Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azie
őstag
esetleg tescoban/ósanban láttatok dorfromantikot? - tudom fura, de nem járok tesco környékén
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mexbacsi
tag
Nálam is így megy. Nem ugrok rá az újakra. Majd lesz az olcsóbb, ha nem úgy fogy ahogy szeretnék. Jelenleg vicc sok játék ára. Ezért sem vettem mostanában túl sok játékot. TJÜ-n is vettem egy babszüretet, skull (ennek nagyon vicc ára van mondjuk) és egy Top10-et. Úgy, hogy én nem játszani megyek ki, hanem vásárolni. Játszani klubban szoktam.
-
válasz Mexbacsi #6594 üzenetére
Sokszereplos piac, kereslet/kinalat megoldja. Amig megveszik dragan, kar olcsobban adni. Legok peldaul mar lcsobbak es nagyobb akciokat kapnak, mint egy eve. De tarsasoknal is eszreveheto szerintem, kijonnek alapbol marha magas aron, de ha kiulod, joval olcsobban hozza lehet jutni. Es eleg vastag a kinalat ahhoz, hogy mindig az akciosat vegye az ember.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Mexbacsi
tag
Érthető, hogy felment az ára a társasnak mert minden drágult mindenhol (szállítás, papír, áram, infláció, stbstb). A problémám ezzel az, hogy nem fog csökkenni semminek az ára, még annak ellenére sem hogy realizálódnának a problémák. Ez a gusztustalan az egészben.
-
Revolit
senior tag
Baromira elszálltak a társas árak (is). Régen 10-15 ezer volt egy normál dobozos társas, és nem akármilyen, 14k-ért vettük Pandemic legacy egyet pl. De a kettőt is 15 körül. És hacsak nem kickstarteres, vagy valami nagyon sok minis játék volt, 20 közelébe is ritkán mentek. Most meg? Hát igen...
Ismerős is mondja milyen jó új ticket to ride? Mondom megkérdezem már mennyi TJÜ-n amikor elsétáltam mellette, odafordítja árcédulát, 38k Bár nem ismerem, meg legacy, na de na... Vettem már ennyiért társast, de az a kickstarteres Nemesis volt két kieggel
[ Szerkesztve ]
-
Bullitz
aktív tag
válasz jansky1 #6587 üzenetére
Viszonylag sok minden volt, de ez kicsi Tesco így nagy játékokból csak Azul, Cascadia, Dixit, Harry Potter és Ticket To Ride-ot láttam. Igazán euro/heavy nem volt semmi, bár mi Cascadia-ért mentünk mert pont írta a kolléga 1-2 napja, hogy áksziós. De meglepődtem, hogy ennyire így legalább biztos nem lesz bukó ha eladom használtan.
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bullitz
aktív tag
Monori tecsóba Cascadia - 9500.- ft
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Tony21
tag
Ok, köszi mindenkinek
-
jansky1
senior tag
Én is a simára szavazok. Sok játék van már benne, hozzánéztem a Hősök bemutató videóit, nem lett hiányérzetem.
-
-
Azie
őstag
megvan a hősök is, de a a játék nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik szerintem, a hősök és a különböző térképek is csak túlbonyolítják. persze ha valaki teljesen rákattan, annak lehetnek a kiegek színesítők, de ha félévente 1x előkerül, akkor teljesen fölösleges a hősök.
ez persze szubjektív vélemény"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Tony21
tag
Sziasztok!
Kartográfusok vagy Kartográfusok Hősök?
Ha csak az egyik, akkor melyik a jobb választás?
Romok vs. hősök + izgalmasabb szörnykártyák? -
-
cibus
aktív tag
Én vettem az előbb egy cascadiát. Meglátjuk mennyire jön be
-
cibus
aktív tag
voltak ezek a clubcardosok igen, ez ugyanaz, de heti 2x beugrok és régóta ki volt fosztva, (természetesen a jobbakból egy sem volt) és tegnap töltötték fel, minden tele volt és kerültek fel új játékok is, amiket eddig még a tescoban nem láttam
kár hogy itt a környéken nincs auchan
-
Dr.NX
addikt
Gémklub dögös ötös akció, csak boltban:
Stupor! - 16.990 Ft helyett 8.495 Ft
Azután - 28.990 Ft helyett 16.990 Ft
Kutyapark - 19.990 Ft helyett 13.990 Ft
Hősök útja - 13.990 Ft helyett 8.990 Ft
Hangok a fejemben - 11.990 Ft helyett 6.990 FtElfogadom a sütiket.
-
fausto
addikt
Egy ideje már van náluk 25% kedvezmény minden játékra, ezt láttad vagy indult valami új akció? Ja, meg ClubCard-hoz van kötve, ha esetleg nincs, akkor érdemes regisztrálni!
Most csütörtökön az Auchan akciózza a társasokat, hűségkártyával ott is -25% kedvezmény. Ami azért is lehet érdekes, mert általában el szokták rontani és az eleve akciós játékokat még 25%-kal leárazzák ilyenkor -
cibus
aktív tag
szerintem mindenki jár tescoba körbe tud nézni, nem sorolom fel, mert volt vagy 60 társas biztos (kártyásokkal együtt) + a gyerekjátékok.
de pl. Cascadia vadvilága 11.190
ahogy néztem árukeresőn legolcsóbb 500-700 Ft-tal a legolcsó helynél is olcsóbb és ott még rájön az 1.000-1.500 Ft posta. így meg leemeled és nyertél kb 2.000-et.Én sem kaptam nagy segítséget az Imperium: Ókori birodalmakra.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Tudtok ajánlani "terület foglalós", magyar nyelvű társas játékot? A fiam szeretne ilyet, de nem igazán van ötletem. A Honfoglaló lenne, de az szerintem egy 11 évesnek nehéz lenne a kérdések miatt nem? Bár én közép iskolában játszottam vele online. De akkor nem általános iskola szintűek voltak a kérdések.Szóval valami "terület foglalós". Gondolom valami háborús dolog lehet.
A Rizikó nem ilyen?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
cibus
aktív tag
Tesco-ban lettek jó árú játékok
-
cibus
aktív tag
Imperium: Ókori birodalmak kb milyen hosszú 2 illetve 4 személlyel?
Volt esetleg szó róla, hogy jönnek a kiegészítői is majd még magyarul?Esetleg valahol ki lehet próbálni online?
-
petyus_
senior tag
Igaz, erre nem gondoltam, hogy már előre le lehetett volna olvasni a sorban állók jegyét.
-
Tristis
őstag
válasz Revolit #6556 üzenetére
TJÜ vélemény
Szerintem egyszer egy életben el lehet menni egy ilyenre a poén kedvéért, de egyébként nagy ívben kerülni kell az ilyen vásárokat. Ez nem ásvány kiállítás és vásár, ahol egyedi szépséget láthatsz és megveheted azt a kis kövecskét, ami neked tetszik. Ezek dobozok, amiket meg lehet venni bárhol ugyanennyiért. Ha van eszed ugyanúgy meg kell tanulnod a szabályokat előre utána meg szívni a rossz levegőt, várakozni, kínlódni, kerülgetni a népet...
Egyszer tök jó ez, érdekes, de utána hagyni kell. Régen még volt bennem, hogy az esseni újdonságok miatt elmentem egyszer... Manapság közel 500 kipróbált játék után már menne a fene... Az esseni újdonságokat is bőven elég kipróbálni 500 BGG értékelés után, amikor lecseng a hülyeség, és jönnek a normális értékelések. Csak egy vélemény.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
-
válasz mike1334 #6550 üzenetére
Az Escape Tales sorozathoz hasonlit a legjobban, de ha jol sejtem, ezzel nem vagy elorebb. Talán az Unlock sorozat lenne a második a sorban. Vannak benne karakterek, különböző tulajdonságokkal, vannak helységkártyák, amin észre lehet venni dolgokat, vannak tárgyak, amiket lehet gyűjtögetni/kombinálni, és ki kell szabadulni valahonnan/meg kell oldani a bűnügyet. Egy spoilermentes youtube videóval többre mész szerintem .
[ Szerkesztve ]
-
petyus_
senior tag
válasz jansky1 #6546 üzenetére
Szerintem ez rendben van, nyilván nem fognak/akarnak egy webshoppal veresenyezni, más kategória. Általában én is gamewiztől vásárolok, de ma megvettem Deltától a Viticulture-t 17ért, meg Reflexshopban a Nyugati Királyság Várgrófjait 12-ért (Lovagja-t is szerettem volna, sajnos elfogyott). Mindkettő 1-2 ezerrel olcsóbb, mint a legolcsóbb webshop, ha a szállítási díjat is számolom akkor már 2-3 ezer ft-tal, tehát a legolcsóbb helyhez képest is 10-30%.
Egyébként hogy írjak a rendezvényről is, nekem sokkal jobban tetszett mint tavaly. Fél 10 körül értünk oda, úgyhogy nem kellett sokat sorban állni (mármint a 10 órás kapunyitás után), sikerült kipróbálni 3 játékot, kaparóson is nyertünk (igaz csak egy Büntetűpárbaj nevű remekművet ). Sokan panaszkodnak a beléptetés miatt, én nem igazán értem mit lehetne máshogy, ekkora tömeget fizikailag se lehet 10 perc alatt beengedni (nyilván lehet rajta javítani, de nem hiszem, hogy mondjuk felére csökkenthető lenne a várakozás)
szerk: belépéskor először kicsit megijedtem, mert a jegyemre azt mondta a gép, hogy nem egyezik a rendezvény, aztán kiderült hogy a tavalyi jegyet mutattam be )
[ Szerkesztve ]
-
válasz mike1334 #6454 üzenetére
Ha valakit még érdekel nyomozos-szabaduloszobas , a piatniknal eleg sok akcio fut, kozte a 3db adventure game (magyar) marha olcson.
-
mike1334
veterán
válasz refrigerator #6497 üzenetére
Túl vagyunk az első nyomozáson (három van a dobozban).
A játék célja, hogy pár kérdésre választ találjunk (kb. mint a Cluedo: "Mustár ezredes, a konyhában, a piszkavassal" stílusban kell megoldanunk a rejtélyt).Ketten játszottunk, többször megszakítottuk a játékot, hogy átbeszéljük az egyes kérdések kapcsán a teóriánkat. Így olyan 2 óra volt (a doboz 90 percet ír). Alkalmazás nem kell hozzá, a kártyákon van minden nyom, illetve külön borítékban a megoldás az egyes kérdésekre. Nem időre megy, de a játék pontokkal jutalmazza, ha minél előbb (minél kevesebb kártya (nyom) megnézésével, az első játékban, ha 30 kártya alapján) megmondjuk a tutit, akkor jár a max pont (nem muszáj befejezni ott a játékot, elég, ha a 30. kártya után végigveszitek a kérdésekre adandó válaszokat, ha nem változtattok rajta, akkor jár a max pont). Még egy határ van 40 valahány kártya után, aztán még kevesebb pont jár, illetve rossz válasz esetén 0 pont. Az utolsó kártya után minden nyom adott, akkor már sztem bárki ki tudja kövezkeztetni a válaszok többségét.
Nekünk nagyon tetszett, nem volt benne erőltetett, belemagyarázott megoldás (bàr nyilván azért van benne szerencse is, hogy milyen sorrendben nézed meg a nyomokat, volt amit hamarabb szerettünk volna, de a játék nem engedte), szépen kinyílt a sztori, párszor módosítottuk, hogy ki lehet a gyilkos.
Nincs benne rombolás, visszarendezhető a játék eredeti állapotba, de nyilván egy csapatnak így is csak egyszer játszós, ugyanakkor a fentiek miatt eladható simán.
Ezelőtt egy Unlockkal játszottunk, annál jobban tetszett, várjuk a második nyomozást.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
jansky1
senior tag
Delta rakott ki pár bepakolós képet, amin árak is látszódnak. 20-25% kedvezményt ígérnek, ami azt jelenti, hogy 1000, 2000 forinttal vannak árukeresős ár alatt.
-
fausto
addikt
6500 körül vitték el, 7-ről lealkudták, mert mást is vittek De mondjuk én is 7900-ért vettem, úgyhogy nem fájt annyira.
Egyébként nekem tetszett, az is jópofa, hogy több féle modullal lehet játszani. De a feleségemnek nem jött be és általában vele játszom itthon. Mondjuk nem tudom mire számítottam, neki már az Új Világ sem tetszett. -
Azie
őstag
-
fausto
addikt
válasz Mexbacsi #6529 üzenetére
Csak érdekesség: a Szép új királyság hetek (vagy hónapok?) óta 7990 Ft. Tudom, mert a múlt héten adtam el a sajátom és előtte csekkoltam, hol mennyi, ahhoz lőttem az árat... Most meg 12.990-ről van 10.990-re leárazva. Azt hiszem, ilyenkor kéne feltűntetni az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árát. Nem az ilyenekért szokott büntetni a fogyvéd?
-
cibus
aktív tag
Ahogy nézem, sajnos csak a classic alap kiadás jelent meg magyarul ókori birodalmak néven.
Van valakinek véleménye?
Mennyire nem lesznek pár party után unalmasak a lapok és mennyire un rá az ember? Bármi más vélemény?Köszi
-
dorika87
őstag
Sziasztok!
Ezzel játszott már valaki?
Karácsonyt, Szilvesztert gondoltam feldobni vele. -
TrollBalint
addikt
válasz Mortein #6533 üzenetére
Jó is. Csak nem nekünk, hanem a boltnak
Remélem holnap bejutok TJÜ-re. Nem sikerült elővételben jegyet venni, ilyen se volt már évek óta...
Valaki tudja mi a különbség az Avalonnál a sima, meg a big box kiadás között? Mert én úgy láttam, hogy mintha ugyanazok a kiegeket tartalmazná mindkettő.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mortein
tag
Mondjuk nekem nincs gondom ezekkel az akciókkal, legalább nem költöm a pénzem , ha még beesik valami Auchan, Tesco akció, akkor megint magyarázkodhatok itthon. Így se tud az asszony a KS dolgaimról, még jó, hogy az csak jövőre jön, addig kitalálok valamit
-
HellGreg
őstag
Köszönöm a tippeket mindenkinek, megnézem őket.
Esetleg a Castle Ravenlofttal próbálkozott valaki gyerekekkel? -
Mexbacsi
tag
Reflex "black" friday akciója [link]
Ha ilyen árak lesznek TJÜ-n, akkor semmit nem veszek. -
japunk
aktív tag
Nálunk egy játékot élt meg kiegészítővel együtt, kezdésnek nem rossz ismerkedni a deckbuilder mechanikával. Nekünk szerintem azért nem jött be mert már nem igazán tudnak minket lekötni a kizárólag deckbuilder mechanikával működő játékok, kell mellé valami más is. Ha kizárólag az ezzel operáló magyar játékok érdekelnek akkor van a Shards of Infinity meg a Dominion ami eszembe jut, más hirtelen nem.
Ha meg esetleg érdekel más magyarul megjelent, deckbuilder + egyéb mechanikával is operáló játék akkor: Clank (bár ezt már nehézkes beszerezni), Végtelen tél, Dűne Impérium, Mage Knight (bár ez kezdőknek nem ajánlott).
The owls are not what they seem.
-
cibus
aktív tag
shards of infinity + kiegészítőjéről tudtok mondani valamit, van valakinek tapasztalata?
Mennyire nem lesznek pár party után unalmasak a lapok és mennyire un rá az ember? Bármi más vélemény?
Esetleg tud valaki ennél is jobb magyar nyelvű, pakliépítős mechanizmussal operáló társast?
Köszi -
Never79
tag
válasz HellGreg #6517 üzenetére
Andor legendái / Legends of Andor. Kis történetet mesél el, kalandozók, harc orkok és más szörnyek ellen, kooperatív, de sok múlik a taktikai lépéseken. Szép asztalképpel (papír minikkel), ügyes történetvezérléssel. Ha jól emlékszem alap dobozban van 6 szkenárió (csak az jelent meg magyarul, jó régen az is) viszont az újrajátszhatóság szerintem minimális.
-
Pá
addikt
Gyerekeknek társast témára, esetleg: 7 Csoda - Építészek.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
jansky1
senior tag
(#6515) brownus
Ha a TTR Európa hosszú lenne, vannak rövidebb változatok is pl London, New York, San Francisco, lehet ezek közül valamelyiket próbálnám ki először a gyerekkel.
Rhino Hero, Tokió Királya, Kingdomino, vagy ennek a gyerekváltozata a Dragomino, Kuruzsló gyerekverziója, Carcassonne[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
A Kuruzslók Quedlinburgban és Tokió királya is népszerű játékok, szerintem 8-10 éves kor már jó.
Ajánlom még továbbá a Varázslatos Krónikákat, az jópofa nyomozós játék, kicsit olyan mint egy videójáték csak fizikai komponensekkel.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz HellGreg #6517 üzenetére
Neked is ajánlom a CoraQuestet, kb. pár napja érkezett meg a magyar kiadás.
Elfogadom a sütiket.
-
-
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni. 8 és 10 éves fiaim vannak, próbálom őket elcsalni a PC elől. Társasjátékozni szeretnek, így felturbóznám a dolgot így az ünnepek közeledtével.
A Sárkányok Erdeje és a Karak bevált, főleg az utóbbi, jókat játszunk velük, de szeretnék beszerezni valami olyan fantasy RPG jellegű dungeonös játékot, ami mondjuk egy fokkal összetettebb, mint a Karak, de nincs túlbonyolítva, játszható akár ilyen korosztály által is.
Nem gond ha angol kiadása van csak, de természetesen a magyar nyelvűek előnyt élveznek (már ha sok a szöveg benne).
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
üdv
ajánljatok kérlek családi társasokat ( 7 éves kisfiúnk van). megvettük az azult, nagyon bejön mindhármunknak. az imagine is népszerű.
szoktunk még unozni is, és kb. ennyi. (van még pár egyszerűbb de azoktól kihalok :d én is jól akarok szórakozni )[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
shards of infinity + kiegészítőjéről tudtok mondani valamit, van valakinek tapasztalata?
Mennyire nem lesznek pár party után unalmasak a lapok és mennyire un rá az ember? Bármi más vélemény?
Esetleg tud valaki ennél is jobb magyar nyelvű, pakliépítős mechanizmussal operáló társast?
Köszi -
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Gamewizz en várható valami akciózas a közel jövőben?
Tavaly hogy volt? -
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Botanik nincs valakinek eladó?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Mortein
tag
Ma utánanéztem egy kicsit a playmatnak és belefutottam egy-két nagyobb (100x50, 90x40, stb.) egérpadba az emagon, párezer (2-6k) forintért ingyenes szállítással. Teszek egy próbát vele, úgyis elkopott már a régi egérpadom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest