- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
no1r
őstag
válasz
nyesteb #12619 üzenetére
OFFTOPIK, de én is keresgélem még milyen szolgáltatásra nevezzek be.
De mivel otthonra kötném és egy ideig még nem leszek, nem akarom a 15napos próbaidőszakot elindítani, viszont b.ssza a csőröm, hogy nem látom az előfizetési díjakat a 15nap lejárata után.
Meg tudnád esetleg mondani mennyi az annyi? -
Rick4
félisten
válasz
nyesteb #12408 üzenetére
Ilyen is, olyan is lehetséges.
Ha a tányérosra fizetsz elő, akkor mint most, vagy beltérit kapsz párosított kártával, vagy modult párosított kártyával. Emellett megkapod az online hozzáférhetőséget 5 eszközre.Ha az online részre fizetsz elő, megkapod online hozzáférhetőséget 5 eszközre, és küldenek egy satos kártyát, ami mivel nincs társítva semmihez, bedugható hozzá passzoló kódolású modulba, kártyaolvasóval rendelkező beltéribe is.
Furcsán csinálják az szent... Mi épp most fogalmazzuk a levelet az NMHH-nak a havi 400Ft-os epack ügyében, ők váltig állítják, hogy minden dokumentum ellenére automatikusan epack-kal aktiválták a szerződésünket, miközben a saját ászf-jók extra kedvezményként hivatkozik rá, tehát ez külön sor a számlán, ráadásul 3 nappal a szerződéskötés után aktiváltuk az epack-et, amiről itt a visszaigazoló mail is, tehát ők nem aktiválhatták. Hazudnak amúgy mint a vízfolyás...
-
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
nyesteb #12399 üzenetére
Természetesen tv készüléke válogatja, hogy mit tud. De általában a legprimitívebb tv-kben is van kedvencek lehetőség, amire átváltva a tv-t logikusan olyan sorrendben látod a csatornákat, ahogy azokat oda besoroltad. Ilyenkor viszont az új csatornák csak akkor jelennek ott meg, ha kézzel besorolod őket. Nem mintha túl gyakori lenne az új csatornák megjelenése...
-
Rick4
félisten
válasz
nyesteb #12391 üzenetére
Amennyiben lemondásról + újrakötésről van szó, ott a forgalmazó köt egy úgy szerződést, neki ez pénz, még jó hogy rugalmasan áll hozzá.
Hűségidő alatt kötbérrel fogod tudni felmondani, szóval vagy vársz még, és használod a beltérit mint eddig, vagy sokba lesz. Ráadásul bizonyos beltérikben van csak párosítatlan kártya, azaz simán lehet, hogy most még azt sem tudod megtenni, hogy átrakod az előfizetői kártyádat egy modulba, azt pedig bedugod a tévébe. -
zsiz
őstag
válasz
nyesteb #12389 üzenetére
Nekem azt mondták nem lehet... Én is ki akartam cserélni a boxot egy modul+kártyára, azt mondták ilyet nem lehet. Forgalmazót kérdezd meg, ha van a közelben. Ott nekem azt mondták, hogy ők csak úgy maguktól nem cserélhetik ki, de ha lemondom az előfizetést, és ugyanarra a címre, más családtag nevére újrakötöm, akkor meg tudjuk oldani.
-
4Grider
nagyúr
válasz
nyesteb #12220 üzenetére
Én is azt írnám 20 Mbps letöltés esetén. Csak éppen nem mindegy, hogy az a letöltési sebesség az egyik speedtest szerver irányából mért, vagy egy streaming szolgáltató irányából egy videostreammel.
Nekem pl. yeti nettel B1+B3+B20+B28 frekvenciákat összefogva és így mindig 130 Mbps felett mérve nincs semmilyen problémám se tv-n, se mobilon a Direct One streamekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Üzletből, közel 1 év gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest