- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz
KTTech #15186 üzenetére
hja, okt 5én viszem a Jettát szigeteltetni, kerékjárati ívek, négy ajtó, tetőkárpit, opcionálisan csomagtartó. Főleg gördülési zajt "észlelek" amúgy, elvileg 69db(A)-s külsőkkel megyek (MCC2, 16"). . Nézegettem, 18-as felniket geizhalson, ránéztem a 18"-as méretbeli CC2 zajszintjére, és, 72db(A), az meg "masszív"
VÉtelkor mondtam is az eladónak, hogy szempont volt a 16-os felni is, olyan okokból, mint komfort, fogyasztás, zajszint.
Cserébe kevésbé mutatós. Hát ilyet!
Amúgy érdemes lehet IS300H-kat is nézegetni, használtan OFC. Sokkal rövidebb-kompaktabb, mint a Camry, és nyugisra hangolva. Charles nem írta, hogy csak újat szeretne. Nekem amúgy jobban tetszik az IS, mert pont kellemes arányokkal bír& nem túl hosszú-nem túl nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest