- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
természetesen azzal kezdtem (mindent kijeloltem és F5) de nem akarta csinálni
valamit elszúrhattam ... na megnézem megint
ja persze a fától nem láttam az erdőt ,
az egyenkénti kijelolesnel ugye automatice megy a kép neve viszont csoportosnál
kell adni ... én meg nagy kényelmemben csak ''ok'' -éztam és nem néztem mit is kéne csinálni
sorry
felőlem törölhetitek a soraimat tök fölösleges volt a kérdésem
[Szerkesztve]Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Nabu
aktív tag
Persze jogos nem is kérném, hogy telepítsd a winampot!!!
Tulajdonképpen akármilyen alternatíva jó lenne nekem csak a lényeg hogy a playlist jelenjen meg a TC ablakba, esetleg valami ötleted? Köszi a fáradozásod!
Akinek van Winamp a gépén kérem szépen próbálja ki ezt a plugint, hogy működik-e: [link] (TWinAmp2 1.5.2)Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Nabu
aktív tag
Ha behúzod az mp3-at tököletesen megy, mert nekem mindet csinál csak nem működik...
Melyik Winampot használod?
Én már arra is gondoltam, hogy az 5.1-es el nem kompatibilis...
Ja és melyik TC verzióval?Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Nabu
aktív tag
Persze az is megvan minden tuti csak még sem akar működni lehet, hogy a plugin rossz?
Nem hiszemel miért pont én...
Nem próbálnád meg, hogy nálad megy-e? Vagy esetleg valaki, mert ha a plugin rossz ne szenvedjek már tovább...Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Nabu
aktív tag
Eddig már én is eljutottam de valamiért nem működik megfelelően a plugin
de az is lehet hogy nem is a megfelelőt töltöttem le .3
Tehát a kérésem még mindig fennáll hogyan tudnám (és melyik pluginnal) a winamp playlist-et a TC ablakba varázsolni, elég ha nagyvonalakba leírná valaki mert azért valamennyíre konyítok hozzá csak a pluginek néha kifognak rajtam... öregszemMikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
bzoley
veterán
Őőő, valóban, de kipróbáltam egy fentebb talált TWinAmp.rar nevű állományt és valójában arra értettem, csak ma mindenhol kapkodok
Azért mostanában már elég sok ''intelligens'' plugin-el találkoztam, úgyhogy (nagyon)lassan már általánosítani is lehet. Idővel talán a SAC-os pliuginek is megfrissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest