Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
válasz zolee1967 #34497 üzenetére
swapot arra használja a router mint a pc-ben a vitruális memóriát...pagefile...de sztem neked nem ez kell hanem a programoknak, file-oknak szánt helyed fogyhatott el amihez extroot kell.
Ezzel a vinyóra kerül a router rendszere és rengeteg helyet lehet csinálni a programoknak.[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
válasz zolee1967 #34495 üzenetére
Nem teljesen értem mire mondod hogy nincs elég hely.
Ha módosítani akarsz valamit a routeren és nincs elég hely rajta akkor a swappal sem lesz elég helyed mert az nem arra való.Swapot pedig használ a routered rendesen.
suste:
Teljesen mind1 jelenleg hogy kapja a netet a 1043 mert megkapja és kész.
AP wifi kellene neki amit utólag tud a kliens mellé beállítani.Amúgy a 940-re is lehet tenni sztem másik fw-t amivel külön ki lehetne választani a wds-t de ezzel már nem is fárasztottam mert sztem felesleges.
A lényeg hogy a 1043ból kell vargalex fw alatt egy repeatert csinálni ami lehetséges csak egy egyszerűbb megoldás után érdeklődünk.
[ Szerkesztve ]
-
zolee1967
tag
válasz hudyfiu #34490 üzenetére
Köszi a választ hudyfiu!!
ezt látom:root@OpenWrt:~# free
total used free shared buffers
Mem: 29232 28404 828 0 1484
-/+ buffers: 26920 2312
Swap: 131068 1704 129364
root@OpenWrt:~#Szerintem ez nem elég. Mit csináljak hogy használja? jelenleg a 8MB-ből 7 % a szabad és bármit csinálok, mindig a elégtelen helyre hivatkozással nem fogadja a el a módosítást.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz hudyfiu #34490 üzenetére
ok, hogy rákapcsolódott, de attól ez még nem wds szerintem
nálam is hasonló felállás van, csak nekem a 1043 az 1., és egy linksys a 2. router
mindegyikben van wds támogatás,de a 2 féle chipkészlet nem teljesen kompatibilis, ezért nem jött össze a wds, desimán rákeresve a 2.routerben az 1-re, és csatlakozást nyomva, hibátlanul megy a net, viszont nem WDS a kapcsolat, hanem mint írtam, sima AP-kliens kapcsolat
szerintem ez van most libus-nak is -
-
hudyfiu
senior tag
Össze tudnak kapcsolni mivel a 1043 rá tudott csatlakozni a 940-ra ezért gyanítom hogy alapból wds ap-t készít.
Mivel van benne ez a menü ezért ha a 2. router is 940 lenne akkor pedig rá tudna csatlakozni.Zoli: puttyba :free parancs...alul kiírja a swapot.
[ Szerkesztve ]
-
zolee1967
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom leellenőrizni, hogy a swap tényleg működik?
Zoli
-
hudyfiu
senior tag
Pár hónapja az volt a gond ezzel hogy ha egy új wifit csináltunk ami AP (egy kliens mellett) akkor kifagyott a lucis felület, hibát dobott.
Csak akkor tudtam megcsinálni a repeatert ha egyszerre létrehozem minden interfészt beállítottam őket és csak utána nyomtam a mentésre.
-
libus
őstag
-
suste
veterán
akkor ez sima AP-klines kapcsolódás
(ha beállítod a 940-en a wds bridging-et, és a 1043-on pedig a wds kliens-et (wds ügyfél aszem a luciban), beírod a megfelelő MAC címeket, akkor annak is mennie kellene)
ha a meglévő wifit törölted, akkor egy kicsit másabb a beállítás, mint amit írtam, mert az új intefész/zóna/wifi részt amit létre kell hoznod, (hogy szórja a 1043 is a netet wifin) LAN-hoz kell kötnöd/hidalnod[ Szerkesztve ]
-
tekevics
tag
szasztok!
regota figyelem a forumot, de eddig meg nem irtam.
Elso kerdesem ez lenne.
Mostanaban megzoldult a transmissionom, allandoan elszall es dobja a netet!
Ti nem tapasztaltatok ilyet?Teke vagyok, nem tagadom 8-)
-
libus
őstag
A 940N-en (ami adja az Internetet) azon nem állítottunk be semmit.
Mert ennek a menüjébe csak ezek vannak:
-Enable WDS Bridging vagy Enable AP Isolation.
A 1043-ban pedig kitöröltem a beállított Wifi-t, és utána rákerestem a 940N-re és csatlakoztam hozzá.
Szóval, így kapcsolódtam rá "ügyfél"ként.[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
suste
veterán
pont ezt fejtegettem egy tegnapi hozzászólásban
csak azt nem tudom, hogy a router wifi része képes-e végrehajtani mindkét feladatot egyszerre (egy interfésszel kapcsolat a másik routerral, másik interfésszel meg AP-ként üzemelni -ha igen,akkor ez lenne a repeater üzemmód )
linksys routeremen ddwrt alatt simán megy, de az egy másik fajta chipkészlet....egyébként hogy kapcsoltátok össze őket? WDS vagy AP-kliens?
-
libus
őstag
Tegnap sikerült Wifi-n keresztül hudyfiu segítségével rákapcsolódnom a másik routerre (940N-re) a 1043-al.
Köszönöm is neki a segítségét!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy belehet-e azt állítani ebbe az OpenWrt 1.1.5-be, hogy így a 1043-al ne csak kábelesen tudjak Internetezni, hanem Wifi-n is. Szóval, ezt be lehet állítani valahol?[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
zolee1967
tag
válasz Intruder2k5 #34474 üzenetére
Tudom, hogy mit jelent! Azt nem tudom, hogy hol nincs elég hely. Betelt a 8mb? Hogyan tudom átrakni a swap-ba? Mi a teendő? Vargalex 1.1.5. Azon kivül nem telepítettem fel semmit!
Hogyan tudom megoldani a hely hiányt?
Köszi
-
MODERÁTOR
-
zolee1967
tag
Sziasztok Guruk!
Segítségeteket szeretném kérni! El akarom indítani a minidlna-t de valamiért sikertelen. A kézzel akarom engedélyezni akkor ezt a választ kapom: "No space left on the devive"
Mi lehet a gond?
login as: root
root@192.168.1.1's password:root@OpenWrt:~# nano /etc/config/minidlna
GNU nano 2.2.6 File: /etc/config/minidlna Modifiedconfig minidlna config
option 'enabled' '1'
option port '8200'
option interface 'br-lan'
option friendly_name 'OpenWrt DLNA Server'
option db_dir '/var/run/minidlna'
option log_dir '/var/log'
option inotify '1'
option enable_tivo '0'
option strict_dlna '0'
option presentation_url ''
option notify_interval '900'
option serial '12345678'
option model_number '1'
option root_container '.'
list media_dir '/mnt'
option album_art_names 'Cover.jpg/cover.jpg/AlbumArtSmall.jpg/albumarts$[ Error writing /etc/config/minidlna: No space left on device ]
^G Get Help ^O WriteOut ^W Where Is ^V Next Page ^U UnCut TextM-? Last Line
^X Exit ^R Read File ^Y Prev Page ^K Cut Text M-| First Lin^_ Go To LineHa LUCI-ban akarom engedélyezni akkor hiába pipálom ki az engedélyezés, és indítom újra. Újra indulás után nincs engedélyezve továbbra sem a minidlna server.
Előre is köszi mindenkinek!
-
SteveBeard
senior tag
válasz Intruder2k5 #34471 üzenetére
Újszülöttnek minden téma új.
De már 2012. februárnál tartok az olvasásban
Majdnem végeztem is, mert innentől követem a fórumot, bár Alex hozzászólásán valahogy átsiklottam...Steve
-
MODERÁTOR
-
SteveBeard
senior tag
válasz Sebiferi #34468 üzenetére
Ok, csak annak idején annyira ködös volt, hogy honnan lehet letölteni, különböző linkek, megoldások, ki mit hova telepítsen. Tegnap olvastam Alex egyik régebbi hozzászólásában, hogy ezek a témák vagy skinek az Openwrt repo-ban benne vannak.
Gondoltam bemutatom együtt, talán valakit érdekel.Steve
-
Sebiferi
tag
-
tjsz
senior tag
válasz vargalex #34465 üzenetére
Sziasztok!
Ahogy írtam, a lan interface gateway lett átállítva (nincs a net-re kötve közvetlenül), elvileg semmi más.
Szerencsére volt config mentésem és mivel a kíváncsiság vezérelt, ezért el kezdtem átnézni, hogy melyik config file módosult az eredeti mentéshez képest. 2 ilyen file volt:/etc/config/network: mivel a lan interface gateway változtatva lett
A másik pedig: /etc/config/hd-idle.
Ez volt a mentésben:
config hd-idle
option idle_time_unit 'minutes'
option disk 'sdb'
option enabled '1'
option idle_time_interval '5'És ez volt a router-en:
config hd-idle
option disk 'sdb'
option idle_time_interval '5'
option enabled '1'
option enable_debug '1'Látható, hogy egyetlen sor a difi: option enable_debug '1'. Hopp, leesett a tantusz: nem olyan régen kértem segítségeteket, hogy hogyan lehetne látni azt, miszerint a hdd leáll (hd-idle miatt). Erre nekem azért volt/van szükségem, mivel a WDR3600-osomra 2 hdd van kötve, ebből az egyiket csak torrent-re, a másikat pedig - egyelőre - csak az itthoni gépeim mentésére használom, aminek nem kellene mindig mennie. Mivel nem kaptam választ, miszerint hogyan lehetne látni, hogy adott hdd leállt-e vagy sem, ezért bekapcsoltam a debug-ot (hátha látok valami infót a system log-ban). Egészen tegnapig ez nem volt probléma, mivel a router nem volt újraindítva.
Nyomozásomat folytattam: abban az esetben ha a hd-idle nincs engedélyezve, de a debug-jánál véletlenül ott van a pipa, akkor is ugyanez a hibajelenség. Ebben az esetben ez a config file tartalma:
config hd-idle
option disk 'sdb'
option idle_time_interval '5'
option enable_debug '1'Szóval a hd-idle debug opció tud izgalmakat okozni......
Üdv: Szabi
[ Szerkesztve ]
-
bullboy
tag
Drágaaa! 1.77$-ért vettem, kanócot is adtak hozzá:ezt ni,
Drivert pedig innen: http://www.prolific.com.tw/US/CustomerLogin.aspx Login: GUEST, pass: GUEST. Telepítés majd restart után (cucc az USB-be dugva) szépen bejelentkezett mint új eszköz.
Üdv!
U.I.: 2 nap híján 1 hó alatt ért ide.[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Ez valóban csak arra való, ha leválasztás utáni HDD csatlakozáskor szeretnéd, hogy automatikusan induljanak a szolgáltatások. Nem kell foglalkozni az üzenettel.
A villogó sys led arról árulkodik, hogy valamelyik indítóscript nem fejezte be a futását (esetleg rossz config miatt), így a következőket nem is indítja el. Ezért nem indult a samba, ftp, stb. Szóval pontosan vissza kellene emlékezni, hogy mit állítottál át. A gateway-ból ítélve a network config lesz az. Mi a tartalma?
Alex
-
MODERÁTOR
válasz SteveBeard #34463 üzenetére
Hehe... Eljátszottál a gondolattal?
-
SteveBeard
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz SteveBeard #34461 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
válasz SteveBeard #34459 üzenetére
Én úgy tudom nem szükséges az említett script de ebben a témában már lehet le vagyok maradva.
-
SteveBeard
senior tag
-
hudyfiu
senior tag
1 hete kb van új trunk ha jól látom.
Ha érdekelne valakit... -
hudyfiu
senior tag
válasz Intruder2k5 #34456 üzenetére
Én is csak tippelek ahogy gyorsan belenéztem a scriptbe de majd megmondja az aki tényleg tudja viszont mivel nekem is 0-n van ezért kizártnak tartom hogy kell.
-
MODERÁTOR
-
hudyfiu
senior tag
válasz Intruder2k5 #34454 üzenetére
Sztem ez csak arra való hogy ha van transmission letöltés mappa akkor indít pár szolgáltatás de nekem is 0-n van és megy minden ez csak egy extra...
-
MODERÁTOR
-
tjsz
senior tag
válasz csimpas #34451 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az /etc/init.d könyvtárban a "./samba start" után elérhető lett Windows-ban az összes hdd-n található file. "./uhttpd_vargalex start" ill. "./uhhtpd start" után pedig elindult a Luci. FTP működik egy "./vsftpd start" után. De miért nem indulnak el ezek automatikusan? És a System led miért kacsingat továbbra is?
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Óriási gondom van (a 3600-osommal): Luci-ban a default gw. értékét változtattam, utána csináltam egy reboot-ot, azóta a "System" led csak villog. Web felület (Luci) egy pillanatra felvillan, majd "Kapcsolódás sikertelen" hibaüzenetet kapom IE-ben és Firefox-ban is. Windows-ból, a bemount-olt 2 hdd-t nem érem el (hálózati meghajtóként vannak becsatolva). Ugyanakkor putty-al (ssh) be tudtam-tudok lépni, így parancssorból elérem. Syslog-ban nem látok semmi érdekeset. Mi lehet a hiba oka?
Utoljára 104 torrent volt betöltve a transmission-be, esetleg ez lehet a gond?
Most nézem: Vargalex féle partíciónálós web felület sem elérhető......
Transmission remote gui: connection refused hibaüzenet.....
FTP-n se enged be.
Agyrém. Ez most mi a szösz?
[ Szerkesztve ]
-
csimpas
tag
természetesen a portok nyitva vannak
-
csimpas
tag
áramtalanításra került a routerem, (vargalex 1.4 fw)
mióta bebootolt a router,nem megy a transmission
hiába állítóm le,és indítom újra puttyból,vagy hiába rebootolom a routert, a transmission ezt írja ki:
could not connect toctrackerilyenkor mi a teendő?
-
őstag
Sziasztok,
Adott 2db 1043 vargalex felel legujabb fw-el. Hogyan tudam azt megcsinalni konkretan, hogy elhelyezem oket a haz ket vegeben, az egyik szolgaltatja az internetet, a masik pedig hozzakapcsolodik wifin keresztul (nincs kabeles kapcsolodasi lehetoseg) es ugyan azon vagy egy masik ssidvel szorja tovabb az elsodleges routert altal biztositott halotatot, internetet.
Ha jol tudom akkor ezt nevezzuk wds-nek, de nem sikerult beallitanom az alibbi utmutato alapjan igy ebben kernem a nagyerdemu segitseget.[ Szerkesztve ]
-
lasarus1988
tag
Sziasztok!Most frissítettem vargalex 1.1.5-ös build-jére 1.1.1-ről. SSH-n keresztül akartam, de a wget-re 404-es hibát dobott. Ezek után letöltöttem a sysupgrade-t és LUCI-ból frissítettem.Szépen lefutott, de most ott tartok, hogy hiába áll a WAN port DHCP-n, nincs netem. Router, modem restart már megvolt, de semmi eredmény.config interface 'wan'
option ifname 'eth0.2'
option proto 'dhcp'Ötlet?KösziTárgytalan, egyszer csak jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
hossszú
őstag
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
yodee_
őstag
valahogyan meg lehet villogtatni az 5ghz-es rádió ledjét is? a 2.4es úgy van beállítva hogy netdev/wlan0, de az 5ösnek nincs a listában neve
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
hudyfiu
senior tag
Na ezt még nem láttam
BocsiEz nem csak arra szolgál hogy megnézi a környéken a wifiket?
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
felteszem itt is a kérdést, hátha valaki tud segíteni most üzemeltem be az új routerem (wdr4300), és a 2,4es wifin csak 65 megabittel csatlakozik az a gépem ami eddig a régin (1043nd) 150 megabittel. Van ötletetek mi a lehet a gond?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
krealon
veterán
válasz Kroni1 #34426 üzenetére
http://www.tp-link.com/Resources/software/TL-WR1043ND_V1_120405_.zip
Modifications and Bug Fixes
1, Added print server function in the USB module;
2, .....
----------------------------------------------------------
http://www.tp-link.com/Resources/software/TL-WR1043ND_USB_Printer_Contro.zipTL-WR1043ND_USB Printer Controller_Utility
Published Date 4/25/2012
Language English
File Size 8.78 MB
Operating System WinXP/Vista/7
Notes Work with the latest version of firmware for TL-WR1043ND.[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
repeateren elgondolkodtam:
2., kliens router vargalex fw-vel:
wan interfész: ki is kapcsolhatnánk, de az egyszerűség kedvéért ne bántsuk
lan interfész: alapból bridge-elve van a switch és a wifi, ez is így jó, ahogy van
kliens interfész: felveszek egy új interfészt legyen "kliens", ezt is statikus ip-n hagyom, és beírok egy ip-t az 1. router tartományából (pl: 192.168.2.10). Wifi résznél is felveszek egy újat, ez is legyen "kliens". Csatorna ua mint az 1-es router wifije, a módnál a "hozzáférési pont" helyett átállítom "ügyfél"-re, hálózatot átállítom az általam létrehozott "kliens"-re, és a titkosítás ua mint az 1-es router.
Elvileg így van egy "kliens" interfészem ami wifin csatlakozik a másikhoz, és a lan rész meg maradt összekötve, vagyis kész a repeater. Persze a tűzfalnál még be kell állítani a zóna szabályokat.
Ez nagy hülyeség? Valaki aki ért hozzá? Alex? -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Van egy ilyen routerem, és eddig csak simán net megosztásra használtam a laptopom és az asztali gépem részére. Viszont mivel van rajta egy USB Port elkezdtem gondolkodni azon, hogy a multifunkciós nyomtatómat (ami most az asztaliba van bedugva) esetleg rá tudom-e kötni úgy, hogy mindkét gép elérje hálózatról és tudjak nyomtatni a laptopról is úgy, hogy az asztali nincs bekapcsolva?
Nem értek hozzá, de remélem valaki meg tudja mondani, hogy ez lehetséges-e valami egyszerű módon, mert az 1.hsz linkjeiben a hozzászólások nekem mind kinai.. Válaszokat előre is köszönöm..
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
1.körben tisztázd le, hogy pontosan mit akarsz elérni.
Mert pl az ap-kliens módszerhez nem kell semmi szaktudás, egyik router sima ap, a másik meg felcsatlakozik rá wifin, mintha egy pc volna (menüben hálózat keresés aztán csatlakozás). Ha az ap a gyári fw-s, akkor 2 kattintás a másikon a luciban és kész is vagy. Viszont ilyenkor csak vezetéken lesz neted a 2., openwrt-s routeren!
Szóval ha kell a 2. routeren is wifi, akkor már WDS kell (mivel ha jól tudom repeater üzemmód nincsen vargalex fw-ben).
Tehát melyik lesz az 1-es és melyik a 2-es router, és hogyan akarsz ezekre csatlakozni (csak kábel vagy wifi is)? -
dunkel
őstag
válasz lasarus1988 #34421 üzenetére
OK, 2 nap múlva jelentkezem
-
libus
őstag
Mindenképpen utána kell néznem, mert még ilyent nem csináltam.
Jó is lenne, ha erről tudnék valakivel beszélni pl. Skype-on vagy máson, mert biztos kelleni fog ez ügyben a segítség.
Köszönöm!Neked is köszönöm "hudyfiu".
-
libus
őstag
Két TP-Link routert (940N és 1043ND) akarok összekapcsolni Wifi-n keresztül.
A 940N-en gyári Fw van, a 1043ND-n OpenWrt.
Össze lehet őket csatlakoztatni így, hogy nem gyári Fw van az egyiken?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
dunkel
őstag
Sziasztok!
OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777 firmwaret raktam fel a kütyüre. Mindent tud ami nekem kell, de van egy elég súlyos problémám: kb 1,5-2 naponta elhal a WiFi kapcsolat rajta, nem lehet hozzá csatlakozni. Vezetéken megy minden tovább mint a kisangyal.
Kérem szépen segítsetek felderíteni a hibát.
root@OpenWrt:~# cat /etc/config/wireless
config wifi-device 'radio0'
option type 'mac80211'
option macaddr 'd8:5d:4c:85:*****'
option hwmode '11ng'
option htmode 'HT20'
list ht_capab 'SHORT-GI-40'
list ht_capab 'DSSS_CCK-40'
option country 'US'
option txpower '19'
option distance '10'
option noscan '1'
option channel '10'
config wifi-iface
option device 'radio0'
option network 'lan'
option mode 'ap'
option ssid '***'
option encryption 'psk+ccmp'
option key '***'[203989.960000] ------------[ cut here ]------------
[203989.970000] WARNING: at /mnt/OpenWrt/trunk_20120305/build_dir/linux-ar71xx_generic/compat-wireless-2012-09-07/net/mac80211/rx.c:3087 0x80d59fd0()
[203989.980000] Rate marked as an HT rate but passed status->rate_idx is not an MCS index [0-76]: 78 (0x4e)
[203989.990000] Modules linked in: fuse usblp ath79_wdt ledtrig_usbdev xt_LED ledtrig_netdev ledtrig_morse ledtrig_heartbeat nf_nat_irc nf_conntrack_irc nf_nat_ftp nf_conntrack_ftp xt_HL xt_hl xt_ecn ipt_ECN xt_CLASSIFY xt_time xt_tcpmss xt_statistic xt_mark xt_length xt_DSCP xt_dscp xt_string xt_layer7 ipt_MASQUERADE iptable_nat nf_nat xt_recent xt_helper xt_connmark xt_connbytes pppoe xt_conntrack xt_CT xt_NOTRACK iptable_raw xt_state nf_conntrack_ipv4 nf_defrag_ipv4 nf_conntrack pppox ipt_REJECT xt_TCPMSS ipt_LOG xt_comment xt_multiport xt_mac xt_limit iptable_mangle iptable_filter ip_tables xt_tcpudp x_tables ifb ppp_async ppp_generic slhc vfat fat ath9k(O) ath9k_common(O) ath9k_hw(O) ath(O) nls_utf8 nls_iso8859_2 nls_iso8859_1 nls_cp437 mac80211(O) ts_fsm ts_bm ts_kmp crc_ccitt cfg80211(O) compat(O) arc4 aes_generic ums_usbat ums_sddr55 ums_sddr09 ums_karma ums_jumpshot ums_isd200 ums_freecom ums_datafab ums_cypress ums_alauda usb_storage ehci_hcd sd_mod ext4 jbd2 mbcache usbcore usb_common scsi_mod nls_base crc16 crypto_algapi ledtrig_timer ledtrig_default_on leds_gpio gpio_button_hotplug(O)
[203990.090000] Call Trace:[<80280438>] 0x80280438
[203990.090000] [<80280438>] 0x80280438
[203990.090000] [<8007198c>] 0x8007198c
[203990.100000] [<80d59fd0>] 0x80d59fd0
[203990.100000] [<80071a40>] 0x80071a40
[203990.110000] [<80d59fd0>] 0x80d59fd0
[203990.110000] [<801e411c>] 0x801e411c
[203990.110000] [<801e5574>] 0x801e5574
[203990.120000] [<80ca6ea0>] 0x80ca6ea0
[203990.120000] [<8009c588>] 0x8009c588
[203990.120000] [<80164224>] 0x80164224
[203990.130000] [<80ca4fc8>] 0x80ca4fc8
[203990.130000] [<80076a70>] 0x80076a70
[203990.130000] [<80076f94>] 0x80076f94
[203990.140000] [<80310000>] 0x80310000
[203990.140000] [<80310000>] 0x80310000
[203990.150000] [<800771a0>] 0x800771a0
[203990.150000] [<80310000>] 0x80310000
[203990.150000] [<8006306c>] 0x8006306c
[203990.160000] [<800a8440>] 0x800a8440
[203990.160000] [<800773d4>] 0x800773d4
[203990.160000] [<8006306c>] 0x8006306c
[203990.170000] [<80063240>] 0x80063240
[203990.170000] [<80310000>] 0x80310000
[203990.170000] [<80095190>] 0x80095190
[203990.180000] [<800a8188>] 0x800a8188
[203990.180000] [<80064aa8>] 0x80064aa8
[203990.190000] [<80063260>] 0x80063260
[203990.190000] [<802ee8b0>] 0x802ee8b0
[203990.190000] [<80314228>] 0x80314228
[203990.200000] [<802ee0dc>] 0x802ee0dc
[203990.200000]
[203990.200000] ---[ end trace 3bb42224d210413d ]--- -
TriplaT
csendes tag
Heló!
Torrentezni szeretnék a winyoval usbn,
sajnos elakadtam, itt eddig minden ok:opkg update
opkg install transmission-daemon transmission-webde itt már nem:
nano /etc/config/transmission
ezt irja ki rá:
-ash: nano: not found
mit rontok el ?
köszi! -
hossszú
őstag
Segítséget szeretnék kérni hálózati nyomtató konfigurálásában.
Adott egy HP 1102W wifis nyomtató, ezt szeretném beállítani hálózati nyomtatóként, a routerem egy TP-LINK TL-WR1043ND. A nyomtatónak wifi hálózaton kellene csatlakozni a routerhez.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Maximusz
aktív tag
válasz Intruder2k5 #34351 üzenetére
köszönöm a tippet, de sajnos újrainítás után ezt is ugyan úgy "elfelejti" pedig mentetem vele a jelszavat - nem tudom mi lehet a baj
-
csimpas
tag
válasz Intruder2k5 #34406 üzenetére
akkor ez a probléma
-
MODERÁTOR
-
csimpas
tag
-
MODERÁTOR
válasz TriplaT #34400 üzenetére
Szia!
Minden bizonnyal a Te routeredben is az új bootloader van már benne, ami lekapcsolja a WAN portot! A vargalex féle OpenWrt 1.1.5 verziója már képes ezt kezelni, de a DD-WRT még nem! Vagy visszaváltasz gyári fw-re, vagy OpenWrt-re, vagy pedig vissza kell juttatnod rá a régi rendszertöltőt, és utána megint a DD-WRT-t, akkor fog működni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest