Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz Mortein #6920 üzenetére
6 évesen a Root-tal? az szép!
Én a szabályait se tudtam felfogni, amikor anno nekiálltam a dobozbontás után, azóta sem került elő.
(nyilván nekem az egészet be kellene tanulnom, nem csak a preferált frakciót ha asztalra akarom tenni a családnak, de majd nézek egy full gameplayt úgy biztos átjön jobban)Do you see the white shadow?
-
TrollBalint
addikt
válasz Mortein #6533 üzenetére
Jó is. Csak nem nekünk, hanem a boltnak
Remélem holnap bejutok TJÜ-re. Nem sikerült elővételben jegyet venni, ilyen se volt már évek óta...
Valaki tudja mi a különbség az Avalonnál a sima, meg a big box kiadás között? Mert én úgy láttam, hogy mintha ugyanazok a kiegeket tartalmazná mindkettő.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mexbacsi
tag
válasz Mortein #6471 üzenetére
Nekem is Diceonboard tól van, lassan egy éve használom a legnagyobb méretűt és semmi baja. Ha vennem kellene nagyot vennék, mert gyakrabban kerül elő mint a kissebbek.
-
japunk
aktív tag
válasz Mortein #6471 üzenetére
Diceonboard
Csak pozitív tapasztalataim vannak velük, a fenti hozzászólásomban a Dűne alatt is az van.The owls are not what they seem.
-
petyus_
senior tag
válasz Mortein #6416 üzenetére
Sajnos semmiféle insert nincs hozzá, csak zacskók, de ha mindent rendesen szétválogatva tartasz, akkor nem tart sokáig, szerintem max 10 perc, ha már tudsz mindent talán 5. Én nyomtattam hozzá insertet, így kb 2 perc alatt megvagyok.
szerk: Minősége azért nem tökéletes, néhány dolog kicsit vékony, illetve nekünk a tábla nagyon meg volt törve, de ez ismert hiba, Gémklub küldött új táblát mikor írtam nekik.
[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
válasz Mortein #6367 üzenetére
Szerencséd, hogy nem azzal a résszel játszottál amelyikben egy meseszerű játék van. Ott találsz egy mini búvárruhát.. de mire rájöttünk, hogy a kis egérre kell adni és így tud sajtot köpülni, majd a begyógyszerezett sajttal elaltatod a kutyát, hogy be tudj menni az ajtón.... Na az kemény volt, páran felálltak az asztal mellől mai napig emlegetik a mini búvárruhát
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
válasz Mortein #6367 üzenetére
Ezeket ki kell jatszani, es eladni. Mint egy szabaduloszobas elmeny -igaz az csak egy, nem három, jo esellyel utazni kell erte, es eladni se lehet (persze jobbak). Igy nezve, olcso mulatsag 2-3ezer bukoval eladni. És akkor még hasznaltan is lehet venni.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz Mortein #6333 üzenetére
bgg-n nezz ra az ertekelesekre, egy-ketto van ami nem tul jo ertekelesu, tobbiekbol pedig az olcsot/szimpi temajut erdemes. Sw unlock nem volt rossz, de az nem akar learazodni. Metanal most van par fele (ha még van) 7-ert, igaz angol, en is behuztam oket. A mythic unlock elso jatekban volt ket reszfeladat ami elegge szemforgatos volt, remelem a masik ketto jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Mortein #6292 üzenetére
Fura, nálunk pont hogy a vége felé indul be igazán, illetve egy kör kb 1 perc, megint rád kerül a sor, alig van idő átgondolni mit szeretnél...
Az Árész meg egy végtelenségig tartott, igaz, mi nem szimultán játszottuk a köröket, szeretjük látni mit csinál a másik, illetve el is szoktuk mondani mit csinálunk. Több emberrelnél ez lehet idegesítő, de mi többnyire ketten játszunkDorfromantik rajta van a listán, majd, ha mindent kibontottunk (vagy hamarabb... )
Abból is készül a duel verzió, gondolom azt is hozza majd a gémklub....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz Mortein #6268 üzenetére
Kar hogy csak a magyart kapkodjak ennyire. Es kar, hogy nem kerul elo nalunk, pedig nagyon szeretnem. Marad a polcon, es varja a sorat.
Napi kooperativ ajanlo:
Keep the Heroes out, tower defense+deckuilder csaladi nehezseg. Jol eltalalt jatek, 20 kuldeteses kampany/scenario konyvvel. Szornyekkel meg kell vedeni a kis labirintusunkat x ideig, mikozben probalunk tapolodni is. Aszimmetrikus, mas alap tudasa, valtozo szamu meeple es mas indulo deck all rendelkezesre mindegyik jatekosnak, igy eleg valtozatos a jatek. Ket fovel ajánlott, több csak akkor, ha nem zavar a holtido. Kb masfel ora egy jatek.
Dorfromantik: sokdijas csaladi, ugyanezen a neven futo jatek alapjan keszult, hasonlo elmeny. Egy kor: huzol egy lapkat, es leteszed, bovitve a falut, egesz porgos tud lenni. Epul-szepul a romantikus falu, gyulnek a pontok. Egyre ujabb feladatokat kell teljesiteni kozben, amiert jarnak extra lapkak, amivel meg tobb pontot lehet gyujteni, amiert meg tobb feladatot oldunk fel, es igy tovabb. Egy kampanyra szepen fel van epitve az egesz, saccra 15 jatek lehet mindent feloldani. Kb egy ora egy jatek.
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz Mortein #5984 üzenetére
Nálunk az alap SW is nagy kedvenc és a WoW-os változat is bejött, jó tett neki az a pár újítás. Az új térkép több változatosságot ad (már két szigetnél is 4 féle lehet) és valahogy ketten is jobban működik ez a változat. Az új fajok/képességek többsége is tetszik
Az alapjáték mellé a teljes árát nem szívesen adtam volna ki, de ennyiért jó vétel volt. Ha most vennék SW játékot, akkor valószínűleg a WoW-osat venném. -
válasz Mortein #5684 üzenetére
Alapvetoen hasonlo kaliber, szubjektiv, hogy kinek melyik jon be jobban. A Wowos jobban hasonlit a pandemicre, a viruskockak kordaban tartasara, a Star Warsos porgosebb, hamarabb lemegy egy jatek. Ha total nem tudsz donteni, azt vedd ami akcios, es ha meguntad/nem jott be, kis bukoval lecserelheted a masikra
[ Szerkesztve ]
-
-
TrollBalint
addikt
válasz Mortein #5681 üzenetére
Mi alapból szeretjük a Pandemicet, ez meg ahhoz hasonló, de kellően különböző. Igazából a WoW téma annak dobhat sokat, aki otthonosan mozog és szereti a WoW világát, de tökéletesen ugyanilyen lenne random fantasy környezetben. Mindenesetre a szabály kellően eltér a Pandemictől annyira, hogy azt lehessen mondani, hogy hasonló, de mégis más.
Itt nem gyógyítasz, meg betegséget kezelsz, hanem harcolsz Amihez kockák vannak, szóval van egy fajta random faktor is. Viszont időben picit rövidebb tud lenni, mint egy Pandemic. Illetőleg itt az egyik szörny típus (összesen kettő van) az mozog a pályán, mindig a legközelebbi hős felé.
Röviden, ha a Pandemic bejött, ez is megér egy próbát. (Pandemicből is vannak különböző verziók, az árvízes, valami barbáros, de azokat nem ismerem, kizárólag az alap Pandemicet és a kiegészítőit)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Revolit
senior tag
válasz Mortein #5603 üzenetére
Kipróbáltam TJÜ-n, jó árban volt, doboz alapján tetszett, majdnem meg is vettem kipróbálás előtt. Aztán egy játék után úgy voltam vele jó-jó, de semmi olyan WOW faktort nem adott. Eléggé körülményes setupja és szabályrendszere van. Mostanában inkánn az egyszerűbb játékokat preferáljuk, szóval nálam ezért is elvérzett. De mint mondtam, amúgy sem adott olyan nagy újdonságot. Egy egész jó Euro, random factor egészen pici (van, de ha olyan jön ami nem jó tehetsz ellene), és egész tematikus. Bár picit fura volt ,hogy a falak milyen királyul meg vannak csinálva, ellenfél meg csak token, dehát euro-hoz képest még így is jó
Ha szereted a váras témákat, és nem zavar a hosszú és körülményes setup illetve szabályrendszer, akkor azt mondanám hajrá.
szerk.: négyen játszottuk, és ketten szerintem nem voltak ilyen mid(-heavy?) eurohoz szokva, lehet ez is lehúzta össz értékelést nálam. Kicsit nyögvenyelős volt. De akkor is valószínű optimális játékos szám <4
... és ránézve BGG-re valóban (2-3 játékos)[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
válasz Mortein #5567 üzenetére
Igen, én is ezt vettem észre, ha jó a téma és nincs agyonbonyolítva, akkor siker. Zombie kidz és Karak most mindent visz
Sima alap Kingdomino meg van, az is bejött neki.#5566 goccer: és sem mondtam, hogy jók a videók, de tényleg az van, hogy figyelemfelkeltésre viszont jók. Aztán úgyis érdemes utánanézni egy kiszemelt névnek jobban. Téboly nagykönyvéről pl. letettem, mert családban játszunk (gyerek + 2 felnőtt) és ott asszony ledobta volna a láncot, neki az már túl bonyolult
-
Never79
tag
válasz Mortein #5429 üzenetére
Pulsar 2849. Számomra vannak szebb asztali képpel rendelkező játékok, de a mechanika (kockadraft) nekem tetszik. 3an simán megvan 1,5 óra alatt.
Dune Imperium szép, a mechanika is jó(pakliépítő+munkáslehelyezős), ha begyakoroljátok, 1,5-2 óra alatt lemegy.Ami viszont ténylegesen scifi hangulat számomra, de sajna egyik sem fér bele a 1,5 órába az az Eclipse, a Firefly, Xia. Ezek mind nagyon szépek is, ránézel az asztalra, s az az érzésed, hogy tényleg az űrben vagy.
-
-
Azie
őstag
válasz Mortein #5408 üzenetére
LOL karácsony előtti időszakban minden boltban tele volt, 20k körül. Azt mondjuk nem tudom miből gondolod, hogy nem lesz reprint. Így, hogy sehol nincs, 25-ért raknám ki. 85€ körül lehet rendelni kintről. nagyon elszálltak.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
-
time_drainer
csendes tag
válasz Mortein #5238 üzenetére
Igaz, de negyedannyi szavazattal.
Ilyenkor tapasztalataim szerint az alapjáték vonzza be a negatív szavazatok nagy részét, gondolom mert a legtöbb ember ezzel kezdi, és akik lepattannak a játékról már nem mennek tovább. Ehhez képest az, hogy csak egy tizeddel alacsonyabb a ratingje szerintem kifejezetten hízelgő. A szavazatszámot is figyelembe vevő rangsorban jóval a Legacy előtt van.Emellett rengeteg olyan véleményt olvastam, akik mindnégy alapjátékkal játszottak (sima, Legacy, War Eternal, New Age), és elég sokan írták, hogy a Legacy egyértelműen a leggyengébb. Olyanra aki kifejezetten dicsérte volna a többihez képest, nem is emlékszem.
(Amúgy ugyanígy egyedi véleményeket alapul véve a War Eternal és New Age állítólag valamivel jobb a simánál, de kezdésnek a sima is teljesen jó.)Én egyelőre csak a simával játszottam, szóval ez csak a "kutatómunkám" eredménye nem személyes tapasztalat.
-
-
Azie
őstag
válasz Mortein #5025 üzenetére
nálunk bevált az MTL normál, amiből nincs méret abból szellemlovas normál van.
az MTL fényes csúszós alapból, idővel kicsit tapad, de semmi gond vele
a szellem matt, alapból kb használhatatlanul tapad, idővel csúszósabbá válik, de még úgy is tapad.
mindkettő alaktartó, nem nyúlnakezen kívül amiket már használtam:
-ultra pro normál - alapból fényes csúszik, később tapadós lesz (eléggé), kicsit nyúlik is és mattul/karcolódik
-mindenféle premium / shield dragon, ultra pro - ezeknek akkora a felára, hogy csak kifejezetten TCGre használnám továbbra is.MTL-t közösen kell rendelni, úgy best ár/értékarányú. (mivel kb 100€/10% kedvezményt ad a srác)
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Mortein #5025 üzenetére
Van akinek a matt hatás jobban bejön, másrészt nem fénylik talán annyira a kártya lámpánál este. Illetve picit más a tapintása, nekem prémium védőből van olyan, ha jól emlékszem, és abszolút nincsen gond keverésnél. Nem csúszik, nem ragad (de ezt a Nemesisre raktam, ott azért annyi kártya nincsen egymáson, mint mondjuk egy Pandemicben, vagy egy Ark Nova-ban) Plusz, olyan rettentő sok játékunk nincsen benne még
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mike1334
veterán
válasz Mortein #5023 üzenetére
Nekem általában a "sima" (nem prémium), jellemzően vékony védők hajlamosak a tapadásra, összeragadásra. A prémium, vagy a fentinél vastagabb kártyavédők meg kezdetben csúszkálnak, így nem lehet halmozni őket (később ez javul, és nem lesz olyan csúszós), illetve többnyire nem férnek vissza a kártyák a dobozba/inzertbe (ez sajnos később se lesz jobb). Sleeve kingset használtam már, nekem azzal pont nem volt ilyen probléma, legalábbis nem rémlik. Mondjuk én inkább szellemlovas/swan/mayday védőt szoktam venni, sleeve kingst eddig csak 1-2 zacsival vettem.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dreimus
senior tag
válasz Mortein #4872 üzenetére
Amennyiben jelzik, hogy van készlet akkor sajnos 1-2 naponta vissza érdemes nézni, sajnos el kell azt is fogadni, hogy sajnos kevés és egyre kevesebb emberrel dolgoztat a Tesco és emiatt bár áru van a raktárban nincs elég ember, hogy kikerüljön, plusz a választék is másik gond Tesco méretétől függően, mert sok Tesco-t csökkentettek vissza az elmúlt években, itt szegeden az 1/3-át lecsapták, így a megmaradt és bővülő választék, a kisebb helyre kell kirakni, tehát ahogy ürül a polc úgy kerül ki új a helyére
A büntetés meg amiatt se túl jó megoldás szerintem, mert azt vagy a dolgozó vagy a termékek árai sinylik meg, mert hát a cég a saját nyereségét tuti nem csökkenti, valahol behozza
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz Mortein #4869 üzenetére
Kirakják, csak a sok nepper itt is megjelenik és felvásárolja és árulgatja jófogáson és társain.
Szegedi Tesco-ban dolgozó ismerősömet kérdeztem és 2-2 karton volt legalább a Cascadia, Düne társasokból, de fél óráig sem tartott, mert nagyobb mennyiségben vásárolták. Várható készlet hozzájuk is, csak el kell csípni majd. Annyi a pici szerencse az akcióban, hogy nem egy hetes hanem 3, így talán picivel több az esély, hogy ki is kerül időben.
Plusz folyamatosan kerülnek, be újabb társasok, mint pl a frissen megjelent Luna Capital is akciós 9890-ért, ami egy pár héttel ezelött megjelent társasnál nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz Mortein #4869 üzenetére
hát én holnap úgyis előbb lépek a melóból, mert gumishoz viszem a szekeret, akkor még belépek megnézni, hogy változott-e a kínálat, aztán elengedem. többet nem kocsikázok ezért.
a cascadia érdekelt volna, de úgyis egy ideig a szekrényben pihenne, mert még kicsit nőni kell hozzá a kisebbik gyerekemnek.Vérboci
-
Dreimus
senior tag
válasz Mortein #4849 üzenetére
Az online vásárlás nem webshop szint, tehát az online vásárlás nem más, mint a lakcímedhez legközelebbi erre kijelölt Tesco-nak leadott rendelés, melyet előkészítenek személyes vagy házhozszállításra, ha nincsa polcon akkor nem küldik esetleg visznek helyettesítő terméket, más árban természetesen. Tehát nem nagyon kell erőltetni
-
addikt
válasz Mortein #4823 üzenetére
Ennyiért nagyon az. Annyi tippet tudok mondani, hogy a 13. kerületi Váci úti nagy Tescoban 2 napja volt jópár, gondolom ezek vihetőek holnap féláron. Nekem viszont holnap a budaörsi fog útba esni, esetleg Székesfehérvár. Ha valakinek véletlenül van infója ezekről Dűne ügyben, akkor jöhet, jó lenne tutira menni
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz Mortein #4720 üzenetére
https://boardgamegeek.com/geeklist/292637/best-games-weight-and-player-count
1. Love Letter
2. King of Tokyo
5. Codenames
7. Sushi Go Party!
8. Decrypto
10. HanabiJó lehet még:
Skull, Spicy, SzókötőJegyezzük meg: Nottingham bírája
Elfogadom a sütiket.
-
Azie
őstag
válasz Mortein #4628 üzenetére
Mivel nem háborúról szól, hanem a háború utáni gazdaságról. Nem cél a háború, inkább annak elkerülése - még a németeknek sem cél az agyatlan hent, inkább csak az oda-oda piszkálás, ahol éppen nyerni tudnak.
a leírásodból nem egyértelmű, hogy akkor soloban toltad mindkét játékot?
#4627 menő ez a vagabund a rootból[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
válasz Mortein #4626 üzenetére
Scythe: azért de, van értelme több mechnek egy helyen, mert annyi harci kártyát használhatsz, ahány műanyag figurád van a mezőn.
Ettől függetlenül ez tényleg nem egy war game, nekem pont ez tetszik benne, hogy itt a háborúzás elképesztő drága és inkább csak fenyegetés a játék végéig - viszont ha nincs erőd, akkor tuti bukó. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz Mortein #4611 üzenetére
És még kettő
Viticulture - 16 030 Ft
Mage Knight - Bővített kiadás - 35 530 FtSzerk: Azért a Viticulture ÁK árdiagramja megpiszkálta a kíváncsiságom. Tényleg lehetett mostanában 10k körül?!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
JoinR
őstag
válasz Mortein #4611 üzenetére
1. link helyesen: https://www.bestmarkt.hu/nemesis-tarsasjatek-p568196
-
doc
nagyúr
válasz Mortein #4542 üzenetére
Reflexshopnal rendelheto, ugy remlik anno az egyiket en is igy rendeltem toluk, meg is hoztak [link] Ebben ketto pakli is van
1v1-re van sok egymasnak keresztberakos, olyat tudok ajanlani ha erre van igeny, 3 fo"set most igy hirtelen a polcon korbenezve nem igazan latok, inkabb olyanjaim vannak amik olyan sunyin "elvagyok" jelleguek, aztan kozben jol ki lehet tolni a masikkal (amolyan Splendor-jelleguek csak erosebb b+ faktorral, pl. Farlight a maga titkos licit mechanikajaval nagyon jo tud lenni) -
doc
nagyúr
válasz Mortein #4540 üzenetére
Ja, azt hittem a 2v2-hoz jon meg hozza a plusz egy fo
Harman-negyen nekem nagy kedvenc a Lost Legacy, nagyon egyszeru jatekmenet, gyors egy-egy kor, de nagyon keresztbe lehet rakni a masiknak. Es meg nem is draga jatek, igazabol nehany kartyalap. Van sok resze/verzioja, ezek egymastol fuggetlenul jatszhatoak, az alapmechanika ugyanaz mindegyiknel, de mindegyiknek van valami egyedije is, pl a vampirosnal gyakran megesik hogy meg sem erjuk a kor veget elve -
goccer
aktív tag
válasz Mortein #4469 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, mármint vigyázok a játékaimra, hogy könnyebben el lehessen adni adott esetben. Csak a védőzés az esetek 99%-ban nem racionális (kivétel talán ha kevés lapot nagyon sokszor kell keverni egy játékban, az egyetlen amit védőztem a Citadella karakter kártyák, mondjuk 4-5 éve nem vettük elő, szóval igazából az is fölösleges volt), mert sok mindentől az se véd, pl: kiömlik a vörösbor az így is úgy is meglátszik majd a lapokon meg a táblán. Amitől meg véd, a lapkopás, meg kb olyan hogy elköltök +10%-ot a védőre, hogy aztán +10%-kal drágábban tudjam eladni. Hát az nem egy hatalmas profit.
-
-
Dr.NX
addikt
-
törölt tag
-
TrollBalint
addikt
válasz Mortein #4272 üzenetére
Robinson-ra van solo mód, de igazából minden cooperative-t lehet simán soloban játszani, egyszerűen több embert irányítasz
Robinsonhoz elvileg 7 forgatókönyv van "csak", de nyugodtan végig lehet őkeg többször is játszani, bár elég nehéz elsőre is megnyernihttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
adrian14
tag
válasz Mortein #4271 üzenetére
Általában párommal ketten játszunk. Így 1,5-2 óra, ha áthívunk még 2 embert, akkor van 3 óra is a játékidő.
Ezek a cikkek tükrözik a véleményemet:
Nemesis alap, Karnomorfok, Tébolyfantomok -
TrollBalint
addikt
válasz Mortein #4260 üzenetére
Nemesis nekem meg van (hozzá a két kieg is, csak sajna azokkal még nem sokat tudtunk játszani). Nekem nagyon tetszik, de én eleve oda vagyok az Alien-es univerzumért. A játék (az alap) kellően változatos ahhoz, hogy többször is lehessen vele játszani (és veszteni )
Szellemek szigete, ez nekem is kívánságlistás, végül kipróbáltam egy haverral a Tabletop simulatorban. Tetszeni tetszett, de én picit kevésnek éreztem a szigetlapkákat (ez viszont az én hülyeségem, mivel kellően változatos a játék, azzal a 4-el is)
Arnak-ot pedig tavaly kikölcsönöztük, de sajnos csak 2-en tudtuk kipróbálni, úgy jó volt, viszont mikor "szimuláltunk" még 2 embert, én úgy érzem az az igazi Gondolkodom rajta erősen, hogy azt meg kellene venni
De igazából én a Robinsont szeretném megvenni, viszont mióta hallottam, hogy lesz gyűjtői kiadás (vagy milyen) idén, nah, nekem az kell. Bár úgy láttam mintha nem sokkal több dolog lenne benne, de nekem az kellhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Mortein #4226 üzenetére
Köszi! [link]
Nem olyan rossz, csak kár, hogy 25k felett van ingyenes szállítás. Tulajdonképpen Gémklubos árak vannak, így a Gémklubos törzsvásárlói 15% helyett most 20% kedvezményt kaphatunk a játékokra. Akinek az előbbije nincs, annak jól jöhet.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest