Új hozzászólás Aktív témák

  • petyus_

    senior tag

    válasz jansky1 #6546 üzenetére

    Szerintem ez rendben van, nyilván nem fognak/akarnak egy webshoppal veresenyezni, más kategória. Általában én is gamewiztől vásárolok, de ma megvettem Deltától a Viticulture-t 17ért, meg Reflexshopban a Nyugati Királyság Várgrófjait 12-ért (Lovagja-t is szerettem volna, sajnos elfogyott). Mindkettő 1-2 ezerrel olcsóbb, mint a legolcsóbb webshop, ha a szállítási díjat is számolom akkor már 2-3 ezer ft-tal, tehát a legolcsóbb helyhez képest is 10-30%.

    Egyébként hogy írjak a rendezvényről is, nekem sokkal jobban tetszett mint tavaly. Fél 10 körül értünk oda, úgyhogy nem kellett sokat sorban állni (mármint a 10 órás kapunyitás után), sikerült kipróbálni 3 játékot, kaparóson is nyertünk (igaz csak egy Büntetűpárbaj nevű remekművet :DDD ). Sokan panaszkodnak a beléptetés miatt, én nem igazán értem mit lehetne máshogy, ekkora tömeget fizikailag se lehet 10 perc alatt beengedni (nyilván lehet rajta javítani, de nem hiszem, hogy mondjuk felére csökkenthető lenne a várakozás)

    szerk: belépéskor először kicsit megijedtem, mert a jegyemre azt mondta a gép, hogy nem egyezik a rendezvény, aztán kiderült hogy a tavalyi jegyet mutattam be :)) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák