- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Oliverda #7000 üzenetére
Köszi!
Most, hogy teljes értékű a fiókom azért benéztem pár menüpontba és a HUF számlánál azt látom, hogy van ilyen menüpont, hogy "Fizetés igénylése". Ez ugyanúgy működik, mint a Revolut fizetési hivatkozás létrehozása? Van ennek külön díja?
Ez esetleg használható alternatívaként a feltöltés helyett (főleg, ha ingyenes, mert itt azt olvasom ki a szövegből)?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
fatal`
titán
Sziasztok,
Biztos vak vagyok, de hova rakták a virtuális kártyát? Töröltem egy korábban használtat, újat hoztam volna létre, de csak fizikai meg fizikai ökokártyát enged rendelni. Sem a mobilappban, sem a weben nem találom a virtuális kártya létrehozását. Megszűntették?
-
fatal`
titán
válasz sambenez #7005 üzenetére
Nekem nincs, nem tudok továbblapozni. És PC-n (weben) sincs az opciók között. Ha hétfőig nem áll helyre írok a supportnak, köszi. Azt hittem áthelyezték máshova és vak vagyok, de ezekszerint nem.
A HUF számlán nincs pénz, de gondolom ez nem befolyásolja, legalábbis eddig nem volt ilyen probléma, pedig majdnem minden vásárlás után törölni szoktam a virtuális kártyát (az utolsót mondjuk tovább használtam lustaságból ).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Nálam legfrisebb verzión is ott van, de mivel nálad PCn sincs ott a lehetőség, így nálad ez nem is lehet a gond. Nem hoztál létre esetleg 3 darab virtuális kártyát és törölted? Naponta 3 darabot lehet létrehozni, aztán eltűnik a lehetőség majd másnap jelenik csak meg ismét.
-
-szabi-
őstag
SZERK: Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Revolutra HUF ot nem lehet Wise on küldeni LT revolutos iban megadásával ? Azt irja ebbe az országba nem lehet küldeni
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz #33802016 #7020 üzenetére
Ez a bajom hogy a revolutos számla számom nem belföldi , ha jól emlékszem ez par hónapja változott meg( gondolom a magyar bankok kilobbiztak)
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
törölt tag
válasz Maxximus #7024 üzenetére
De miért akarsz utalni? Tölts fel bankkártyával. Ha van sajátod azzal (hazai bank), ha nincs próbáld meg a wiset.
Wise csak belföldre utalhat forintot, Revolutnak meg csak külföldi forint számlája van.
Ha van euród, azt tudsz utalni.
De kártyás feltöltés ingyenes.Ha másnak utalnál revolutra, kérd, hogy küldjön fizetési hivatkozást, az lehet kártyával is rendezni 100k ig.
fatal`, november elég rég volt már, nem mostanában.
-
VikMorroHun
senior tag
Ajánlom ezt a cikket azok figyelmébe, akik nem értették, miért szívózik az MNB a Revoluttal.
[ Szerkesztve ]
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Oliverda
félisten
válasz VikMorroHun #7028 üzenetére
Abszolút semmi köze a kettőnek egymáshoz. A Wise-hoz meg pláne.
Másrészt a Revolut topikjában már ki lett vesézve tegnap.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Oliverda #7029 üzenetére
Köszi a javaslatot, jót nevettem némelyik hozzászóláson. (De volt egy olyan is, aki ért az IT biztonsághoz.)
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Somatom
veterán
válasz VikMorroHun #7030 üzenetére
Mi is jót nevettünk a tieden. Ez egy ilyen tréfás topik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
válasz VikMorroHun #7028 üzenetére
Feltűnt neked is, hogy az almás céget elfelejtették megkérdezni? (már csak a poén kedvéért?)
És az, hogy a litván felügyelet még nem döntött a történetben? (vagyis nincs vége).Ha wiseal történne ilyen akkor Revo topikba is linkelnéd?
Engem személy szerint érdekelne a vége... már csak azért is, mert itt a belépési adatok is meglehetnek a csalóknál. Lehet vhol még sem volt olyan tudatos? Sok a kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Wise díjemelkedés
Ha eddig azért utaltál ki pénzt a Wise-ra, hogy ne a brókercéged váltsa 1%-on a forintodat euróra, akkor mostantól ez okafogyottá válhat, nem lesz érdemi különbség a pénzváltás-utalás költségében. -
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #7033 üzenetére
Akkor így mostantól egyértelműen jobban megéri majd Lightyearen váltani fix 0,35%-ért.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Sisco2
tag
válasz szabi__memo #7035 üzenetére
Ez a 0,58% helyett 0,88% mikortól lép életbe?
-
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #7035 üzenetére
Forintváltáson kívül még sok mindenre jó.
-
-
Sisco2
tag
válasz jobarat01 #7039 üzenetére
Belinkelnéd légyszi hol volt erről ott szó, hogy pénzváltónak lehet e használni stabilan mert nem találtam ott? Itt viszont Oliverda konkrétan erre utalt, ezért kérdeztem itt meg.
Váltásról és váltási költségekről volt szó azt láttam, de nem az a kérdés.
Befektetési szolgáltatókra vonatkozik egy olyan törvény hogy nem lehet lehet pénzváltásra használni, hanem valamilyen pénzügyi eszközbe be kell fektetni devizaváltás után az összeget és csak ezután lehet kiutalni. Erre vonatkozott a kérdés, hogy a Lightyear-nél mi a helyzet evvel kapcsolatban. -
vacs
veterán
Sziasztok.
Jelenleg nincs se Wise, se Revolut stb fiókom.
PayPal-t és Google Pay-t használok K&H Mastercard kártyával.
Pár havi fizetésemet szeretném euróra váltani és tárolni, az se baj ha kamatozik közben.
A Wise megfelelő erre, ha nem akkor mi?(^)(>.<)(^)
-
Oliverda
félisten
Váltani Revoluton jobb, tárolni viszont Wise-on (de leginkább Lightyear-ön), mert ott kapsz rá kamatot.
Sisco2: Minden váltás után 0,35%-ot tesznek zsebre, vagyis nem ingyenes (mint pl. a Revolutnál havi 350-ig).
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
Használtam a keresőt, sajnos nem találtam meg amit kerestem, csak egy elég régi hozzászólás volt róla.
Kérdés:
Most hogy áll a Revolut-ról Wise-ra utalás/pénzfeltöltés ingyenes verziója? Még továbbra sincs rá lehetőség?↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest