Új hozzászólás Aktív témák

  • Tom1939

    őstag

    válasz eastsider #13606 üzenetére

    Hát ja. Tiszta őrült a használt piac is, majd minden japán megbízható technika őrült drága használtan is (egyik fő okom a váltásra hogy annyit ér az autó 4 évesen mint amennyiért vettem). De előző yaris kicsi lesz baba projectre az elég biztos :) Nekem stiloval kezdődött a baba project (nem volt jó, eladtam), aztán i30 (jól szolgált 10,5 évet) és most az scross 17-től (már 16 évesek lassan ikreim).

    Szerintem az scrosshoz képest csak a rav4 opció, az is megvan 12 misiből és annyiért szerintem jobban megéri mint egy corolla 10 és fölötte... Még a corolla cross is jó lehet de szerintem nem lesz lényegesen olcsóbb mint a rav4 (főleg az új pöpecnek tűnő 2.0 199 paci hibriddel).

    Bullitz: szerintem nem rontottál el semmit, fiatal vagy még valószínűleg :) Én mindjárt az 50-et érem el, és speciális helyzetben vagyok hogy előző autóm semmit nem vesztett értékén (+ jogászként nem a food chain alján már valamennyire fizetnek, + asszonyka is vezető pozícióban van, és így sem apróság ez nekem 2 évet filóztam rajta és benne van hogy 10-15 évig megtartom a rav4-et).

Új hozzászólás Aktív témák