Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Egy TP-Link WR1043ND router sajnos nem büszke tulajdonosa vagyok. Mostanában egyre többször kell újraindítanom, mivel lassulást tapasztalok. Tegnap este filmet néztem volna a rákötött NAS on keresztül, de azt vettem észre hogy egy sima 720p-s filmet is akadozva játszik le. Ekkor kezdtem utánajárni hogy mi is lehet a probléma, NAS újraindítás , lejátszó szoftver újratelepítése, másik szoftver, majd megprobáltam átmásolni a filmet NAS rol a gépbe lévő vinyóra. Ekkor feltűnt hogy 0,1M el másol.
A problémát csak router újraindítása oldotta meg. Gyári legújabb FW van rajta. Előtte egy Linksys WRT54GL volt, 3 év alatt 1 szer kellett újraindítanom.
UPC 50/5 internet, a routerra van kötve 1 sz.gép, 1 NAS, 1 média lejátszó, wifin 1 telefon csatlakozik.
Én vagyok M3nyus!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Üzleti vita és megbeszélés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest