- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Nekem 1 hete 300 Ft volt az egyenlegem és sok apróbb fogadást is feltettem ezzel a pénzzel.
Ma ha nyernek a spanyolok, akkor 24 ezer lesz az egyenlegem. De volt már hogy 1000 Ft-ból több mint 400 ezret nyertem. Persze nem egyből, hanem kb. 1 hónap alatt. Ebből 200- at levettem, és a többit elbuktam
Mondjuk rohadt közel voltam hogy abból sokat nyerjek, de így alakult. Szóval én a kis nyereménynek is képes vagyok örülni. Ugyanígy nagyon bosszant az is ha csak 500 Ft-ot bukok.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Nem hiszem el, hogy ennyire gyenge Brazília.....
Csalódás idáig ez a VB...
Alig vannak gólok, mindenki beáll védekezni.
Ha már ilyenek az elején, akkor később mire lehet számítani?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Ma szerintem Murray simán nyerhet Wawrinka ellen.
Biztató formát mutatott Kyrgios ellen is, Wawrinka meg nagyon szenved.
1.6-os ods[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
De én adtam ma egy tuti tippet
Murray nagyon simán verte Wawrinkát.(#170500) odrif:
Én idáig ezeket jártam meg:
-Sportingbet
-Bet 365
-Bwin
-Unibet....ezt használom jelenleg[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Franciaország jut tovább, mennyire lehet biztos tipp?
Én az argentin csapatot nagyon gyengének érzem...Meg talán még megteszem, hogy Portugália jut tovább
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz jbalint18 #170896 üzenetére
Nem tartom magam szakértőnek, de már több mint 10 éve követem a tenisz eseményeket.
Ami a mai napból hátravan érdemes megtenni.
Nyer Youzhny, Carreno-Busta, Bedene.
Néztél ki konkrét meccset?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Na ez meglepett...de jó hogy uralkodtam magamon és nem tettem nagy pénzzel Belgiumot.
Valahogy éreztem hogy itt már semmi nem biztos...Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Ma szerintem akiket érdemes rakni teniszbe.
-Bedene
-Medvedev
-MannarinoÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz dejvid8 #171054 üzenetére
Jól tetted.
Volt 2 felett is az ods döntő szettbe mikor 1-1 hez közel állt Bedene.
Innen nem valószínű, hogy fordít amúgy.
Annyira hektikus meccs volt, hogy mivel már jött a másik 2 tenisz érdemes visszafogadni.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz #04441088 #171058 üzenetére
Hát ez tényleg aljas volt...
A végén még volt 2 break lehetősége hogy visszajöjjön, de nem tudott.
Holnapi tenisz meccseket nézem.Khachanov, Fognini, Dzumhur, Nishikori akiket megteszem.
Szerintem Shapovalov simán ki is kaphat, én nem érzem annyira erősnek füvön.
Benneteau vs Tiafoe kb kiszámíthatatlan, talán az amerikai...
Simonra nem tennék, az a meccs is bármi lehet Berrettini elég jó formában van.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Wimbledont adja valamelyik TV?
Nálam Eurosport 2-őn nincsen...Nishikori lehet bukó lesz
Sokáig filóztam, hogy adjak e neki esélyt de úgy látom még mindig nem stabil játékos.
Amióta visszatért kiszámíthatatlan, hogy mikor milyen formába játszik...[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz jbalint18 #171091 üzenetére
Na akkor nálam van a gond.
Kalóz TV-m van és annyi a csatorna, hogy belekavarodtam.
De Eurosport 2-ből van egy másik is ami jön, ami meg kellene az nem jön be.
El kell vinnem frissítésreÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Szerintetek fordít brazília?
-
Lacy6
senior tag
válasz dejvid8 #171204 üzenetére
A szögelteket én is megrakom, szerintem simán jöhet.
Mindkét csapat szerez gólt, az is benne van, ezt is megteszemA sárga lapokra én nem tippelek, azt valahogy nem érzem.
-
Lacy6
senior tag
Del Potro vs Nadal-ra mit mondtok?
Én nagyon úgy érzem hogy kb 50-50%.
Ennek ellenére 3,3-as ods van Del Potrora.
Szerintem kis pénzzel megéri megjátszani.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz jbalint18 #171240 üzenetére
Én ezt írtam be korábban is, de nem igazán kaptam rá véleményt.
"Del Potro vs Nadal-ra mit mondtok?
Én nagyon úgy érzem hogy kb 50-50%.
Ennek ellenére 3,3-as ods van Del Potrora.
Szerintem kis pénzzel megéri megjátszani."Ma 4-kor lesz a meccs.
A VB-nél Anglia továbbjutást, és 8,5 feletti szögleteket teszek.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz #86564352 #171244 üzenetére
Nyugodtan
Egyébként, Federer-Anderson meccsel kapcsolatban itt is írtak.Lényeg Anderson jó formába van és jól is adogat, simán elmehetnek tie-breakig is többször.
A 32,5 feletti game-re való fogadás biztosabb mint amit én tettem, de unibeten nem volt ilyen opció.A cikkben a "Tie-breakek száma - 2.5 felett" Isner mérkőzésén nagyon rizikósnak találtam.
-
Lacy6
senior tag
válasz yogibear #171246 üzenetére
Végül nem tettem meg Del Potrot....
Korábban mikor találkoztak Wimbledonba 45 game volt és Nadal győzött.
Inkább gamekre raktam, szoros mérkőzést várok, szerintem Nadal szettet is fog veszíteni.
Néztem Del Potro korábbi mérkőzését ami lehet hosszú volt időbe, de valójában nem volt annyira intenzív hogy mára ne tudja kiheverni. Szerintem a fáradság nem fog beleszólni a meccsbe.
Rafa játéka nem igazán való fűre, néha túl sok idő hagy a játékosoknak amit egy olyan erős ütőjátékos mint Del Potro simán beütheti a szabad területre. Salakon ugye azok a labdák felpörögnek, itt meg levadászhatják.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Valaki tette a fenti tippemet?
-
Lacy6
senior tag
válasz Lacy6 #171253 üzenetére
Annyira összekapta magát Anderson, hogy megverte Federert.
7-es ods volt rá.(#171265) yogibear: nagyon alábecsülték, épp mondtam ismerősnek is hogy simán kikaphat Federer.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz #86564352 #171267 üzenetére
Sajnos nem tettem meg, csak a fenti mixem van mára.
Nem voltam elég bátor.(#171269) kacsaesokos: Szívesen, bár még nem nyert csak nagyobb már rá az esély.
Nadal nagyon küzd Del Potroval ahogy gondoltam. Remélem este az angolok jutnak tovább[ Szerkesztve ]
-
-
Lacy6
senior tag
Nadalt érdemes megtenni...élő
1.6-os ods[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz meta91 #171351 üzenetére
Szerintem ez megjósolhatatlan.
Körülbelül mintha úgy kellene döntened, hogy feldobott érme fej vagy írás?
Gamere tennék vagy szettre, mert hogy nem lesz sima az biztos.
4 szett biztos hogy lesz, de az is lehet hogy 5 szettes lesz.
Talán Djokovic amúgy ha végképp mondanom kellene nevet.
Isner is nyerhet ma.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
-
Lacy6
senior tag
Tsitsipas, Stefanos - Rublev, Andrey
Mérkőzés nyertese
Tsitsipas, Stefanos
1.40Giustino, Lorenzo - Pella, Guido
Mérkőzés nyertese
Pella, Guido
1.25Csak hogy legyen tenisz is
-
Lacy6
senior tag
Nekem a nagy nyereményt Federer vitte el...komolyan mondom vicc volt az a meccs. Nagyon felmérgelt...
-
Lacy6
senior tag
Ma szerintem érdemes mindkettő ATP VB meccsen az "esélytelenebbre" tenni.
Federer nincs kimondottan jó formába és Anderson egy erős, stabil játékos.
Nishikori szintén nincs jó formába, nagyon kérdéses ott is hogy ki fog nyerni, szintén a nagyobb szorzót érdemes megjátszani.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest