Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Filléres alis érmetartók. Most pont nem emlékszem, hogy a 20 vagy hány mm-es verzióba férnek bele a tokenek, de ez bolondbiztos megoldás. Emiatt ne hagyd ki, egyik kedvenc játék nálunk.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Tony21
tag
Nem tudom, sosem kerültek használatba az eredeti tokenek.
Kinyomtattam színesben őket, felragasztottam vastag kartonra, 20mm-es lyukasztóval kiütöttem őket a kartonból, majd vízzel higított faragasztóval bekentem mindkét lapjukat és az éleket is (ez megszáradva átlátszó műanyag réteget képez).
El lehetett vele piszmogni, de jól bírják -
B1T3
addikt
Nem kell hozzá 20 játék sem ahhoz, hogy ha nem is durván, de elkezdjenek kopni az összetevőtokenek, főleg, ha valakinek izzadós a keze, ezzel párhuzamosan pedig szeret sokáig turkálni a zsákban (ahelyett, hogy csak belenyúlna, és kihúzná a tokeneket).
Valószínűleg sokaknál már ki is futna a játék élettartama, mire zavaró lenne a kopás mértéke, de a tokenvédő valóban jó ötlet lehet, ha szeretnéd megőrizni a játék esztétikáját. Viszont eléggé furcsa a tokenek alakja, így emiatt egy picit nagyobb méretű tokenvédő kell rájuk, ezért pedig lehet, picit elcsúszva kerülnek fel a játékostáblára az összetevők.
Igazi rajongóknak alternatíva lehet még a BoardGameGeek geekup szettje, csak mire ideér, közel 2-szer annyiba kerül, mint az alap játék, ráadásul korábban ennél is voltak panaszok, hogy tud kopni a minta.
[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
Jó, de az a baj, hogy a második legduminánsabb stratégia meg a koponyás....
Én inkább olyan játékokkal szeretek játszani, ahol a játékosok döntik el, hogy mi mennyit ér: pl. Keyflower, Concordia vagy mondjuk egy sorrendet "állítanak fel": Lorenzo.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
-
Tristis
őstag
Én nagyon javaslom, hogy a Civ. New Dawn+Terra Incognita kieget vedd meg inkább, hiába dupla annyi, esély van rá legalább, hogy megverje a Scythe-ot .
Egyébként Brazillal nem játszottam, de nekem is az jött le a végigjátszás videók alapján, hogy hasonló a két játék
-
Tristis
őstag
A Scythe-ba az a 4x, hogy a játék 80%-ban matatsz a saját tábládon, a főhőssel elmész egymáshoz teljesen hasonló "kincsekhez", harcolsz pontosan egyet (ott ha legyőzöl valakit, utána gyorsan legyőznek téged is ), majd próbálsz szétterpeszkedni a térképen?? Háát....
Civilization New Dawn: Terra Incognita az inkább 4x vagy a Space Empires 4X....
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Neki eléggé kellenek ezek az utazásos lapok, úgy láttam. Első körben amúgy a nőt mondanám a legerősebbnek, aki kapja a nyersanyagot a kockadobások után. De arra mindenképpen jól jött az a győzelem, hogy ezentúl úgy ülük le, hogy lehet nem a feleségem nyer
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
TrollBalint
addikt
De igen
Ettől függetlenül az egyik játékoban, torony magasan (azt hiszem 160 ponttal ) nyertem, azzal a karakterrel, amelyik csak az 1-es utazást használhatja, és alig csináltam szerződést is. Igaz kellett hozzá, hogy sok városban legyen nyersanyagért utazás, de naa... Akkor is életem győzelme
hmmm... serleget tartó emotikon nincs? Kár[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
szerintem úgy értette, mint én: a játékok, amik nálam megütik az ingerküszöböt. és bár lehet hogy nem mind, de ezek 99%-a olcsóbb külföldről rendelve, még postával is.
az utóbbi 1 évben kb 2 dolgot rendeltem tarsasjatekpontrol, ami valóban akció volt (gallerist és még valami), kb 10 játékot gemklubtol a duplakedvezményes karácsonyiban, pár deltás előrendelés, de minden más külföldről jött.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
igen, nagyon butthurt vagyok, amiért random emberek többezer játék közül azt vesznek, ami nekik szimpatikus... ja nem. de még csak azért sem, mert sírnak egy termék árazása miatt, amit nem mellesleg a piac árazott be ennyire kb 3 év alatt.
viszont almát körtével hasonlítani pont akkora butaság, mint butthurtnek gondolni valakit az értő olvasás hiánya miatt - és szubjektív véleményt objektívként prezentálni.remek dolog a tartalom alapján vásárolni, de lehet nem csak ez a szempont egy játék vásárlásánál?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
TrollBalint
addikt
BGA-n gondolom VIP-es játék lehet, ott nem vagyok VIP tag, de Tabletop szimulátorban (éppen most is ) kipróbáljuk. Igazából nekem jobban bejön, pont amit írtál, a több "jó" lehetőség miatt. Az első részben nagyon a szerződésre kell rámenni én meg nem szeretem az ilyen "kényszert". Az első részben hiába utazgatok, ha valaki rámegy a szerződésre, akkor szinte esélyed sincsen behozni. Oké, ott a velence kiegészítő, azt szerintem elég jól segít, az olyanoknak, akik az utazást meg a bónuszok halmozását szeretik (pl. én ) de még mindig nem az igazi. Viszont félek, hogy ennek a játékban is az lesz a sorsa, hogy megvesszük
És igen, az első tetszik nagyon, nekem az aszimetrikus játékok, ahol egyedi képessége van minden játékosnak, vagy valami egyedi bónusszal indul, azok nagyon be tudnak jönni.
Ezt az akciót nagyon nem kellett volna mondanod.... bár picit hihetetlen, hogy teljes áron is kb. 18.000 ft, míg itthon egyedül a Szellemlovasban tudom megrendelni és ott is 25.000... Minek mondasz ilyeneket? Mikor már a 2 társas keretet kimerítettem (ki fogom meríteni) a Nemesis 2 kiegjével? )Tristis: Most már leesett, mire gondoltál, hogy kire rágtál be, pont azt a karaktert húztam, aki minden dobásért kap valamit. Szerintem is elég erős, annak ellenére, hogy bukdácsolok vele, hiába a monitoron át, nehezebben tervezek
-
orc88
őstag
BGA-n érdemes játszani pár kört, ha tetszik akkor most a német amazonon akciós.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest