Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Mivel sajna megszűnt az lhsite.hu, emiatt nyitom ezt a topikot, hogy ha valakinek problémája van a programmal, vagy csak segítség kell neki akkor egymást segítve megoldjuk azokat.
Ahonnan a progit le lehet tölteni: [link]
Az alpha verzió: [link]
A progi telepítése után, létre kell hozni egy config.bat fájl-t amiben ez van:
xmltv tv_grab_huro --configureés egy grab.bat-ot:
xmltv tv_grab_huro --days 7 --output hun.xmlHa ezek mind megvannak már akkor jöhet az epg letöltése egy hun.xml fájlba amit a Leadtek tvtuner kártyák analóg csatornáinál is fog működni az epg.
ui.: Ezúton is köszönet az lhsite.hu admin-jainak a sok segítséget az oldalon.
[ Szerkesztve ]
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
Adler
aktív tag
Már kérdezném is, hogy aki használja ezt a progit, annak letöltődik rendesen az epg? Nálam nem akarja letölteni.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
debult
csendes tag
Szia!
Megcsináltam a ".bat" fájlokat és nem akarja őket futtatni. egy pillanatra felvillan egy ablak még éppen valami írás látszik is benne, de be is zárja egyből.
Tudnál nekem segíteni, hogy mi lehet a baj?
Esetleg amiket te használsz fájlokat feltudnád ide tölteni?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Debult. -
Core2duo6600
veterán
Jó hogy rá találtam erre a topikra.
Korábban volt nekem is saját epg szerverem még vista alá., de elvesztek a file ok, így nem tudom, hogy mit és hogyan kell beállítani.
Na most ezt szeretném megoldani, akár vista alár win 7 alá.
Akár a port.hu ról, akár a http://tv.animare.hu/default.aspx ról kellene leszedni.
Majd a Windows MCE számára elérhetővé tenni !
Minden 5éet szívesen várok.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Melyik az a progi ami brakja a win 7 alá az xmltv től származó xml file tartalmát ?
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
bozig
tag
Sziasztok! Én elég sok ideje használom az xmltv-t, de a legutóbbi reinstall óta minden csatornára közli velem, hogy: no programs found, skipping, amikor szeretném futtatni a grab.bat-ot, tapasztalt valaki más is ilyesmit?
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
housefly
csendes tag
Szevasz bozig!
A port.hu folyamatosan változtatja az oldala struktúráját és a 0.5.61-es xmltv-vel valóban nem megy, mint az a hivatalos teszt riportban is látszik:
[link]Viszont a Nightly verzióval grabbel:
[link]Én kipróbáltam, letöltöttem az alpha verziós xmltv.exe-t, felülírtam vele a régit és szépen leszedte a műsort.
[link]Fly
[ Szerkesztve ]
-
Traptor
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy mi kell manapság Vista alá az EPG-hez?
Korábban az lhsite-ot használtam én is, majd a Microsoft-osat de az elég katasztrófa...Köszönettel:
Traptor
.: Aláírás helye :.
-
-
papptam
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az lenne a kérdésem, hogy az információkat hogyan tudom berakni Win7 MCE-be. Sikerült létrehoznom a két bat filet és működik is, megvan a hun.xml.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
rozsabimbo
csendes tag
-
rozsabimbo
csendes tag
Aztán lehet ezt csinálni:
wget http://fitt-net.hu/EPG/EPG_HU.xml -O "hun.xml" -
g0dl
addikt
Hát megint alakított valamit a port.hu.
Aki tud megoldást ossza meg bátran. -
AttyVin
aktív tag
Ezt esetleg ki lehet próbálni:
Ennek segítségével elég egyszerű leszedni az információkat, de némi szerkesztést igényel az elején a csatornák kiválasztásakor.
Hogy meddig működik, ki tudja...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
unravel
őstag
-
őstag
Hello
XMLTV-t szeretnék Tvheadend-del használni. Ubuntu-ra szeretném telepíteni és használni. Packageből felraktam és elindítottam root userként tv_grab_huro --configure, de már ez is hibát dob.
Tudna valaki adni egy linket/leírást, hogy hogy is kellene működésre bírnom/telepítenem az xmltv-t linux alatt?Előre is köszönöm a segítséget!
-
őstag
Végül itt találtam megoldást. A /usr/bin/tv_grab_huro fájlt kicseréltem az innen származó legújabbra (tv_grab_huro.in), jogosultságot, tulajt és nevet ugyan olyanra állítottam, mint a régi fájlnál volt.
Ezután a tvheadend socketen keresztül, mert a beépített xmltv sem működik, betöltődtek az EPG adatok, cserébe az ékezetes karaktereket nem jeleníti meg rendesen. De ez már tvheadend hiba, nem xmltv, ott tökéletesen vannak letöltve az adatok.[ Szerkesztve ]
-
Cinibn
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam, nálam is működik, de ha jól látom, akkor a legújabb verzió is csak a Pxrx.hu old verziójáról grabbel. Esetleg olyan huro.conf van valakinél ami az új oldalt használja?
Esetleg más oldalról az xmltv tud-e grebbelni vagy többről egymás után egy futtatással?
Jómagam a WebGrabPlus+ progit használom az EPG-hez, ami a NAS-os fut éjjelente, de nagy a processzorigénye, valamint kb. 4 óráig tart a frissítés.
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Médialejátszóra egy iptv pluginhoz(linux alapú ha jól tudom) szeretnék magyar epg-t.Jelenleg orosz és német működik rajta.Nem tudom meg e lehet oldani egyáltalán(semmit nem tudok ezek programozásáról).
A kérdésem van e olyan magyar epg ami hasonló formában elérhető mint ez a német epg.[link]Ez innen szedi az adatokat.
Esetleg tudna nekem valaki segíteni.Esetleg átküldöm neki emailen vagy priviben az ide vonatkozó részt hogy egyáltalán látni lehessen miről van szó. -
dh66e
veterán
Szia!
Köszi hogy segíteni próbálsz.
Egy orosz iptv pluginhoz dune médialejátszókra írták anno.Ezt magyarítottam és jó lenne ha a magyar streamekhez lenne epg,de lehet hogy ez lehetetlen eleve mert újra kéne írni az egész plugint.
Sajna én nem értek hozzá csak puhatolóztam hátha valaki érti a plugin írás metodusát legalábbis epg szinten. -
Cinibn
csendes tag
Szia!
Tavaly vagy előtte egy évvel a port.hu megújult.
A régi verziós oldal még most is elérhető, ha jól emlékszem, de ebben nem vagyok biztos.
A beállítási configurációs fájlokból láttam, hogy egy "old" kiterjesztés volt látható.
Ezért nem szedi le a leírásokat, mert az már egy új aloldalon van, amit már nem tud grabbelni.Már nem is használom és nem is a port.hu-t.
Nálam a Webgrab fut, és a tvanimare-ről grabbel, megjegyzem fényévekkel gyorsabban. -
őstag
Tegnap tettem egy próbát, én kis naív, és kiszedtem a config-ból az old részeket. Hát így se szedett le semmilyen plusz tartalmat. Cserébe egész éjszaka futott, ami máskor azért megvolt 5 perc alatt. Viszont azóta az eredeti xmltv-vel is lassan működik, úgyhogy szerintem szerver oldal lesz a hunyó.
A webgrab-bal az a gondom, hogy alapvetően nem linuxra termett és két gyenge próbálkozásom nem járt sikerrel, így feladtam. De úgy látom muszáj leszek újra nekifutni. -
őstag
válasz fabiandaniel #34 üzenetére
Közben elkészült a musor.tv-hez a webgrabplus javítás. Viszont nálam is előjött, amit másnál is olvastam, hogy éjfélhez közeledve kihagy műsorokat. A kilenc órai filmet még listázza, a következő bejegyzés pedig már éjfél után van.
Sky News
Miskolc Tv
MTV Dance, Hits, Rocks
Mooz DanceTudom, nem egy nagy hiány...
Az xmltv jobban bejött, amikor még működött teljesértékűen. -
Cinibn
csendes tag
Nem csodálom, hogy lassú, 14 napra letölteni? Minek? Ne érts félre csak nem értem. Sok mindentől függ egyébiránt a letöltés gyorsasága: a letöltő gép paramétereitől, kapcsolatod sebességétől, letöltött napok számától, stb. Minél kisebb adatot töltesz le, annál gyorsabban megy. Én minden nap 2 napit töltök 120 csatornáról és nem tart az egész 10 percig sem.
-
MCke..
csendes tag
Ok, port.hu és port.ro már megy - ugyanakkor rengeteg időtúllépést idéz elő. Orvosolható ez valamiképp?
Eddig xmltv-t használtam a port.hu-hoz (ott nem akadékoskodott ilyesmivel), ám a több epg-forrás használata, illetve az inkrementális letöltés mindenképp megéri, hogy WG-re váltsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen