Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
ma üzemeltem be az én 1043-asomat (V1.8, gyári firmware) és minden nagyon jól működik (szuper gyors LAN és Wifi összeköttetéssel is - egy laptop és egy telefon is tesztelve lett vele), de az asztali számítógép, amire elsőként rákötöttem a 15 Mbit-es internetet alig 1 Mbit-esnek hozza.
Megpróbáltam, hogy azt a LAN kimenetet kötöttem rá az asztali PC-re, amin a laptop simán hozza a 15 Mbit-et, de az asztali PC továbbra is csak az 1 Mbit-es sebességre volt hajlandó (T-Home Kábelnet van bekötve).van valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
köszi előre is!
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest