Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKalton
tag
-
McKalton
tag
válasz Kicsirics77 #36072 üzenetére
bakker, ezzel működött. Előtte 1043nd-m volt ott 192.168.1.1-volt a gyári felület bejelentkezése is
ez kavart meg úgy látszik. Köszönöm!!Hardwired!
-
McKalton
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom. TP-Link WDR4300-as routerről van szó. Az elöbb vissza akartam rakni a gyári firmwaret luciból a vargalex által ajánlott vágott sima fw-vel ez a neve: wdr4300v1_120810_cut.bin
el is indult de pár másodperc után kiírt egy ilyet: CGI dont response vagy valami hasonlót vártam sokáig, de nem tudom elérni a routert, idöközbe már újraindítottam de továbbra is semmi.
A ledek a power világít, a system villog, a wifik villognak. Elolvastam a gyári kézikönyvet ott ez jót jelent ha a system villog stb.
De miért nem jön be semmi a 192.168.1.1-re.
Mi lehetett a gond illetve mi lehet a megoldás tudna valaki segíteni? Már Vargalexnek is írtam, de így karácsonykor lehet hogy nem néz olyan sűrűn ide és hátha más is tudja mi lett a gond.Please help me! :-)
Hardwired!
-
McKalton
tag
válasz Intruder2k5 #34796 üzenetére
ez a net use mőködött köszi a válaszokat !!!
[ Szerkesztve ]
Hardwired!
-
McKalton
tag
adott egy új wdr4300-as luci 1.1.5-el
remekül működik, de a windows 8 alatt a hálózaton nem tudom feldeíretni az openwrt könyvtárat magyarul nem tudom elérni a transmission fájljaimat.
FTP-n megy ott elérem illetve hálózatra kötött média lejátszón.DE windows 8 alatt nem látom csak a saját gépem.
Mi lehet a gond?
Hardwired!
-
McKalton
tag
amúgy ha nem nézzük hogy okosítható legyen a router. Akkor most CPU és beépített RAM-ban melyik gyártónak van a legerősebb hardvere és melyik típus az? (talán az ASUS RT-N66U?)
[ Szerkesztve ]
Hardwired!
-
McKalton
tag
Vargalex,
A következő TP-Link router a WDR4900 N900-as is kompatibilis lesz a firmwareddel?
http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=2477&model=TL-WDR4900#specHardwired!
-
McKalton
tag
Sziasztok!
Ha vissza akarom rakni a gyári firmware-t hogyan érdemes csinálni. A webes felületről megtehetem a Luciból?
Vagy mi az ajánlott? Köszi.
Hardwired!
-
McKalton
tag
Egy kicsit a különbségekről fel tudna valaki világosítani.
Lt-WDR3600-t vagy WDR4300-at érdemes venni. Ez az 5GHZ 450mbps-ot ezt csak támogatott eszközökkel tudom kihasználni ugye? Gondolom itt csak ennyi a különbség a kettő között.WDR4300 illetve a WDR4310 között mi a külömnbség? A gyártó oldalán a 4310-et nem is találtam.
Hardwired!
-
McKalton
tag
Sziasztok!
Kb egy éve használok egy TP-LINK WNDR1043ND routert a vargalex féle firmware-el. Elgondolkodtam azon hogy mostmár ugye több féle router típusra is feltehető a vargalex féle firm. Megkérdeznélek titeket érdemes e eladnom és egy TL-WR2543ND vagy egy Netgear WNDR3800-ra áttérnem úgy hogy a firmware azon is vargalex féle lesz. Torrentezésre használom sokat az eszközt. Ezeken a több ramot tartalmazó illetve a netgear még CPU sebességben is jóval nagyobb - el tudok érni valami érezhetőbb sebességnövekedést (letöltésben/feltöltésben), vagy nem érdemes váltani.
Várom válaszaitok. Köszi.
Hardwired!
-
McKalton
tag
Szia
Nekem az alap vargalex féle fw beállításia vannak hétvégén leszedtem 3 filmet. Elég jól le is jöttek egy éjszaka alatt viszont feltölteni alig töltött vissza. Pedig direkt olyan filmeket szedtem le, amit sokan szedtek éppen.
Kérdés vajon hogy lehet többet kihozni ebből a dolgoból?
Hardwired!
-
McKalton
tag
válasz vargalex #24284 üzenetére
Szia!
Mit jelent a Wifi státusznál bitrate 54MB/s?
Ugye ez egy 300 mbps wifi képességű eszköz. A beállításoknál alapból 802.11g+n.Nem keverem a megabyte és megabit egységeket, A kérdésem az, hogy akkor ez most a 300mbps-os képesség?
N-es notebookon speedtestel a 80/25 digi netből, 66/25-öt tudok mérni. Ez jónak számít vagy el lehetne érni a teljes sávszélességet?Hardwired!
-
-
McKalton
tag
válasz vargalex #24275 üzenetére
Na ez jó ötlet. Putty megy.
Firefox beizzítva. Kérdésem gondolom a HDD-t az elspő lehetőséggel formázzam ugye?
Illetve az ftp-t hogy fogom tudni elérni mondjuk total commanderből?
beállított új jelszót de nem megy.
A login
root jelszó admin (csak átmenetileg)
az ftphez beállítottom az admin-t.
De a szokásos ftp elérési módon hibát ad a jelszót illetően.Hardwired!
-
McKalton
tag
sziasztok!
Vargalex, feltettem a routeremre az általad készített fw-t. Tökéletesen felment rá. Viszont észrevettem furcsaságokat. ebben kérem segítségedet.
Mielőtt frissítettem volna openwrtre:
A gyári fw-t frissítettem a legújabb tp-link oldaláról letölthető verzióva. Frissítés felment viszont reboot közben megált az explorer oldal sok idő után is no válasz. Áramtalanítás majd újra be ez után már a friss fw fogadott.Openwrt telepítés:
Gondoltam mostmár jöhet a telepítás 1 pendrivot és egy HDD-t is kipróbáltam ment a gyári fw-vel a felismerés ftp elérés lejátszás róluk.
Feltettem a vargalex féle fw-t. Itt újra előjött a probléma reboot oldalon megállt, vártam majd kihúz bedug és indult a Luci oldala. Mindent simán beállított de mikor elértem a HDD formázáshoz. Ott előjött egy probléma méghozzá az, hogy felismeri a HDD t vagy pendriveot, de hiába nyomok rá a make partitions gombokra nem történik semmi csak felvillannak a led kijelző (USB). Nem tudom elindítani sem a formázást. Ez mitől lehet?
A két eszköz NTFS rendszerű most ezt lehetne róluk törölni.Kérdésem az hogy mi lehet ez vagy mi a megoldás.
Még egy dolog nem tudom a puttyot elindítani. Beírom az ip-t jelszót telnet load, open és hiba inactive. Miközben pingelni tudom az eszközt. Ez azért is érdekes mert a gyári fw-s routert sem tudtam elérni, sem az openwrt fw-sem.
Ez mitől lehet?Hardwired!
-
McKalton
tag
sziasztok!
Olyan kérdésem volna hogy tegnap vettem egy 1043nd routert. Erre felraknám a dd-wrt firmware-t. Akkor ugye kapok egy webes felületet. De hogyan tudok bitorrentet használni.
Letöltöm a transmission programot innen:
http://code.google.com/p/transmission-remote-dotnet/Ezt feltelepítem és menni is fog (win7)?
Tehát a fő kérdésem az hogy hogy tudok egy a routerre csatolt HDD-re torrentezni.
Segítene ebben nekem valaki. Mert mindenhol az openwrt megoldásra találok válaszokat de nem értek a linuxhoz és a parancssor sem fekszik.
Megoldható ez könnyen egyszerűen?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Hardwired!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest