Új hozzászólás Aktív témák

• fpl

csendes tag

Átolvastam itt is legalább 200 oldalt ! Lehet, hogy őrűlt vagyok, de nem "hüle".

A koncept v2.0.
    Az 5 fejes antennát,átkapcsolót, fejeket megveszem felrakom a 4 emeletes panellakás első emeletén.
    Az erkély fém korlátjára kívánom felszereltetni, elég stabil.
    Van jó rálátás a műholdra, műholdakra a szomszédnak már van is felszerelve egy DigiTV-s vevő.
    Ezek után van egy hivatalos T-SAT beszerelve nálam, de Én szeretnék több műsort nézni. Nem a mennyiség miatt, hanem mert van a családomban néhány olyan ... aki megtanult "külföldiül" , diplomás nyelvtanár összesen 7 nyelvet tud a drága és van ritkán ideje, kedve tévézni olasz, orosz, angol, stb. nyelveken is.

1.,Tehát T-Home által adott beltérivel hogy lehet-e az AMOS-on kívűl a szomszédos holdak szabad "FTA" műsorait nézni? Ezt szeretném a szerződés aláírása előtt kideríteni ! Az üsz. annyit mondott NEM és NEM is lessz lehetséges !

Pontos tipus INTEK HD-S10CX.

Már láttam egy ilyen készüléket, de az AMOS.on kívűl nem tudtam belőle előszedni mást, bejött pár orosz, és egyéb műsor ami eddíg COOL. A menü kódot ismerem, azt már egy másik oldalról lenéztem. Abban a menüpontban amiben a csatorna keresés van, az AMOS mint műhold sor ki van töltve, és nem tudtam átírni, illetve újat hozzáadni. A transponder SimbolRata adatok módosíthatóak.
    Amit szeretnék elkerülni az egy kissebb torony a TV mellet, tehát egy beltéri lenne jó !
    Azaz vagy az INTEK, vagy egy olyan amibe működik a TELJESEN HIVATALOS T-SAT kártya. És ha ez, hogy a szolgáltató beltérije csak azért nem tud FTA csatornákat mert a szolgáltató ezt letiltotta, hát akkor itt most nagyon csűnya szavak következnének.... De bízom bennetek, hogy van erre is megoldás !

A szomszéd antennájához képest ami 1.0W Intelsat 10-02, ha úgy állok az erkélyemen, hogy előttem van az antenna és dél felé nézek, az AMOS-ra melyik irányba kell elfordítani a saját antennámat, jobbra-vagy-balra ? Jövő héten veszek SAT-Findert, és iránytűt. Most egy egyfejes régi UPC-s antennával próbálkozom, de ma nem találtam meg az AMOS-t. se ! Gondolom a digitális beltéri lassú reagálása miatt. Régebben volt egy analóg forgatós szettem azzal viszomlag gyorsan rá lehetett akadni a holdakra. De az már a múlt.

Nincs nálam nagyobb rajongója a női nemnek, és ezt számlákkal tudom bizonyítani.

Új hozzászólás Aktív témák