- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
Bubukain #12027 üzenetére
En most csak a Maxert fizetek 1590-et jelenleg. Ha a Direct one ad 3 HBO csatornat + a Maxot 1490-ert, akkor az ar-ertek aranyban jobb
Viszont a weboldalukon en sehol nem talalom az arlistat a premium csomagokra... Csak azt h az elso honapban ingyenes. Ez mindenkinek "egyeni ajanlat"? Vagy merre talalhato?
-
masvilagx3
tag
válasz
Bubukain #11504 üzenetére
hogy teljes legyen a kép .a hiba csak nagyobb ünnepek tájékán van.karacsony ,húsvét. Általánosságban jó szokott lenni kis hibákkal. Most éppen meccselek velük. Több telefon. Most írtam egy hosszú emailt.
Próbáltam lekovetni hogy jön az adás hozzánk pl. Amit láttam hogy ha telekomos hálózatról néztem akkor egy server címet adott ki a rendszer. Vodafone-s nézve 4 server.. most várom a válaszukat. Ami vicc hogy Németországban, Ausztriában és Magyarban is a telekommal van ez. -
TraceR
tag
válasz
Bubukain #11493 üzenetére
Segíteni nem fog, de nálam is ugyanez van napok (már talán egy hét) óta. Szintén Telekomos net (1 gigabit ráadásul). Én LG TV-n használom az azon lévő appal, de gyarkolatilag használhatatlan. Megy pár másodpercig, de akkor is általában nincs szinkronban a hang/kép, aztán hosszú másodpercekre megáll. Ami szintén érdekes, hogy az egyéb alkalmazások a TV-n (Netflix, HBO GO, Youtube, stb) viszont gond nélkül futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest