-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aeroglobus
tag
válasz Aeroglobus #38211 üzenetére
Ezt a beállítást én is linkben kaptam, melyet Itt találsz meg. Csak a zöld nyillal jelölt beállításokat kell megváltoztatni az Asusban, és így ebben az esetben nem kell a speedport-Asus közötti kapcsolatnak Fix IP címet adni (az emlitett fix IP címet amit kérdeztél egyébként az Asusban kéne állítani, és a Wan kapcsolat felé).
Én annyt változtattam a leíráshoz képest hogy az Asus-nak nem a 192.168.1.254-es IP címet adtam, hanem 192.168.1.2-est.
A speedportnak viszont a saját IP címét a Network részben meg kell változtatni 192.168.1.1-re. A DHCP résznél szintén a speedportban a Home Network-ben kiosztható IP címeket 105-1XX-re (tetszőleges) változtatod.
Ha ezzel megvagy, akkor a speedportban vagy a DMZ-vel az Asusra irányítasz minden portot, vagy a csak a szükségeseket. A DMZ jó, mert akkor csak az Asusban kell a portokat babrálni, ha valamiért szükséges újjabat nyitni, viszont hátránya, hogy ha mégis használnád a speedport másik lan részeit valamire akkor oda már nem tudnál irányítani, csak ha a DMZ-t kikapcsolod.
A speedportban egyébként arra az IP-re kell majd a forgalmat irányítani, amit az Asus-nak adsz a link alapján. Mindhárom részbe be kell írni az átirányítandó port számát, és elvileg már mennie is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok