- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Segítsetek, mert megőrülök már!
Adott egy TC 7.56, de a 8 is ezt csinálja.
Ha F6-al áthelyezek egy fájlt a nasra, akkor onnantól kezdve nem lehet semmit csinálni azzal a fájllal.
Ott van, megvan a mérete, de nem nyitja meg a megfelelő program.
Ha F5-el másolom, akkor semmi baja. Most egyelőre visszaraktam a 7.04-est, azzal nincs ilyen gond, viszont jó lenne visszaszerezni a fájlok fölött a hatalmat...
Ha próbálom például másolni, akkor nem enged, rendszergazdaként meg jelszót kér, de nincs jelszó, vagy legalábbis nem tudom, mit kellene neki jelszóként írni...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Feltettem a 8 bétát, de ugyanaz.
Valahol találtam egy 7.04-et, azzal jó.
Végül is tud mindent, amit nekem kell, lecserélem az összes gépen erre...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz Sk8erPeter #1396 üzenetére
Nekem nincs ilyen "take ownership"-em...
Hogy lehet ezt elérni?
(angolul nem nagyon tudok, annyit értettem a linkelt oldalból, hogy valami registry hacket kellene feltenni, de azt nem nagyon szeretnék...)Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Elvileg minden felhasználónak telepítettem.
Na holnap reggel kirpóbálom ezeket, addig is köszi mindkettőtöknek
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1393 üzenetére
És melyik a jó? Alapértelmezésen van. Most nem vagyok benn a cégben, de úgy van, ahogy telepítésnél magától állítja be, nem nyúltam hozzá...
-
nagyúr
válasz Sk8erPeter #1392 üzenetére
A "Take Ownership" fogalmam nincs micsoda, de bárhová másolom, nem nyitja semmi.
Mit csinál ez, és hogy lehet ráküldeni?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz Sk8erPeter #1390 üzenetére
Nem. Soha többé semmivel nem lehet megnyitni. Annak a fájlnak annyi...
-
nagyúr
UP
-
nagyúr
Van egy NAS, amiről mindenki dolgozik.
Olyasmi történik mostanában, hogy ha F6-al áthelyezek egy fájlt, akkor átmásolódik, csak az új helyről nem lehet megnyitni. A fájl ott van, de nem nyitja semmilyen program.
Például egy jpg képet átrakok, akkor se a corel, se a windovs képnézője se semmi nem tud vele mit kezdeni. De fájlfüggetlen, doc fájlokkal is ezt csinálja. A fájl mérete megmarad, tehát ott a fájl, csak valamiért nem nyitható.
És csak az új telepítésű 7.56, mert a régebbi gépen megmaradt a 7.0 van fenn, azzal nincs ilyen. Win7 Xp home és XP prof alatt is...
Még trükkösebb, hogy ha F5-el másolom, akkor semmi gond, simán megnyitható marad a fájl.
Tehát csak áthelyezés esetén, csak 7.56-al és csak NAS-on belül jelentkezik a hibaAki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
-
nagyúr
Na valaki csak tud valamit...
-
nagyúr
UP
-
nagyúr
Nekem azt csinálja a TC, hogy ha hálózaton keresztül akarok elérni egy fájlt (tehát egy másik gépen), akkor csomó ideig szüttyög, mire behozza. Ugyanezt ''sajátgép''-en keresztül, vagy valamilyen programból pl. corel vagy excel, azonnal megtalálja. Lehet ezt állítani valahol?
Mod.: 6.50-es verzió van, két gépes licencel.
[Szerkesztve]Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest