- Synology NAS
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen NAS-t vegyek?
- YouTube
- Netflix
- Windows 10
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha van a Tomato verziódban CIFS csatolási lehetőség, akkor próbáld meg azzal becsatolni a NAS megfelelő könyvtárát a router fájlrendszerébe. Hátha úgy már be tudod tallózni a miniDLNA -ban. De, sztem jobb lenne a NAS -on futtatni. Nem emlékszem, hogy szerepel -e a gyári extra csomagok között. Ha igen, akkor tök egyszerű telepíteni.
-
imis
senior tag
A routerre (Asus/tomato) fel lett rakva a minidlna, de közben lett egy zyxel nas rátéve, így megszüntettem az usb-s vinyot. A router minidlna-n milyen címen érném el a nas-t? ("media_dir=V, /...") Ha így is működne, akkor nem kínlódnék a zyxelre telepítéssel.
-
-
-
Üdv megint!
Ha van 1 freeradius szerverem, akkor az enterpriseot, vagy a radiust válasszam? Eddig csak enterpriset láttam a routerekben, ez mi?
Illetve van olyan, akinek már sikerült ap-t gyártani tomato alatt freeradiussal és 802.xx titkosítással?
-
válasz
RaPiDsHaRe #5487 üzenetére
Tudom nem az igazi megoldás, de dnsmasq-val "átirányíthatnád" egy nem létező címre a facebookot.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Mr Dini #5491 üzenetére
Régi routeremen nálam se cifs, se jffs nem működött, aztán az újabb fw-ben shibby le is tiltotta a jffs-t annál a routernél.
Viszont normálisabb nas-al mindent meg lehet oldani, amit router+vinyóval meg lehet.
Illetve ha dd-wrt-vel meg tudtad csinálni, akkor azt is ráteheted a routerre. Általában, amire Tomato rámegy, arra dd-wrt is rámegy. -
Sajnos nincsen usb támogatás a routeren és a jffs sem játszik a 8 megás flash miatt.
Csak a cifs csatolás működne. Fel is csatoltam a nas egy üres mappáját /opt-nek a routeren és ebbe wgeteltem a tomatousb oldalon található cuccokat. Majd amikor indítanám csupa Operation not permittedet dob... Meg vmi ipkg modult nem tud betölteni. Annó dd-wrt alatt csináltam ilyet. dd-vel létrehoztam egy partíciót a nas mappájába, formáztam talán ext2-be és ment, de itt nincs olyan modul, amivel formázni lehetne...
-
Geripapa
aktív tag
válasz
RaPiDsHaRe #5487 üzenetére
http://biztonsagosbongeszes.org/hu/letoltes_dkl.html
aztán beállitod amit nem akarsz látni és örülsz....
-
Asszem lenne egy újabb kérdésem...
Optwaret lehet telepíteni usb nélküli routerre? Nas cifsje fel van csatolva, arra szeretném tenni.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5485 üzenetére
Igazából a facebook-ot szeretném tiltani.
Kicsit ráuntam és nem akarok "elcsábulni". -
válasz
Mr Dini #5483 üzenetére
Na közben rájöttem!
Kevés a routerem 8 megája, ezért cifs megosztásra tettem az adblockot. (Miért ez a szívás? Miért nem tudták a mount parancsot rendesen megcsinálni?
egy csomót szívtam a backslashekkel...)
Szóval ha valaki keresi a cuccot, akkor hozzon létre egy mappát, cdzzen bele, majd adja ki ezt:
wget -O - http://goo.gl/GfA7cQ | sh
Ha végzett:
cd ./adblock/
Majd:
adblock.sh
(Ha jog hiányzik, akkor chmod a+x ./adblock.sh)
Sorry, mobilról vagyok, nem tudom most formázni programkóddá...
Amúgy most csak mobilról tudtam tesztelni, de minden reklámot tartalmazó oldalra dob egy "nem sikerült biztonságos kapcsolatot létesíteni"-t. :/ Ezt hogy lehetne orvosolni?
Köszi!
Ui.: Érdemes crontabba rakni, és/vagy a router scripts részébe berakni az adblock script futtatását, h rebootkor ne legyen gond!
Szerk.: Arra van mód, h egy adott ip-ről/macről csak a 80-as, illetve 443-as portot lehessen használni?
2. Sftp miért nem megy nálam?
-
válasz
RaPiDsHaRe #5484 üzenetére
Szia, igen az Access Restriction menüben.
Bár jelenleg csak HTTP protokollal működik, ha HTTPS oldalról van szó, azt valamiképpen iptables-el lehet megoldani, de azt sosem próbáltam. Shibby lengyel fórumán tárgyalták ezt facebook kapcsán.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy egy oldalt tiltsak a routerben?
-
válasz
Intruder2k5 #5475 üzenetére
Szia!
Bocsi a kérdésért, de még csak kb 3 órája csücsül tomato a cuccon...
Szóval hogyan kell ezt telepíteni? Próbáltam azt, h az sh fájlt wgeltem, adtam rá futtatási jogot, és futtattam, de csupa read only file systemet dobott... Aztán nem akartam a jogokkal szórakozni rendszermappákban.
Valahol olvastam, h a router felületén a vmi scripts részbe kell bemásolni az sh tartalmát... Az lesz az?
Előre is köszönöm!
-
válasz
tibcsi0407 #5480 üzenetére
usb-ről bootolj be egy ubuntuval, és nézd meg eléred-e.
ha igen, akkor tuti a win, vagy valami egyéb szoftveres para van. -
Dzsekó
addikt
válasz
tibcsi0407 #5478 üzenetére
Csak azt tudom mondani, amit én tennék, kipróbálnám másik laptoppal LAN-ról, ha azzal megy, akkor a laptoppal van a gond, de ha azzal sem megy, akkor a router beállításaiban van a gond.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #5474 üzenetére
Na jó, még sem jó.
Hétvégén hazautaztam és megpróbáltam, de LAN-on sem tudom elérni a routert. De egyedül csak a laptopról nem megy. Minden más kliensről be tudok lépni. A laposról viszont se a webes felületet, se Rutorrentet nem tudom elérni, viszont SSH megy.
Amiket próbáltam:
-tűzfal kikapcs
-hálókártya töröl, újratelepít
- böngészőt kitakarítottam
- több böngészőt is próbáltam (Chrome, IE, Edge, Firefox, UC), nem jó.
Valami lokálisal lehet a gépemen, ami összeakad a routerrel. De elképzelésem sincs, hogy mi ez.
Igazából ennek megfelelő topikot sem tudnék, mert részben hálózati, részben oprendszer probléma.
Esetleg valakinek ötlet? -
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5 #5475 üzenetére
Kérdés, hogy mekkora terhet ró az egy szem MIPS magra N66U-nál pl.
Pfsense-en láttam hasonlót, ott nagyon hasznos, főleg mobil eszközöknél! -
Már ez is támogatott: RT-AC3200
-
Most találtam, de próbálni nem próbáltam.
A következő buildben talán már integrálva lesz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #5473 üzenetére
Na, másik host-ot használva működik a laptopról is. Akkor ezek szerint nem a portot szűrték.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #5472 üzenetére
Oké, valamit kitalálok, ha nem megy, akkor jelentkezem.
-
válasz
tibcsi0407 #5471 üzenetére
Szerintem próbáld meg más gépről, vagy ha adsz ideiglenes hozzáférést én is szívesen megnézem, hogy nekem jó-e, de nem most, mert most épp indulóban vagyok, majd délután leszek ismét fent.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #5470 üzenetére
Hát, nem tudom, már kipucoltam a böngészőket, cookie-kat, CCleaner, stb lefuttatva, de semmi, még mindig ugyanez. Gondolkoztam rajta, hogy lehet itt valaki korlátozta a hálózaton az elérést, de akkor miért megy ugyanazon a hálón telefonon? Lehet MAC-re szűrve kizárták a portot? Bár akkor addig sem jutna el.
-
válasz
tibcsi0407 #5469 üzenetére
Szia,
Nem lehet, hogy a használt gépen van a probléma oka? Én nem tudok róla, hogy akár a rutorrent, akár az admin felület másképpen működne WAN-ról, mint LAN-ról.
-
tibcsi0407
félisten
-
Nem tudok róla, hogy ez itt most érintene valakit, de kijött az első Tomato RT-AC3200-ra. Következő cél a Netgear R8000.
-
Dzsekó
addikt
A legegyszerűbb, ha nas-on beállítod a 21-esre az FTP-t. Tomato-n nem kell engedélyezni az FTP-t, mert ott nincs rá szükség. Tomato port forwardingba beírod, a TCP 21-es portot a nas IP-jére. Működnie kell így. És akkor simán a 21-es porton FTP-zel, nem kell 4 számjegyű portokat beírni. Ha van webszerver a nas-on, akkor ugyanígy port forwardolod a nas IP-re a 80-as portot. Tomato web adminnál a http-t átrakod 81-re, hogy ne legyen ütközés. Innentől routert úgy éred el, hogy pl. 192.168.1.1:81.
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5462 üzenetére
köszi,
ha jól értem?:
tomato, port forwarding, add
protokol?
ext ports: 12345
int port: 21
int address: 192.168..elmentem
Zyxel-en meg kipipálom az ftp engedélyezését
Ftp eléréshez meg
host: akármi.dyndns.com:12345 (routerddns:port)/lehet, hogy akad a tomato beállításaival, mert a tomato ftp is a 21-es porttal megy/
-
-
törölt tag
Írhattad volna az NSA310 topikban, hogy Tomato routered van. A NAS -nak adsz egy fix belső IP -t a routerben, majd a portforward menüpontban a NAS belső IP -jének 21 -es portját forwardolod vmilyen tetszőleges, külső portra (ajánlatos vmi egyedi, ötszámjegyű portot megadni). Ezután a router ddns elérésének a végére, : után az ötjegyű portot megadva, a router, a NAS FTP -hez továbbítja (forwardolja) az utasításokat.
-
imis
senior tag
A routerre csatlakoztam egy nassal.
Kérdésem volna:
tomato alatt hogy kell beállítanom, hogy a belső ip-n lévő nas-t megtalálja az ftp-n. A router elérem külső hálózatrol ddns-sel. -
balaaa88
aktív tag
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a miniDLNA miért nem frissíti az adatbázisát akkor, hogy ha a videókat tartalmazó könyvtár CIFS-en keresztül van felcsatolva egy ASUS AC-RT56U-ra? Konkrétan egy NAS-on meg van osztva egy mappa és az van felcsatolva a routerre, azon fut a miniDLNA. Viszont nem frissül le az adatbázisa, ha belehúzok új filmet a mappába csak full rescan-al. Köszik.
-
imis
senior tag
tibcsi0407 és Intruder2k5
Köszönöm a segítséget.
Összejött. (Elírtam az elérési útvonalat)
TV látja -
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5452 üzenetére
-
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5450 üzenetére
Azt hogyan látom, hogy elindult?
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5448 üzenetére
olyan, mintha a minidlna nem indulna el
majd még egyszer végigfutok a beállításokon
ezekre mindre szűkség van?
http://prohardver.hu/tema/re_600_mbps-os_tempot_iger_2_4_ghz-en_az_asus_rt/hsz_2520-2520.html -
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5446 üzenetére
beírtam, sajnos a tv nem látja a szervert, de indításnál bekapcsolja a saját média szerverét, iába vettem ki a pipát és mentettem
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5442 üzenetére
na, megvan a config fájl,
nekem a filmek pl, az "
asus1 meghajtón transmisson könyvtárban vannak (/mnt/asus1/transmission)
nekem hogyan kell ebbe a fáljba beírnom -
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5441 üzenetére
-
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5437 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #5438 üzenetére
Igaz, felületesen olvastam el a hozzászólást.
Alapesetben meg van osztva Samba-n is, de ugye ha nincs, akkor is megoszthatja és lehet benne turkálni.
A másik javaslatom lenne egy Midnight Commander telepítése és abban átírni. Kinek mi fekszik jobban. -
válasz
tibcsi0407 #5437 üzenetére
"Az administration / JFFS -ben nem találtam filet, középen csak loaded van."
A webes felülten nem is fog találni.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5434 üzenetére
Az administration / JFFS -ben nem találtam filet, középen csak loaded van. a telepítés lefutott, újraindítottam, szóval config file nincs, a dlna mintha a régi módon menne. A tv először asus néven írta ki a routert, utána újra tomato usb néven volt elérhető a router. Most nem tudom melyik dlna-t használja.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5434 üzenetére
köszi
-
tibcsi0407
félisten
Puttyban beírod, hogy
opkg update
opkg install minidlna
Ha mindent jól csináltál, akkor telepíti.
Utána fel fogja telepíteni a JFFS-be, ott pedig megtalálod a config fájlt, ahol be tudod állítani a dolgokat, amire igényed van. Itt egy kis help. -
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5430 üzenetére
Oké
, végig mentem, újraindítottam a miniDLNA is telepíteni kellene? azt hogyan?
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5430 üzenetére
Putty? webes felületen léptem be.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5428 üzenetére
Oké,
itt elakadtam : "Utána SSH-n le kell futtatni a következőt:
entware-install.sh"és a JFFS -nél sem engedi a formázást.
A vinyón van ntfs partició is nem vágja haza?
-
tibcsi0407
félisten
Olyan nagy Linux ismeret nem kell hozzá.
Én így oldottam meg a dolgot.
Egy részt kifelejtettem a leírásból, az event scriptbe még be kell írni ezt:
echo "LABEL=ENTWARE /opt ext3 rw,noatime 1 1" >> /etc/fstabNagyon hasznosnak találtam Intruder2k5 leírásait, sokat lehet belőle tanulni, hogy jobban megértsd az egészet.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5426 üzenetére
Nekem nincs túl bonyolítva, csak a tomato van a rooteren. Ezt a "telepítettem Entware-ból egy MiniDLNA-t" megoldást linux ismeretek nélkül, hogyan tudom megldani. Akkor nem kapkodnék a NAS vétellel.
-
tibcsi0407
félisten
Nekem a DLNA gyilkolta le sokszor. Nem értem az okát. Kikapcsoltam és telepítettem Entware-ból egy MiniDLNA-t, azóta tökéletes.
Mindegy milyen NAS-t teszel rá, az sima hálózati eszközként fog üzemelni a routeren. A NAS topikban biztos tudnak valami jót ajánlani.
Persze biztos lesz majd pár port, amit forwardolni kell, meg egy két finomhangolás. -
imis
senior tag
mostanában sokszor leáll a rooter, Asus RT-AC56U, lekapcsolódik a hálózatról. nem elérhető az usb-n az adattárolóm. Nem tudom a rooter mennyire hibás, esetleg melegszik 77°C ot ír. Arra gondoltam, hogy érdemesebb tenni rá vinyó helyett egy külső NAS-t. A zyxel jónak tűnik, kérdésem, hogy az Asus melyikkel barátkozik, gondolom van itt rá tapasztalat.
-
Dzsekó
addikt
Sziasztok!
Külső vinyó házat keresek, de olyat, amit a tomato 15 perc után altat és lekapcsol.
Eddig wd passport volt, itt ez működött, csak egyéb anomáliák miatt cserélni kényszerülök.
Asus router nem szereti a passportokat sajnos.
Mit tudtok ajánlani?
Fekete szálcsiszolt fém házas kellene, valamint a vinyót csavarral lehessen rögzíteni.
Ilyesmiket nézegettem:
1
2, ha van feketében
3
4De más típust is szívesen veszek/meghallgatok.
Köszi! -
Bence01
tag
Sziasztok,
Adott egy Asus N12 D1 router. Feltettem rá a Tomato Shibby-t. WDS-ként szerettem volna használni, a következőket állítottam, a basic oldalon:
Wan - tiltás,
Lan - Ip amit a fő routeren lefoglaltam neki, DHCP letiltva
DNS/Alapértelmezett átjáró - a fő router ip címe
Wifi - SSID ami a fő routeré, mód - AP+WDS, csatorna - a fő routeré, link with- a fő router wifi mac címe, tikosítás - ami a fő routeren(WPA+AES), jelszó ami a fő routeren.Ezután újraindítottam és semmi. Mit kéne még beállítanom, nem értem miért nem megy.
Ugyan ezen a helyen a gyári fw-vel repeater módban hibátlanul megy, de nekem WDS kell. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5421 üzenetére
Köszi!
Alakul ez a 4G modem támogatás. Azt már sikerült kiderítenem, hogy a ZTE nem nyerő, a Huaweiből pedig több változat van, amik különböző frekvenciákat tudnak. Az EU -ban az E398u-15 -ös verzió a nyerő. Azt még nem sikerült kiderítenem, hogy hanghívásra is alkalmassá tehető -e. -
Tomato by Shibby [RELEASE] v132
Changelog
[RELEASE] 132
All versions:
– 4G: add support for QMI modems (E398, MF821) – thx @Othmar
– 4G: add uqmi tool with all depends
– 4G: add watchdog and a lot of improvements
– kernel: cdc-wdm module update
– kernel: huawei_ether: write connection status info to log
– p910nd: update to 0.97
– usb_modeswitch: ver 2.2.5 with data package 2015-06-27
– minidlna: Fixes for DSD support (dsf, dff) music files – thx @Takeshich
– minidlna: update to 1.1.5
– openssl: update to 1.0.2d
– dropbear: update to 2015.67K26ARM:
– Add Buffalo WZR-1750DHP support (not fully finished)
– Make an image for RT-N18U without SMP (NOSMP) – fixed CPU load but older wl/et/cft modules and Paragon NTFS driver instead of Tuxera.
– add missing IPSEC modules
– FIXED issue #8 – Router mode issue
– FIXED issue #7 – ARM does not sync time after boot – switch from Asus`s ntpclient to Mipsel`s ntpcK26/K26RT-N/K26RT-AC:
– clean-up 4G/LTE modules, add missing modules to K26RT-AC
– fixed OpenVPN Routing Policy: load correct modules of IPSet -
slice14
veterán
válasz
Intruder2k5 #5419 üzenetére
Köszi.
-
slice14
veterán
Jövőhétvégén elutazom pár napra külföldre, de szeretnék napi egy rész megnézni az éppen nézet sorozatomból. Ez nekem indavideóra van feltöltve. Gondoltam ítt proxyra, de nem akarok ilyennel vacakolni. Végül a PPTP VPN-re gondoltam, de ezzel meg tudom oldani azt, hogy otthoni ip-n keresztül menjen nekem az indavideó?
Egyébként mobillal csatlakoznék rá.
Köszi a választ.
-
lehella
senior tag
válasz
lehella #5414 üzenetére
Tegnap ránéztem erre a bizonyos routerre. Boot után bejött a tomato, de a menüben kattintgatva egyszer csak átváltott a recovery módba, a webes firmware feltöltő oldal jött csak be
Végül nem szórakoztam tovább, vissza álltam a 130-as firmwarre, ezzel tegnap egész napos teszt során nem volt ilyen bizonytalanság. Amit eredetileg próbáltam, az a 131-es, ez ismeretlen volt, mert a sajátomon is a 130-as van, ezek után nem is merem felrakni! -
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5415 üzenetére
Valamelyik nap úgyis ránézek, nem tűnhet el a firmware róla.. Az illető még viszonylat ért is hozzá, azt is kimerem zárni, hogy valami nagyon elqrt
-
-
lehella
senior tag
Hétvégén csináltam egy ismerős N18U routeréből Tomatot, torrenttel és média szerverrel, a szükséges dolgokat beállítottam rajta, volt egy rakás újraindítás, minden szépen működött rajta. 3 nap múlva hív haver, hogy nem indul el a router, csak a firmware feltöltő oldal jön be
Mi történhetett, vagy mit lehetne tenni ilyenkor?
Mondtam, hogy próbálja meg újraindítani, vagy az NVRAM törlős eseményt meghívni onnan, de semmi javulás nem történt. -
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5412 üzenetére
Köszi, most már mindent értek. Android a kérdésem, oda úgy látom, hogy nyomtató appot kell telepíteni ilyenkor.
-
válasz
lehella #5411 üzenetére
A WiFi-s printer ugyanolyan, mint a vezetékes hálózatos (ethernet portos) printer, ráadásul mindkét esetben független a firmware-től. Rácsatlakozol vele a hálózatra, a router ad neki IP címet, de ez független attól, hogy Tomato fut rajta, vagy se, és onnantól azon az IP-n el lehet érni a printert.
A printerben van egy nyomtatószerver, a klienseken pedig helyi nyomtatóként kell telepítened, ami TCP/IP portra csatlakozik.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5408 üzenetére
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5406 üzenetére
és itt a válasz. nem jó funkciót választottam.
-
válasz
#79335424 #5407 üzenetére
De lehet. Sőt Virtual Wireless funkcióval létre lehet hozni egy AP-t is, akár ugyanazon a rádión is, de ez további WiFi sebesség feleződést fog eredményezni. Ez annyit jelent, ha átlagosan 100Mbps elérhető sebességgel számolunk egy n szabványos 300Mbps routernél, akkor az 4 felé osztva már, egy kliens esetén is 25Mbps-t jelent. Ha két három kliens csatlakozik hozzá, akkor további lassulás várható.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5406 üzenetére
Párhuzamos dualband esetén sem lehetne wifi -> wifi bridge? Kliensként 2,4GHz, AP -ként pedig 5GHz (vagy, fordítva)?
-
Jaaa, hogy úgy. Ez esetben viszont szerintem kevered a Wireless Bridge és a WDS funkciókat. A Wireless Bridge módba állított Tomato-s router rádiója kliensként funkcionál, vagyis arra Te nem fogsz tudni csatlakozni. A megadott SSID pedig arra vonatkozik, hogy melyik AP-ra csatlakozzon.
Wireless Bridge, vagyis veszi a jelet vezeték nélkül, és továbbítja a LAN portokra.
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5401 üzenetére
Az SSID-nak egyeznie kell. Különben a bridge nem kapcsolódik a forráshoz. Kipróbáltam.
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5401 üzenetére
E-mail esetben újra Kell olvasnom amit a bridgeröl tudok. Nekem azonos ssid rémlik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Politika
- The First Berserker: Khazan
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest