- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is éppen ma cseréltem az Aurison kereket.
Carista OBD olvasóval tanítom ilyenkor az autót. Sajnos nekem csak egy szettet tud megjegyezni, nem lehet váltani téli/nyári szett között.
2x4 azonosító elmentve a telefonba, 2 perc és egy havi előfizetés árán (kb 3600Ft) megvan a dologOlcsóbb mint gumisnál vagy szervizben.. igaz a klónozható szenzorral jobban jártam vele, de hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- EVGA 750 BQ 750W
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest