- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Hopp-hopp, csak olvassák a régi kollégák a fórumot!!
19:06-kor végignéztük mind két adóm a menüben való szerencsétlenkedést, amivel kikapcsolták a subtitle-t.
Köszönjük!
-
Tonyk
veterán
Nem tudja mi valaki mi a picsa a ktv-vel?? Szegeden az analóg csomagban TV2 és az RTL klub is feliratos... tegnap még csak a retek klub, ma már a tv2 is. Elég zavaró...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Thx a tapasztalatokat.
Megyek is váltani.
-
jgermeister
csendes tag
ICENET 25 van nekem is. Szintén csak megerősíteni tudom, hogy elég régen volt kimaradás, stabil. Ez Debrecenben. De ha visszaolvasol kicsit, akkor ICENET-re, LANNET-re nem nagyon volt panasz mostanában a tvnetworknél, se Szegeden, se Budapesten, se Debrecenben. Max. routerbeállítási problémák. De maga a net nagyon jó, gyors és stabil.
-
Tristis
őstag
Mielőtt sokan elriadnátok a tvnetworktől (ami azért csúnyán alázza a magántás marhaságot) a sport1 egy nap után visszajött szépen.
-
LÁZ
addikt
válasz
Tristis #6391 üzenetére
Sport 1 nekem is elkallódott
Abu85: a nettel nincs problémám, mondjuk az újan szerződőknek mindenképp megéri, nekem már 1,5-2 éve van, voltak akciók, de most annyi amennyi 2,5/1 a valós, és 7k a tévé meg millió csatorna 4k kb. Ajánlom én is, bár ha végre elindítják a digi vonalat a környékemen, váltani fogok a 80/25-re ami ott 5k asszem
-
Tristis
őstag
Ice Net 25-ös csomagom van nekem is. Letöltés stabil 2.9 mega/sec, a feltöltés ingadozó, ám az esetek 90%-ban a torrent kliens futtatása nem zavarja az internetezést. Ha az előnyöket és a hátrányokat összevetjük, még mindig bőven megéri.
Egy ártatlan kérdés: csak nekem tűnt el 1 napja a sport1???
-
snipr
aktív tag
Nekem ICE NET 25 van, igaz pesten nem szegeden... stabil és gyors... 1-2 kimaradas volt egy-egy nagyobb nyári vihar/villámlás után, de altalaban fél egy orán belul megszunt mindig (áramszunet után nem eledt fel megfeleloen egy eszkoz gondolom én, és kb ennyi volt mig kiertek a helyszinre)... Szerintem nagyon jo a minoseg/ár arány (2900Huf/hó)
-
törölt tag
Esetem:
egy kis város, ahol kábel tv szolgáltató önkormányzat, majd eladta, majd fejlesztés, majd újabb gazda és most kikötöttünk a Tvnetwoknél...
azonban ez annyit jelent, hogy jól megszokott csatornáim nincsenek, viszont olyan művelt leszek ismerettejésztesből, mint atom
gondoltam nem baj, mert amit eddig kínáltak kábel internet néven (512mbit/s/64 csomag hűséggel 2500 +fa) az már szót sem érdemel, tehát gondoltam, megnézem. igen, ám de nem vagyunk a honlapon szereplő szolgáltatási területen...
sebaj. ÜFSZ felhív, érdeklődöm..
semmit nem tud csak ad egy helyi telefonszámot, ott érdeklődjek..
rosszul hangzik. érdeklődtem
a csomagok ára szerencsére nem változott csak az áfa növekedése miatt, jött a megnyugtató válasz. És mondom akkor a sávszélesség gondolom a 10x emelkedett?
Á, mit gondolok én? Ez nagyon jó ár, mert ehhez pl. nem kell telefonvonal sem. LOL
Tehát hasonlítottam: ha szerződést hosszabbítok Externettel, 5megát kapok 5700-ért, csupasz adsl-re, korlátozás nélkül
ha váltok: 6900Ft + fa és a csillagos rész: Korlátlan csomag esetén, 150Gb/hó forgalom elérése esetén a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a sebességet visszateszi 128/64-re....A kérdésem, mivel ez egy vicc kategória, szerintetek várható egységesítés cégen belül?
Ja, persze, hogy írtam mailt is, de arra nem válaszoltak. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Volna egy kérdésem. Váltanék TV-Networkre T-home-ról. Ezt a LAN-net-et néztem ki az egyik ICE-NET csomaggal. Ennek a megbízhatóságáról van valami infó? Igazából a T-home-nál csak a sebességgel van bajom (meg az árral), de a net atomstabil. Ellenben most írták, hogy szopok, mert nem aktiválható nálam a 15 Mbit-es csomag, és vissza kell lépnem az 5 Mbit-esre. Illetve maradhatok 8-as havi 9k-ért.
Szóval főleg a szegedi viszonyok érdekelnének a LAN-netről, mert ez így nekem nem téma a t-home-nál.A stabilitás a lényeg és hogy állandóan legyen net, a sebesség másodlagos.
-
válasz
sonique #6385 üzenetére
Az a baj, hogy ez egy Thomson univerzális távirányító és nem lehet gombról gombra tanítani, hanem csak kódokkal
Akivan: hát ez remek
Még jó, hogy megkérdeztem tőlük telefonon, hogy van-e valami papír hozzá, mielőtt jöttek szerelni. Aztán azt mondták, hogy töltsem le a netről... Ja, de mit?
-
sonique
őstag
probald meg erre fele ...
vagy az ügyfélszolgalat esetleg ..de sajna a viccelödés véresen komoly ... nagy esélyel noname kina .. vagy valami ismeretlen 1 termékes márka ... nem hiszem hogy nagyon hozza tudnal allitani valamit is
a tavirányitot meg legrosszabb esetben szépen betanitod gombrol gombra ...
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudja-e valaki, hogy a digitális TV adás vételéhez szükséges "beltéri" milyen típusú. Be szeretném állítani, hogy a DVD felvevőm lekezelje (Pioneer, G-LINK), viszont sehol nem találom a típusát. Illetve a távirányítóját is szeretném betanítani egy univerzálishoz, de ehhez is kellene valami típus...Köszönöm a segítséget
-
snipr
aktív tag
Megoldodott... másutt irták, hogy ne a "default" keresest használjam, amikor digit csatornakat keresek, hanem a teljest (nem is gondoltam, hogy alapbol nem a teljes tartomanyban keres)... igy eltartott 20-25percig a csatornakereses, de talalt száz egynéhányat...
-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
Budapest X. keruletben van Bonusz csomagom TvNetworktol, elvileg analogban és digitalisan is kellene hogy jöjjön - ezt olvastam itt a forumban is, és felhivtam az ügyfélszolgálatot is, ők is ezt mondták - de mégsem tudok fogni egyetlen digitalis adast sem, csak az analogokat (hatvan valamennyit)... A tvben van dvb-c tuner (B650-es samu)... elvileg a régioval sem kell variálni mint a philipsnél, mégsem lát az istennek sem semmit... a firmware 2005.0 (olvastam itt visszabb olyat is, hogy esetleg firmware gond lehet, erre még nem gondoltam, nem frissitettem rá, de ha hazaerek kiprobalom)... van esetleg más ötlet, tapasztalat valakinek ezugyben?!
Köszönöm!
-
paplanoszozo
csendes tag
Név Tulajdoni hányad (%) Részvény darabszám
Businesslink Szolgáltató Kft. 30,02 5 201 694
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 30,00 5 197 800
RENTANET Szolgáltató Kft. 20,08 3 479 900Közkézhányad 19,9%
Utolsó frissítés dátuma: 2010. jan. 19.
A KÖZKÉZHÁNYAD NŐT!!!!!!!
-
h_143570
addikt
válasz
FRENK1988 #6373 üzenetére
ADSL eseten a sebeseget foleg a kozpontol valo tavolsag hatarozza meg, az meg mind1ik szolgaltatonal azonos. Ehez meg jon hozza a telepules kozpontjanak a feltoltesi sebesege es az internet kapcsolatok szama. Visszont ebbol is 1 szokott lenni meg akkor is ha tobb szolgaltato van. Igy nagyjabol tokmind1, hogy melyiket valasztod sebesegre es megbizhatosagra kozel azonos lesz mind.
-
FRENK1988
veterán
Kérnék egy részletes jellemzést erről a cégről. Mivel cseppet gyanúsak az árai.
-
h_143570
addikt
válasz
paplanoszozo #6366 üzenetére
Ez vagy reszveny arfolyam felveres vagy terulet vedes.
-
sonique
őstag
válasz
sonique #6367 üzenetére
na végig nézegettem a kötéseket december ota
a Businesslink nek a jol értelmezem semmi mas szerepe nincs mint a digi vel szembe menni
decemberben még 3% részvényük volt most 30%
és ezek a kötések mind a digi tulajdonszerzése után következett be ..ezutáni eladások mind a Businesslink javára történtek
hmm.. lehet mégsem lessz itt a digi a tulajdonos
-
sonique
őstag
válasz
paplanoszozo #6366 üzenetére
most vagy komoly terveik vannak ennek a magyar kft nek a tv network el vagy csak az árakat verik fel
mostmar nagyon kivancsi vagyok mi lesz a vége
akkor ugy nez ki mind2 cég 3% ra van attol hogy vételi ajánlatot keljen tennie ..még a végén kivásároljak a digit
-
paplanoszozo
csendes tag
Változtak az erőviszonyok!!!!! Már nem a Digi a legnagyobb %-ban!!!!!!!!
Businesslink Szolgáltató Kft. 30,02 5 201 694
RENTANET Szolgáltató Kft. 20,08 3 479 900
Timenet Kft. 5,77 1 000 000Közkézhányad14,13%Utolsó frissítés dátuma: 2010. jan. 15.
-
sonique
őstag
válasz
paplanoszozo #6362 üzenetére
ha jolszamolom akkor a tv network részvényekben valahol 5milliárd ft ot érhet
hm... nem csoda hogy mindeki meg akarja szerezni
és sajna megis fog történni
de hogy a két KFT 20 / 26% al mi a célja nem tudom
de ott is lehet pénz ha milliárd felett beletoltak a részvényekbeistenigazabol a digi szerintem már a tökeemelést költi és ezért a befektetés
mert az elkövetkezö 10 évben 200milio euros tökebevonast kap ..evvel megint elöre tud menekülni a hiteleivel .. kivancsi leszek mi lesz ennek a vége
-
LÁZ
addikt
válasz
paplanoszozo #6362 üzenetére
thx az infot, nekem meg a standard 3-4 hónapot mondják, engedélyrevárás címszóval, majdcsak lesz vmi
-
paplanoszozo
csendes tag
Businesslink Szolgáltató Kft. 26,71 4 627 784
Timenet Kft. 5,77 1 000 000Ez a jelen állás: a tvnetwork részvényei! + több benfentes emberke már eladta tehát a tulajdonosi körök megváltoznak (elnök,alelnök,stb) ami még tuti hogy 2010.01.31-én rendkivüli üllés lesz akkor tuti bejelentenek valamit de hogy mit nem tudom......a DIGI-n küvül ahogy látod más körök is pályáznak a piacra......de én is várom a digit....már megkerestem öket levéllel de biztosat nem mondtam csak hogy:
"Hálózatunk folyamatos bővítés alatt áll, amennyiben kiépítésre kerül sor lakókörnyezetében, szórólapokat fognak kapni."
-
LÁZ
addikt
Azt lehet vajon tudni, hogy kb mikortól lesz hivatalos a tulajváltás? Lehet váltanék digire, ha választható lenne a tvnetwork eddigi hálózatán
-
gaborba81
tag
Egy érdekes cikk,olvassatok hozzászólásokat is!!!
[link] -
Tonyk
veterán
Tovább olvastam az akciós újságukat. Vannak benne akciós, kedvezményes árú Samsung TV-k , mellé ajándék HD előfizu
megnevezés : tvnetwork kedvezményes ár / netes ár ingyenes kiszállítással
Samsung LE32B530 : 139.900 / 113.900 +26.000
Samsung LE32B650 : 189.900 / 158.900 +31.000
Samsung LE40B530 : 189.900 / 156.500 +33.000
Samsung UE40B6000 : 319:900 / 269.900 +50.000hát tényleg qrvára kedvezményes áruk van... Remélem senki nem ugrott bele.
-
zsolt501
nagyúr
Nem tudom észrevettétek e hogy most már nincs megosztott Cartoon Network és TCM vagyis most már 24 órában rajzfilmek mennek, és nincsen TCM.
-
Tonyk
veterán
Megcsináltam (mert kellett) a 2010. január 12-i állapotú szegedi ktv kiosztást, akit érdekel (lehet a csatorna megnevezésekben vannak elírások, de a lényeg hogy megvan)
(66db adó)
S05 DUNA AUTONÓMIA
S06 VÁROSI TV
S07 ATV
S08 RTL KLUB
S09 TV2
S11 MOVIES 24
S12 VIASAT3
S13 RTL2
S14 EUROSPORT
S15 SPEKTRUM
S16 VIASAT HISTORY
S17 VIASAT EXPLORER
S18 TVPAPRIKA
S19 HÍRTV
S20 TV6
S21 LIFENETWORK
S22 OZONENETWORK
S23 CNN
S24 ECHOTV
S25 SPORT1
S26 MINIMAX
S27 PAX
S28 VITALTV
S29 MGM
S33 FISHING&HUNTING
S34 TV5
S35 HÁLÓZAT TV
S36 STORY TV
S37 VIVA
S38 SPORTKLUB
S40 POÉN
S41 JIMJAM
C05 DUNA
C06 M1
C08 M2
C09 NÓTATV
C21 DOQ
C22 DAVINCI
C24 MUZSIKATV
C25 COMEDY CENTRAL
C27 SOROZAT+
C28 CARTOON NETWORK
C29 MTV
C30 ANIMAL PLANET
C32 ---
C33 MUSIC TV
C34 FASHION TV
C35 NATIONAL GEOGRAPHIC
C36 HALLMARK
C37 COOL TV
C41 NICKELODEON
C43 REFLEKTOR TV
C44 TRAVEL CHANNEL
C45 FILM+
C46 KÍNAI TV
C47 VH1
C48 RTL
C49 XXL
C50 EUROSPORT2
C51 SPORT2
C52 AXN
C53 DISNEY
C54 DISCOVERY
C55 ZONE
C56 KIDS CO
C57 FILM+2 -
Tonyk
veterán
Ma kaptam egy szórólapot, a 3 hete nem érvényes csatornakiosztással és kínálattal... thx....
-
zsolt501
nagyúr
Én amit nagyon sajnálok az a MEZZO mivel igen csak igényes zenét adott, és nem a mostani tömeg zenét adta, nagyon jó JAZZ koncertek voltak rajta, és a klasszikus zene rajongóinak is egy fájó pont ennek az adónak az elvesztése, mivel most már csak a tuc tuc zene és a mulatós zene maradt ami valljuk be nem egy kimondottan igényes zene... ez bizony bizonyos rétegeket szolgál ki. Sajnos az egyetlen egy olyan adótól kellett búcsúzni ami egy elég igényes adó volt mind minőségben mind zenében.
-
Lala6
őstag
Visszajött minden csatorna, a nickelodeon kapott magyar hangot.
-
zsolt501
nagyúr
Legalább azok a csatornák lennének fenn a digitálisban amik az analógban megtalálhatók illetve ha már analógban megtalálható akkor lenne legalább itt is kódolatlan
Mivel több olyan csatorna is van ami analógban nézhető digitálisban meg kódolt... -
zsolt501
nagyúr
Jól összekutyulták a digitális tv kínálatot az egész kész vicc lett kikerült a két viasat explorer és a histori amire meg előfizető vagyok az analógban ingyen nézhetném de digitálison meg fizetős továbbra is ez kész röhej, betették az angol nyelvű nickelodeont.
Kész vicc ez a digitális szolgáltatás így...
Kikerültek a BBC adók is a digitális kínálatból illetve kikerült még a Mezzo is, pedig egész jó jazz műsorok szoktak rajta lenni.
Van még annál a cégnél valami normális ember aki ért is a munkájához vagy már mind elhagyta a süllyedő hajót? -
h_143570
addikt
válasz
paplanoszozo #6338 üzenetére
Valoszinuleg semmi erdemleges a mi reszunkrol. Legalabbis a DiGi vonal eseten. Szolgaltatni tovabbra is fognak max mastol kapod a szamlat. En vizionalok szinvonal esest, mivel a DiGi es a TVN altal hasznalt BIXes savszel nagyobb, mint a DiGi uplinkje. De ne legyen igazam.
-
h_143570
addikt
Lehet, hogy csak en vagyok ostoba, de a csomagok sebesegenek a csokkentese vagy forgalom korlatok esetleg forgalom korlatokon alapulo lassitas, az nalam aremelesnek tunik.
A racafolasrol annyit, hogy a tobbi szolgaltato is beallt arra a nyomott arak igy a tovabbi rohamos bovulessel fedezett hitelek egyre nehzebben gazdalkodhatoak ki. Nem tul bonyolult kozgadasagtani szempontbol felismerni.
A masik megoldas, hogy a hely szolgaltatok ala igerni megvarni mig legyengul aztan felvasarolni. Remelve, hogy a hitelek kitartanak. Csod nem lesz belole az eleg botorsag elhinni, de hogy ar es szolgaltatas minoseg valtozas az lesz es nem a felhasznalok javara.A belso infokrol meg annyit, hogy csak akkor hiheto el valamennyire ha 2 fonok beszelgeteset hallotad meg veletlenul a tudtuk nelkul. A dolgozoknak lehet mondani barmit, aztan 1 heten belul meg mar mind utcan van.
-
paplanoszozo
csendes tag
Businesslink Szolgáltató Kft. 16,21 2 807 921
Timenet Kft. 5,77 1 000 000
Közkézhányad 27,94% Utolsó frissítés dátuma: 2010. jan. 04.Mit tudtok mi lesz a Tvnetworkkel? Ki ez a másik két cég? RENTANET Szolgáltató Kft, Businesslink Szolgáltató Kft ) mivel ők is most vásároltak be? nagyon ki van itt hegyezve az érdeklődök köre...nem? Annyit tudok hogy már pár belső emberke eladogatta részvényeket meg hogy 2010. jan 31.-én rendkivüli gyűlés lesz a networknél.... Mi várható a közel és távoli jővőben?
-
jehova
csendes tag
válasz
sonique #6335 üzenetére
Sonique! El vagy tévedve, de majd az idő eldönti és meglátod. Már évek óta ezek a hírek mennek (konkurencia keze van benne) mindenhol, hogy csőd szélén a digi, meg minden ilyen hülyeséget megjelntet vmelyik konkurens cég ujságokba. De ahogy telik az idő, telnek az évek erre mindig rácáfolnak. De én biztosan tudom belső infókból, hogy nem fognak árat emelni, a csomagokkal lesz variálás csak.
-
-
sonique
őstag
szoval áremelés elkerülhetetlen a digi részéröl
csak a mikor kérdéses ..
már leirtam de leirom még1xjelenleg a digi a hiteleit ugy tudja csak törlesztenni ha iszonyat mennyiségü elöfizetöt vonz magához .. vagyis terjeszkedik .. ez ugye nem mehet a végtelenségig ..
amikor az elöfizetök száma stagnálni fog nem lesz más mod mint árat emelni vagy bezárja a boltot ...ez ennyire egyszerü ...mindenkinek alá vág néha gusztustalanul ... de nincs más választása mert elöfizetöre van szüksége ...
ott van rögtön példának a digisport esete erröl tudok mindent mert én is egy sport csatornánál dolgozok ...
itt olyan árakat ajánlott amik ki termelhetetlenek egy egy sorozatbol mint pl magyar bajnokság vagy a bundes liga ... de ugye ittsem volt más választása vagy felsrofolja az árat vagy semmilye nem lesz ... jelenleg iszonyat veszteséggel miködik ez a csatorna is mert reklám sem megy rajta ...szoval lehet reménykedni de felesleges
-
jehova
csendes tag
Sziasztok! szerintem meg ponthogy a diginél nemnagyon fog változni az ár, mert eddig sem változott mióta megjelentek a piacon. én debreceni vagyok távközlésben dolgozok egy kisebb cégnél és a kezdetektől digim van már vagy 4 éve és nem változott az ár csak nagyon minimálisan és legtöbb esetben csökkent illetve áprilisban 200ft-al lett drágább a nagy tvcsomag.(2900). Debrecenben van Tvnetwork is, bár egyre kevesebb előfizetőjük van ha jól tudom. A Tvnetwork is azóta lett olcsóbb amióta a Digi piacon van Magyarországon ugyanúgy ahogy az összes többi szolgáltató is ezért olcsóbb. Ebből szerintem az következik, mivel a digi nem változtatott árakat, hogy a többiek alkalmazkodtak vmilyen szinten az árakkal. Azért lehetséges az, hogy a Digi ilyen gyorsan el tudta terjeszteni kábeles szolgáltatásait, mert 4-5 éve is ugyanezen az áron voltak amikor a többiek a dupláján meg a 3szorosán.eltelt vagy 2év mire a "nagyok"( T , upc,..) reagáltak és közeledtek a digi áraihoz.De akkor már késő volt, mert többtízezer előfizető átment a Digihez.
maximum csak drágább újcsomagja lesz a diginek, de nemhinném hogy emelne.Pont ezzel fogták meg a piacot, hogy olcsók. ha azt nézed, hogy minden házba optikát húznak nem koaxot meg utp-t, ezért tudnakadni ilyen frankó netet ami nem is korlátos ráadásul ennyi pénzért...
persze ha átvesznek egy hálózatot akkor lehet lesznek kezdetben anyázások,amíg át nem építik rendesen. -
sonique
őstag
válasz
paplanoszozo #6332 üzenetére
kecel miért lenne kivétel?!?
de szerintem kezdetben sokminden nem fog valtozni max annyi hogy a szamla fejlécén nem tvnetwork lessz..
-
paplanoszozo
csendes tag
Akko mindenhol digi lesz ahol eddig tvnetwork volt? még kecelen is?
-
Tonyk
veterán
Visszakérdeznék: Konkurencia nélkül miért lenne továbbra is olcsó?
szerk: Még annyit megjegyeznék, hogy területi alapon a tvnetwork eddig is szegmentált árazást alkalmazott (ráfogva az infrastruktúrára, csak épp az okádék helyeken volt drága).
Már most sok helyen együtt volt digi, tvnetwork, tré. T-ről tudjuk, hogy drága, most a három helyett lesz a két cég. Piaci alapon majd az árait igazítja ilyen-olyan indokkal a T-hez. Egyrészt valamiből ki kell gazdálkodni a felvásárlást, másrészt hiába román cég, erősen dologik majd a Magyar mentalitás (amit és amennyi lehet,azt jól lehúzzunk). Az is tudjuk, hogy a Digi is hitelekből fedezte a fejlesztéseket. Ezeket is vissza kell ám fizetni!
-
LÁZ
addikt
Ennek a fenenagy sebességingadozásnak vajon a közeljövőben vége lesz majd, összevissza sebességeket mérek
. Lehet ügyfélszolgálat csekk lesz
-
zsolt501
nagyúr
Az ADSL rendszerrel vesztett annak idején a legtöbbet a Tvnetwork, bele sem kellett volna vágnia ebbe, mert túl nagy falat volt az nekik, hogy ott még fejleszteni is tudjanak...
Volt is balhé annak idején belőle mikor a Tvnet ügyfeleit átvették és kiderült hogy túlvállalták vele magukat. -
Tonyk
veterán
-
válasz
h_143570 #6312 üzenetére
Háát.. akkor azzal se lennék sokkal előrébb.. asszem akkor várok, amig lesz olcsóbban gigabites.. (azok amúgy már mind letudják vajon kezelni az 50es netet?)
Igazándiból már ugyis csak ritkán van rá szükségem.. bár tény,hogy néha kényelmesebb lenne ha nem kellene dugdosni. (amikor Hugi haza-haza jön 1-2 napra..)Jah.. már kérdeztem, de asszem nem volt rá válasz.. Diginet is PPPoE Md5Chap-ot használ?
-
LÁZ
addikt
válasz
Csaba No. 1 #6315 üzenetére
a csongrádi páratlan oldalán tevékenykednek, a makkosházi bekötésre 4-5 hónapot mondtak, bár a hálózat ki van építve, csak vmi engedélyezésre várnak, szvsz jó lehet ha a 80/25 4500 pénz
-
Csaba No. 1
tag
Sziasztok! Hallott-e már vki a szegedi DIGITV -s netröl? Hogy müxik, mik a hírek felöle?
-
Persze, ebben igazad van, én csak azt akartam ezzel mondani, hogy milyen baromságokat tudnak mondani az ügyfélszolgálatokon, anélkül, hogy bármilyen fogalmuk lenne a jogszabályi környezetről...
Egyébként meg simán lehet terás forgalmat legálisan is bonyolítani. Pl. videóanyagot vágsz otthon "bérmunkába". A nyersanyagot letöltöd a megbízó szerveréről, a kész anyagot pedig visszatöltöd rá...
-
Tonyk
veterán
Szerintem 7/24-ben nagy számú portokon nem igazán lehet legális dolgot csinálni. több száz GB-os esetleg terrás forgalom esetén elég nehéz lehet megmagyarázni, hogy "de hát csak a céghez VPN és dolgozom"
. Az már más kérdés, hogy miért is kell(ene) magyarázkodni. Először bizonyítsanak...
-
A különböző szolgáltatók, különböző ÜSZI-jein elég nagy baromságokat szoktak mondani...
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mekkora adatforgalmat bonyolítasz, max a "Fair Use Policy"-re hivatkozva lekorlátozzák a következő számlázási periódus kezdetéig a sávszélességedet, de nem adhatják át 3. félnek ezeket az információkat.
Ilyen adatokat csak ügyészségi végzésre adhatnak ki szerintem, azt pedig csak "bűncselekmény alapos gyanúja" esetén... -
Tonyk
veterán
válasz
odipapa #6305 üzenetére
A 7004 már kb 1-2 éve kifutott darab volt. Ez volt az első gyártó aki hajlandó volt "javítani" a kérésünkre a MD5 CAHP hibát (konkrétan én voltam a kérelmező, és én kaptam meg az első verziót azzal, hogy oda ne adjam senkinek... hát persze...)
Ő volt az: http://www.argep.hu/product_311027.html
Elvétve lehet találsz még, csak kb 2 év alatt megadja magát. Elméletileg a tp-linkek is mennek.
(bár én még mindig azt mondom, ha normálisat akarsz akkor egy linksys wrt54gl. igaz jóval drágább meg wifi is van benne, de ez legalább jól működik, normális suport van hozzá (köszönhetően a külső fw-eknek) ) -
A Linksys WRT54GL nem jó? Ahogy látom zsolt501-nek is az van... Zsolti.. neked milyen sebességet sikerűlt elérned vele? Fentebb látszik a problémám a jó öreg edimaxommal .. (50/30-as netem van.. router nélkül hozza is kb, routerrel beáll 20/20-ra kb.)
Meg talán h_143570-nah is az van.. legalábbis az aláirásában szerepel hozzá link..
Jó kis cuccok ezek? Jojo.. tudom.. gigabit..de az még nekem túl drága.. ilyenek meg vannak néha használtban is jo áron, illetve még újba se vészes... -
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501 #6303 üzenetére
Le vagyok maradva: 1206,76GB
(Most kötötték a sógoromnál a netet, és az ÜSZI-n mondták neki, hogy bizonyos forgalom felett átadják az adatokat a mittudomén milyen sóhivatalnak. Sógor egy kicsit gyagyás és mire hazaért elfelejtette a mennyiséget..., kérdeztem a supportról egy volt kollégát, de nem tudott mit mondani. )
-
zsolt501
nagyúr
Azért annyira nem rossz ez a Tvnetwork 1 év alatt 16413,13 GB forgalmat sikerült összehozni , szóval én nem panaszkodhatok.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem pár olcsóbb routert ehez a szolgáltatóhoz (ADSL), mert a jelenlegivel (TP-LINK TL-R402M) nem tudok csatlakozni. Valószínűleg a md5 chap hiánya miatt.
Nem kell hogy wifis legyen. Csak olyat írjatok ami biztosan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest