Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
BUEK
-
-
Gézengúz
addikt
adsl 4megabit Huawei modem...szeretnénk 8megabitre ugrani.... ezek milyen értékek?
upstream
relative capacity occupation: 27%
noise margin upstream: 30.0 db
output power downstream: 19.0 dbm
attenuation upstream: 11.5 dbdownstream
relative capacity occupation: 57%
noise margin downstream: 21.0 db
output power upstream: 11.5 dbm
attenuation downstream: 20.0 db?
-
TeeJay
félisten
válasz reechyke #3694 üzenetére
ezekből
Output Power (Up/Down) [dBm]: 10,0 / 19,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24,0 / 35,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,0 / 27,5bár mivel 2megás profil esetén jött ki ilyen eredmény
én azért a 35dB-es csillapításra már azt mondanám hogy kevés lesz 8megához
2 megánál is maxon jár a Transmit Power (itt out power néven van)
igaz hogy a Margin is szép mert 27,5dB de 8megánál meg 9-fölött kell lennie szóval lehet hogy nem fog menni a 8
4az még elmenne simán csak olyan csomag már nincsMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
lesaux
veterán
Boldog új évet kívánok mindenkinek, aki a szabadidejében is a nagy T magenta szekerét lendíti előre gyorsabban, hatékonyabban, lelkesebben, mint a 1412.
Szóval búék! -
reechyke
tag
köszi, de ezt melyik adatokból lehet tudni, hogy van még kraft a 8megás netre? nem nincs iptv-m, csak dsl telóm, hogy meglegyen a 3-as kedvezményem... de még sose használtam, mert telefont nem adtak hozzá egyébként nem tudja valaki, hogy a fertődi térségben a t-kábel mikor csinál digitális adást? mivel nem akarok tányért, mert az bután nézne ki a házon, csak az analog jel meg elég szar a tv-n...
Mindenkinek buék!! -
TeeJay
félisten
válasz FireShadow #3674 üzenetére
próbáld meg kraftos szerveren
http://ftp.fsf.hu/TheOpenCD/innen nekem jön maxon (840-850KB között) folyamatosan az adat
bár valamelyik nap nálam is volt olyan hogy ingadozott a sebesség 200-800KB/sec közöttMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
Mindkét beltéri azt tudja, amire tervezték vagyis a T csatornáit fogja, azt maradéktalanul teljesíti is. Mindkettőn van hdmi kimenet.
Nincs a műsor felvételének semmi akadálya tudomásom szerint, bár bevallom nem próbáltam még.Az alapszerelés ingyenes, ami a következőket tartalmazza:
A DVB-S szolgáltatás igénybevételéhez szükséges fejegység és antenna (tükör)felszerelése a műholdas vételt biztosító függőleges falfelületre, az erkélykorlát ízszintes vagy függőleges fém elemére vagy az előfizető meglévő statikailag megfelelő antennatartó szerelvényére történik.
Az alapszerelés tartalmazza az előfizető által megrendelt set top box összekötését a vevőfejjel, maximum 30 m kábelhosszig, valamint a set top box üzembe helyezését.Alapszerelésen felüli telepítés
- Lapos tetőtartó szerelés 26 400 Ft
- Tartószerelés tetőre, vagy talajra 19 800 Ft
- Kábelszerelés 30m felett 10 méterenként 1 320 Ft.Az alapszerelésen kívüli egyéb (pl: az előfizető külön igénye szerinti) eszközök költsége és munkadíja az előfizetőt terheli, ezért a szolgáltató kiegészítő telepítési díjat kérhet.
Amennyiben az előfizető nem vállalja a többletköltségek viselését, a szolgáltató nem köteles az előfizetői szerződés megkötésére.
Az igénybevett beltéri egységek (set top box és dekódoló kártya) számától függően a telepítési díjak különbözőek. Az előfizető kérésének megfelelően - műszaki bevizsgálást követően - meglévő kültéri szett felhasználható.[ Szerkesztve ]
-
szasza_xp
senior tag
Kérdésem, az lenne, ha anyámnak van T-home-tól net, tv telefonja és szeretne egy laptop+net csomagot, azt lehet -e és hogyan ?
Amúgy meg BÚÉK!
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
MODERÁTOR
Nyugottan vehetsz fel vele, én egy PC-re óhajtom majd az egyiket, pont ilyen célokból
Az árbócrudas szerelésnél ha jól tudom fizetni kell, illetve ha ha már megvan e helyén a rud amire rakatni akarod akkor sztem nincs gond!
Ha jól tudom HDMI mindegyiken van. Hogy milyen szögben áll arról még gőzöm sincsAmugy BUÉK mindenkinek!!
Everybody lies.
-
SzlobiG
félisten
Van itt valakinek T-home Sat szolgáltatása? Érdekelne, hogy a HD adások mennyire jók, vannak-e problémák stb.
-
törölt tag
Oké ezt vágom Petne én csak az internetet szerettem volna feladni tőrvényessen.Sikerült is de sajnos utcsó utalványt nem fogadta el gondolom én a túlfizetés miatt.
Viszont akkor visszakérdeznék régi rendszer szerint tul tudtam fizetni majd a következö honapban figyelembe vették és annyival kevesebbet küldtek ki mint fizetni való.Itt miért nincs?
-
dio68
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem a Sat TV-t és olvasgattam a fórumot. Pár kérdésem lenne azokhoz, akik többet tudnak a témáról, mint én.
Az egyik, hogy milyen típusúak az STB-k (azt tudom, hogy Intek és ADB a gyártó)? Melyik a jobb (gyorsabb kapcsolás, jobb menürendszer)? Nincs valakinek fényképe az STB-k hátuljáról?
Nekem HDMI kimenet volna jó a TV-hez, tudja mind a kétféle STB?
Ha nincs HDMI, akkor mi értelme a HD csomagoknak (hiszen a SCART lekonvertálja a felbontást)?
Két beltéri lesz, az egyiket össze akarom kötni egy Panasonic merevlemezes felvevővel SCART-on. Van a műsorok felvételének valami akadálya?
A szereléskor a fali konzol benne van a díjban, de az árbócrudas szerelés külön fizetendő?
Kb. milyen szögben áll FÜGGŐLEGESEN a tányér?Ígérem, ha meg lesz a cucc, akkor nem csak kérdezek, válaszolok is
-
reechyke
tag
Hy valaki tudna nekem segítséget nyújtani, hogy ezekből az értékekből mennyi lehet a max letöltési sebességem, ha 8 megás netre fizetnék elő?
DSL Connection
Link Information
Uptime: 5 days, 16:04:37
Modulation: G.992.1 annex B
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 192 / 2.560
Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 7,50 / 29,50
Output Power (Up/Down) [dBm]: 10,0 / 19,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24,0 / 35,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,0 / 27,5
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 4.881
CRC Errors (Up/Down): 0 / 83
HEC Errors (Up/Down): 0 / 78 -
FireShadow
senior tag
az miért van hogy 1 szálon való feltöltés nem éri el a maximum sebességet? ha 2-3 szálon megy fel valami, csak akkor. mintha korlátozva lenne
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
törölt tag
Nos feladtam a régi elmaradt számlámat.
ami sikeres lett azaz 83** ft kelett feladnom de sajnos nincs kisebb értékü sodexes utalványom 1000ft-nál.Igy 9000ft adtam fel de az utcsó utalványt nem fogadta el azaz sikertlen lett.Ismétlem csak 1db lett az.
Majd kijőtt egy másik csekk igaz itt csak 6890ft de itt is 7000ft adtam fel és az utcsó utalványt visszadobta.Most ilyenkor mit csináljak mert ha jól számolom olyan 1200ft elmaradásom van.
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Link Information
Output Power (Up/Down) [dBm]: 4,0 / 19,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,0 / 24,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,0 / 25,0
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 0
CRC Errors (Up/Down): 0 / 96
HEC Errors (Up/Down): 0 / 54De ebből én semmit nem értek
Beszéltem egy kedves nénivel az ügyfélszolgálaton és csinált előminősítést, azt mondja, hogy 8Mbit. -
petne
őstag
-
Ebit
addikt
Általában elég közvetlenül a gépre kötni a modemet.
Teljesen korrekt a kapcsolatod.
Az adadok alapján, max 1.7 km-re vagy a DSLAM-tól, és van még tartalék a vonaladban.Dlink 360 R C3G-t használsz, milyen időközönként szakad a kapcsolatod, most a linken látom több mint 27 órája megy.
-
SzlobiG
félisten
VDSL szolgáltatás jelenleg hol elérhető az országba? Gondolom csak Pest és környéke.
Megint előbb írok minthogy gugliznék.
Ha még érdekel valakit
Budajenő
Budakeszi
Székesfehérvár
Szentendre
Pécs
Telki
Budapest II. kerület – Pesthidegkút
Budapest XI. kerület – Sashegy, Budafok
Budapest XII. kerület – Városmajor
Budapest XXII. kerület - Budafok[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Bogyi007 #3654 üzenetére
a Pirellire ne küldj 100szálon P2P forgalmat mert megfekszik tőle...
én 50-re állítottam be rokonéknál úgy már jó...
ja meg a másik hogy torrentezés közben akadozott a DSL telefon szóval lehet nem csípi ha a feltöltési sáv maxra le van fogvaigazából nem értem hogy DSL teló csomagban miért nem tudják a feltöltési sávból egy részt dedikáltan mellérakni
tehát pl nem 8096/512 lenne hanem 8096/640 de abből 512 lenne a neté 128kbit meg a DSL telóra szerintem elég
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
válasz juliesko #3655 üzenetére
30 napon belül, de most a nagy érdeklődés miatt ez az idő reális is. Türelemmel kell lenni...
Ha most is 3,5 megabites, akkor az nem fog változni csak az összeg. Feltételezem messze vagy a központtól és csak ennyi marad. Talán elég lett volna így 2 megabites csomag, nem?
-
juliesko
csendes tag
sziasztok
Ki tudja, hogy az új SAT TV berendezést hány napon belül szerelik fel?
Most ADSL netem van 8Mb de jó ha 3,5Mb-en jön.Most váltottam DSL solo mediumra és DSL telefonra.Tudsz-e erről valamit, hogy milyen seb.lesz-e a NET-em,mert szerintem a 8Mb -ot nem fogja vinni
köszi -
Bogyi007
veterán
Érdekes ez a T-home. Lent van az előszobában a Pirelli elosztó, én az emeleti szobában csatlakozok hozzá a laptoppal wlan módban, ha ftp-ek akkor nyugodtan otthagyhatom a gépet fel és letöltögetni mert nincs szakadás vagy ha van is akkor folytatja onnan ahonnét abbamaradt. Viszont torrentnél az első szakadás után megáll az egész dolog hiába van automatikus csatlakozásra beállítva a kapcsolat.
Miért lehet ez? Vagy ennyire nem szereti a T-Home a torrentet?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Gerisz
addikt
válasz ForRedGlory #3450 üzenetére
Háh!
Akkor cáfold reflexből!
Ugyanis ma jött az e-mail, hogy fizessem be jan elejéig vagy korlátozzák a hozzáférést!De nincs probléma mert rendezve van, tudnak is róla mert a számláim közül is törölték és átkerült a befizetettek közé. Akikkel meg eddig beszéltem ügyfélszolgálatosok mindenki! még ha az én hibám is akkor is készségesen segített!
(az előző szolgáltatómnál ilyen nem volt) -
Gerisz
addikt
válasz FireShadow #3645 üzenetére
ez meg milyen net?
nekem is kell ilyen!Hol tudom azt meg, hogy milyen netet /vonali sebességet/ bír el a hálózat?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hi all!
Nekem mobil inetrnetem van (T-mobilos), de már lassan 1 hónapja nagyon be van lassúlva, kaptam csere usb sticket , de így sem változott semmi...
Nem tudja valaki 1 év hűségem van, hogy át lehet, tudok váltani a mobil inetrnetről DSL classicra(mert ez nagyon kaki lassú), vagy meg kell várnom , hogy leteljen az 1 év hűségem...
Illetve még annyi, hogy 2mbit/sec, az hány kb/sec-es letöltésnek felel meg
THX!
3njoy the Lif3
-
petne
őstag
válasz FireShadow #3645 üzenetére
Szép értékek... Örülök, hogy sikerült a csomagváltás.
[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Fauszt
senior tag
Hello!
A hibakód arra utal, hogy sérült(ek) a dbx fájl(ok) ami(k)ben az outlook express tárolja az üzenete(ke)t. Helyezd át egy archiv vagy bármilyen mappába ez(eke)t a fájl(oka)t tehát mondjuk tedd üressé a tárolómappát, majd indítsd el az outlook expresst és próbáld meg letölteni az üzeneteket.[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
Hát ennyire nem értek a satos dolgokhoz, de RG6-os kábel kell.
http://sat.hu/shop/product_info.php?cPath=57_35_39&products_id=311
http://sat.hu/shop/product_info.php?cPath=57_35_39&products_id=174
Én az utóbbit vettem meg, mert az háromszoros árnyékolású és biztos időállóbb is. ;)
-
FNZ
őstag
én beállítottam magamhoz az ő emilcímüket és a szerveren levő 10 db emiljüket le is töltöttem magamhoz (persze csak egy másolatot, arra figyeltem).
kitöröltük a fiókot és közösen lépésről-lépésre létrehoztuk náluk is és nálam is ugyan azokkal a beállításokkal, de ott nem töltődik le, nálam meg letöltődik. -
petne
őstag
Hát ez érdekes... megpróbálnád azt, hogy Te beállítod a tiedre és megnézed? Persze figyelj oda, hogy úgy állítsd be a fiókbeállításnál, hogy hagyjon egy másolatot a szerveren, így ők is le tudják majd tölteni újra.
Ha nálad ugyanis működik, akkor bizony a gépükkel van valami gond. Ezt szeretném kiszűrni... -
FNZ
őstag
hali!
olyan problémám lenne, hogy egy ismerősnek beüzemeltem a t-online emilcímét kb 3 hónapja. ment is rendesen, de 2 napja elkezdett sz@rakodni. nem tölti le a leveleit az outlook express 6. küldeni tud, de a letöltés nem müxik. beállítottam nálam is az emil címüket és nálam letöltődnek a leveleik. a webes felületen is hozzá lehet férni, de a levelező nem tölt náluk.
hibaüzenet:
Ismeretlen hiba történt. Fiók: 'mail.t-online.hu', Kiszolgáló: 'mail.t-online.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800C0133mi lehet a probléma?
HELPremélem jó totyikba írtam
-
TeeJay
félisten
melyik szolgáltató az?
ADSL fronton én eddig úgy tudtam hogy senki nem korlátoz
meg miért is tennék mikor T-com adja a hálózatot és nincs szükség korlátozásra...
ez nem kábelnet hanem DSL ott kevésbé van dugulásérdekel melyik szolgáltatónál vagy
ja és egy próbát megérne 1.8.1-es uTorrent titkosítást bekapcsolni
vagy ha úgy sem jó akkor 1.9-es alpha mert abban már UTP féle adatforgalom van
és azt még UPC sem tudja kifogni egyelőre
reméljük később seMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Sanyix
őstag
ezt is próbáltam, nem ment, aztán rákerestem, és látom hogy hitelesítés kell. Csakhogy a mail jelszavam még nem érkezett meg.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
összes többi olyan amivel nem mindig lehet hozni a kívánt sávszélt, nekem pl torrentel most sikerült már 110 kbyte/sec feltöltést elérni, speedtesten nem, meg ftp feltöltésnél sem. A szerverekhez jutó sávszél már szűkös.
cliath:
Egyébként elvileg a legújabb béta utorrentben van egy csoda titkosítás, de ha a régi titkosítás nem volt bekapcsolva, azt is illik megtenni.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
petne
őstag
Hát ezt sehogy se fogod tudni bizonyítani... eleve a p2p technológia olyan, hogy nem mindig hozza a kívánt sávszélességet, hiszen nem egy központi szerverhez kapcsolódsz, hanem sok sok felhasználó gépéhez.
Esetleg keres egy olyan fórumot, ahol a Te általad is használt szolgáltató előfizetői vannak és Tőlük is meg kéne kérdezni. -
cliath
csendes tag
Legyen szíves és adjon tanácsot valaki!
Az adsl szolgáltatóm bevezette a p2p korlátozást.
De ők ezt tagadják, mivel tudom én ezt bizonyítani??? -
Sanyix
őstag
Na ma jött a szerelő (1 órával később mint ígérte ), és már kábelnetem van. A letöltési sávszél nem rossz, eddig 960kbyte/secet értem el 7,7mbit a 8-ból. Feltöltésből már nem olyan jó, ott 760kbit (~95kbyte/sec) az 1mbit-ből (torrenten csak 85kbyte/sec XD), remélem ez majd változik fölfelé, mert ez az amiből a maximum kéne. Persze mégis csak jobb hiszen ez is 2x gyorsabb lefelé, és 4x fölfelé mint a 4megás dsl-em, na meg egy ezressel olcsóbb...
A tonline smtp szerver címe mi? Mert az smtp.t-online.hu nem jó.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Chris.G
tag
Szolgáltatóváltás elött állok!
A T-home a 8mb-es csupa adsl-t 8390ft-ért adja plusz szeretném a sat tv-t bekötetni ami akkor 8390ft+2380=10770ft!
Van egy másik szolgáltató, a Fraktal, az a 4mb-es csupasz adsl-t 5994ft-ért adja plusz akkor a sat tv 3380ft lenne, így együtt 9374ft havonta!
Hallott már vki erröl a szolgáltatóról, megbízható? Szerintetek melyik megoldás lenne jobb, mert nekem elég a 4mb is (jelenlegi szolgáltatómnál is a 4esben vagyok), vagy legyen minden egy helyen megrendelve a gyorsabb ügyintézés érdekében?[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Hogy valami érdemivel is hozzájáruljak a hívószámkijelzéses problémához:
Ha voipról van szó(így vettem le),műszaki segítség,és felvesszük hibára,és beállítják(friss bekötésnél lehet van valami,de erről még nem is hallottam). -
atala
addikt
Amikor mi bekötöttük a telefont (2008 április), akkor nekünk se működött a hívószám kijelzés. Álítólag azért, mert megrendelésnél titkosítva kértük a számunkat. Mondtam, hogy próbáljanak valamit kitalálni. Először valami havidíjról regélt a hölgyemény, de aztán mégis sikerült beállítani a kijelzést ingyen.
Akkor kitalálták Kb egy hét volt mire beállították.A másik szemétség, hogy azért kértük titkosítva a számot, hogy ne zaklassanak minket mindenféle marketing hívással.
Valahogyan mégis hívogattak minket. Megkérdeztem a "marketinges zaklatót", hogy honnan tudják a számunkat, mire kiderült, hogy benne van a telefonkönyvben, csak más néven, és címen.
Kiderült olyan számot kaptunk, amit előtte pár hónappal adtak vissza pár utcával arrébb.
Kérdem én, miért osztanak ki ilyen telefonszámot ami még benne van az ezévi telefonkönyvben? -
-
lesaux
veterán
Érdekes dolgokat tudtam meg. Egyrészt a hívószám küldése alapértelmezettként három hónapig tiltva van, ez igaz. Az is igaz, hogy írásban kell kérnem ennek feloldását. De! Csak három hónap múlva lesz aktív a dolog.
A másik érdekesség: rákérdeztem erre az adatkezelési ámokfutásra, és azt mondta a hölgy, hogy a rendszerben az szerepel, harmadik félnek nem adhatják el az adataimat, csak ők direktmarketingelhetnek vele. Mondom, itt van előttem a szerződés, ott pipul a pipa az igen checkboxban. Nem baj, az ő rendszerük szerint harmadik félnek nem adják el az adataimat. Hát jó, úgy legyen. -
TeeJay
félisten
válasz Chris.G #3592 üzenetére
valamit félrenéztél ám
a 8megás csomag 6890 pénz
T-home adja a legjobb áron most az fix!
amit te néztél az DSL SOLO csomag volt ami csupasz DSL tehát a telefonkanócon csak maga az internet megy az analóg telefon megszűnik. így 8390-be kerül
viszont ha ilyet veszel akkor lehet kérni mellé DSL telefont amit 0forintért kapszha csak simán net kell gyere át T-home-hoz és jobb áron kapod majd a 8megát mint a jelenlegi szolgáltatódnál a 4-et
megériMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
Az ilyen kiegészítő dolgokat a telefonos adategyeztetésen tudsz kérni, egyébként én azt javaslom, hogy ne online rendeld meg, mert telefonon vagy személyesen azonnal rögzítik a dolgokat.
Pontos időpont nincs, de a 2009-es évben már várhatóak egyéb STB-k is.
[ Szerkesztve ]
-
G4ng3r
tag
Internet csomagváltást sikerült a t-home oldalán (+visszahívás) elintéznem, egyúttal megpróbáltam a sat-tv-t is megrendelni, de sehol nem találtam olyan menüpontot hogy 2 set top box-al kérném. Lehet csak átsiklok felette folyton, de tényleg nem látom, igaz az utolsó oldalra nem nyomtam még rá az összesítésnél hogy megrendelem, de gondolom előtte kellene valahol lennie. Segítsetek pls!
Akkor már még valami: nincs vmi infó arról, hogy a merevlemezes beltéri egység kb. mikor jön a sat-tv-hez?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.