- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
App-on keresztül jól látom, hogy a Sport2 és a Spíler1-2 is csak SD? A Sport1HD és M4Sport HD van csak? Amúgy milyen a sport minősége (főleg foci)?
Ha külföldön vagyok, korlátoznak, van erről tapasztalat?
Köszönöm
-
zsiz
őstag
Nekem is
Ki akartam iktatni az egyik STB-ot, ha már a tv-ben van tuner. Gondoltam lecserélem, 1 box - 1 CI modul felállásra. Ügyfélszolgálat szerint nem lehetséges.. Nem adhatnak box helyett modult. Pedig amúgy valami okádék ez a box
A megyében nincs hivatalos forgalmazó. A szomszéd megyében lévő forgalmazó pedig azt mondta ők nem cserélhetik, boxot csak boxra. Új előfizetéssel lehetne kérni náluk azt, amit én szeretnék. De akkor más nevére kéne kötni az előfizetést, hogy új előfizető legyen a rendszerben..Az app nálam működik, de változott, és nem a jó irányba. Sokkal kezelhetetlenebb lett egy ideje.
Pl. régen ha megnyomtam a CH váltó gombot egy visszajátszott műsor közben, akkor megkérdezte, hogy ugorjon az élő adásra vagy folytatom a lejátszást. Most semmi nem történik. Vagy megnyitom az EPG-t és a háttérben nem megy tovább az adás. Meg nem tudom még mi változott, de furcsa és nem olyan jó használni, mint eddig. -
vampire17
addikt
válasz
feloman #12036 üzenetére
En kb egy honapja rendeltem, adtak melle kartyat is, de nyilvan nem hasznalom. Meg vagyok elegedve amugy vele, En Telekomrol valtottam. A kepminoseg egesz jo, a HD (720p a max) tartalmak atlag 4Mbit el jonnek (tehat ekkora savszel kell) a bongeszoben.
En az appot Google TV-n hasznalom (Chromecast with Google TV), ott mintha nagyobb lenne a felbontasa a HD tartalmaknak, mint bongeszoben, de lehet csak placebo
(az miatt h messzebbrol nezem) A Tv amugy egy 1080p-s Samsung TV.
Ha HBO Max ot hasznalsz, akkor erdemes kerni a HBO packot, az mellett h jar 3 HBO csatorna, meg a Maxot is adjak, olcsobban, mint ha direktben fizetsz elo a HBO-nal!Nekem a fo ok a valtasra az volt, hogy a Telekom tv go nem hajlando telepulni Android (Google) TV-re... Minden mas, amit hasznalunk (Plex, Netflix, HBO max, Amazon Prime, Spotify, Youtube, Youtube Kids, Twitch...) megy gond nelkul, egy szolgaltatas miatt nem akartam meg egy kutyut.... A csaladi csomag igy egy kicsit dragabb (kb 300 Forintal) de nekem ennyit meger az a "kenyelem" hogy egy eszkozrol kezelek mindent.
Ami meg szimpatikus, h az interfesz fenyevekkel jobb a telekomenal, illetve a Yettelnel is (azt teszteltem meg korabban) -
feloman
aktív tag
válasz
garga01 #12035 üzenetére
Köszönöm a válaszokat #12035garga01, #12033csab2 és #12034nyesteb!
Parabolát nem szeretnék - de lehet csak el kell gondolkodni rajta -, belvárosi részen lakom, nincs a társasházon másnak sem, ahogy néztem az épületet körbe. Nem rendeltem még meg, nem tudom pontosan, hogy adnak e kártyát hozzá. Csak maga az technikai adottság érdekel, hogy mennyire működne jól - ezek szerint igen, néha lassulással. Este mérek sebességet, mennyire leterhelt a rendszer, meg körbe kérdezem a szomszédokat is ők mit használnak. -
garga01
őstag
válasz
feloman #12032 üzenetére
Parabola antennát nem tudsz felrakni? (az totál független a nettől, így ha nincs neted vmiért, tv akkor is lesz) Az elején adtak kártyát is az online tv csomaghoz, vagy te már nem kaptál hozzá? (Én már lemondtam több mint 1 éve, nem vagyok már annyira képben a csomagokkal.)
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy Yetteles Otthonnet csomaggal is tudom ezt a Direct One internetes tv szolgáltatást használni egy androidos Sony tv-vel? Sajnos ahova most költöztünk nincs optikai hálózat kiépítve és a Telekomos Tv + 30/5 Mbit/s internet 6120 Ft ajánlatát sokallom ilyen szolgáltatásért, alternatívát keresek.
Kösz előre is a választ! -
törölt tag
Valaki esetleg tudná szerkeszteni a téma összefoglalót? Nagyon elavult és a linkek többsége sem működik.
-
vampire17
addikt
válasz
vampire17 #12028 üzenetére
Folhivtam oket, valoban 1490 Ft havonta. Egy pdf ben amugy megtalaltam ezt az osszeget, de eleg jo eldugjak... nem tudom a csomagoknal a weboldalon miert nem lehet feltuntetni...
Be is aktivaltam, az ugyfelszolgalaton azt mondtak, ha lejar az egy honap, utana kell megkotni. Osszekotottem a meglevo HBO max elofizuval (van ilyen lehetoseg szerencsere) igy automatan atvette a regi Maxos fiokom adatait! Ez igy eleg jo, sporoltam kicsit es meg lett is plusz 3 csatorna a Max mellett
-
vampire17
addikt
válasz
Bubukain #12027 üzenetére
En most csak a Maxert fizetek 1590-et jelenleg. Ha a Direct one ad 3 HBO csatornat + a Maxot 1490-ert, akkor az ar-ertek aranyban jobb
Viszont a weboldalukon en sehol nem talalom az arlistat a premium csomagokra... Csak azt h az elso honapban ingyenes. Ez mindenkinek "egyeni ajanlat"? Vagy merre talalhato?
-
Bubukain
senior tag
válasz
vampire17 #12025 üzenetére
A csomag 4 csatornát tartalmaz: HBO, HBO 2, HBO 3, HBO HD. Ezek közül a HBO2, HBO3 és HBO HD csatorna a Direct Now alkalmazásban is elérhető. Itt a műsorok megállíthatóak és újraindíthatóak és 7 napig bármikor visszanézheted őket! Ráadásul a csomag részeként teljeskörű HBO Max hozzáférést is adunk!
én 1490 Ft-ot fizetek érte havonta, ha már van Max-od akkor szerintem felesleges, annyi csak hogy tv adásként is tudod nézni az HBO-t. -
vampire17
addikt
Sziasztok!
Azt esetleg valaki leirna, pontosan hogyan mukodik a Direct One-nal a HBO pack?
Azt latom, hogy a kisebb csomagnal az elso honap ingyenes, de mi van az utan? Errol nem talalok semmi infot... Illetve nekem van mar HBO Max elofizetesem, ami tartalmazza a 33% os kedvezmenyt (Go-rol jottem ) igy kb 1500 Ft a havidij. Ennel jobban megerheti a Direct one-os?
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Nálatok LG webos 4.0-án megy a Direct One app? Elindul, de ahogy indítanék valamit, homokórázik. Net rendben, YT megy 4k-ban is.
TV újraindítás, app frissítése megvolt. -
tomi5244
őstag
válasz
vampire17 #12022 üzenetére
Az a baj, hogy a Telekom nem enged három boxnál többet egy előfizetésbe, pedig kétlem, hogy a technikai oldal nem bírná el. Nálunk pl pont kéne egy 4. De ahhoz már új előfizu kell, ráadásul az új ipTV-nél kell plusz net előfizetés is, így egy 4. TV elérésé brutál drága lenne.
Ezért használok netTV-t. Eddig nekem bevált a Now, bár azért meg meg akad néha.
-
vampire17
addikt
En is attertem a Direct One ra
Eddig telekomos Net+TV szolgaltatasom volt, amiert 7100 Ft ot fizettem (gigas net).
Toroltettem a TV szolgaltatast, igy lett 4000 Ft csak a net (+ vezetekes telefon, a magenta 1 miatt, de nyilvan nem hasznalom)
Igy befizettem egy alapcsomagba, 2500 Ft ert.
Eddig meg vagyok vele nagyon elegedve! Nekem a celom az volt, hogy dobjam a Belteri egységem... Van egy "Chromecast with Google TV" stickem, amin hasznalom a Netflix, Prime, HBO Max, Disney plus, Plex, Spotify etc... cuccokat. Mivel a telekom nem engedi a TV Go-t androidos boxra telepiteni, csak telefonra(???!!!!!) ezert lenyegeben ez az egy dolog miatt kellett folyton forrast valtani a TV-n... nem beszelve, hogy volt egy tok folosleges eszkozom, hiszen a Telekomos belteri is androidos (de persze azon meg a Netflix nem megy, plusz egy kalap kaki az interfesz).
Ez mellett "trukkozni" kellett a halozattal is, a telekomos TV box nem megy csak ha a sajat routeruk tarcsaz be PPPoE-n.... Nekem viszont sajat tuzfalam/routerem van es azt akartam az tarcsazzon... Igy vegul ket PPPoE vonal lett egyszerre betarcsazva (azt engedi a Telekom) egyik csak a boxonak, a masik meg minden masnaka routeren meg a ket LAN kapcsolat lett osszerouteolva...
Elso blikkre amugy talan picit rosszabb a kepminoseg mint a tv go val, de a musorujsag meg az egesz menu felepites sokkal profibb, mint a Telekomnal! Termesztesen a legfontosabb h van Android TV appSzoval ha egy picit meg feltornasszak a minoseget, akkor csillagos ötös, igy "csak" sima ötös
-
beteg
őstag
válasz
oroszlan12 #12019 üzenetére
Úgy értettem a shield-et, hogy én inkább azt használom a mediaplayernek.
Rég vettem ilyesmit, nem tudom, most hol a legolcsóbb. De úgyis előbb be kéne határolnod, hogy melyikre is van szükséged. -
tomi5244
őstag
Köszönöm az infókat, meggyőztetek. Beregisztráltam, eddig mükszik frankón, bár 1 nap távlatából sok tapasztalat még nincs. Rendszeresen nézem az F1 és futball mérkőzéseket. IttOtt TV stabilan tolta, remélem itt is így lesz.
Azért ez az app ég és föld a másikhoz képest, van rendes műsorújság, epg, kedvecek listája TV bekapcsolásnál automatán belép stb.
-
beteg
őstag
válasz
oroszlan12 #12017 üzenetére
Mi nagyon szeretjük, csak jó tapasztalatunk van vele.
Igen, csak kártyát kértem a szolgáltatótól. Arra már nem is emlékszem, hogy milyen rendszerrel jött a vu, én Enigma2 -t tettem rá. Sok közül lehet választani, ízlés és igény dolga.
Talán van olyan rendszer, amivel alapból felismeri a kártyát és dekódol, de camból is több van. Nálam az oscam megy évek óta atom stabilan.
Amúgy nem kell megijedni tőle, így leírni tovább tart, mint megérteni és beüzemelni.
A plexet, embyt nem próbáltam. A kodival kísérleteztem, de nem is volt elég gyors és van shield-em, ezért ezt a részét nem használom. Talán nem mondok hülyeséget, ha: nem is ez az erőssége. De lehet h ma már jobbak ezek a téren…
A sat.hu fórumán majdnem mindent meg lehet tudni a témáról.
-
Bubukain
senior tag
válasz
tomi5244 #12013 üzenetére
nálam szintén LG OLED + Telekomos optika = teljesen stabilan és jól működik a Direct one rajta, napi használattal, és ami tényleg szuper ahogy #12014 zsiz írta: az alkalmazás egy új bemenetként jelenik meg. Bekapcsolás után így nem kell app-ot indítani, hanem magától indul.
Én kb már egy éve így használom.
Ugyanez a rendszer de Panasonic TV-n egy foshalmaz. -
beteg
őstag
válasz
Nálam az app közel sem stabil. Sokszor el sem indul. Sokszor fagy. (Két középkategóráis Samu tv-n. Illetve több media box-on is próbáltam valamikor a foci vb idején. Majdnem megöltek a szomszédok, mikor átjöttek, hogy majd a kertben nézzük projectorról!
Hát nem néztük.)
A dreambox, illetve már egy ideje a VU+ viszont minden tud, amit zsiz is írt. És még sokkal többet is. Pl. műsorújságból fel lehet venni egyszerre 3 másik adást, mint amit nézünk.Bármelyiket és bármikor visszanézhetőek
-
zsiz
őstag
válasz
Én teljesen átszoktam az app-ra, a boxot hetek óta be se kapcsoltam. Van műsorújság, emlékeztető, egyes csatornáknál bármelyik műsort újra lehet indítani, de van ahol csak az éppen aktuálisan futó műsort lehet. Meg sok csatornánál még egyáltalán nincs visszatekerés, remélem később ez változik még. Maga az app stabil, elég jól kezelhető, bár van egy két dolog amin javítanék. Nálam szintén LG tv van, az alkalmazás egy új bemenetként jelenik meg, ez is tök jó. Bekapcsolás után így nem kell app-ot indítani, hanem magától indul. Nekem mondjuk pár csatorna hiányzik, ami egyébként műholdon jön, de az app-ban nincs benne.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
LG WebOS TV-vel szeretném igénybevenni a Direct Now TV szlgáltatást. Azt nézem, hogy a Plus Now csomagban 1-2 csatorna kivételível minden van ami nekem kéne. Mos IttOtt Tv-t használok, nagyon stabil elégedett vagyok, de a TV app nagyon fapados, se epg, se semmi, meg a felület is nehezen kezelhető.
Direct One mennyire stabil? Telekomos optikai netünk van, egyszer mintha olvastam volna, hogy azzal gondok lehetnek, ha ilyen online TV-t használok.
Használ itt valaki ilyet, rendszeresen, napi szinten? Az app mennyire stabil?
Olvasom, hogy 12 havi szerződés kell :/ Ha előfizetek, 15 vagy 30 napon belül mennyire macera lemondani, ha esetleg nem vagyok elégedett?
Köszi!
Tomi -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy nagyon régi felvevős beltéri a műholdas upc-hez. Ha jól emlékszem akkor valamilyen Philips fekete színű. De. még jó volt, du. az történt hogy egy új tv lett beüzemelve és ugyanúgy HDMI-vel lett összekötve a beltérivel, de nincs hang azóta sem.
A tv-n tuti jó a hangszóró mert YT-on van hang, valamint NAS-ró lejátszva filmet szintén van hang. 3 féle HDMi-vel lett kipróbálva de ugyanúgy nincs hang, más portba kötve sem. A saját nem felvevős UPC-s beltérimmel viszont van hang. Optikán is összekötöttem a felvevős beltérit az új tv-vel de azzal sincs hang.
A kövi próba a régi tv visszarakása volt, de azon sincs hang már.Szerintetek mi a franc történhetett? Nem értem!
-
beteg
őstag
Hello,
Nem tudjátok véletlen, hogy hová lehet tovább menni, ha a Direct One 30 napja nem válaszol egy panaszomra?
Köszi! -
szkaroly
senior tag
Csak nálunk nem megy a tévé vagy másutt se?
-
gregory91
senior tag
válasz
garga01 #12000 üzenetére
Viccen kívül nem lenne rossz ötlet.Műholdas internet,hmmmmm.....
rosszcsont88:
"1 frekrenciára 3 HD csatorna fér kb...."
Akkor az adott TP szimbólum-sebessége vajon mennyi lehet? 10000?
Ezt azért meg cáfolnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest