-
IT café
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zuglói
tag
Köszönöm, ( Headless. Zoli133 és donmackó) akkor nem csak bennem van a hiba.
-
Zuglói
tag
Köszönöm, megnyugtattatok, akkor folytatom a feltöltéseket.
-
Zuglói
tag
-
-
Zuglói
tag
Sziasztok,
a Samsung tv audió lejátszásakor meg tudja jeleníteni az album borítóját is?
(Suszte fim, mini dlna bekapcsolva, minden audió könyvtárban a borító csak front.jpg, és ez van írva a routerban is.) -
Zuglói
tag
Bocs, hogy félreérthető voltam.
Tehát:
A belinkelt kép csak minta volt arra, hogy az oldaladon levő leírások olvasásával kezdjek, és csak utána kérdezzek!
A https működik, köszönöm a segítséget!
Az op rendszer magyar, másik böngészővel (köszönet: PistiSan) böngészgetem tovább a leírásokat. -
Zuglói
tag
Sziasztok,
már több hónapja hiba nélkül megy Suste firnwarevel gond nélkül, gondoltam most már külső ip címről is matatok rajta. Regisztráltam az ipdns.hu -n, de hiába irom be a böngésző címsorába, hogy név.ipdns.hu, csak hibaüzenetet kapok.Mit csináltam rosszul vagy mit nem csináltam?
Köszönettel -
Zuglói
tag
Sziasztok,
a gyári firmware-nél be lehet-e állítani, hogy az usb-re dugott külső tápos hdd bizonyos idő után leálljon? -
Zuglói
tag
Sziasztok, most már látom mind a két partíciót a windoson, de nem enged semmit sem rámásolni, mert valamilyen engedélyt kér, de én kitől kérjem?
-
Zuglói
tag
Sziasztok,
megint kellene a segítségetek, mert a számítógép bekapcsolásakor nem látja a felcsatolt meghajtót, a luciba sem enged belépni, a következő üzenetet írja ki a bejelentkezés után:/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:448: Failed to execute function dispatcher target for entry '/'.
The called action terminated with an exception:
/usr/lib/lua/luci/sauth.lua:87: Session data invalid!
stack traceback:
: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:448: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:195: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:194>
A router ki és bekapcsolása megoldja a problémát, de gondolom ez nem így lett tervezve!?
Mit és hogyan kellene beállítanom a gondok megszüntetéséhez? -
Zuglói
tag
válasz
Kicsirics77 #1424 üzenetére
Az nem lett volna gond, mert olyat nem használok, de akkor milyen könyvtárba tegyem a zenéket- képeket?
-
Zuglói
tag
válasz
Kicsirics77 #1422 üzenetére
Köszi, azért alakul!?
Most már az mnt-ben látok két könyvtárat, az egyikhez nincs jogom (lost+found), mig a másikban (transmission) különböző könyvtárak vannak. Ezeket törölhetem vagy átnevezhetem szabadon?
Esetleg még egy partíciót tudok létrehozni? -
Zuglói
tag
válasz
Kicsirics77 #1420 üzenetére
Igen, az első lehetőséget választottam: 1. Creating 2 partitions (without extroot)
Disk /dev/sda: 200.0 GB, 200048565760 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 24321 cylinders, total 390719855 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0xc31f90b0Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 2048 264191 131072 82 Linux swap / Solaris
/dev/sda2 264192 390719854 195227831+ 83 LinuxEz lett az eredménye. (SAjnos nekem semmit nem mond)
-
Zuglói
tag
válasz
Kicsirics77 #1418 üzenetére
Köszi, de a tc is csak annyit lát, hogy openwrt\mnt és abban 304k szabad az576k-ból.
-
Zuglói
tag
Sziasztok, most egy kicsit megakadtam, mert a hozzászólásokban mindenki csak annyit írt, hogy felcsatolta az usb-re dugott hdd-t, de hogy pontosan mit csinált, és utána mit irt be win7-be, hogy hálózati helyként megjelenjen, arról nem sok szó van.
A router gyári softjával nem volt probléma, a windows látta mind a két partíciót, de tv nem ismerte fel a fileket. A Vargalex firmware segítségével gondoltam segítek neki, de most már én sem láttom a vincsesztert. Ha segítenétek, hogy hogyan tovább, megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Intel Core i5-14400F + ASUS TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4 + Corsair VENGEANCE 16GB 3200MHz -Gari:12Hó
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest