Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz enginev3.0 #12599 üzenetére
Melyik csatorna? Mind? Csak az online, vagy a visszajátszás is?
-
nyesteb
tag
válasz pajanko #12592 üzenetére
Ezen én is átestem hasonlóan.
Jött egy mail tőlük később, hogy értékeljem az ügyfélszolgálatot, mert hívtam őket a box-tuner csere miatt, ami meghiúsult. Na, értékeltem (talán volt egy db 2-es is a sok 1-es mellett) és meg is kerestek kicsit később telefonon, hogy mi a baj, miért ilyen gyenge az értékelés. Elmondtam a jóembernek azt is és a számlát is, mire hüledezni kezdett, hogy ez nem így van, meg tuti valamit félreértettem, de pechére nem. Nem hagytam magam, mire utánanézett és kiderült, hogy valóban nem írtak jóvá valami kedvezményt és láss csodát, hirtelen a megállapodott, kedvezőbb árat kaptam. Igaz, 3 hónap visszamenőleg el lett felejtve, de így is legalább 9 hónapig normálisabb ár lesz. Utána meg körbenézek a piacon.Bár meg kell vallani, hogy állami Vodafone vagy állami Digi? Melyik jobb választás vidéken? Ki tudja...
A kábeles meg olyan áron megy, hogy akkor inkább nem nézem. -
m3tr0
őstag
válasz 4Grider #12594 üzenetére
Nálunk teljesen mindegy,hogy melyiket nézed mindegyik megáll.
Van mikor 8 óra alatt kétszer,van mikor egy film alatt 4-szer...
Sőt,ha visszanézem a műsort,ott is hajlamos megállni legalább egyszer.
Egy foshalmaz...de olcsó, és igazából szinte csak zenecsatornák mennek már,illetve néha csak,hogy mozogjon valami...annak meg mindegy ha megáll néha.
Szánalmas mondjuk de ez van. -
m3tr0
őstag
válasz enginev3.0 #12551 üzenetére
Nem gondolom,hogy a TV-vel lenne gond.
Bár nálunk is megakad LG-n, de sajnos más eszközön is.
A net jó, netflix jó, youtube jó, one direct online akad...
Bejelentettem már párszor,várom,hogy mi lesz a diagnózis.
Szerintem kb.le se szarják, vicc cég amúgy. -
pajanko
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 db csak kártyám. Fizetem is rendesen,de most leültem magam mellé.
2022.05.-től fizettem 4377-ft-ot.Ebben benne volt -200Ft az internetes fizetés miatt.Ok.
Most jött meg az új számla a februári 4877.-Ft.
2022.dec.14.-én kaptam emailt-t, hogy ha regisztrálok a fiókba,akkor 400Ft kedvezményt kapok.Ok
Regisztráltam Ok.
Nagyon örültek, hogy váltottam, de eddig is ügyfélkapun fizettem.Email is megjött. 2022.12.16.-án.
Nézem a januári számlát, mintha semmi sem változott volna.-200Ft kedvezmény van csak benne.fizettem 4377
Most meg 500Ft emelés.Új ár februárra 4877.-hümm
A számlát ugye nem tudom letölteni,ha csak befizettem.
Egy telefont megfog érni, mert nekem ez kicsit vicces. -
zsiz
őstag
válasz 4Grider #12586 üzenetére
Hogy meddig tart? Gondolom napokig. Na meg plusz egy évig a hűség miatt. Mert az amúgy tök logikus, hogy én, mint 6-8-nemtudom hány éve hűséges előfizető, nem kaphatok csak szolgaboxot, aki az utcáról beesik új előfizetőnek, az meg azt választ, amit akar. Nem véletlen nem akarok én már itt 1 év bilincset rakatni a kezemre. Csak ugye itt vidéken, egy kis faluban nem úgy tolonganak a szolgáltatók.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
garga01
őstag
Téged kellene kilapozni ebből a topikból Akkora arcod van, csoda hogy befér ide.
Leírtam, hogy "vagy PIP-be rakod", azaz NÉZNI is lehet 2 adót 1 TP-ről...
De várj! Ha indítasz egy felvételt, azt akár közben le is tudod játszani, szóval nézni is tudod akár azt vagy egy másik adót azonos TP-n Vagy ha még tovább akarunk lovagolni a a szavakon, ki mondta, hogy egyszerre akarod látni is?Akkor ki nem tud olvasni? Vagy inkább értelmezni?
[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
drdr
senior tag
Nem neked válaszoltam, nem tudom mit vittél melyik üzletbe... Nem is értem....
Unicable fejet nem említettem, mert azzal az igazi a az FBC ahogy a következő hozzászóló is írta..Mellesleg nem fogok oldalakat írni ebbe a topikba, ha valaki kíváncsi van megfelelő fórum erre.....
"Ez így nem igaz. unicable fejjel és dupla FBC funerrel igaz. Kb mint ha leírnád, hogy a vadász 500 méterről eltalálja a nyulat. Nem igaz, viszont ha feltesz egy távcsövet, már igaz lehet... Apróság, és be is láthatnád, hogy ennyitől igazzá vagy hamissá válik egy állítás, de a beismerés nem tudás, hanem jellem kérdése, az meg mindenkinek van, nem tanulható! "
Ennek se füle se farka. Ennyi. Te is beismerheted, hogy hülyeséget írtál....tanulhatod. Nem tudom sértésnek szántad, de szerintem hagyd abba.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz garga01 #12581 üzenetére
de a normál tuneren csak egyet tudsz nézni tunerenként"
Csak halkan írom, konkrét tényeket írtam, semmi mást. nézni nem tudsz második csatornát, az, hogy felveszed egy másik kérdés...
Szóval maradjunk annyiban, nem írtam baromságot, mindsössze nem értetted meg amit olvastál!
Nem írtam le a lényeget? Dehogynem. Semmi értelme az fbc tunernek, meret nincs annyi értelmes műsor egyszerre, hogy ki tudd használni.Lapozzunk, mert olyanokkal nem túl jó beszélgetni tényekről, ahol nem tudnak írni, meg nem tudnak olvasni!
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
garga01
őstag
Azért csak sikerült neked is baromságot írni
"A tuner odakapcsolva látja az adatfolyamot, és az épp aktuálisan nézett csatornát tulajdonképp kicsomagolja (demodulálja) neked az összes többivel együtt, de a normál tuneren csak egyet tudsz nézni tunerenként"
Már több mint 10 éve is tudta az Echosmart 791, hogy egy TP-n nézted az egyik adót, a másikat meg felvetted, nem kell ehhez FBC vagy nagy tudás. De mostani boxok között is van ami tudja ezt, E2-es nem FBC tuneresek is (vagy pipbe rakod).
Aki meg felvette az FBC tunert nem írta, de amúgy is dualban árulják, tehát nehéz lenne nem twint venni
Egyként meg lényeget nem írtad te se le, az FBC tunerhez a legjobb unicable fejet venni mert azzal lehet a legjobban kihasználni a képességeit.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Rick4
félisten
Olvasd vissza a két kommentedet, én az elsőre reagáltam. Kihagysz részleteket, mint pl az unicable fej, ha ezt említed, akkor már több köze lett volna az igazsághoz. Anélkül is megy, te is tudod, és pont úgy megy, ahogy leírtam. Sőt, pár napja írtam is, melyik üzletből vettem, és hogy korrekten visszaadták a pénzt, mert nem volt a támogatott fejek között, szóval én tudom, miről beszélek, egyelőre te pedig az első hozzászólással félrevezeted azt, aki nem ért hozzá, de olvassa!
"egy FBC tuneres stb egyszerre több transzpondert is tud látni,"
Ez így nem igaz. unicable fejjel és dupla FBC funerrel igaz. Kb mint ha leírnád, hogy a vadász 500 méterről eltalálja a nyulat. Nem igaz, viszont ha feltesz egy távcsövet, már igaz lehet... Apróság, és be is láthatnád, hogy ennyitől igazzá vagy hamissá válik egy állítás, de a beismerés nem tudás, hanem jellem kérdése, az meg mindenkinek van, nem tanulható!A most leírt változat magad is látod, egész más, viszont az előzőekben írt sima fejes, dupla tuneres megoldás azt tudja, amit leírtam, az unicable fejes megint másik sztori.
Ne nekem mondd meg, mit csináljak, hanem máskor hozz össze egy a valósággal és a tényekkel is passzoló kommentet, és akkor max egy lájkot kapsz rá.
Abban legalább egyetértünk, hogy valójában felesleges a z unicable fej (nekem lassabb volt a csativáltás uno 4K SE beltérivel)49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
drdr
senior tag
Nem tudom a fentit szerkeszteni:
"...és unicable fejjel, 6 különböző tunerről sikerült..."
helyett:
"...és unicable fejjel, 6 különböző transzponderről sikerült..." -
drdr
senior tag
Kicsit vegyél vissza, nem baromság amit írtam, ha nem értesz vele egyet javítsd ki/egészítsd ki, van kultúrált módja. De amit te leírtál igazából az sem igaz teljes mértékben..
FBC tuner, a nevéből is adóan egy teljes sávot szkennel és azon belül az összes transzpondert látja. A virtuális tunerek/demodulátorok pedig a ezekből állnak rá 1-1 csatornára.
A sávok:
Horizontal Low Band
Vertical Low Band
Horizontal High Band
Vertical High BandPár évvel ezelőtt foglalkoztam ezzel, mára megkopott a tudásom, de teszteltem és most is használok ilyen eszközt. Szóval twin FBC tuneres eszközzel és unicable fejjel, 6 különböző tunerről sikerült felvenni/streamelni és közben volt nézhető kép is..
A felvételnek is volt egy sávszélesség korlátja, a kis 2.5"-os hdd miatt és valószínűleg a beltériken is van/volt korlátja, illetve a streamelő eszközök száma is korlátozott volt.
Ha nagyon ráérek, megint összehozok egy tesztet...Az valóban más kérdés, hogy a mai műholdas kínálat és tartalom miatt érdemes-e ilyen drága eszközökre beruházni, de aki erre vetemedik, majd utána néz mi mit tud...
Egyébként ha reklám mentesen akarok megnézni valamit, simán előfordulhat, hogy 2 csatorna programját beállítom felvételre, egyet nézek vagy csak megy a háttérben, reklám közben elkapcsolok, mellette az asszony és vagy gyerek is stream-el valami másik tv-re vagy pc-re, mobilra... Nyilván ez nem mindennapos, de hvolt már ilyen eset pl. sport műsorok miatt.
Részemről nem akarok erre több időt fordítani, a műholdas kínálat miatt (szerintem) nem érdemes eszközökbe befektetni, csak ha nincs egyéb lehetőség... (Főleg ennyi HD csatorna esetében.)
-
Rick4
félisten
Nem csoda hogy nem értetted, mert baromságot írt úgy ahogy van.
A digitális sugárzás alapelve, hogy műholdalon az addigi egy analóg csatornás transzponderek helyét felváltotta az összecsomagolt (multiplexelt) sugárzás, azaz ugyanazon az egy transzponderen akár 10-12 különálló csatornát is sugároznak egyszerre digitálisan, egy adatfolyamban. A tuner odakapcsolva (adott műhold adott ranszponderére, ahol több paraméter alapján kezdi el venni az adott adafolyamot, és ebből megjeleníteni a képet) látja az adatfolyamot, és az épp aktuálisan nézett csatornát tulajdonképp kicsomagolja (demodulálja) neked az összes többivel együtt, de a normál tuneren csak egyet tudsz nézni tunerenként. Ezt a funkciót használja ki az fbc tuner, ami annyit csinál, hogy virtuális tunerekkel láthatóvá teszi ugyanattól a transzponderől akár 8 másik csatornát is, és itt jön a lényeg, a dupla, azaz twin FBC tunerrel már valóban nézhetsz két transzponderen műsorokat, így elvben nézhetsz egyszerre 16 csatornát is, vagy felveszel 8 csatornát, és 4-et nézel a pip segítségével, igazából mint technikai érdekesség jól hangzik, a gyakorlatban nem sok értelme van, kevés emberről tudok, akinek igénye lenne egyszerre 2 csatornánál többel foglalkozni, mert max egyet nézel, egyet meg felveszel, de ezt egy sima dupla tuneres beltéri is tudja FBC nélkül is...
Nekem is volt quad pip-es beltérim, ritkán jött össze, hogy legyen értelme a quad pip-nek, mert egyszerre négy műsor van, mai érdekel.
Ezen felül az fbc tuner semmivel se tud többet, mint egy sima, cserébe vu+ készülékeken van, amik általában véve a dreambox-szal egyetemben erősen túlárazottak a többiekhez képest.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
no1r
őstag
"FBC tuneres stb egyszerre több transzpondert is tud látni"
ebből egy szót sem értettemde a maradékból azt ki tudtam hámozni, hogy elvileg akkor az online változatban is van HD adás, gondolom azért a minősége meghaladja egy műholdas SD-t szóval az már elfogadható. amúgy is legtöbbször csak háttérben megy, aktív tévézésre áltlában Netflix vagy HBO van befogva.
mondjuk azért az sokat tudna segíteni az emberen a döntésben, ha mintákat tudna nézni tévén az adás minőségéből, de hát mit is képzelek. így 2023ban.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
drdr
senior tag
Én most 22 HD csatornát számoltam össze ami 0.8w-n fogható, ebből 5 magyar közszolgálati, a többi kereskedelmi, hír, természeti/tudományos. Ha előfizetsz, HBO HD is...
Azaz ez a mai világban már eléggé sovány kínálat, ráadásul ami HD, az megvan SD-ben is.Műholdon a HD-k minősége szerintem elég jó, lényegesen jobb mint az online. Saját beltérid előnye, a plusz szolgáltatások lehetősége, amit a beltéri típúsa és ára eléggé befolyásol. (Pl egy FBC tuneres stb egyszerre több transzpondert is tud látni, így rögzíteni műsort) Az élő műsor vagy felvételek streamelheted az azonos hálózaton levő eszközeidre (PC, androidos eszközök)...
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz 4Grider #12573 üzenetére
Ah annyiért felejtős. Ha nekivagunk akkor bevallaljuk a huseget.
Viszont most nézem, hogy csak a muholdasra saját box-al vallalnak HD adast? Jól értem ezt a honlapon hogy akkor az online sem HD minőség?
A 4k nem érdekel főleg mivel szerintem semmilyen klasszikus tv csatorna nem sugaroz 4kban, de azért a fullHD nem ártana.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
köszi szépen a válaszokat. egyelőre még tervezési fázis, de ha belevágunk akkor lehet, hogy még jövök kérdésekkel
az az egy év hűség ami erősen elgondolkoztat most épp.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
garga01
őstag
-
no1r
őstag
Az előfizetői kártya mit takar? CI kártya?
Az egy éves hűség viszont nem hangzik túl jól..
Plusz eszközt (modem, antenna stb) nem szeretnék szóval a műholdas kizárva. Amúgy van "rendes" kábeltv is csak másfélszer ennyibe kerül és szerintem nem indokolt.A csatornákat megnezettem a többiekkel azt mondták minden van ami kell, én meg max sportcsatornakat néznék de marha ritkán és túlélem anélkül.
Szóval a tv mint olyan nagyrészt csak alibi szerintem, de azért nem árt ha van.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz sajtos365 #12564 üzenetére
remek, akkor ha hazamegyek meg is nézem hogy az okos LG tudja-e és akkor elég lenne egy stick...
webOS 4 van az LG-n ha jól tudom, szerintem azon elérhetőnek kellene lennie az appnak okosító nélkül is.és előfizetni elő lehet csak az online változatra is igaz? gondolom nem kell hozzá műholdas előfizu is pluszban.
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
sziasztok, android tévére elérhető az app (Direct Now)?
azon gondolkodok váltanék online tévére, de az egyik készülék nem okos és ilyen tv okosítóra gondoltam (pl Xiaomi stick)a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Félve kérdem, de miért van az, hogy közel egy éve fizettem elő online tv-re, akkor le is vonták a kezdő 990 Ft-ot a számlámról, de viszont azóta semmilyen számlát nem kaptam? Lehetséges, hogy éves számlát kapok majd, vagy csak egyszerűen elfelejtettek? Mydirectone-n nincs aktív számlám. -
garga01
őstag
Részemről is ez az utolsó hsz a témában, de nem szeretem ha kiforgatják a szavaimat, márpedig te ezt csinálod egyfolytában, értelmes indoklás vagy érvelés nélkül. Emlélszek rád már, korábban szerintem ugyanebben a topikban vitáztunk, akkor is össze-vissza kötözködtél, de a legvégén akkor sem írtad meg a választ/értelmes indoklást
"Bemásoltam, mit írtál, két mondat, ami üti egymást!" ->Ezt nyugodtan fejtsd ki privátban, hogy mi üti egymást, mert már régen voltam magyar órán.Utoljára:
Sehol se írtam, hogy csakis a sat.hu-tól fogok rendelni!
ehhez képest ezt írtad:
De egy biztos, soha többet nem rendelek tőlük.Azaz, a "soha többet nem rendelek tólök" -> A forgat-sat-tól
"Sehol se írtam, hogy csakis a sat.hu-tól fogok rendelni!" -> Igen, mivel lentebb felsoroltam 4 másik üzletet, ahonnan régebben is és a jövőben is rendelni fogok.[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
Nekem LG tv-vel nem áll meg. Mondjuk nem tudom mennyi ideig kell nézni egy csatornát, hogy megakadjon, csak pár percig teszteltem.
Nem nagyon nézem, mert a műholdas vételnek a minősége látványosan jobb.Az viszont nem tetszik, hogy amikor kiakarok lépni, az app feldobja a kilépés dialógot, hiába nyomok a kilépésre, újraindul.
Ez másnál is így van? -
Rick4
félisten
Másnál is LG-nél van gond, ugyanez, pár napja írta valaki, ránéztem, itthon mi van, se asztali gépen, se telefonon, se samsung TV-nél nincs ilyen probléma.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
enginev3.0
félisten
Hi
Az mitől lehet hogy megakad a kép és hang és csatornát kell váltani hogy jó legyen
LG tv
Kettőnél is van ilyen gondStabil gyors net van mindkettőn
Simán tvre van feltéve az app, nincs más eszköz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Rick4
félisten
válasz garga01 #12549 üzenetére
Senki nem beszélt kizárólagosan a sat.hu-ról. Bemásoltam, mit írtál, két mondat, ami üti egymást! ezen se kötözködni, se érvelni nincs mit, ezek tények. Nem lovagoltam semmin, nem magyaráztam semmit, bemásoltam a mondataidat..
Asszem átbeszéltük, rajtad kívül mindenki más érti, mi az, amit írtál, ezek szerint viszont te nem vagy vele tisztában.
Lapozzunk, nekem nincs se kedvem, se időm arról beszélgetni, hogy te mit gondolsz, és ehhez képest mit írsz le!
-
garga01
őstag
"Hogy te egy ilyen eset után miért lövöd ki azt, akinek minden más van raktáron, és miért preferálsz olyat, aki 50%-os felárral ad el bármit is, azt viszont neked kell tudni."
-> Ebből a mondatból neked az jön le, hogy szerinted mindent drágábban akarok venni, ami nem igaz."Sehol se írtam, hogy csakis a sat.hu-tól fogok rendelni!
ehhez képest ezt írtad:
De egy biztos, soha többet nem rendelek tőlük."
A fenti 2 mondatból NEM következik az, hogy a forgat-sat-ból soha nem rendelek, akkor mindent a sat.hu-tól fogok... Szerinted mért írtam le a többi üzletet ahonnan venni szoktam, oda is írtam, hogy azoktól a helyektől továbbra is fogok.
Sőt azt is leírtam, hogy a most használt boxom a műholdastv-től van, ismerem őket, nem kell halkan megjegyzniKötökzödés helyett érteni is kellene, amit leírok. Nem csodálom, hogy nem tetszett a netboard, ha ott is ezt a stílust toltad kevés vevőkönzönség volt rá gondolom. Lovagolsz itt mindenen, a lényeget meg nem fogod fel továbbra sem.
-
Rick4
félisten
válasz garga01 #12547 üzenetére
Sehol se írtam, hogy csakis a sat.hu-tól fogok rendelni!
ehhez képest ezt írtad:
De egy biztos, soha többet nem rendelek tőlük.Namost mivel nem hetente rendeled ugyanazt az antennát, amivel probléma van, mégiscsak arról van szó, amit én írok:
Hogy te egy ilyen eset után miért lövöd ki azt, akinek minden más van raktáron,De mindegy, hagyjuk, a lényeg, hogy a tényeken nem tudunk, és részemről nem is akarok változtatni. Akivel kapcsolatban rossz tapasztalatom van, azért ott még külön tudom választani, hogy a helyzet hozta ki rosszul, vagy onnan tényleg soha semmit, mert ők ilyenek. Igaz ez a műholdas alkatrészeken kívül miden másra is.
Pszt, csak halkan írom, első linked a Dobos Péter féle műholdastv, amire én is írtam, hogy full korrekt az ember, szóval annyira nem áll messze egymásról a véleményünk.
Második, az m3 digital, ahonnan szintén sokmindent hoztam már, teljesen rendben vannak.Az utolsó kettő meg nekem abszolút nem játszik, mert az eddigi helyeken mindig minden volt elsőre, ha az egyiknél nem, volt a másiknál..
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Sehol se írtam, hogy csakis a sat.hu-tól fogok rendelni! Viszont mivel mint látod, 3 üzletből 1 nem vállalata a szállítást, 1-nél meg mint kiderült nincs raktáron és egy hónap alatt se tudták megmondani, mikor lesz, csak ők maradtak. Ma meg is jött, hibátlan a cucc.
A teljesség igénye nélkül más üzletek, ahonnan rendeltem eddig és ezután is fogok:
[link] [link] [link] [link]
Eddig is, mint látod 10+ éve vettem utoljára a forgat-sat-tól, így nem fogom hiányát érezniNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Rick4
félisten
válasz garga01 #12545 üzenetére
Nem jósolok én semmit, saját példákat írtam, konkrét esetet meséltem, illetve frissen elérhető termékekből példát hoztam, melyik mennyivel drágább egyik helyen, mint a másik helyen.
Egyébként is, szerintem mára már mindenhol iptv, online tv, a műholdas meg nem lesz akkora piac, hogy annyi cég meg tudjon élni, ennek ellenére nekem az elmúlt 20 évben nem volt olyan, amit ne tudtam volna azonnal rendelni, számomra sok esetben azért is lényeges, hogy van-e raktáron, és azért csekkolom telefonon, mert másnap Pestre kell mennem, beugrok érte, ha egyiknél nincs, veszem a másiknál. De akinek sürgős, annak szállíttatva is életszerű, hogy odacsörget, jó-e a weboldal...
Hogy te egy ilyen eset után miért lövöd ki azt, akinek minden más van raktáron, és miért preferálsz olyat, aki 50%-os felárral ad el bármit is, azt viszont neked kell tudni.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
garga01
őstag
válasz Atomantiii #12543 üzenetére
Igen, sajnos most én is megtnaultam. De egy biztos, soha többet nem rendelek tőlük.
Egyszer vásároltam, még kb. 2007-ben Skystar2 kártyámat, amit azóta rég eladtam.
Azt mondom, aki nem képes foglalkozni a netes vásárlókkal, nem kell webshopot tartania. Főleg az a vicc, a rendelési e-mail végén ott van, hogy válaszoljon a levélre...Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
garga01
őstag
Jogos, de nagyon az jött le nekem, hogy valamiért közük van egymáshoz, ebből a mondatból:
"Se kicserélni nem akarták, se másikat adni, írtam a Posta Tibinek egy e-mailt, hogy tudja, hogy zajlik a szegedi üzletben az ügymenet?"Valóban nem tudok mindent, de a fél információkból nem értettem meg mire akarsz kilyukadni (ezért utálom a jogi szöveket is, úgy van csavarva, nehogy megértsd) A szegedi üzlethez ezek szerint van vmi köze a sat.hu csapatnak??
Én is csak leírtam a tapasztalatomat, a szegedi boltot nem ismerem, a sat.hu-t igen.
Azért te is látatlnban jósolsz kicsit Meg se írtam a típust mit akartam venni...
Amikor megrendeltem, megnéztem a weboldalakat, sat.hu-nál volt raktáron, forgat-sat-nál nem deült ki, a műholdastv-nél meg nincs raktáron sem; ezért esett a választás elsőnek a forgat-sat-ra és ezért nem hívtam fel őket. Azért azt tegyük hozzá, hogy az több mint 1 hónap várakozásom alatt én felhívtam őket 1 hét után, de utána maguktól fel nem hívtak volna, vagy válaszoltak volna a levelemre, egyáltalán mikorra várható, berendelték-e a beszállítótol stb... Ez minden, csak nem megfelelő hozzáállás az én szememben. Régóta foglalkozok műholdvétellel, régebben sokat szereltünk és rengeteg dolgot rendeltünk, de ilyen hozzállással sose volt dolgom. Egy üzlet 2 oldalú és itt nem csak én vagyok hibás... De nézd meg a google értékelést, a netes vásárlása mindenki panaszkodik.
Ezután írtam a műholdastv-nek is, de a szállítást nem vállalták volna be, ezért (is) maradt a sat.hu.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Atomantiii
addikt
válasz garga01 #12541 üzenetére
Ha forgat-sat-ról vennél valamit, de nincs raktáron, akkor hogy is mondjam, a kommunikáció nem az erősségük. Ha van raktáron akkor kb másnap ott van a cucc amit rendeltél.
Ha nincs, akkor szívás (persze visszakapod a pénzed ha nem akarod megvárni míg legyen, ha egyáltalán lesz, csak éppen nem tájékoztatnak, hogy most akkor mi a helyzet - neked kell utánamenned, ha érdekel a dolog.)
-
Rick4
félisten
válasz garga01 #12541 üzenetére
Oké, nem érted, összegzem még egyszer röviden.
Nem írtam hogy a sat.hu-nak volt üzlete, ennek ellenére azért én tudok egy s mást, amivel te ezek szerint nem vagy képben, pláne nem keverek semmit, épp ezért írtam már akkor (sokéves sztori) is a megfelelő helyre egyetlen 5 soros e-mailt, és éppen ezért jött másnap a telefon, hogy vigyem azonnal!
Mások megint csak úgy intézik a dolgaikat ilyen esetekben, ahogy akarják, nem erről szólt a dolog, hanem konkrét példát hoztam a hozzáállás és konkrét példát hoztam az árazás tekintetében is, ezt megcáfolni keveseknek szokott sikerülni!
amúgy nem hinném, hogy titkos tipp, de ha rendelek valamit, fel tudom hívni az eladót, és meg tudom kérdezni, van-e raktáron, mikor tudják szállítani, mivel jön, mikor jön, talán 1.5 perc az egész, mivel én is a kereskedelemben dolgozom, nekem teljesen természetes, hogy nem rendelgetek vakon, hanem az összes infó birtokában hozom meg 10 másodperc alatt a helyes döntést, és utána már jön a következő feladat! Hogy mások hogy csinálják, az engem nem befolyásol, mindenki úgy szúrja el az idejét, ahogy akarja!A sat.hu helyett megvehetted volna a műholdastv-ről sokkal olcsóbban, nekem bármennyi pénzem is van, nem vagyok az ellensége, nem fizetek ugyanolyan termékért ugyanolyan minőségű és hosszúságú szolgáltatásért +25%- felárat, más meg azt csinál a magáéval, amit akar!
-
garga01
őstag
Te kicsit kevered a dolgokat szerintem... A sat.hu-nak nem volt Szegeden üzelete én úgy tudom. Szóval ha a szegedi üzeletet minősíted, ne mosd össze a sat.hu/P-Sat Hungary-vel!
Nos, az lehet hogy nagyobb árréssel dolgoznak, nem tagadom, de sose volt még gond ha tőlük vettem valamit. Persze a műholdastv webshopról is csak jót tudom mondani, a legutolsó boxom tőlük vettem, minnden tökéletesen ment.
A forgat-sat-ról (antennacentrum) már nincs túl jó véleménye. Röviden a büdös életbe többet nem rendelek tőlük semmit, ha ők lesznek az utolsó sat bolt az országban se Dec 8-án rendeltem egy antennát, nos mint kideült nincs raktáron. Egy hét után én érdekéődtem, mert egy telefont vagy e-mailt nem tudtak volna megejteni. Utána se keresetek, 2 e-mailt is írtam, végül visszautalták nemrég a pénzem. De a 2. emailre is nagy neheten jött válasz. Az, hogy miért nem írtak vagy kerestek nem került megindoklásra. A sat.hu-tól tegnap megrendeltem, igaz drágábban, de ott nem sz.rják le az ügyfelet és legalább holnap v holnapután ittlesz...
Az meg, hogy hogy zajlik a moderáció egy dolog, ha nem tetszik 1. szóvá kell tenni, 2. nem kötelező használni a fórumot. De btw én is hihetlen mód rühellem a sorozatos nyelvtani kijavítgatásokat, főleg 1-2 tagtól akinek ez "heppje". Viszont nem is rejtem el a véleményem, én leírom amit gondolok, aztán mindenki oda teszi ahova akarja Persze sok régi nagy tag nem ír már, pont a légkör miatt. Épp ezért én nem vagyok hajlandó szó nélkül elmenni némelyik tag hülyesége melett, ha meg túl sok majd egyzser lehet ki leszek moderálva. A lassan 17 éves tagságom alatt nem került rá sor, sztem ezután se lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz garga01 #12539 üzenetére
A műholdas fórumról is ugyanez a véleményem, ők a legalja, amit fórumüzemeltetésben lehet csinálni, a moderátorok nullák, nem csak igazságtalanul törölgetnek, de igazságtalanul nem törölgetnek, aki haver azt felszopják, aki nem, azt kiteszik, ez nem moderátorokodás, KWP-vel az élen....
Nézd csak meg, mi zajlik napi szinten az adok veszekes topicban, 20-30 bunkó nekifog ekézni egymást, a maradéknak a fele írástudatlan, a másik fele rosszindulatú, folyamatosan offoló tevékenységet végez, aki esetleg meg meri írni, hogy nem jól írta, és tanuljon már egy kis helyesírást, azt kikezdik!
Másrészt ha csak a sat.hu webshopnál maradunk, gyakorlatilag minden termékük 15-20%-kal drágább, mint bárhol máshol. Hogy ez hogy lehet? Kérdezd meg őket..Egy pár példa:
amiko mini h265 a sat.hu-n: 21.100ft [link]
Ugyanaz a termék a műholdastv.nél: 16400ft [link]Inverto single fwel a sat.hu-nál: 4250ft [link]
ugyanaz a műholdastv-nél 3280ft: [link]Gilbertini 85-ös parabola a sat.hu-nál 35190ft [link]
ugyanaz a műholdastv-nél 22000ft [link]Szóval igenis írjuk csak le őket a szegedi, Petőfi sugárúti bandával együtt.
Csak egy történet a szegediekről: Pár éve bementem én is, vettem egy diseqc 3800-as motort, feltettem, de olyat kottyant, hogy a 0.8°-os pozícióra nyugatról tekerve 80% jelerősség volt, keletről odatekerve 60%, kézel mozgatva a tükröt a szélénél közel 1 centi lógás volt... ÁLlítási lehetőség nincs, szétszedni minek egy új, garis terméket, ilyxen nem lehet gyárilag Viszavittem másnap, hogy ez a gond, megnézték, látták, annyi volt a megoldás, hogy ez márpedig gyárilag ilyen. Mondom ne már, a régi kis sg2100-as forgatómat cserélném, mert ki tudja, mennyit bír, műanyag fogaskerekes, plusz lefelé állnak a koaxok, ez meg fém fogaskerekes, és oldalra állnak a koaxok, pont jó lenne cserélni. A régi 10 év alatt forgatott eleget, ez meg első percben kuka? Se kicserélni nem akarták, se másikat adni, írtam a Posta Tibinek egy e-mailt, hogy tudja, hogy zajlik a szegedi üzletben az ügymenet? A törvények megsértésével, és természetesen bármekkora összegről van szó, nem hagyom annyiban.
Másnap jött a telefon a szegediektől, hogy akkor vigyem be, visszaadják a pénzt...
Akkor ez most hogy? Mitől változott meg a hozzáállásuk? Visszatettem a régit, és ma is az forgat hiba nélkül...
És sok év alatt nem én vagyok az egyetlen, akinek a szegediekkel gondja akadt, küldtem be mást, gondolván én jártam így, de más talán nem így fog, nem jött be...
Szóval maradjunk annyiban, minden szinten ők a legalja.
Volt, hogy vettem a németektől dreambox one-t a megjelenés után, de érdemi szoftver híján mégse vált be, jeleztem, hogy visszaküldeném, visszaküldtem, korrekten visszaadták a pénzt, vettem a műholdastv-s Dobos Pétertől cuccokat, amikor gond volt, szó nélkül visszaadta a pénzt, rendeltem volna beltérit, képzeld el, felhívott, hogy egészen biztosan ragaszkodom ehhez? Mert hogy ismerten nyűgösebb, és nem ajánlják jó szível, inkább a másikat vegyem, ami 200ft-tal drágább. Azt vettem, sose volt gondom vele. Vettem az antennacentrumból (forgat sat) unicable fejet, ami az oldalukon nem volt pontosan feltüntetve, milyen protokollokat tud, és nem is volt maradéktalanul kompatibilis a dreambox two beltérimmel, kaptak 2-3 fotót, mit ajánl fel a beltéri, nem volt közte az, amit a fej tudott, oké, vigyem vissza, szó nélkül visszaadták a pénzt.Szóval lehet valamit jól csinálni, és lehet valamit rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
-
Santino
aktív tag
válasz bigproof #12535 üzenetére
Korábban már többen/többször panaszkodtak az ügyfélszolgálat általi kártyafrissítésre, ami nem jött össze. Ha jól emlékszem, akkor a személyes megjelenés a kártyával együtt egy forgalmazónál volt a megoldás.
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
-
bigproof
csendes tag
12533 :igazából amit elmagyarázott a fazon az szerint tisztába volt vele, hogy készülék nélkül kaptam. Lehet csak rossz napja volt és le akart rázni.
12534: Amiko mini hd 250 készüléket vásároltam. Frissítettem, azóta látom a kártya adatait.
De nem veszi a kódolt adásokat. 3x kértem frissítést az ügyfél szolgálatnál. Semmi
Asszem alkalomadtán bemegyek még 1x a forgalmazóhoz és rámenősebb leszek. -
bigproof
csendes tag
Bocsánat, de típusról nem esett nagyon szó azért kérdeztem. Hetek óta próbálkozok én is. Nagy nehezen eljutottam Szegeden a sat partner boltba, ott azt mondta nekem a fazon, hogy nem fog működni a kártya mmás készülékekkel, mert szerinte ez párosított. Ennyivel letudta
-
Rick4
félisten
-
bigproof
csendes tag
Sziasztok! Valaki használ direct now csomaghoz kapott irdeto kártyát? Ha igen, milyen típusú készüléket használ?
-
4Grider
nagyúr
Nekem még mindig hiányzik az RTL az androidos appból, sem az élő, sem a visszanézhető csatornák között nem szerepel. Az az érdekes, hogy az összes többi rtl adó viszont ott van az élők között.
-
Rick4
félisten
válasz Harkovz #12526 üzenetére
Nem tudom, földrajzilag leosztja-e a rendszer más- más szerverekre a lejátszást, nem ismerem a működését, az is lehet, hogy bejövő ip, azaz szolgáltató szerint történik másképp, de furcsa, hogy itt jó, ott meg nem. Bár neked meg kellett volna próbálni asztali gépen belépni, mert ha ott jó, a tévén meg nem, akkor a tévé a hunyó.
-
Harkovz
aktív tag
Helló.Nektek működik a műsor visszanézés az alkalmazásban?Lg tv-n lévő alkalmazásban próbálom,de pl. az rtlklub minden műsora akadozva megy és megáll.Nem a net a gyenge mert 1Gb/s,a tv-re kábellal csatlakoztatva.
-
Rick4
félisten
válasz Gaben19 #12521 üzenetére
Természetesen ugyanazokat! Amennyiben a teljes műholdas csomag kell, úgy arra kell előfizetni, viszont ott nem egyszerű a saját beltéri, talán ha nem online rendeled, hanem bemész egy forgalmazóhoz, tud adni régi szürke philips beltérit (meg még valami másik is ilyen volt, de nekem philipsem volt) kártyával.
-
-
Gaben19
csendes tag
Sziasztok Szeretnék megint előfizető lenni.Régen csak kártyám volt és saját box.Ilyet lehetne most is?Mert szeretem a saját boxomat Köszi
-
Rick4
félisten
Nálam tökéletesen működik a bejelentkezés gombra kattintva minden. Felismeri az e-mail jelszó párost, és be is lép, a megfelelő kérdéskörre kattintva már át is lép oda, hogy üzenet, visszahívás vagy mail legyen a megfelelő kapcsolatfelvételi mód.
-
zsiz
őstag
Amúgy is hasztalan... gyorsabb és eredményesebb telefonon.
Messengeren is lehet írni nekik, válaszolnak. Egyébként meg erről a kettő címről van tölük levelem:
ugyfelszolgalat@directone.hu
ugyfelszolgalat-hu@directone.huOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
csab2
veterán
Hogyan lehet a Direct One ügyfélszolgálatának írni?
Ha az oldal jobb alsó sarkában lévő csetre kattintok, nem történik semmi.
Ha az ügyfélszolgálati oldal alján lévő bejelentkezés/regisztráció gombra kattintok, akkor sem történik semmi.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Csicsa45
friss újonc
Biztos hogy van magyarul Travel Xp, én legalább 30 adást forditottam már tavaly tél óta
-
Rick4
félisten
Samsung 85-ös LED tv-n néztem tegnap este, egy viszonylag jó saját beltérim van, amibren benne van a directone kártya, ez egy dreambox two, ami se nem olcsó se nem rossz, ennek a képe az egyik legjobbak között van, ehhez tudtam viszonyítani, a fullHD-hez képest picit gyengébb a HD-nek sugárzott adás, olyan 720-as felbontásra tippelek, mikor direkt ezt figyelem, észreveszem a különbséget, de amúgy teljesen hibátlan...
A directone app tizen oprendszeres veriziójában nincs lehetőség felbontás állításra, csak egy sávszél ellenőrzési opció van, ami nálam sokszáz mbit le- fel, gondolom az app lassabb net esetén egy alacsonyabb felbontást is tud választani, de ekkora méretben is teljesen rendben van a kép.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nyesteb
tag
Szia!
BUÉK minden fórumtársnak!
Nekem 55-ös Samsungom van AU7022KXXH pontosan, tegnapelőtt próbáltam ki az online verziót, teljesen jól működött. Szép a képe, stb, bár nem láttam, hogy bármelyik adónál is ki lenne emelve, hogy HD-e. Amiről tudom, hogy adja HD-ben is a műholdon a szolgáltató, ott sem látok különbséget a nem HD-s csatornával szemben, egyforma jó, bár a TV tudom, hogy sokat javít hardveresen.
De teljesen élvezhető az adás.Én is olvastam erről a 14 napos elállásról egyébként.
-
Sun
csendes tag
Sziasztok
Sajnos nem találok infót a honlapon, segítsetek kérlek:
- milyen felbontásban lehet nézni a Direct One-t az online verziót? Mennyi HD csatorna van?
- Lehet, nem határozott idejű szerződést kötni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest