Hirdetés
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
válasz kengyel #38295 üzenetére
szia,
simán bírja, még a 120-as net sem kottyan meg neki.
dchard; igen, úgy értettem, az alatt adott értéket jelenti, hiszen nem is lehet mást beállítani az eszközön, 20/40/auto, de akkor egyértelműbben írom majd.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dchard
veterán
Most esik le, hogy te úgy értetted amikor ezt mondtad "működik az N 20MHz alatt is", hogy működik 20MHz-en is, én meg úgy értelmeztem, hogy működik 20MHz-nél kisebb csatorna sávszélességen is (20MHz alatt).
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy gyors kérdésem lenne ! Váltottam internet csomagot a Netmánia XL-re ami ugye papíron 50/25-ös.
A Cisco EPC3925 modem elbírja ezt a sávszélességet is, vagy modemet is cserélnek ebben az esetben ?
kengyel
-
legenda
válasz dchard #38291 üzenetére
milyen fogalmakat?
mit írtam pontatlanul? mi olyat, ami a gyakorlatban nem igaz?
elég ha kiemeled azt, amit szerinted rosszul írtam, sok olyan dolgot belevittél bonyolítás ként, amiről eddig szó sem volt, és felesleges is, azok nem kellenek.
értem persze, de attól még felesleges...[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz kabelmania27 #38288 üzenetére
Ha akarja hozza be a HGW-t és meghajtjuk a teszthálózaton. Mindössze 10 méter koax van a modem és a CMTS között
Dchard
-
dchard
veterán
Kevered a fogalmakat. A csatorna sávszélességének semmi köze a rádiós protokolhoz. Emlékeztetőül: a G-s változat is ugyanúgy 20MHz-es csatornát használ, mint az N, csak utóbbi megfelelő interferencia viszonyok esetén (!) képes két egymás melletti 20MHz-es csatornát összefogni. És itt a vége, nincsenek további kombinációk. Nincs lehetőség arra, hogy 5 vagy 10MHz-et használj.
Sokkal inkább a felhasznált eszközök tudása és konfigurációja határozza meg az elérhető sebességet. Nyilván egy régi laptop G-s kártyával lófüttyöt sem fog profitálni, hiába van alatta N-es 2x2 MIMO-s csoda router, vagy HGW.
Egyébként az új HGW-k 300-as eszközök, de a legújabb Speedport már kétsávos szimultán rádiós 2x2 MIMO-s darab (az hogy a gyári FW egy rakás sz@r más lapra tartozik).
Arról nem beszélve, hogy mindezeken túl az elérhető valódi sebesség leginkább a környezettől függ. Ezen belül is leginkább attól, hogy a közelben mennyien és főleg milyen intenzíven használják a vezeték nélküli technológiát. És ez nem egyenlő azzal, hogy hány hálózatot látsz a WiFi analyzerben vagy az inSSIDer-ben.
Dchard
-
legenda
válasz edeleny #38289 üzenetére
nem csak a telekom mossa ki magát, minden szolgáltatónál így van, hiszen jogszabályban van előírva, hogy kell egy garantált érték is, és ha az nincs meg, akkor lehet élni a kapcsolódó jogszbályban és az ászf vonatkozó pontjaiban leírt lehetőségekkel.
panaszkodni persze más esetben is lehet, akkor is, ha csak valamennyi hiányzik a kínált sebessésgből, de nem esik a garantált alá (20 > 15 > 10), viszont annak nem sok foganatja lesz, ha tudják/akarják orvosolni, az a jobbik eset, de ha nem, akkor bukta az előfizető a dolgot.
nincs leírva? abból indulj ki, hogy van egy kínált és egy garantált sebesség, a garantált alatt egyértelműen léphetsz a szolgáltató ellen, más esetben meg jelentgetheted, hogy neked a 20-as csomagban csak 15 adott, de ugye 10 a garantált, szóval...[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz hackeeeee #38286 üzenetére
A váltás után addig ment a huza-vona hogy én untam meg!
Akkor még 17,5 mega volt.
Most már a 15-t is alig éri el!ÁszF!
Tudom hogy a T-köcsög kimossa magát!
Az sehol sincs leírva, hogy a tényleges ennyire eltérhet a vásárolt tól!
Abból indulok ki, hogy a Shell reklámjában az volt, hogy akár 1 literes megtakarítás is lehet!
Mégis azért büntették őket milliókra, mert volt olyan autó fajta ahol nem volt megtakarítás!
Oszt mosakodhattak az Ászf.-el, meg azzal hogy "akár"Még egy dolog!
Ha egy kocsi maximális sebessége 150 km/h.
Minimálisan 100 -al kell mennie, hogy 4 óra alatt megtegyen 400 km-t.
Az állandó sebessége 130 km/h.
Mennyivel megy az autó?Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz edeleny #38285 üzenetére
Ha ezt a váltás után pár nappal azonnal bejelented, hogy "elnézést, de a módosítás után ugyan akkora a sávszélességem mint előtte" és ez központilag is látszik (nyilván, mivel látszik, hogy mit bír a vonal) akkor legtöbb esetben visszaállítanak az egyel kisebb (vagy ugyan arra a) csomagra, ami a váltás előtt volt.
Véleményem szubjektív...
-
edeleny
őstag
válasz hackeeeee #38283 üzenetére
Igen ezt már körbe jártam!
Viszont amikor a szép szőke lány mézes-mázas hangon kérlelt a maradásra, akkor egy szóval sem mondta, hogy a T-nél három fajta sebesség van!
Egy amit megveszel, egy garantált, és egy tényleges!
Na a tényleges 25%-al kevesebb annál amit fizetek!A garantált, nekem azt jelentette idáig, hogy délután amikor 10 millió ember netezik akkor le eshet odáig, de este, éjszaka amikor alig vannak a hálón felmegy 20 megára.
Na ezért nem is szólnék!
De így hogy állandóan ugyan annyi, ez nem más mint 15 megás net, mert éjjel nappal annyi!Mivel szerződéskötésnél senki nem hívta fel a figyelmem, hogy a vásárolt sebesség nem azonos a tényleges sebességgel, és én balgán azt gondoltam a húsz, az húsz, így én ezt a fogyasztók megtévesztésének tartom!
Azért kérdezném, hogy ez mennyire általános, mert itt nálunk van a T-s telefonos net, és van helyi kábeltévés kábeles (szintén T-s) net.
gyakorlatilag monopol helyzetben vannak!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
legenda
válasz dchard #38277 üzenetére
tiszta sor, de itt nem az volt téma, hanem arra reagáltam, hogy csak 40 megahertz alatt kapcsol be az n mód, és ez a szolgáltatós eszköz esetén - meg úgy általában - nem igaz, csak a 300-as - illetve a 150 feletti - szóráshoz kell a 40 megahertz, de 20 megahertz alatt is lesz n szabványos kapcsolat, legfeljeb csak 150 megabit/sec alatti.
nem feltétlenül kell, hogy legyen 20 megahertz képes n szabványos eszköz, de ha két 300-as eszköz között a kapcsolat 20 meghaertz beállítása mellett történik - mert ilyen beállítási lehetőség viszont adott -, akkor is sima ügy lesz például a 130 megabit/sec kapcsolat, hiszen a mimo adott.
én konkrétan így használtam a cisco epc3925 eszközt, persze az ellenoldal is 300-as és 2t2r (mimo) képes eszköz, így a 130-as kapcsolat is bőven elég volt a 30/5 net maximális átviteléhez, de így csak egy csatonát használt a kapcsolat, és egy 150 lakásos panel esetén egyszerűbb egy ideális csatornát találni, mint kettő, hogy 300-as - vagy legalábbis 150 feletti - legyen a kapcsolati sebesség.[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
Sziasztok
Itt A T-s gyönyörűségekről lenne szó?
Kérdésem a következő lenne!
Elméletileg 20 megás netem van!2012 szeptember végén váltottam 15 megásról20 megásra.
Előtte két évig 15-s netem volt!Megkötés után a 15-s net gyakorlatilag 16,5 megás volt. Majd 2012 Májusában ez lecsökkent 15 megára (tehát a rendes sebességre)
Váltottam 20-ra, és a tényleges sebességem 17 mega lett.
Ez a sebesség tavaly novembertől már csak 15 mega ismét!Mennyire általános a T-nek ez az eljárása.
Már hívtam őket hibabejelentésre, de azt válaszolták a garantált meg van!Modem kábel, tehát nem wifi!
A sebesség nem ingadozik, délben, este, és éjjel is ennyi!Azon gondolkozom, hogy felhívom a fogyasztóvédőket!
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Úgy sem mérvadó, ha wifivel laptopról már mértem 30-as letöltési sebességet?
Nálam is elég gyakran a 30-as netem lecsökken 3-ra, főleg az esti órákban, csak nem tudom miért.
Olyan is volt, hogy direkt kábellel mértem először 3-at mért pár perc múlva, meg meg volt a 30 utána meg megint 10 alatt. -
Hege1234
addikt
erre valaki ?
-
dchard
veterán
A megfogalmazás nem pontos:
Valóban működhetne az N szabvány 20MHZ alatt is, de nincs ilyen termék a piacon. Az atheros kíséletezik 5MHZ-es csatornákkal az alacsonyabb fogyasztást és kevesebb sávot igénylő szenzor hálózatok kiszolgálásához.
A 150megabit/s eléréséhez kell a 40MHz MIMO nélkül, tehát az egy antennás N-es eszközök (vagyis a többség: laptopok, táblák, okostelefonok stb.) csak akkor tudnak 150megbitet a fiizkai rétegen, ha 40MHZ-et használnak. 20MHz-en 75megabit lesz.
A 300megabit is úgy jön ki, hogy 40MHz + 2x2 MIMO (póriasan megfogalmazva két antenna).
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz mert22 #38261 üzenetére
mérj rá kábelen, mert ha csak g szabványos 54-es wifi modul van a munkaállomásban, akkor nem is lesz több bő 20 megabit/sec sebességnél az átvitel, de a 120 megabit/sec még 300-as n szabványos eszközök között sem igazán fog menni!
-
mert22
csendes tag
válasz kabelmania27 #38260 üzenetére
WIFI-n 2m távolságból
az érdekes, hogy felfelé megvan a 10, lefelé pedig 20 körül ingadozik[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz dchard #38256 üzenetére
Cisco modemnek menni kell alacsony us értékkel Ismerősnél UPC-s Cisco modem két kettes és egy hármas után ilyen:
Power Level:
Channel 1: 34.0 dBmV
Channel 2: 34.0 dBmV
Channel 3: 35.2 dBmV
Channel 4: 34.5 dBmV
Egy kettes és egy hármassal előfordult 29-es us érték is.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz azbest #38250 üzenetére
Hát erre borzasztó kíváncsi leszek.
Ha pusztán a matekot nézem, akkor semmi nem változott: a plusz 8db felfelé csillapítás miatt most pontosan plusz 8dB-vel ad "hangosabban" a modem, ergó a CMTS szemszögéből nézve nem változott semmi (ahogyan ezt már korábban kifejtettem).
Hacsak a modemmel nincsenek komoly problémák ami az előírt működési tartományt illeti, nem tartom valószínűnek, hogy ez önmagában megoldja a gondot.
Persze azt, hogy ezzel párhuzamosan még reszelnek valamit a hálózatban, te meg mi már nem fogjuk megtudni, így simán vonhatunk le téves következtetést, hogy ettől javult meg, holott csak rájöttek, hogy például egy erősítő vagy egy lézer is haldoklik és azt kicserélik.
Nálam négy csatornán 35dBmV US powerrel hibátlanul működik a cucc, és azon nagyon csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a CISCO modemeknek ugyanez problémát okozna.
A kérdés amúgy egyszerűen eldönthető: ha ettől tényleg megjavul a helyzet, pár nap hibamenetes működés után vedd le az US csillapítót, és nézd meg, hogy ettől visszatér-e a probléma. Ha igen, akkor kijelenthető, hogy tényleg a modemed nem szereti a 40dBmV alatti szinteket.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz kabelmania27 #38251 üzenetére
Az osztót este tudom megnézni, reggel siettem a munkába Ha jól emlékszem 8as csillapítása van felfelé.
A régi osztóval ez volt [link], osztó nélkül pedig ez [link]
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz azbest #38066 üzenetére
Kicsit jegeltük a téaát a szerelőkkel, hogy kiszállás előtt még néhány dolgot kipróbáljunk. Arra jutottam, hogy talán túl erős a felfele irányú jel és a modem nem tud gyengebben adni. Jó nyomon voltam, de kiderült hogy a multimédiás osztónak csak lefele van csillapítása de felfele szinte semmi, ezért nem láttam abba az irányba jelszint változást. Reggelre beszéltük meg a visszahívást az éppen soros szerelővel és ő is az osztó cseréjét javasolta. Be is tett egy olyat, ami felfele is csillapít, így 33 helyett 41 jelszintet ad ki a modem, ami ideálisabb. Mivel reggel egyébként is elfogadhatóan ment, így változás nem tapasztalható, most hozza az ígért sebességeket. Majd idővel kiderül, stabil marad e.
Köszi mindenkinek a segítséget
-
Rick4
félisten
Igaz, hogy usa szerver, de nem kellene gyorsabban mennie a 120/10-es netnek?
[link]Amúgy elintéztem, nekifogtak a szegmentálásnak, február elejére kész lesznek vele, szétpakolják a modemeket....
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Hege1234
addikt
a multkori adsl kapcsolatra visszatérve
minden beállítást végigpróbáltam (dr.bubo leírás próbáltam lan1 és lan2 -es port ba is ) de semmi
csináltam képeket
ilyen amikor a modemről megy (csak ezen az ip-n jön semmi máson auto-n esélytelen)
[link]
[link]itt már rákötöttem a routert is
[link]
[link]itt az van hogy:
a modem ethernet kábele bele van vezetve a router wan portjába
a lan1 pedig a pc-be van dugvaviszont az ethernet rész a modemen nem világít néha villan 1-2őt
hol lehet a gond ?
lehet hogy connect on demand-ra kellene állítani ?
vagy rossz a mac clone rész ?ez a restore rész
[link][ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Aeroglobus #38216 üzenetére
na hát végül csak annyit csináltam, hogy a speedportban fix ip-t adtam az asus-nak, azt meg betettem dmz-be, így a port forward gondok megoldódtak.
az egyedüli hiány, hogy a speedport admin felületét így nem érem le az asusra csatlakozva, de ahhoz innentől úgyis csak szökőévben egyszer kell majd hozzányúlni, úgyhogy nem érdekel.
köszi a segítséget.
redit never gets easier, you just go faster
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ez itt mennyire off, ezért:
Sat TV előfizum van 2 db stb-vel. Gondolkodóba estem, hogy az egyiket lemondanám, s a sport csatik miatt megrendelném a digitől is a sat TV-t. A homlokzaton rendezett tükör kiállítás és cégreklámozás elkerülése miatt szeretnék a T-s tükörbe egy másik fejet rakni, ha minden jól megy így megoldható egy tükörrel. Kérdésem az lenne, szerintetek lehet abból valami gond, ha lecserélem a T által szolgáltatott fejet egy másikra?dm
-
206 cc
senior tag
Akinél sat-tv van ott is jelzi már a beltéri a frissítést a két új csatorna miatt...nálam most futott le...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Lenry
félisten
volt ez a problémám, hogy a Speedport eszközre nem tudtam bejelentkezni
[link]jelentem: megoldottam: a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts fájlba felvettem a következő sort:
192.168.171.254 speedport.ip
voilá, azonnal működöttgondoltam, leírom, hátha valakinek még egyszer jól jön
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lehiñito
senior tag
Nem lehet, hogy egyeseknek nem az iptv szolgáltatás minősége miatt kockásodik az adás, hanem az lcd technológia miatt? Köztüdott, hogy a mozgókép megjelenítés nem a legfőbb erénye az lcd-nek.
(#38233) gabo01: 1 éve nézek fhd tv-n sd és hd adásokat és nem tapasztaltam eddig kép szétesést, se kockásodást, se utánhúzást.
A hd csatornák álomszépek. Mikor ment a vizes vb olyan képminőséget produkált az M1HD, mint a demóanyagok a műszaki boltokban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
IPTV elérhető lett a FOX és a Paramount is.
Fox Február 4.-ig promo spotokat nyomat.
Paramount Channel egyenlőre kódolt, tényleges adás Február 14.-én indul. -
törölt tag
IPTV: Megjelent az MTV Live HD, Eurosport 2 HD,Sport2 HD illetve a FOX és a Paramount a csatornakiosztásban. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Esztergom több mint 5 órája se net se tv adás :-(
Valaki tud valamit erről?Next PC Upgrade: 2022
-
Aeroglobus
tag
válasz Aeroglobus #38211 üzenetére
Ezt a beállítást én is linkben kaptam, melyet Itt találsz meg. Csak a zöld nyillal jelölt beállításokat kell megváltoztatni az Asusban, és így ebben az esetben nem kell a speedport-Asus közötti kapcsolatnak Fix IP címet adni (az emlitett fix IP címet amit kérdeztél egyébként az Asusban kéne állítani, és a Wan kapcsolat felé).
Én annyt változtattam a leíráshoz képest hogy az Asus-nak nem a 192.168.1.254-es IP címet adtam, hanem 192.168.1.2-est.
A speedportnak viszont a saját IP címét a Network részben meg kell változtatni 192.168.1.1-re. A DHCP résznél szintén a speedportban a Home Network-ben kiosztható IP címeket 105-1XX-re (tetszőleges) változtatod.
Ha ezzel megvagy, akkor a speedportban vagy a DMZ-vel az Asusra irányítasz minden portot, vagy a csak a szükségeseket. A DMZ jó, mert akkor csak az Asusban kell a portokat babrálni, ha valamiért szükséges újjabat nyitni, viszont hátránya, hogy ha mégis használnád a speedport másik lan részeit valamire akkor oda már nem tudnál irányítani, csak ha a DMZ-t kikapcsolod.
A speedportban egyébként arra az IP-re kell majd a forgalmat irányítani, amit az Asus-nak adsz a link alapján. Mindhárom részbe be kell írni az átirányítandó port számát, és elvileg már mennie is kell. -
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #38214 üzenetére
Területi hiba előfordul az ilyen.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz blueboy_HU #38213 üzenetére
Analóg tv adás van?
-
blueboy_HU
tag
válasz blueboy_HU #38207 üzenetére
Senki nem tud semmit?
-
őstag
válasz Aeroglobus #38211 üzenetére
asusról nekem a kábeles csatlakozások fix ip-t kapnak, a wifisek meg dhcp-t.
vagy arra gondolsz, hogy a speedportban álltsak be az asusnak fix ip-t?a switch mode-ot tomatoban hol állítom?
egyszóval megköszönném ha leírnád.
edit: és igen, jelenleg én sem érem el a speedport menüjét az asusra csatlakozva.
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
Aeroglobus
tag
válasz redbiro #38210 üzenetére
A DHCP-s megoldásnál nekem sem ment a port-átirányítás. Fix ip címet kellet kiosztanom, de az sem volt mindegy, hogy miket. Viszont akkor volt, hogy az Asus-ra csatlakoztatott számítógépről nem értem el a speedport menüjét. Most hogy az Asust átraktam Switch módba ez is megszünt, és a portokat is úgyanúgy át tudom irányítani. Legalábbis a rátelepített ruTorrent program szerint. Nem tudom melyik szerint szeretnéd beállítani, leírhatom hogy hogyan csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Aeroglobus #38209 üzenetére
hát most a következőképpen működik:
a speedportot visszavettem a modem módból, és átraktam PPPoE pass-throughba, mert az iptv sehogy sem akart működni.
a kábel a speedport lanjából megy az asus wanjába, a speedport wifijét lelőttem.
a speedport tárcsáz, az asus dhcp módban kap tőle ip-t.
így az iptv is megy az asusból, meg minden más is eléri a netet az asuson keresztül, csak a port forwardokkal van gondom, mert ami az asusban nyitva van, az nem nyílik meg automatikusan a speedportban.nem tudom ez így az ideális-e, de más ötletem most nem nagyon van.
a port forwardra mi a jó megoldás? a dmz-t olvastam sok helyen, de az nem tudom milyen viszonyban van a PPPoE pass-throughval.
it never gets easier, you just go faster
-
Aeroglobus
tag
válasz redbiro #38199 üzenetére
A leírások alapján én úgy emlékszem a speedport 4-es lanjába kell dugni az Asust hogy a modemes dolog működjön. Az egyik esetben nekem is ment a VOIP-os telefon, de a letöltési sebességem kb a harmadára, negyedére esett vissza. Viszont akkor a speedportban semmit nem kellett állítani a PPoe Passtrough-on kívül, csak az Asusban is beállítod a kapcsolódás adatait, tehát ez olyan, mintha kétszer tárcsáznád ugyanazt a kapcsolatot és egy helyről. Szerintem nekem ezért is volt lassú. Az én véleményem az, hogy jobban jársz, ha a csatlakozást meghagyod a speedportra, és az Asust meg csak simán mögé kötöd a speedportnak. Ha beállítod rajta a multicastot ki próbálhatod az IP tv-t is, bár én azt simán a speedportba csatlakoztatnám. A Wifit meg csak az Asusét használnám, meg a számítógépeket is arra csatlakoztatnám. Az összes T-s eszközt pedig a speedportba.
Én még egy kicsit változtattam a saját konfigomon, mert az Asus-on keresztül nem értem el a speedport beállító menüjét. Az Asust switch módba rakva már az is megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
blueboy_HU
tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen leállásról? Esztergomban (koax/ED3) teljesen meghalt minden, se IPTV, se net. Ügyfélszolgálat elérhetetlen, negyed óra után feladtam. Igaz mondta az automata hölgyike, hogy a Dunakanyar egyes részein problémák lehetnek, de szerettem volna többet megtudni... Szóval minden hasznos infot szívesen fogadok.
Még szerencse, hogy a 3G-t meg tudom osztani könnyen Androidon (nem T...)Köszi,
b
-
legenda
válasz pictigjis #38204 üzenetére
ebben is van valami, a 32" hdtv (ráadásul hagyományos képcsöves, slim fit tv) képernyőjén nem volt annyira szembetűnő a különbség, de a 40" full hd (led) már inkább megmutatta az eltérést, ha gyengébb volt az adás minősége.
-
pictigjis
senior tag
válasz kengyel #38186 üzenetére
mekkora teve? az iptv addig szupi, amig max 82 centis teven nezel es olyan csatornat, amin gyors mozgasok nelkuli musor van. aztan elegge elkezd kockasodni. ez persze csak az sd-re igaz, de a hd-s osszehasonlitgatasoknak addig nem is nagyon van ertelmuk, amig legalabb a csatornak haromnegyede nem hd. es az is messze van. egyebkent igaz, hogy dktv csak conax modullal az igazi
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Atomantiii #38198 üzenetére
részben az említett hűségidő újraindulás miatt, részben meg mert a drágább "Hoppá" csomagra nincs olyan kedvezmény, mint az alapra (ami egy 1 év hűségű csomagomban is csak 400 Ft), általában nem is éri meg fölfelé váltani, hanem inkább kiegészítőcsomagot venni, mert az bármikor kérhető/lemondható ilyen retorzió nélkül
pl. asszony ismerősei miatt kértük a körzeten belüli opciót, amivel +egy ezresért gyakorlatilag (100 óra limittel, ami több, mint elég) ingyen hívható az összes vezetékes szám körzeten belül
de nem sokkal drágábban, havi 1350-ért az egész ország vezetékes vonalaira lehetne igényelni ezt
(létezik mobil opció is, de az nem túl vonzó, mert 1500-ért csak 100 percet ad)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest