-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Mikrotik rádiói szerintem nem annyira jók, egy kicsit lemaradtak. Pont-pont esetén vannak továbbra is jó cuccaik, azt nem vitatom.
Egyébként otthoni környezetben a hibrid megoldásokkal sincs gond szerintem, illetve azt érdemes átgondolni, hogy kell e centralizált management. Nekem pl. nem kell, hányszor nyúlnék hozzá egy évben? (a monitoringot nem sorolnám ide, az egyéb dolgok miatt fut úgyis saját megoldás, abba meg szépen integrálható bármi). Annyi miatt feleslegesen korlátoznám be magam, és megvan az a szabadságom, hogy routernek Tiket vegyek, AP-nek meg UBNT-t, szóval mindegyik gyártótól azt, amiben igazán erősek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest