- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
- Microsoft Excel topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Béta iOS-t használók topikja
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
farkas-j #56646 üzenetére
Szia!
1: Szerintem 4600-as tplink nincsen.
HA a 4900-ra gondoltál, akkor az egy másik chip, és ha jól tudom az a legerősebb az összes közül.2: Viszont kérdés, hogy az erős HW-ből mennyit használnál ki, hiszen gyárik fw-ben egyikben sincsen saját torrent kliens, és az az ami igazán erőforrásigényes.
3: Amiket leírtál, az szerintem már nem az olcsó SOHO kategória.
Főleg akkor, ha sokat másolgatnál wifin a gépek között. Kábellel elvileg nem kéne bajnak lennie, mert a gigabit switchnek tudnia kéne (ennek ellenére sokat olvasgatni olyat, hogy nem megy, de ebben sokszor a kliensek is hibásak).
Szóval ha maradsz a 20E kategóriában, akkor nagy valószínüséggel lesznek kompromisszumok, kivéve, ha állati nagy szerencséd lesz, és minden wifis klienset szeretni fog a router.
Én ezek miatt nem merném ajánlani egyik tplinket sem, mert nem 1000%, hogy minden rendben lesz, de ez szerintem az összes 20E ft-os kategóriára igaz. Minden márka topicjában olvasni különböző hibákról....4: Nálam a C5-tel semmi baj, de én nem másolgatok gépek között (20-30 IP van kiosztva), leginkább webezés megy, viszont a routeren fut torrent is (ésszel beállítva, szép csordogálósan), és megy még samba, ftp, DLNA is, de egyik szolgáltatás sincsen őrülten meghajtva (max 720p, és kevés kisméretű fájl másolgatás). SZERINTEM valahol ez a normál tudásuk ezeknek.
(C5-C7 csak a wifiben tér el, és ahhoz kéne a megfelelő kliens is)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Milyen program, ami...?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Politika
- További aktív témák...
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Aktív Optikai HDMI kábel 15m
- Acer Aspire E5-575 i5-7200u/8gb/240gb ssd/940mx
- Újszerű Gigabyte 1 tulajos Gamer Laptop 144Hz i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Nintendo Switch OLED 64GB. RED & BLUE,Karcmentes,Hosszú Garanciás & Harry Potter Wireless Controller
- XFX RX 7900 XTX Mercury Magnetic Air 24GB - RITKASÁG - 2028.02.11. Kazy Computers Gari - BESZÁMÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest