- Mozilla Firefox
- Mikrotik routerek
- Starlink
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsfm
tag
válasz
Tristis #6404 üzenetére
Üdv,
még a linksys-szel is elhajtottak a brébe, az 20 perc a telefonszámlámon, mire kibökték, h a fix ip-t is aut. beállitásokkal adja le
Pedig az 54gl szerintem elég alap, már bocsánat, de az a cirkuszi majom, aki tech support akart lenni, 2 dolgot tudott mondani:
- router nem rá tartozik, hogyképzeleménezt
- állits mindent aut, oszt jó lesz...azt nem tudta, mi az a static pppoebtw belső háló jó, gépek látják egymást, csak net nincs....pppoe chap, ip-negotiated, ennyit tudtam, de úgy látszik, ez is kevés...ezért bátorkodtam ide postolni, ziher vmi kis twak lesz.
-
LÁZ
addikt
válasz
Tristis #6391 üzenetére
Sport 1 nekem is elkallódott
Abu85: a nettel nincs problémám, mondjuk az újan szerződőknek mindenképp megéri, nekem már 1,5-2 éve van, voltak akciók, de most annyi amennyi 2,5/1 a valós, és 7k a tévé meg millió csatorna 4k kb. Ajánlom én is, bár ha végre elindítják a digi vonalat a környékemen, váltani fogok a 80/25-re ami ott 5k asszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest