- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
BTW az első és a második rész most akciós a CD Galaxis-nál, júni 16-ig 1000 ill 4000 forintért kapható, szerintem elég jó áron van.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Lui04
aktív tag
Nah akkor még egy pár dolog:
- a trailer alatt Vesemir hangját hallani
- amit linkeltem oldalt azon szerepel, hogy minden héten fog jönni valami kis tartalom és egy nagyobb felé haladunk, már egyesek valami hosszabb cgi "filmecskét" emlegetnek.
- van egy rejtett kép a trailerben
- plusz jött pár screenshot: [link1] [link2] [link3] [link4] [link5] [link6] [link7]Egyébként kemények ezek a korhatár besorolások Geralt hangjával
-
hodder
csendes tag
E3 Gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=7gCPZJoQY40[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Az az óriásszarvas lény tetszetős. Legyenek csak nagyobb termetű ellenfelek, helyes.
-
Xerxész
őstag
válasz GypsFulvus2 #57 üzenetére
Detto, annyi különbséggel, hogy nálam nem hibaüzenetet ír, hanem hogy az oldal le van tiltva...de nálunk ez cégpolitikai okok miatt van. Kevés oldal van, amit innen meg lehet nézni...videók alapból letiltva, stb.
Úgyhogy nálam is csak az első kép jön be, az óriásszarvasos.
[ Szerkesztve ]
-
Lui04
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #59 üzenetére
Az oldal nem engedélyezi a közvetlen linkelést, az a baja. Itt az egyik, itt meg a másik adag.
-
troland26
őstag
most játszom az első résszel , de itt pihen a polcon a 2. rész is aztán , ha az is megvolt jöhet a 3. . Mikor jelenik meg kb a 3. rész ?
-
Sonja
nagyúr
Most már hivatalos!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
FireKeeper
nagyúr
és ennek most örülni kéne?
egyébként már kezdem azt hinni hogy az NV direkt utazik az én kedvenc játékaimra, hogy így b*sszon ki velem amiért AMD-re cseréltem anno AC, STO aztán most a Witcher.... még jó hogy a Total War már foglalt
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Lui04
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
-
Lui04
aktív tag
Megjött a heti update az oldalon, letölthetővé tették a trailer zenéjét.
Jah és ingyenesek lesznek a DLC-k PC-n, a konzoloknál még nem biztos. Meccselniük kell az MS-sel meg a Sonyval.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
-
Lui04
aktív tag
Az eheti meglepi egy Leshy háttér lett.
-
Sonja
nagyúr
Interview: CD Projekt Red On The Witcher 3: Wild Hunt
- Can you carry your save data through to this title?
- Yeah, we’re doing that, at least on PC.Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Tnil
tag
Én sosem tudtam végigjátszani az első részét... Számomra valahogy egy idő után túl borongós, sötét hangulatú lett, meg unalmas is. De most ezeket olvasgatva úgy megjött a kedvem, hogy nekifutok még egyszer.
-
Bjørgersson
félisten
Artwork csak nektek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Sheldon
tag
válasz Bjørgersson #71 üzenetére
Ez baromi jó (nagy)!
A Firefox ki is akadt tőle, így "kénytelen" voltam letölteni...✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
BladeHero
tag
http://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs
Cinematic trailer!
RPCJ
-
Sheldon
tag
Csak lenne már itt a megjelenés!!!!!!!!!
A trailer:
Tywin Lannister a játékban:
CD Projekt:
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Mr.White
senior tag
Van már megjelenési dátum?Sehol nem találtam infót.
-
Lui04
aktív tag
Új képek érkeztek a Gamescom-ról [link]
Ezenkívül kiadták a Killing Monsters trailer zenéjét két változatban is: eredeti, fel nem használt
És itt van még több artwork amik még nem lettek linkelve.
-
Lui04
aktív tag
-
albert8
veterán
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Xerxész
őstag
Gyönyörű a grafikája!
-
Lui04
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Lui04
aktív tag
35 perc a játékból! A videó jó minőségben le is tölthető innen.
-
front3r
őstag
GAMESCOM Witcher 3 interjú egy MAGYAR FEJLESZTŐVEL!!
15 perces podcast, mindenképpen érdemes meghallgatni!!!PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Radnix
senior tag
Általában 3-ból 2 játékot "nem a hagyományos úton" szerzek be, de ezt egyszerűen nem hagyhattam ki, hogy ne rendeljem elő már most. Az előző 2 részével is játszottam, és ha más nem is, ez a fejlesztőcsapat megérdemli azt a kis pénzt amibe a játékuk kerül.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Interjúban hallottam, hogy 35x nagyobb a játékterülete, mint a második résznek. Annak mekkora volt, mondjuk egy Skyrimhoz képest?
-
tálusz
tag
válasz KisTücsök #96 üzenetére
Ahogy pár hsz-el fentebb linkelt interjúban is mondta a magyar fejlesztő, combos gép kell majd alá, de mintha vhol olvastam volna, hogy az ajánlott(kamu?) gépigény gtx580-hd6970, i5-2500s-x6 1045t és 8gb memo. Hamarosan kiderül.
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
Mukorka
addikt
G2A fb oldaláról szedtem, mókás srácok.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Sonja
nagyúr
The Witcher 3 delayed... again.
Yes, CD Projekt's RPG sequel has been delayed. Again. It's being pushed back a further three months, with the new release date set for May 19, 2015.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest