Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiro

    senior tag

    válasz Swami #27237 üzenetére

    Válasz csak azért ide, mert hasonlítunk :)

    Nem konkrét személynek írtam, általánosságban. Igen, amikor bekapcsoltam, dobta is a frissítést. Igen, nekem is volt, hogy szakadozva jött a NETFLIX. WIFI-n megy a jel a házamban, Tkomos Strong Mesh nyomja a jelet. A routerig újra kellett kábeleztetnem a közel 30 éves megoldást, egy óra alatt helyreállt a sebesség, azóta minden oké nagyjából. Amit látok a Samuhoz negatívumként, hogy bekapcsoláskor várni kell, hogy jelet fogjon, a Samunál ilyen nincs. Igen, nincs mihez hasonlítsak, de jó másfél hónapja mindet elolvasok napi szinten és napi szinten nem értem, maradjunk ennyiben.

    Senkinek nem akartam "nekiesni", de ha jól belegondoltok, minden egyes termék fórumán csak a negatívizmus ömlik, ahogy írtam. Igaz, hogy a fórumon általában azok vannak jelen, akiknek valami hiba van a készülékében, de ha nincs is, megy a panasz.

    Én is hezitáltam a +150 ezerrel drágább LG OLED-en, ott is olvastam minden infót és ott is mindenki piszkálja, mert a gyári beállítás szar, stb. Ott sincs összehasonlítási alapom, ár-érték arányban kellett NER fizetés híján tévét választanom. De itt akkor én vagyok az egyetlen szerencsétlen, aki örülni tud és egyelőre élvezi a tévéjét. Orion 601-es tévébe születtem, előttem került a családba egy hónappal - kicsit változott a világ. Elnézést, megöregedtem :R Senkit nem akartam megbántani.

Új hozzászólás Aktív témák