-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81884 üzenetére
Én az első hozzászólásodban elsiklottam a "hűség idő nélkül" felett, hogy te erre váltottál, ezért hittem, hogy hűséggel váltottál, mert azt sem mutatja jól az oldal, ahogy GoodSpeed is mutatta.
Ha nem vállaltál hűséged, akkor a kötbért rád terhelik, vagy pedig nem volt már aktív hűséged. Csomagváltásnál nem szólt a weboldal, hogy élő hűségidőd van?
Nehogy később kapj egy számla korrekciót majd a weboldal hülyesége miatt... Én ezek után felhívnám az ügyfélszolgálatot, az biztos, mert, ha lemondod és esetleg lemondás előtt vagy lemondás után kapsz egy korrekciós számlát, jól megszívatnak. Így meg legalább tudod, hogy mi a valós helyzet, ha megkérdezed.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest