-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebrasügér
csendes tag
válasz MasterMark #9610 üzenetére
Felraktam egy másik gépre a régebbi kontrollert, de nem engedi a mentést feltölteni, mert az újabb kontrollerrel készült...
-
zebrasügér
csendes tag
válasz MasterMark #9608 üzenetére
Köszönöm!
Ebben segíts még légyszi, hogy mi ennek a menete. Nekem most egy újabb verziójú kontroller van telepítve Win10-re, kell egy biztonsági mentést készíteni, uninstallálni, majd ezt a régebbi kontrollert telepíteni és a biztonsági mentést visszatenni? Vagy van valami egyszerűbb megoldás is? -
zebrasügér
csendes tag
válasz MasterMark #9606 üzenetére
Az mit jelent pontosan, hogy régi? Hol tudom beszerezni? Köszi!
-
zebrasügér
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni UAP-LR beállításához.
Használtan vásároltam egyet a meglévő UAP-AC-LR és UAP-AC-M mellé, annyi lenne csak a dolga, hogy wireless uplink segítségével megnöveljem a wifi hatókörét a nagykapuig, ahol 1 db Shelly1 relé kapcsolódna rá.
Először vezeték nélkül felismerte a Controller, de nem működött, ezért töröltem az eszközlistából és reseteltem, majd vezetékkel sikerült beállítanom és frissítenem, jól is működött, de a beállításainál nem találtam a wireless uplink lehetőséget. Töröltem az eszközlistából, reseteltem, majd megint vezeték nélkül indítottam, felismerte megint a Controller, ott van az eszközök közt (Ready to Add (wireless)), de az Adopt gombra kattintva azt írja, hogy There was an error adopting és nem működik.
Van javaslatotok, hogy hogy tudnám beállítani a wireless uplinket?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo V15: AMD Athlon Silver 3050U/8GB/256GB NVMe SSD/15,5"FHD TN/WIN11 Pro
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest