- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
HZoli87 #2160 üzenetére
Most te szándékosan értetlenkedsz? Pont arról beszéltem, hogy a WinRAR tökéletesen értelmetlen, amikor ott van például a 7-zip, ami teljesen ingyenes, és funkcionalitásban nem marad alul a WinRAR-ral szemben. Nem beszélve arról, hogy a WinRAR-t amennyiben ingyenesen szeretnéd használni, folyton cseszeget (ezt a képet raktam be az előző hsz.-be, de egy modi kiszedte), hogy vásárold meg, erre írta monstre korábban, hogy őt sosem cseszegette - ez abban az esetben fordulhat elő, ha megvásárolta. De akkor meg visszatérhetünk az eredeti kérdésre, hogy mégis mi értelme megvásárolni, ha van ingyenes, nagyon jó alternatíva? Számomra szimpatikusabb az, hogy lehet egy ingyenes projektet donate-elni, izélgetés nélkül, ha megtetszik. Pusztán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, most nem igazán értem a kötekedő cinizmusodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest