- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
válasz
gyugyo79 #7180 üzenetére
Ide is berakom, hátha mást is érdekel.
OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[xxxx]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Végül sikerült megoldanom. A Luci felületén hiába állítottam át, nem akart megszűnni. Aztán az /etc/firewall.user file módosításával végre nem ezzel van tele a log.
Azzal már nem kísérleteztem, hogy elegendő-e csak a 67-es vagy csak a 68-as portot blokkolni - bár valószínűleg mindkettőt kell. Úgyhogy a következőket tettem az /etc/firewall.user fileba:iptables -A INPUT -p udp --dport 68 -j DROP
iptables -A INPUT -p udp --dport 67 -j DROP -
[VS]Thomas
csendes tag
-
-
snipr
aktív tag
Hmmm... elinditottam a torrent klienst és szinte azonnal visszalassult
lehet van valami korlátozás erre (eddig sosem volt)... vagy véletlen egybeesés... mindenesetre most ujfent lassu...
-
snipr
aktív tag
Mára visszagyorsult (illetve a TV-n is visszajott az EPG, tegnap az sem volt, ezt elfeledtem emliteni)... hetfon mindenesetre lehet dobok egy telefont a digi ugyfelszolgálat felé, hogy vajon mi a helyzet...
ps.: tegnap még olvasgattam a temaban, irták paran, hogy számlát se kaptak... a fene tudja milyen csekkeket fizetek be, visszaneztem és valoban: én sem kaptam számlát se tv-rol se netrol már a juniusi fizetnivalók ota!
-
Halli!
Nekem volt hasonló, mondhatni ugyanilyen problémám..
Igaz, nekem már megvolt hogy hétfőn jönnek kötni a digit.
Előtte csüt.-péntek körül lassult be, majd szombaton zéró lett..
Mivel nem voltam itthon, meg tudtam,hogy hétfőn jönnek, nem is foglalkoztam vele sokat..
Pláne,hogy nem kapcsolható dumát nyögte a telcsi nekem is..Én a helyedben, ha ti is a digi átvette, átveszi területen vagytok, megpróbálnám a digit.. hátha tudnak valamit...
-
snipr
aktív tag
válasz
snemeth #7189 üzenetére
Remek... arrol tudsz valamit, hogy a digi automatice "átvesz" és szerzodést kinal, vagy nekunk kellene megkeresni oket ezugyben?! (anno levelben az volt, hogy semmi dolgunk nincs, minden automatice hacsak nem az ellenkezojet kéred... de egyelore nem tunik ugy mintha minden simán menne)
Koszi
-
snipr
aktív tag
-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
BP X. keruletben (Ujhegy) az 50/25os netem jelenleg 1/0.5
hivnám a 1289-et, hogy megkerdezzem valami kozponti geb van, vagy en toltam el valamit, hogy lekorlatoztak, de 1289 biza elofizeto nem kapcsolhatot ad vissza... mi a pék van, tud valaki valamit?!
Köszi
-
imolino
csendes tag
Tonyk, még úgy is, ha semmi értesítés nem jött? Ha nem olvasnék fórumokat, akkor nem is tudnám, hogy a Tvnetworkot átvette Szegeden a Digi. Meg nem vagyok benne biztos, hogy a Digi jogutód-e? Úgy tudom nem. Na mindegy, köszi a választ. Lehet, hogy megkísérlem a Csongrádi sgt-at.
-
imolino
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, és visszaolvastam jó sok hozzászólást, de nem találtam a kérdésemre választ. A kérdés: tvnetwork-kel Szegeden még cirka másfél hónapig van hűségszerződésem. Ez a digi megjelenésével még él, vagy mehetek más szolgáltatóhoz?
A válaszokat előre is köszönöm. -
BBX
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem írok semmi különöset a kép magáért beszél, vagy mégsem? Ilyet látott már valaki rajtam kívül?
[img]http://www.speedtest.net/result/920992824.png
-
gyugyo79
addikt
válasz
snemeth #7177 üzenetére
OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[xxxx]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Ez a Dynamic Host Configuration Protocol miatt volt / van nálam is.
Traffic Control -ban alapból van egy ilyen :
udp wan:0.0.0.0/0:* Device:0.0.0.0/0:68 ACCEPT
Amint ezt átrakod hogy dobja el vagy utasítsa el az elfogadás helyett mindjárt megszűnik a problémád. De mivel én nem vagyok ebben 100%-ig otthon, hogy ez milyen következményekkel jár nem tudom okos dolog e.
"A DHCP-forgalom a 67-es és a 68-as UDP portokon zajlik, a kliensek a 67-es portra küldik az üzeneteiket, a szerver pedig a 68-as portra kézbesíti a válaszokat, amelyek szórt üzenetek, vagyis a hálózat minden állomása megkapja őket."
Mivel ez defaultból be volt állítva én se piszkáltam főleg, hogy másnál akiknél néztem úgy, hogy ez accepten volt nem szemetelte tele a logot a hiba, csakhogy náluk egész más rendszer van. Nálunk gondolom egy kiszolgálóra kapcsolódik egy halom gép amikből egy halom nem router mögött van és az alapp win beállításokkal dhcp-n van hagyva és ezeknek a kérését kapja meg mindenki ....
Mióta kikapcsoltam nekem megszűnt a probléma. Viszont annyira profi nem vagyok, hogy azt is 100% -ra tudjam, hogy így pppoe-n is 100%-ban megkapom e az ip és átjáró adatokat.
Elvileg azt nem így küldik el és 3 szor újraindítottam a routert úgy hogy a tűzfalban DROP -ra állítottam és mindháromszor megkaptam minden infot.Viszont, ha valaki tud valami hátrányát ha így hagyom az ne tartsa magába.
-
Orionk
senior tag
válasz
sardna00 #7175 üzenetére
És LAN netről van szó?
Mert én a Szilléri sugárút végén lakom Panelban, és 4 hónapja a Tvnetwork el kezdtünk 1 éves hűséget 50/25 megabites netre.
Most, hogy volt a sza*akodás, és nekünk sem volt 8 napig net, kaptunk új jelszót, és
AZT MONDTÁK, HOGY NEM KELL UJ SZERZŐDÉS !
Most akkor mégis kell?
-
snemeth
aktív tag
A diginek jószerivel még saját hálója sincs, kiépítés alatt van.
De legalább állandóan szarakodik a net. Plusz ezzel van tele a routerem logja. (A dátumot ne nézzétek benne.)
Apr 7 02:34:02 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1564]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Apr 7 02:34:06 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1564]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Apr 7 02:34:14 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1564]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Apr 7 02:34:24 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1564]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Apr 7 02:34:29 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1564]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Apr 7 02:34:30 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1564]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Apr 7 02:34:31 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1564]: DHCP packet received on eth0.2 which has no addressPár másodpercenként jön ez a szar. Ma reggel pl. egész kevés volt, de amúgy folyamatosan villog a WAN led, pedig általam generált forgalom nincs is rajta.
-
Tonyk
veterán
válasz
sardna00 #7175 üzenetére
Sok benne az állítólag, meg az azt hallottam.
Majd ha jön hivatalos levél, akkor igen lehet ezt mondani, de még 90 százalékunknak nem jött.
Én voltam benn. Nem is lehetett a digivel szerződést kötni. A digi irodájában tvnetworkös kisasszonnyal szerződtem le, tvnetworkös papírokkat írtam alá. A diginek jószerivel még saját hálója sincs, kiépítés alatt van. A Digisek, azt mondták, ha majd az kész lesz csak akkor lesz szerződés a velük. -
sardna00
csendes tag
Egyik ismerősömtől azt halottam itt Szegeden, hogy 60 napja van a kedves előfizetőnek szerződést kötni a Digivel. Namár most Júli. 1-el megtörtént az átváltás Tvnetworkről Digire. Akkor ez azt jelenti hogy Szept. 1-ig meg kell kötni a szerződést. Máskülönben, állítólag kikapcsolnak. Lehet személyesen is a Diginél megkötni, de ki is jönnek házhoz. Én ezt halottam. Remélem segít valakinek az infó. Még valami: a srácnak 30/20-as nete van a digitől. És megvan a sávszélesség gond nélkül. Neki 1 hónapja kötötték át, és azóta semmi gond nemvolt vele.
-
hekatoncheir
csendes tag
Jól érzem, hogy újdonsült albérlőként Szegeden, meg se próbáljak a TvNetwork vagy a Digi ügyfélszolgálatára menni, hogy netet szeretnék szeptembertől? Vagy esetleg simán lehet, hogy valami más cég az illetékes? A házban TvN internet van - a tulaj elmondása szerint - a ház meg panel, szóval gondolom lannet van.
Remélem, azért valami Invitel vagy T ADSL-t be tudok majd köttetni, mert net az kelleni fog.
Köszi, ha valaki mond valami hasznosat. -
danee91
senior tag
Hali!
Nekem a Tvnetwork a szolgáltatóm, Solton, és a legtöbb csatornát tartalmazó kábeltévé díjcsomagban vagyok. Namost tudtommal, az alapadóknak(M1, M2, Duna, Duna Autonómia, TV2, RTL KLUB) jönnie kéne digitálisan is...Ezek közül csak a TV2-t és RTL KLUB-ot tudom digitálisan fogni a Samsung LCD TV-m tunerjével..Olvastam, h itt vkinek Samsung LCD tévéje volt, és a beépített tunere nem fogta azokat az adókat, amiket a Sony-val betudott...Telefonáltam már nekik, de szokás szerint szarják le az egészet..Sztetek nálam van a gond? A DVB-C beállításokat beaftam a TV-nek, amit a Tvnetwork oldaláról olvastam.
Vmi ötlet?UI: A TV-m Samsung LE40C650, friss 1016 firmware, de a régivel se ment a dolog...
-
pane
tag
Nekem még a xxxxx@tvnetwork.hu mail címem sem változott. Nem értem én ezt
-
válasz
bekesics #7170 üzenetére
Nah.. nálam is voltak ma... újra ven NET-em!
Mondjuk a 80as sebességtől azért még távol van, és a pingem se az igazi, de elmegy...Nálam kellett álítani, de össz-vissz annyit, hogy más a felhasználó-pass kombó.
bekesics:
Így van.. kb. 2 perc kereséssel (pici logikával) meg is találtamAmit még hozzátennék, hogy a levelezőben is kell a hitelesítés.
A felhasználó+pass ugyanaz, mint a net felcsatlakozáshoz.
Legalábbis nekem azzal megy.. igaz, nálam kicsit másként kell beállítani, mert The Bat.ot használok, de a lényeg ugyanaz: az smtp-t átállítani, és kell egy hitelesítés is hozzá..Jah.. hardveresen meg annyi volt, hogy itt bent levágta a régi utp kábelvéget, rákötött helyette egy dobozkát, amin van egy utp, és egy telcsi dugesz.
Illetve a tv elosztókról leszedte a szűrőt(nálunk a tv kábelen jött a telcsi, modemen keresztül),egyik osztót lecserélte 2esre a 3as helyett.
A régi osztót, meg a szűrőket itt hagyták, csak a modemet vitték el.uh.. most nézem.. mellékattintottam és nem Bp. szervert mértem. Így azért mindjárt jobb a ping, meg a feltöltés is.
-
bekesics
tag
Az átállás óta nem tudok levelet küldeni. Át kell állítani smtp-ét? Outlook-ot használok.
-
pane
tag
Na, most mentek el a digi szerelők (Szeged, gyöngyvirág).
Hááát elég fura dolog történt. Vágták a bejövő tvnetwork utp kábelt és a saját digi utp kábelra kötötték.
Ezután jött a meglepetés a router állításnál. Ugyanis minden a régi tvnetworkos maradt, szó szoros értelemben, felhasználónév, jelszó, dns, fix ip.
És ez mind-mind benne a digi szerződésben.Íme az eredmény az új DIGI STARTNET 20/10 :
-
snemeth
aktív tag
Pár nappal ezelőtt nekem is szarakodni kezdett a netem. A routerem wan ledje folyamatosan forgalmat jelzett. Akkor is, amikor semmit nem csináltam. A sebesség max 1.5 megabitig ment fel. Néha még annyi sem volt és elég gyakran meg is szakadt. Ma reggelre megjavult minden, de kiváncsi vagyok, mi lesz estére. (Kőbánya-Újhegy)
-
Hát ez marha jó.. mára nulla a net..
Nem tudok csatlakozni.. asszondja a winfos, hogy valszeg nem jó a felh. jelszó páros...
Szuper..
Lehet ezek a suttyók már levettek a listáról? (tvnetwork), mert úgy vannak vele hétfőn kötik a digit, akkor már le is vagyok kakkantva?!
(mobilnetről vagyok... fórumra elég.. 1gigás csomag)Jah.. telefon még mükszik. a vonalasról a 1289-re asszondja nem kapcsolható... mobilról kapcsolt.. 7 percig "minden kezelőnk foglalt.. várjon...." k..ják be
-
Tonyk
veterán
ezekre a speedtest eredményekre sokat azért ne adjatok (pláne, hogy a routerem PPPoE-val a WAN lábán max 27-28Mbitet tud), íme az 20/10-esem:
Tuti, hogy a szoftverbázisról megindítok valami jó nagy letöltést és megnézem ott mennyit visz. A legtutibb meg megnézem a routerben a grafikont (linksys wrt54GL + tomato)
-
Ez LOL!
Kiváncsiságból csak megnéztem: 50/25 Lan-net: "- 7680/3840 kbit/s garantált le- és feltöltési sebesség
Aham:
Bevallom,hirtelen nem voltam 100-as az átváltásban, de szerencsére speetest.net okos, és ebben is segítNah.. gondoltam felhívom már őket, egy telefont megér.. hátha.
1289, 1-860-0890... a hívott szám, jelenleg nem kapcsolható! -
A francba.. tegnap este óta nálam se frankó valami.
Csöppet belassult nem tudom mi a franc lehet.. csak ez még ha jól sejtem bőven a garantált sebességben van.Lehet nem is foglalkozok vele, mert még tvnetworkos, de hétfőn meg jönnek "kötik be" a digit.
hétvégén meg úgyis pont melózok...Jah.. és a legnagyobb csomag.. asszem 50/30vagy mennyi is...
És ez a legjobb eredmény.. ennél csak rosszabbat mértem :S (bp-újpest) -
kispéé
senior tag
Nálam van net szakadásmentesen, (rókusi krt.) csak a sebbeséggel van gond, 10/20-as 20/10-es helyett, mint írtam korábban.
-
Tonyk
veterán
Szeged, Beretzk Péter u. (Tesco és Telefontorony között) reggel óta nincs net...
-
Orionk
senior tag
Ha amerikában szeretnél beköttetni netet, akkor a szerződés megkötése után 1 óra mulva már be van kötve a neted, és hibátlanul működik...
Vicc ez az egész...
Egy csávó mesélte, hogy a fiának boltja volt a szeged plázában. Át kellett költöztetnie az üzletét a mellette levő helyiségbe.
Ez miatt a netet is át akarta köttetni a mellette levő boltba.Az szervízeseknek ez 3 napba telt, hogy kimenjenek, és úgy megcsinálják, hogy működjön...
Vicc... vicc... -
Fasten
tag
jó-jó-jó, csak feltöltöttem 3x3500 Ft-ot a TV networkre, kellett fizetnem május törthónapot + júniust, ez kb 4000 pezó, a többi meg... Hol van az, ami maradt még a TV networkból + hogy lesz a többi? Annyira félek, hogy ott kell majd szopnom órákat az ügyfélszolgálatra való bebocsátással, annyi szerencsém van ( kopp-kopp ) hogy nálam a hálózat mondhatni tökéletes, pár hétig voltak szakadások, de mostanra stabil és a sávszél is megvan
-
Fasten
tag
Engem inkább a számlázás és az internetutalvány beszámítás érdekelne... Valamint hogy a tvnetworkos csomagjaimból mik lettek a diginél és mennyiért... Milyen alapon fogják elszámolni?
-
thisiswhat
csendes tag
"Miért hívod egyáltalán az ügyfélszolgálatot? .... Inkább személyesen kell elmenni az ügyfélszolgálatra."
Hidd el, ha el tudtam volna menni és beállni a sorba megtettem volna, nyilvánvalóan nem véletlenül folyamodtam a telefonos és e-mailen keresztüli hibabejelentéshez. Viszont ahogy betelefonáltam és felvették a hibabejelentést, még aznap estefelé helyreállt rendesen a net és úgy látom, azóta is töretlenül megy, a sebesség persze ingadozik, de ha tényleg ekkora méretű karbantartást kell végezniük, ezt minden további nélkül el tudom fogadni.
Akinek még mindig problémája van, remélem hamarosan megoldódik az is, kitartást az érintetteknek.
-
Orionk
senior tag
Volt valaki a napokban személyesen a DIGI ügyfélszolgálatán?
Még mindig sokan várakoznak?
-
Orionk
senior tag
válasz
thisiswhat #7135 üzenetére
Miért hívod egyáltalán az ügyfélszolgálatot?
Csomó pénz elmegy a telefonra, mire bekapcsolnak.Inkább személyesen kell elmenni az ügyfélszolgálatra.
Én a szilléri sgt. végén lakom, és mostmár helyreállt a rendszer, báris az elmúlt 1 hét során olyan a net, mint a hiba, azaz digi átállás előtt volt.
Én bementem ügyfélszolgálatra, leadtem hibajelzést. Pár óra mulva már hivtak is. Megadták az uj jelszót, és azóta van net. Szakadozni szakadozott, de azt mondták, hogy azon rajta vannak. Idő közben, meg a szakadás is megoldódni látszik
-
Egon
nagyúr
Ez hihetetlen. Nyaralás előtt, egy héten belül kétszer nem volt net huzamosabb ideig (azaz több mint 12 órán át; a 2. alkalommal cca. 30 óráig tartott). Két napja jöttünk haza, most meg ez van, az 50 MBit-ből:
Elmennek a sunyiba. Csak az a baj, hogy nálunk nincs alternatíva, max. ADSL-re válthatok (vissza), ami egy vicc.
-
klezzz
tag
Telefon nekem sincs mióta átvette a digi a hálózatot, úgy tudom, hogy nem voip alapú náluk, hanem hagyományos 2 eres, akkor készülék is másik kell... net az szerencsére megvan 50 mbit érdekes, hogy azt meghagyták pedig nincs ilyen csomag a diginél.
Bekötni persze nem voltak még, 2 héttel a szerződéskötés után majd hívnak... pedig addig telefon se lesz.
Itt maradt tvnetworkös eszközöknek mi lesz a sorsa vajon? -
sardna00
csendes tag
Nálatok mennyire lassú a net? Nekem eszméletlen. Most pl. alig van meg a 2 mbit letöltés. Feltöltés ugyan ennyi kb. Weboldalakat lassan hozza be. Kicsit zavar, hogy lassú.
-
Lala6
őstag
Már vissza jött, kíváncsi vagyok, hogy meddig fogja csinálni.
-
Lala6
őstag
Na nekem is kezd szakadozni a net, reggel még volt, most nincs, a hétvégén is volt pár órás kiesés. Szomszédba a haverom meg a telefonra panaszkodik, hogy nem működik neki.
-
Tonyk
veterán
válasz
thisiswhat #7138 üzenetére
E-mailre úgy számolj , hogy kb 20 nap. Mire reagálnak. Én kb 1 hónapja játszottam el velük egy ilyen kérdezz-feleleket.
-
thisiswhat
csendes tag
válasz
sardna00 #7137 üzenetére
Köszi, remélem én is. TvNetWork ügyfszolgálatnál végre elértem valakit, az szépen át is passzolt a Digihez, lévén hogy ők az "illetékesek", felhívtam, persze sehol senki, csak az automata szöveg, hogy karbantartás folyik. Írtam azért egy e-mailt, amelyikben elmeséltem nekik, hogy kénytelen vagyok mobilnet segítségével írni az adott e-mailt, mivel a hat éve gond nélkül működő netem két hete valamiért nem működik és mivel a telefonos ügyfélszolgálatukon nincs elérhető ember. Persze azért mellékeltem a hiba pontos leírását is, nehogy egyszerű mezei tahónak tűnjek.
-
sardna00
csendes tag
válasz
thisiswhat #7135 üzenetére
Szeged, Retek utcában, van már nem szakadás nélkül. Viszont hol 20mbit, hol meg csak 1 mbit a letöltés. A feltöltés megy gond nélkül. Remélem hamarosan nálad is rendben lesz.
-
Beri
addikt
válasz
humilislupus #7133 üzenetére
Ha gondok vannak a gyári szoftverrel, akkor egy alternatív megoldás csodákra képes. Én nagy dd-wrt fan vagyok (lehet, hogy csak azért, mert nem volt olyan routerem, amire lett volna tomato), tudom ajánlani azt is. Ha segítség kell vele kapcsolatban, nyugodtan írj rám, segítek. Itt egy szimulátor, ahol tudsz barátkozni a grafikus felülettel még mielőtt ráflashelnéd a routerre.
-
thisiswhat
csendes tag
Egyre jobb a helyzet, a tvnetwork ügyfélszolgálat már nem mondja az automatikus "karbantartás van...." üzenetet, cserébe nálam még mindig dobálja a 629-es hibát, és természetesen mindegyik ügyfélszolgálatos munkatárs foglalt. Csodás. Ez az egész egy rossz vicc, komolyan mondom, két hete naponta 15 - 20 percre ha van net. Gratulálok minden érintettnek még egyszer.
Van olyan hely a városban, ahol már valamennyire helyreállt ez az egész, vagy megy tovább a sz*rakodás?
-
Tonyk
veterán
Én meg azt nem értem, hogy ha érdemben nem szólsz a témához, akkor minek kotyogsz bele???
Kérdezett alternatív fw-ről, én mondtam egyet. Kérlek idézd, hogy hol javasoltam neki azt hogy frissítsen de azonnal.
Szerk:
Meg persze jogos aggodalmad is jol esik,tenyleg nem tudnam a tomatot rarakni egyedul.Kb 2 kattintás, de ilyet már mondani sem merek, mert le leszek b@szva, hogy miért javaslok ilyet. (Gyk.: csak leírtam, hogy kb ennyi tudás szükséges hozzá, nem köteleztem a frissítésre!)
-
Beri
addikt
válasz
humilislupus #7131 üzenetére
Nem is kell ráraknod egyedül. Semmit nem kell tenned sehová. Az alternatív fw-ek használata nem kötelező vagy elkerülhetetlen.
-
humilislupus
tag
Nem is arrol van szo hogy en fogom csinalni , hanem az volt a lenyeg hogy el kell-e adnom es venni egy masik routert,ami nem linksys (ahogy a szerelo javasolta), vagy ezzel is mukodni tudna.
Igy is ugy is hivnom kell valakit aki ert hozza, csak igy nem kell uj routert vennem.
Ezert is koszonom Tonyk lelkesito valaszat. Meg persze jogos aggodalmad is jol esik,tenyleg nem tudnam a tomatot rarakni egyedul. -
Beri
addikt
válasz
humilislupus #7128 üzenetére
Jaaaa, hát ahhoz bőven sok egy 54gl.
-
Beri
addikt
válasz
humilislupus #7126 üzenetére
Milyen csomaggal használod? (lehetőség szerint ne a csomag nevét, hanem a sávszélességet írd le)
-
Tonyk
veterán
válasz
humilislupus #7122 üzenetére
Kutyaütő szerelő. Az ilyet agyhelyen kéne verni. WRT54GL-em van és tökéletesen működik.
Pont hogy nem eladni kell a GL-eket, hanem megvenni. Szóval nyugodtan tarsd meg. Firmware-ben ajánlom a Tomato -t www.polarcloud.com -
sardna00
csendes tag
Ezek után, én úgy vélem , hogy 2nap maximum és minden rendben lesz. Mostmár rendszeresen figyelem a routert (újraindítás szempontjából) amíg helyre nem áll a hálózat. Viszont azt nem tudom, hogy nekem eddig 20/10-re szólt az előfizetésem, akkor nyilván nemfognak nekem 80/25-ös netet bekapcsolni. Mert szerződés terén semmi nincsen még.... Erre valami ötlet?
-
MeteorHUN
csendes tag
Nálam egész délután nem volt ma net. Csak este tudtam újra csatlakozni.
-
humilislupus
tag
sziasztok!
En is Szeged tvnetwork. Nalam ugyan van net csak a routerem nem tudom hasznalni masfel hete. Fel eve egy tvnetworkos szerelo azt mondta hogy adjam el az ujjonnan vasarolt linksys54Gl routrem mert valami masik rendszerre fognak atallni es majd nem fogom tudni hasznalni. Nem nagyon volt idom foglalkozni a temaval es maradt a linksys. Lehet hogy tenyleg uj routert kene vegyek? Vagy egy firmware eleg lenne? Valaki meg tudna mondani nekem mi valtozott a rendszerukben? -
kispéé
senior tag
válasz
sardna00 #7120 üzenetére
Tuti nem nálad volt a hiba szerintem is, mert nálam is 3/0.5 -ös netem volt sokáig, nem véletlen, az volt a garantált sávszéll, erre vigyáztak, nehogy valaki tudjon reklamálni.
Nálam van olyan méréskor, hogy a feltöltés fölkúszik 50 megárade utána visszaesik "csak" 20 megára, nem rossz, már csak a letöltést kéne feltornázni 20-ra oszt jók leszünk.
-
sardna00
csendes tag
válasz
@rglaaf #7116 üzenetére
Én is méregetem, de sajnos 2.3/0.5 mbit-nél megáll. Feltöltésnél vannak kiugrások olyan 4-5 mbit-ig de aztán visszaránt a szerver 0.5-re. Méregetni fogom folyamatosan, és ha van javulás akkor megírom nektek. Neked mióta van meg a gyors net? Szerződés irtatok a digivel már?
-
kispéé
senior tag
na nálam most van net,de 10/20 -as! Pont fordítva kéne lennie
Nem kiabálom el, de most jó, remélem rövidesen megoldódik a gond. A telefon mindig rossz, de már kiírja a dátumot, időt, eddig semmit nem csinált. Haladunk, haladunk, kicsit késve.... -
thisiswhat
csendes tag
válasz
sziklaboci #7111 üzenetére
Valahogy az az érzésem, hogy hamarabb megkapom én a havi számlát, mint hogy helyreálljon a Netem olyan sebességgel, mint ahogy volt.
Persze ne legyen igazam, de ahogy nézem, a szolgálatóknak egyre inkább csak jogai vannak, a kötelességeiről pedig szépen elfeledkezik.
-
sardna00
csendes tag
Szeged, Retek utcában immáron 35órája folyamatosan van net. Úgynézki a srácok dolgoznak a dolgon. Viszont sávszélesség, még mindig karcsú. 20/10 helyett, 3/0.5 mbit. Remélem 1-2 napon belül a sebesség is meglesz. Akkor beszélhetünk szerződésről.
-
sziklaboci
csendes tag
válasz
thisiswhat #7110 üzenetére
Nem biztos az, hogy küldik
Azt sem tudják, merre vannak arccal.. Ingyen meg ez jár
)
-
thisiswhat
csendes tag
Nálam (Szeged, Sás utca) holnap lesz pontosan két hete, hogy naponta egy fél órára van net, változó ipőpontokban. PPPoeP usernév / pswd kombóval dobálja a 651-es hibát, ügyfélszolgálatos a TVNetWork-nél nem sok biztatót mondott, a Digi-nél úgy látom nem is érdemes próbálkozni. Gratulálok az elvtársaknak, persze a számlát gondolom majd küldik.
-
Orionk
senior tag
Úgy veszem észre, hogy mintha lenyugodtak volna a kedélyek.
Kezd helyre állni a rendszer. Hála az égnek
, mert biztos, hogy nem a szervízeseken múlott.
TEgnap 4 szer tapasztaltam szakadást, de csak kb. 2 percre.
-
Watercolour
aktív tag
Valamit alakítottak az éjjel a rendszeren, más a remote IP, amit kapok PPPoE-n, mint régen, és a sávom is nagyobb, mint eddig. Kíváncsi leszek, működni fog-e normálisan végre, ez asszem a mai nap folyamán kiderül.
-
BBX
csendes tag
Csináltam random egy sebességtesztet és ezt az eredményt kaptam:
http://kepfeltoltes.hu/view/100805/azigen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A stabilitásról ennyit... Meg úgy a 20mbitről is.
-
gigazo
csendes tag
Én elég sokat pókerezem és egy ilyen szakadás sajnos sokba kerül ma például majd 50$-t buktam mert megszakadt 15 percre. Nekem nem olyan fontos a sebesség, de a stabilitás annál inkább. Remélem pár napon belül helyreáll minden, ha nem megyek a T-hez.
-
^Tibo
csendes tag
Na nálunk lett net mai napon 17.00 körül felhívott a szervizesa DIGItől, hogy 10 perce beállították és nézzem meg, van-e net, Hát volt. Igaz 1/0.5 a sebessége, de legalább működik. A fix ipt meg azt mondta, elfeledhetem, mert más hálózat van és dinamikus lesz mostantól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest