Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
A Nordic countries nagy kedvencünk, sőt jelenleg mind a ketten azt vesszük elő legszívesebben. Elég szűk a térkép, ha nem jó ütemben építettem ki az útvonalam, akkor a másik simán beelőz. Nem egy agyégetős játék, de azért szvsz nem is monopoly. A "mini" San Francisco verzió is megvan, de azt még nem tudtuk kipróbálni.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Scale
őstag
Igen, ez a része minket is zavar. Feleségem emiatt amikor megvettük 3 játék után el is akarta adni de családban meg többen szeretik valamiért, én se szeretem a random játékokat de ebben el tudok úgy lazulni teljesen, ahogy Nyx kolléga mondta nem szabad komolyan venni Meg feleségemet azzal is rá tudtam venni hogy kapott hozzá pink mozdony csomagot
-
Azie
őstag
válasz NyxNyxNyx #4596 üzenetére
Nem tudom se komolyan, se nem komolyan venni, hogy semmilyen ráhatásom nincs a játékra. Sem az útvonalakra, sem az alagútépítésre, sem a laphúzásra. Egyszerűen monopoly szintű random (fos), azzal a kivétellel, hogy fix vége van.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mexbacsi
tag
Én is berendeltem az arnakot, bár kicsit tartok tőle mert nem mindig kötnek le a családi tarsasok. Van egy-kettő, amit megtartottam ilyen célra (szkitia, stone age), de ha nem jön be max megy a piacra.
Homalyrevet nem vettem meg, mert az oroszlánfalkaval sem haladunk annyira. Meg azért szokott lenni akció többször is ilyen áron.
Szóval köszi az infót egyébként
Carnieget nagyon nyomja a vagabund, játszott már vele valaki? Elvileg két főre is működik. Sokat nem tudok a játékról meg. -
Scale
őstag
Eh, arnak itt is behúzva, meg vegzeteket is ki akartam már próbálni elég rég óta... Konzolvilágos meg ez az akció ismét feltolti a polcokat, a penztarcat meg nullazza
Más: ticket to ride euval hárman nagyon sokat játszunk mostanság és kicsit a térképet fel akarnánk frissíteni. Mit ajánlotok, milyen térképet szerezzünk be kifejezetten három főre? Illetve két főre is van direkt kihegyezett térkép?
-
jansky1
senior tag
Wow, köszi az infót. És még permanent is.
Gloomhaven Digital, the video game version of the dungeon-crawler board game, will be available to download for free via the Epic Game Store later this month. Players will be able to get their hands on the video game for nothing by acquiring the Epic Games Launcher app and downloading Gloomhaven Digital through it. Once they’ve downloaded the game, they’ll have permanent access to Gloomhaven Digital through the launcher, with the option to play with friends who have an Asmodee Account. Forrás[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Gémklub - Crazy Days - 25% kedvezmény
pl.
Homályrév - 45 ezer Ft
Arnak elveszett romjai - 14 243 FtPár ezer Ft -tal olcsóbban lehet behúzni pár címet mint máshol, úgyhogy a 25% kedvezmény más boltok áraihoz képest inkább 5% körül van. Ettől függetlenül még így is szolgáltathat alibit pár cím megvásárlására!
Konzolvilágos átlagban deal jobb, de nem ugyanazokat árulják. Pl. a Csak egy ott egy ezressel olcsóbb, ráadásul a szállítási díj sem 20k, hanem 10k felett ingyenes ott. Egy jó indok viszont arra, hogy 2 helyett miért vásároljatok inkább 3 címet .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
mike1334
veterán
Na igen, a kolostoros téma nem sokakat mozgat meg, de nekem kifejezetten tetszik. Kíváncsi vagyok milyen lesz ketten, állítólag jól skálázodik minden játékosszámmal. Ha már jó fogás..szerencsés hónap, szeptember elején kifogtam egy Halfogócskát és egy Kereskedők Völgye 1-et is, a múlt havi Targiról (teljesen magyarított, nyomdai minőségű kártyákkal!) nem is beszélve
Most már tényleg csak játszni kellene velük..
Ebben a hónapban már nem veszek többet, de az októberi játékokat már kinéztem...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dr.NX
addikt
válasz mike1334 #4578 üzenetére
Szép fogás!
Utánanéztem a For the King (and me)-nek, hát lesújtó.
Feleslegesen nagy doboz, macerás jelölők a kocka helyett, béna artwork...
Már az eredeti Biblios is elég meh téma szempontjából, de van egy stílusa.
BGG-n a retheme-ek is szebbek, mint az új kiadás.Szerintem megcsinálom print and play-nek, téma nélkül, 5+1 szín kell számokkal, meg pár szép kocka Aliról.
Elfogadom a sütiket.
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Az Activity junior és Activity junior turbo között mi a különbség? Gugli nem segít ebben...
amúgy sose játszottam ilyet. Lehet, ha megnézek ezekről 1-1 youtube videót, akkor rájövök, de így egyszerűbbMake Love not war!
-
mike1334
veterán
Láttatok valahol mostanában Biblios társast boltban? Néha feltűnik facebook csoportokban használtan, de mindig lecsúszok róla. Van egy új kiadása a For the king (and me), de az állítólag nem olyan jó, mint az eredeti.
-
ZsZso
Közösségépítő
Konzolvilágon baromi jó dealek vannak, pl. Egérleső 8330 Ft! Sajnos még hivatalosan sehol sem látom a promóció linkjét, de megpróbáltam pár jobb ajánlatot itt összegyűtjteni. ÁK legjobb árakat látni, néha évek óta nem tapasztalt szinteket hoz. Frankó!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
goccer
aktív tag
válasz TrollBalint #4570 üzenetére
Addig is ebből lehet szemezgetni [link]
-
Azie
őstag
válasz TrollBalint #4570 üzenetére
https://gamefound.com/projects/portalgames/robinson-crusoe-collectors-edition
https://gamefound.com/projects/portalgames/robinson-crusoe-collectors-edition/updates/43"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
TrollBalint
addikt
Év elején, vagy nyáron olvastam, hogy meg fog jelenni a Robinson Crusoe Collector's Edition és határozottan emlékszem rá, hogy azt írták, nem csak az eredeti 8 történet lesz benne, hanem folyamatosan lesznek újak (talán online). És nekem úgy is rémlett, hogy ez egy fémdobozos kiadás lesz. Amiket most látok Szellemlovas meg Gemklubban, azok papírdobozosnak tűnnek és semmi ilyesmit nem írnak, csak, hogy figurák lesznek benne. Erről tud valaki bármi bővebbet?
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Azie
őstag
válasz refrigerator #4568 üzenetére
boardgameprices.co.uk-n tudsz árakat nézni, devizát és országot választva (én EUR austria-t szoktam nézni) retail árakat tekintve és összehasonlítani a magyarokkal: tarsasjatekok.com
engem pl. tökre meglepett, hogy kinn mennyire drága a The Mind."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz refrigerator #4565 üzenetére
solo
solitaire
one-player
https://boardgamegeek.com/geeklist/291071/2021-peoples-choice-top-200-solo-games-1-200
https://boardgamegeek.com/geeklist/277814/2020-peoples-choice-top-200-solo-games-1-200
https://boardgamegeek.com/geeklist/32390/best-games-1-player
https://boardgamegeek.com/blogpost/89365/top-solo-games
innen már tudsz válogatni szerintem[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz refrigerator #4560 üzenetére
hát nem eurók, de szólóra:
This War of Mine
Tainted Grail
Nemo's War
illetve bármelyik story driven, ami 1-2 fővel optimális Etherfields?
Plusz elvileg új AR-es burgundyban lesz solo mode (by dávid turczy khm...)"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
refrigerator
tag
Köszönöm a javaslatokat. Egy pár ajánlás már felkerült a listára,csak nehéz a döntés 🙂
Nyugati királyság sorozatból,a lovagok lenne akkor jobb szólóban? Esetleg még ketten játszanánk,nem tudom, úgy mennyire működne...
Robinson crusoe már a polcon figyel, jönnek lassan a nemszeretem idők, ideje lesz leszedni onnan...
Szkítia fosztogatói olyan puritánnak tűnik, valahogy nem adja azt, hogy játszani szeretnék vele, bár érdekes módon mindenki dicséri.
Igen, amúgy a játék ellen játszanék 🙂 Ezt a kategóriát hogy kell angolul keresni?[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Concordia Solitaria kieggel?
-
Tristis
őstag
Én nagyon szeretem a Robinson Crusoe-t, az félig ameri legalább, de nagyon hangulatosan fájdalmas
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
time_drainer
csendes tag
Gaia Project és Szellemek Szigete, amit nagyon tudok ajánlani.
Mindkettő elég heavy (BGG-n 4 fölötti komplexitás).
Gaia Project többjátékossal kompetitív, szólóban a játék egy ellenfelet szimulál, míg a Szellemek Szigete kooperatív azaz eleve úgy van kitalálva, hogy a játék ellen játszol játékosszámtól függetlenül. -
tepenzed
őstag
Gaia Project
Szkítia fosztogatói
Nyugati királyság várgrófjai
Nyugati királyság lovagjaiEzekben olyan a bot, amivel úgy érzed valódi ellenfél ellen játszol. Plusz ezekkel a játékokkal multizni is király.
-
refrigerator
tag
Szólóban tudtok esetleg valami jó euró stratégiai játékot ajánlani?
-
Tristis
őstag
válasz MZsoltee #4557 üzenetére
A Szép új Világ és az Acélmágnás nagyon hasonló játék, szerintem az Acélmágnás licitrendszere sokkal izgalmasabb, mint a Szép új világ egyszerű draftolásos megoldása. Ezentúl sokkal rövidebb is és grafikában is jobb. A termelés fázis mind a kettőben nagyon hasonló, itt a Szép új Világ összetettebb, kicsit ötletesebb is, de hosszabb is.
Szkítiát mindenképpen vegyétek meg, bár 4 fővel már igen hosszúra tud nyúlni, és kevesebb a kontrollod a játékon.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz MZsoltee #4557 üzenetére
wonderful world nem WP. nekünk egyik olyan játék, amit akkor veszünk elő, ha új játékos van, talán a 7 csoda egyszerűbb, de az nemrég lett csak kipróbálva.
másik kettővel nem játszottam. - ketten is jó, jobb, mint a direkt 2 fős kingdom szerintem.
ár/értékben nagyon jó, pár játék után elég jól kiismerhető sztem. mint általában mindenre igaz, ritkán kerül elő, mert mindig újjal játszunk.[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Három játék megvásárlásán agyalok. Szándékosan betűrendben írom. Kíváncsi lennék a véleményetekre. Szeretem a munkáslehelyezős játékokat, játszanánk 2-en 4-en és amelyiket lehet néha 5-en is. Egyet mindenképpen megvennék, de lehet 2-t is, de hármat biztosan nem.
- Acélmágnás
- Egy szép új világ
- Szkítia fosztogatói társasjátékA tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Tristis
őstag
válasz DrDobos #4548 üzenetére
2 játék után olyam repetitívvá vált számunkra, hogy nagyon ránézni se akarok. Az nyer, aki megkapja az egyből barna kockát csináló kártyát kb. Azt kapásból ki kell dobni a pakliból.
Jó, mi általában nehéz játékokkal játszunk... Inkább vennék akkor egy Carcassonne big box-ot, megvárnám, amígy out of print és eladnám többért.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
-
citkar
addikt
válasz Tristis #4534 üzenetére
A nyugati királyság lovagjait rutinos játékosok fele ennyi idő alatt lejátszák. Mi ketten játszottuk többször is, két órán belül kettőt is lenyomtunk, előkészülettel, pakolással együtt. Ketten kétes, hogy lesz-e jelentős interakció a kártyák elvételén túl, attól függ milyen stratégiát követnek a játékosok, ha van hasonlóság, akkor elfoglalhatnak egymás elől a helyeket, de többen jobb az kétségtelen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DrDobos #4544 üzenetére
Crew 1-2 nalunk abszolut favorit volt, bgg-n is felkuszott a top50-be mindkét része. Ha kellemes kikapcsolodas kell, roviden lejatszhato, egyszeru jatek, "mégegyet!!!" kategorias, nem tudtuk abbahagyni . Exit jatekok se rosszak, ha van igeny szabaduloszobasra (akcios 4k), century sorozat is kellemes tucat csaladi jatek (itt draga).
a rossz ertekelesu, ezerszer learazott jatekaikat kerulnem, nem eri meg az ember idejet.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Tristis
őstag
válasz DrDobos #4544 üzenetére
A Piatniknak jó sok rossz játéka van...
Ami ajánlható:
- Crew (bár a második rész sokkal jobb lesz)
- Carcassonneból a big box remek, ha valaki szereti
- Bohnanza
- Hadara
- Aranyásók
- My City
hát egyik se kiemelkedő, de a többi még rosszabbKuponnal se venném meg nagy részét, főleg, hogy nagyon nagy akciók szoktak lenni a Piatnik boltban. Hacsak nem valami bődület kuponod van, elengedném.
-
DrDobos
őstag
Milyen jó Piatnikos tarsasokat ismertek? Van egy kuponom oda..
Samsung Galaxy A55 5G
-
doc
nagyúr
válasz Mortein #4542 üzenetére
Reflexshopnal rendelheto, ugy remlik anno az egyiket en is igy rendeltem toluk, meg is hoztak [link] Ebben ketto pakli is van
1v1-re van sok egymasnak keresztberakos, olyat tudok ajanlani ha erre van igeny, 3 fo"set most igy hirtelen a polcon korbenezve nem igazan latok, inkabb olyanjaim vannak amik olyan sunyin "elvagyok" jelleguek, aztan kozben jol ki lehet tolni a masikkal (amolyan Splendor-jelleguek csak erosebb b+ faktorral, pl. Farlight a maga titkos licit mechanikajaval nagyon jo tud lenni) -
doc
nagyúr
válasz Mortein #4540 üzenetére
Ja, azt hittem a 2v2-hoz jon meg hozza a plusz egy fo
Harman-negyen nekem nagy kedvenc a Lost Legacy, nagyon egyszeru jatekmenet, gyors egy-egy kor, de nagyon keresztbe lehet rakni a masiknak. Es meg nem is draga jatek, igazabol nehany kartyalap. Van sok resze/verzioja, ezek egymastol fuggetlenul jatszhatoak, az alapmechanika ugyanaz mindegyiknel, de mindegyiknek van valami egyedije is, pl a vampirosnal gyakran megesik hogy meg sem erjuk a kor veget elve -
Mortein
tag
Kifejezetten egymás ellen játsztható játékokat tudtok ajánlani vagy olyat ahol egymást lehet piszkálni kiszúrni a másikkal?
Tesóm imádja az ilyeneket 2v2-ben az Umatched-et szoktuk nyomni, de jó lenne valami olyan is, amibe a férjét is be tudnánk vonni.Root-tal nagyon szemezgetek, de félek a meredek tanulási és tanítási görbétől, amit mindenki mond rá.
[ Szerkesztve ]
-
Mexbacsi
tag
Szerintem a Várgrófokban is van elég interakció . Tény, hogy nem az a tipikus egymással "kicseszős" játék.
Személy szerint mindkettőt ajánlom, de az tény ha olyan játék kell amiben sok interakciót vár az ember, akkor ezektől vannak jobbak. Szkítiát szeretünk játszani, Max 1 óra két fővel, nem bonyolult. Várgrófok már összetettebb, és nem a szabályok miatt, hanem láncolatok kialakítása miatt, ill. rengeteg lehetőséged van benne. Ja és mindkettő nagyon jól működik 2 fővel. A többi nyugati részekkel nem játszottam, mert általában 2-en szoktunk, azok pedig ahogy Tristis is írja, nem jók két fővel. -
válasz mike1334 #4535 üzenetére
Ooh, hirtelen azt hittem, hogy a townsfolk tussle...sajnalom, hogy azt kihagytam.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Tristis #4534 üzenetére
Köszi! Akkor kimarad ez a vonal..kár érte, de már túl tettem magam az ilyen csalódásokon, majd lesz másik
A Critter war nagyon cuki verzió, remélem hozzák majd magyarul (tudom, hogy nem bonyolult az angolja, de csak vagy nyelvfüggetlen játék vagy magyar..a Targit sikerült teljesen magyarított verzióban beszerezni, nagyon profi munka )
A button shy játékaiból ezek az egyszemélyes, kis pakolgatósok tetszenek, kár, hogy nem nagyon forgalmazzák őket itthon.
Ma megjelent amúgy a Tussien kívül a Shards of infinity meg a kiegje, az Unmatched legendák ligája második felvonás, meg még egy játék a reflexshopnál.
Fantastic Factoriest hozná még valaki, meglenne a bódottá...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Tristis
őstag
válasz mike1334 #4524 üzenetére
Igen, volt szerencsém minddel játszani, sőt még ilyen kis 18 darabos kártyajátékokkal is.
- Nyugati Királyság építőmesterei + kézművesek kora kieg: a játékot csak kieggel ajánlom meleg szívvel, sokat dob rajta. Viszont 4-6 főre ajánlható csak a játék. Nagy előnye, hogy 6 fővel is lemegy szerintem 2 órán belül, kevés ilyen játék van. 3 fővel nem javaslom, 2-vel meg semennyire.
- Nyugati Királyság lovagjai: ez egy hosszú puzzle játék, elég agyégetős is, 2 fővel is simán van 1:40-2:00. A játékot viszont semilyen játékosszámmal nem tudom ajánlani, mert nagyon alacsony az interakciós szint.
- Nyugati Királyság Várgrófjai: ez egy nagyon kellemes darab, viszont csak 3-4 fővel ajánlható. Üde és különleges játék.
- Szkítia fosztogatói: Raiders of the north sea játék továbbfejlesztett verziója, egyfajta best of raiders of the north sea. Nem annyira retek ronda, mint amennyire neten keresztül tűnik. A grafika inkább közepes élőben, nem taszító (én is ettől féltem). 2-3 fővel ajánlható, 4 fővel már hosszúra nyúlik és randomka. Az alap mechanikák nagyon élvezetesek. Alacsony interakciós szintje miatt egyszer biztosan eladom, de egyelőre még marad.Összegezve, a fentiek közül szerintem a Várgrófok a legjobb játék, de 2 főre a Szkítia fosztogatóit ajánlanám, főleg mert nagyon kellemes árcédulája van.
- 16 lapos játékok: én értem, hogy de jó, hogy a tenyérben elfér, de általában ezek a mini játékok, nem is játékok valljuk meg őszintén. Aminek játék formája van: Air, Land, Sea - Critter War, egyszemélyes játékként pedig a Sprawlopolis kiemelkedő szerintem.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
mike1334
veterán
válasz petyus_ #4532 üzenetére
Sokszor megoldható, higy beleférjenek a kiegek az alapdobozba, ha vesz/készít az ember egyedi insertet.
Amin most kiégek az a Tussie Mussie. Az eredeti játék 18 lapból áll, a kiadó külön egyedisége, hogy a játekaik elférnek a zsebben, kis irattartó szerű a tartójuk...erre kiadják egy akkora dobozban, mint a Hanamikoji...
Ez: [link] vs ez: [link][ Szerkesztve ]
-
petyus_
senior tag
válasz mike1334 #4530 üzenetére
A doboz méretről jutott eszembe, múlt héten lett meg az utolsó, eddig hiányzó kieg a Mars Terraformáláshoz, gondoltam megnézem mennyire tudnám összepakolni őket. Elég sok minden van a társasban, úgyhogy nem éreztem túl nagynak az alapjáték dobozát, de az összes kiegészítő belefért .
-
mike1334
veterán
válasz TrollBalint #4527 üzenetére
Köszi! Per pillanat oop, szóval kölcsönözni se lehet..na majd az új kiadásnál meglátjuk bár egyre inkább olyan játékokat keresek, amiknek kisebb az "asztaligénye".
Hétvégi játékbeszámoló (megint nem volt idő "rendes" játékra):
Halfogócska..aki szerint ez gyerekjáték, az nem játszott még gyerekekkel. Baromi könyöklős, egymással kiszúrós játék, imádjuk és nagyon szoros a vége, többször 1 pont volt a difi. Egyetlen negatívum a doboz..konkrétan a harmada is bőven elég lett volna, simán beleférne 3x a dobozba minden komponens.
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz mike1334 #4526 üzenetére
Szia, köszönöm.
Megnéztem a különbségeket @doc jelzése alapján, hát az amcsi változat egy fokkal érthetőbb valahogy, úgyhogy lehet amazonról rendelem be mégis (árban is olcsóbb lenne még szállítással együtt is kb 3000 forinttal).Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
TrollBalint
addikt
válasz mike1334 #4522 üzenetére
Mi anno játszottunk vele, nekem eléggé tetszett, amolyan középkategória, amivel szívesen játszok, de nem ragaszkodok hozzá, hogy megvegyem. A feleségemnek viszont annyira nem jött be, mert a játék része, hogy az embereid meghalnak és ettől picit fura érzés vele játszani.
Ha jól emlékszem kikölcsönöztük a Gémklubból jó pár évvel ezelőtt. Egy kölcsönzést ill. próbajátékot viszont mindenképpen megér, pont ezen mechanika miatt.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mike1334
veterán
válasz racskobalazs #4525 üzenetére
Szellemlovasnál. UK edition, de nem tudom, hogy az mit jelent..
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Cards against humanity-t lehet valahol kapni Magyarországon? Budapesten lenne a legjobb. Árukeresőn néztem, nincs, reflexshop-ban szintén nincs.
Ha minden kötél szakad berendelem amazonról, de azért egyszerűbb lenne beugrani érte valahova :)
Előre is köszönöm!
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
mike1334
veterán
válasz Tristis #4523 üzenetére
Köszi! Akkor nem kapálózok beszerezni, majd jön, vagy nem
Nyugagi királyság építőmestereit próbáltad már 2 fővel? A téma nagyon tetszik, de elég vegyes, hogy ketten ("tisztán" vagy bottal) milyen. A Lovagok és a Várgrófok abszolút nem jön be, és a Szkítia sem sajnos.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Tristis
őstag
-
mike1334
veterán
Nem olyan izgi téma, mint a kártyavédőzés, de hétvégére hátha elmegy
Mindig szembejön egy társas, amiről nem tudom eldönteni, hogy tényleg olyan jó-e, vagy csak az oop varázsa...
A Village-ről van szó. Tj játszottatok már vele? Nekem olyan kicsit furcsának tűnik a videók alapján, de ugye játszva más..vagy ott a "kistestvére", a My Village, azt még kevésbé értem. Godnolkodtam valami "vidéki" társason, és akkor jött szembe megint, az Agricola mellett.Szerencsére lassul a gyűjtői szenvedélyem, eddig a hónapban csak 2 társast vettem, de azokat hatalmas szerencsével (Halfogócska és Kereskedők Völgye 1. rész, régen vadásztam őket ), illetve úgy néz ki, hogy el tudom cserélni a bontatlan Szép új királyságot (promólapokkal) egy bontatlan szép új világra
Mostanában sokszor elég az is, hogy kordában tartsam a "kell" érzést, ha megnézek egy videót az adott játékról, és végiggondolom, hogy hányszor kerülne elő, attól függetlenül, hogy tetszik, így esett ki pl. Glen Moore II, ami pedig baromi jó játéknak tűnik, de elég hosszú, és "asztaligényes"....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
anubys1984
aktív tag
válasz tepenzed #4515 üzenetére
Jó neked. Nálam még elég költségesnek ígérkezik az idei év. XD
Tiletum
Age of Steam
Twilight Inscription
Flamecraft
Enciklopédia
Luna Maris
Earth
Bitoku
Sleeping GodsBár ezek közül biztosan lesz, ami átcsúszik jövő évre.
Na meg lehet, hogy lesz, ami végülis nem landol a kosárban.[ Szerkesztve ]
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
tepenzed
őstag
Csalódva nézegettem az idei hátralévő megjelenéseket, mert semmi érdekeset nem találtam már a Radlands kártyajátékot leszámítva (2 főre nézegetek).
Imádom a hidden movement gameket, főleg ha nyomozással is párosul, ezért nagy kedvencem a Mr. Jack in New York, Whitehall Mistery és Letters from whitechapel címek.
Kicsit jobban megvizsgálva a számomra ismeretlen címeket, két brutálisan bejövős játékot találtam a reflex kínálatában
Mind MGMT -> néztem pár videót és értékelést, állítólag ez az új császára a kategóriának és tök jól működik két fővel. Lessétek meg
A fenevad (Beast) -> Szintén állítólag a Mind MGMT legnagyobb vetélytársa lehet, lenyűgöző grafika, érdekes téma. Ez viszont még nem lett kiküldve a Kickstartereseknek sem, úgyhogy nem tudom hogy lesz ebből idei retail megjelenés, de ez is nagyon nekem való játéknak tűnik[ Szerkesztve ]
-
Mexbacsi
tag
válasz mike1334 #4508 üzenetére
Ha nem ismered a carcassonnet próbáld ki board game arenan. Nekem egyik kedvenc játékom, de csak ott játszom vele (itthon nincs kihívás a többiekkel ). Én az alapot vennem és később az első és/majd a második kiegészítőt. Ketten a legjobb játszani vele. Mondjuk én szinte mindig az alappal játszom.
Stone aget én szeretem, könnyű játék, egyfajta verseny. Ez is fent van a board game arenan.[ Szerkesztve ]
-
válasz NyxNyxNyx #4504 üzenetére
Eros tulzasnak erzem, majdnem 150 tarsast arulok valtozatos mertekben bolti ar alatt, es neha hetek telnek el, hogy egyet elvisznek. Csak ami uj, aktualisan hypeolt menoseg, az megy el bolti ar alatt picivel a tobbi kis tulzassal a kutyanak se.
A mozis osszehasonlitas teljesen jo, ha valaki megveszi a legolcsobb bolti aron a (hypeolt) tarsast, eladaskor sacc 10-20%-ot bukik rajta. Es nem csak 2 oras szorakozas, mint a mozi. Es nem csak egy embernek. Legjobb deal szorakozasra (a nemzeti tekabol kikolcsonzott filmek/jatekok utan), es meg tamogattal is vele egy csomo embert.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz #21346560 #4500 üzenetére
Ennél valójában még sokkal olcsóbb is, mert a társasjáték attól még a tiéd marad.
Még a használt társas is nagyon jól tartja az értékét. Ilyen csoportokban már nem is vagyok fent, mert ha egy ezressel az új ára alatt adja valaki a használt jó állapotú játékot már el is viszi valaki.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz tepenzed #4498 üzenetére
Felfogás kérdése az egész, ahogy írod. Mi a feleségemmel nem iszunk, nem cigizünk, úgyhogy marad szórakozásnak a LEGO és a társasjátékok. Minden esetben adott egy kívánságlista, amiből vásárolunk, ha épp valami jó akcióban jön felénk, esetleg utánanézek a játéknak, ha kihagyhatatlan árnak tűnik. Aztán ha van valamilyen alkalom (szülinap/névnap, stb.) akkor meg megkapjuk őket. Pl. 7 Csodát is így sikerült 6730 Ft -ért megszerezni pár hónapja, de még alkalom nem volt, hogy meg is kapjuk. Néha azért előfordul, hogy máshogy járunk el: pl. Wingspant soron kívül szereztük be .
Egyébként én is így vagyok vele ahogy Te. Ha épp 0 -ra csökkenne a várakozó társasok listája, akkor pusztán azért nem várnék a vásárlással, hogy x hónappal később esetleg 5-10% -kal olcsóbban megkaphatom őket (vagy nem).armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CNC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.