád?"
postán kiküldik neked azt a papírt és úgy mehetsz a ufszre boxostol
-
Bogyi007
veterán
És még a Digire mondják hogy Balkáni cég - anno műholdas csomagom volt náluk amit átírtam kábelesre. Ott a helyszínen megszűntették a műholdasat és a még meglevő előfizetési díj arányos részét is átvitték a kábelesre - azaz nem kellett egész hónapos számlát fizetnem elsőre....
-
Bogyi007
veterán
válasz
phanfantom #6014 üzenetére
Postán küldik ki.
Gyurka6: csak 5 hozzászólással kell följebb olvasnod... :-P
-
Bogyi007
veterán
válasz
phanfantom #6012 üzenetére
Onnan van az infó, hogy kell a papír a leadáshoz.
Egyébként beszéltem velük állítólag elírták a mobilszámomat - fura mivel màr korábban tavaly hívtak rajta...
-
Bogyi007
veterán
DvB-C tuneres tévém s Digi kábelem van, legtöbbet sportműsorokat nézek Discovery csatik unalmasak, a Upc-re kifizetett összegem (6180 ft - direct+ és felvevős box + Direct hd + 2. media box) jóval több mint a Diginek fizetett akciós csomagom 4760 ft (Digi+ csomag, 2 sd box, DigiFilm+Ci kártya, telefon, internet - amiből mi is kapjuk idén a gigásat) ami a hűségidő után is 6800 ft lesz csak (ebből a tévés pakk lesz 3800 a boxokkal együtt)
Kell további indoklás?
-
BGI
tag
válasz
Bogyi007 #6009 üzenetére
szia, miért vagy ennyire elégedetlen a szolgáltatással? Mit fogsz választani helyette?
nem tapasztaltam lassúságot az ügyfélszolgálatnál. Amikor egyszer megpendítettem hogy inkább lemondom a szolgáltatást, egyből tukmálni kezdték a kedvezményeket. szvsz írj nekik, írás csak jobban megmarad.
-
Bogyi007
veterán
Helló!
A Upc-nél mindig ilyen lassan mennek a dolgok?!
Február 5.-én lejár a hűségidőm és kizárt hogy meghosszabbítom. Anno Tré Homa-mal már megjártam a dolgot (hűségidő lejárta után másnap leadtam minden eszközt amit kellett, de mégis kiszámláztak 8 napot listaáron még mivel "véletlenül" éltek az apróbetűs részben írt 8 napos kikötési határidővel)
Ezt elkerülendő lassan már két hete január 16.-án telefonáltam az ügyfélszolgálatnak ezen ügyben, hogy addigra a kezemben legyen a papír ami kell az ügyfélszolgálati pontra hogy bevigyem az eszközöket a Upc-nek ami nálam van.
Akkor azt mondták hogy majd visszahív egy ügyintéző.
Ez azóta sem történt meg pedig már 2x is telefonáltam újra sz Üfsz-re ahol továbbra is azt hajtogatják hogy várjak a visszahívásra.De meddig még?! Nem akarok sem maradni sem egy forinttal sem többet fizetni a cég felé...
-
Pazolini
senior tag
válasz
pumukli4573 #6004 üzenetére
Az a FOX nem?
Vagy van másik felvevős is? (Értsd: két tuneres, HDD-s)
És azt is a UPC-től kapjuk?
Ezt azért kétkedve fogadnám... -
törölt tag
válasz
pumukli4573 #6004 üzenetére
Felvevős Humax HD DVR-ról volt szó az első perctől kezdve...
-
Pazolini
senior tag
válasz
pumukli4573 #6001 üzenetére
Modul neve UD-HDR, ez felvevős, 2 tuneres Humax HD-box neve.
UPC-nél
"Letölthető dokumentumok" alatt
HD-DVR-ként szerepel:
HUMAX HD DVR
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- Intel core I9 14900k, Corsair Vengeance Ram
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Ryzen 7 CPU-k
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest