Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brigi90
csendes tag
Fel feltudok csatlakozni, legalábbis csatlakozásnál azt írja ki, h sikeresen csatlakoztam, de közben meg azt, h korlátozott kapcsolat, és amikor megpróbálok lapot megnyitni pl.: (citromail) Akkor meg ezt írja ki : "A következőhöz való csatlakozás nem sikerült: t-online. Újracsatlakozás folyamatban... Ha továbbra is ezt a hibaüzenetet kapja engedélyezheti a naplózást a hiba elhárításának megkönnyítése érdekében." A vírusírtást meg megcsináltam no vírus, semmi nem volt! De nem értem, h a sima asztali számítógépemről lazán tudok netezni, semmi gond nincs, a Lap-Top-ról pedig nem!
[ Szerkesztve ]
-
Pilács
senior tag
KÉP ilyen tartóból a bal oldali sorból sztem a leghosszabbal szerelték fel nekem az antennát a SAT tv-hez. Ebből lehet olyat kapni, ami max 15-20 cm-re áll ki a falból? (annyi bőven elég lenne) Vagy flexeljek meg heggesszek? Ezt vissza kell adni ha valamikor lemondom?
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
KicsiUbul
őstag
-
Aranytaltos
csendes tag
válasz Core2duo6600 #5595 üzenetére
Szolgáltató függő, és te mire szerzödtél velük (hiba elhárítás, rendelkezésre állás, szolgáltatás nélküli órák száma adott időszakban) egy átlagos előfizetésnél lényegtelen a módszer.
Nem ertek mindenhez de vannak olyan reszek amihez jol
-
Aranytaltos
csendes tag
+ analóg: egy vonal - egy egyidejű hívás
ISDN: egy vonal - két egyidejű hívásanalóg vonal több készülék: felfüzhető, vagy központ
ISDN vonal több készülék: NT analóg portján tetszöleges készülék szám, ISND portján 8 ISDN telefonkészülék megfelelő hálózattal 4 vezetékes, maximum készülék programozandó a telefonszámaADSL bármelyik tipusú vonalon müködik.
Nem ertek mindenhez de vannak olyan reszek amihez jol
-
petne
őstag
válasz Core2duo6600 #5587 üzenetére
Jó a táblázat, csak egy apró hiba van benne, a másodiknál a koaxnál gondolom kábeltelefonra gondoltál és nem dsl telefonra...
-
mózes25
csendes tag
Hali!
Bekötötték múlt héten hozzánk is a Sat Tv-t!
A szerelők, hogy is mondjam,nagyon ráérősen dolgoztak (nem is tudom hány cigi-szünetet tartottak), de korrektül dolgoztak.Intek beltérit adtak,azt mondták náluk már csak olyanok vannak,csak azokat adják a környéken.
Az eddigi fibernet-es kábel tv-hez képest érezhetően jobb a képminőség,már mindenképp megérte!A duna tv-nek viszont valóban nem túl jó a minősége,nem tudom ezen lehet e majd valamit segíteni a későbbiekben,bár nem sokszor nézem ezt a csatornát,így annyira nem ördöngős számomra.
Kérdésem az lenne,hogy a szoftver-letöltést érdemes e megcsinálni,mert olvastam korábban,hogy pár dolgot elcseszett? Most amit eddig észrevettem hibát az csak a már jelzett: National G. és a National G. Wild csatik EPG-je fel van cserélve...szóval a frissítéssel mire lehet számítani? -
rii
nagyúr
sao!
melyik az a telefoncsomag, amiben vidékre a helyi számokat ingyen lehet hívni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Core2duo6600
veterán
Csináltam egy kis táblázatot, a kérdésem az, hogy jól értelmezem - e a thome tripla kedvezményeit ?
Asszem az összes lehetőséget belevettem, de ha kimaradt valami akkor mondjátokGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Garold
senior tag
válasz Core2duo6600 #5584 üzenetére
Ha kábelnetre váltunk, akkor megmaradnak - e a mostani e-mailcímek ? - át lehet hozni az új csomagba
Kábeltelefon esetén megmarad - e mostani isdn vonal egyik száma ? - ha külön kéred igen
Digitális kábelTV esetén rajta maradnak - e a kábelen az analóg adások is, (TV tuner miatt)? - maradnak
A digitális STB tartalmaz - e merevlemezt ? - nem
IPTV esetében elérhető - e már a második STB én a felvétel lehetősége ? - nem
Még annyi , hogy a T-home tripla kedvezmény csupán annyi a feltétele, hogy 3 szolgáltatás 1 számlán legyen ?
Tehát nem kell az, hogy mind a 3 szolgáltatás koax on, avagy a rézdróton jöjjön ? - igenMit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Core2duo6600
veterán
IPTV esetében elérhető - e már a második STB én a felvétel lehetősége ?
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Még annyi , hogy a T-home tripla kedvezmény csupán annyi a feltétele, hogy 3 szolgáltatás 1 számlán legyen ?
Tehát nem kell az, hogy mind a 3 szolgáltatás koax on, avagy a rézdróton jöjjön ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Jelenleg adsl ünk van 8mbit le , mostanában készülünk váltani.
Több kérdés is felmerült ezzel kapcsolatban :Ha kábelnetre váltunk, akkor megmaradnak - e a mostani e-mailcímek ?
Kábeltelefon esetén megmarad - e mostani isdn vonal egyik száma ?Digitális kábelTV esetén rajta maradnak - e a kábelen az analóg adások is, (TV tuner miatt)?
A digitális STB tartalmaz - e merevlemezt ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Garold
senior tag
válasz brigi90 #5577 üzenetére
Akkor először is van-e routered? Ha van meg van e a kapcsolat a router és a gép között?
Ha nincs router van e szélessávú kapcsolat létrehozva? Ha van fel tudsz-e csatkazni vagy ír e ki három jegyű számot, hibakódot. Ha fel tudsz csatlakozni (vagy megvan a kapcsolat a router és a gép között) tudsz e esetlek kifelé pingelni?
Pingelés:
win billentyű+R, ide beírni hogy CMD, utánna a fekete ablakba beírni pl. ping origo.hu
Van e elveszett csomag, vagy 4 küldött 4 fogadott, de akár be is illesztheted hogy mit ír ki.Légy szíves válszolj ezekre a kérdésekre hogy megtudjuk hol kell keresni a hibát.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
TeeJay
félisten
válasz Core2duo6600 #5574 üzenetére
váltanod kellene már régóta 8/1megára 6890-ért...
ha bejön a DOCSIS 3.0 akkor kábelneten is lesz 25/5megás csomag szerintem
ott már tudnak ennyit adni.
addig meg marad a 8/1bár pohly fórumon egyik belsős azt írta T-com-nak is készül már a válasza UPC-re
reméljük jól járunk mi előfizetőkMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Core2duo6600
veterán
Ha lesz is válasza, biztosan nem a nagy többség számára elérhető :
Egy kérdés :
Jelenleg ahogy látom a 25 mbites ADSL csak néhány helyen érhető el.
Míg a többi csomag ugyanazt tudja mint a kábelnet azonos sebességű csomagjai.Vérható-e , hogy a kábelnet is gyorsít ?
Mert már lejárt régen a hűség és sok a 8mbitesért a 12 000 FtGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
petne
őstag
-
TeeJay
félisten
válasz LordVader80 #5571 üzenetére
egyrészt ez listaár
az internet 15 és 30 csomagok pedig ott lesznek ahol DIGI is van kb.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
UPC április 1-től emel
"Április 1-től módosulnak a sávszélességek
Chello Start:
512/256 kbit/sec Jelenlegi
1024/512 kbit/ec Április 1-től
Lista ár: 4000 FTChello Bronze:
2048/1024 kbit/sec jelenleg
4096/1024 kbit/sec Április 1-től
Lista ár: 8000 FTChello Silver
10240/2048 kbit/s Jelenleg
15360/2048 kbit/sec Április 1-től
Lista ár: 10000 Ft.Chello Gold
20480/3072 kbit/s Jelenlegi
25600/3072 kbit/sec Április 1-től
Lista ár 12.000 ftMárcius 2-től
Van 2 új csomagInternet 15 csomag: 15360/1024 kbit/sec
Lista ár:6000 FtInternet 30 csomag:30720/3072 kbit/sec
Lista ár:9000 ft "lehet találgatni T-com-nak mi lesz erre a válasza
ha lesz egyáltalán valamiADSL fronton a 4megás csomagnak talán még lehetne is ellenfelet
na de a 15/2megásnak???
egyedül ADSL2+ jut eszembe 16-18/1megás csomaggalMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Garold
senior tag
válasz brigi90 #5568 üzenetére
Először is van e routered? Ha van valami rosszul van beállítva a helyi kapcsolat.
Ha nincs akkor hozz létre a vistán szélessávú kapcsolatot. Nem tudom van e előre létrehozva.
Ha esetleg elakadsz szóllj, segítünk!Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
brigi90
csendes tag
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni mert a most vett Laptop-Net Classic Happy csomag laptopja nem amikor csatlakozik az internetre és beszeretnék hozni egy oldalt mindig bontja a kapcsolatot és kapcsolat nélküli munkába vált. A régi gépen semmi baja sincs az internetnek. Ezen probléma megoldásában szeretném a segítségeteket kérni és azt előre is köszönöm. -
Garold
senior tag
Analóg telefonnál is lehet természetesen több készülék (egy közös számmal).
A fax küldése is garantált mind analóg, mind isdn vonalon.
Az adsl szolgáltatást nem befolyásolja az hogy isdn vagy pstn a vonal.
Az isdn lényege röviden az hogy egy fizikai vonalon több hívószám lehet, pl. egy szám a telefonálásra, egy a faxnak.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
" van nekem egy dir 100 routerem, az egyik gépen win xp van itt jó a net a másik gépen win 98 van "
ezek szerint van routere
lala68 - sztem beállítási hiba lehet, nézd meg van e beállítva IP cím vagy automatikusan kapja-e a routertől.
Vagy egyáltalán tudsz e kifelé pingelni? Nem e esetleg böngésző hiba.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
Az intracom az egy ISDN NT, attól még hogy egy szám csörög mindkét telón attól még lehet 2 számotok, csak nincs felprogramozva.
Nézd meg a számlát hogy milyen tételek vannak kiszámlázva, ha isdn a vonal szerepelnie kellene rajta.
Ha analóg telefont akarsz akkor vissza kell migráltatni a vonalat pstnre, és ebben az esetben már továbbra nincs szükség az intracom nt-re.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
TeeJay
félisten
válasz Core2duo6600 #5547 üzenetére
budapesti adatkicserélő központ
a szolgáltatók a saját hálózatukon belül garantálják a sebességet, utána BIX-en keresztül cserélik az adatot tehát a BIX után ők már nem tehetnek arról ha te xyz szolgáltató felé nem kapsz annyi sávot...ezért szoktunk BIX-et pingelni mert odáig tuti jónak kell lenni a hálózatnak
Útvonal követése a következőhöz: bix.hu [193.239.149.1]
legfeljebb 30 ugrással:1 <1 ms <1 ms <1 ms . [192.168.1.254]
2 8 ms 8 ms 8 ms lo1.bsr0-ozd.net.telekom.hu [145.236.238.149]
3 13 ms 13 ms 13 ms vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu [193.188.137.12]4 13 ms 13 ms 13 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
5 15 ms 15 ms 14 ms bix.hu [193.239.149.1]de ezt is pingelheted --> 193.188.137.12
mert már ez is a BIX-en van T-com-nakMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
lala68
csendes tag
-
gabo89
senior tag
hali
Nekem most van egy olyan üzleti csomagom hogy gratisz500+4Mbit-es net.
Nem tudom, hogy a telefon isdn-es, apámat még nem kérdeztem. Most egy 2 Mbit-es neten, és felező dijcsomagon gondolkodok, ami pstn.
Most a telefon és az intenet ugy jön, hogy bemegy egy kábel egy intracom- nevü cuccon, azon jön az egyik telefon ki, és egy szürő amiből jön a másik telefon, és a net.
Gondolom ez isdn telefon. Lecserélhetem ezt pstn-re ugyan erre a rendszerrel, tehát hogy ne változtassanak, vagy arra a dobozra már nincs szükség?
Van valami nagy különbség a pstn és az isdn között? Egy vonalunk(számunk) van, és két telefon van rácsatlakozva.[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
MODERÁTOR
válasz Core2duo6600 #5555 üzenetére
...persze attól is függ, hogy milyen a forrás anyagod
Pl sima vhs esetén ne várj javulást.a t-home fórumban, nyilván t-home stb-t rákötése a kérdés nem egy video
de elnézzük[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
racis
tag
válasz Core2duo6600 #5555 üzenetére
STB és tuner kártya összekötéséről van szó.
-
NKFN
csendes tag
Üdv,
tegnap bejelentettem hibára a Sat TV hang/kép csúszását, mivel többen is egyetértettünk abban, hogy tényleg gond van, nem csak képzelődöm. Illetve először tegnap fordult elő, hogy néhány csatornán kockásodott, akadozott a kép. Kérdés: vajon ez a két probléma megoldható-e antenna állítással? Remélem ma már ideérnek a szerelők.
Köszi.
-
KicsiUbul
őstag
válasz Darth_Revan #5549 üzenetére
Milyen eszköz/OS? mert a PPPoE kapcsolatnál alap esetben nem kell szervert megadni.
[ Szerkesztve ]
Értem én...
-
Darth_Revan
veterán
T-Online ADSL bejelentkezésnél mit kell megadni szerver elérhetőségénél?
-
TeeJay
félisten
netán mutatnál traceroute meg ping adatokat akkor tudnánk is mit mondani erre...
parancssorba írd be hogy --> ping bix.hu
vagy azt is hogy --> tracert bix.huaztán a kijött eredményt másold be
illetve megadod mi a szerver IP címe ami neked nem okés
és megnézi más is hogy tőle jó-eMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
broaff
tag
Nem tudjátok mitől baromi nagy a ping ha gamelni akarok? T-online-om meg idegrángásom van. És csak este 120 as ping átlagban bármelyik szeróra akarok menni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
KicsiUbul
őstag
-
-
KicsiUbul
őstag
válasz Core2duo6600 #5534 üzenetére
Az mx re meg A ra simán jó a dyndns.org (teszteltem ment simán) a PTR -t viszont az adott IP szolgáltatója állítja be, jelen esetben a T. Viszont a dinamikus poolbol kapott ipre ilyet nem állít(hat)nak be, mindenképp kell a fixip, viszont T-Home lakossági csomaghoz nem lehet kérni, csak az üzletihez 4E+áfa áron (aszem). De ha ez megvan, akkor már csak kell hogy mutasson rá egy A rekord, aztán mehet is a ptr, és a levelek
[ Szerkesztve ]
Értem én...
-
Nescafé
őstag
petne:privi ment.
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Core2duo6600
veterán
válasz KicsiUbul #5526 üzenetére
Sikerült megcsinálni, de csak a t-online on keresztül egy smtp connectorral.
Anélkül nem muködött, és kérdéses, hogy egyaltalán elhagyta-e az exchanget.
quene ben ott voltakHát ha nem megy önmagában akkor nem megy ...
reggelt domain név nélkül csoda, hogy befelé jönnek.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
racis
tag
Akarom mondani STB.
-
KicsiUbul
őstag
válasz Core2duo6600 #5523 üzenetére
Szia,
Nagy kérdés, hogy hogyan küldesz ki.
a; smarthost - ez esetben mint egy kliens működik az exhange, egy másik mailserveren keresztülküldi ki.
b; direktbe küldesz a nagyvilágbaa; esetben a mail.t-online.hu -n tudsz authentkálva smarthostolni, más mailserveren alapból nem, mert SMTP szűrés van, ami alapból csak a mail.t-online.hu felé enged. Ez kikapcsolható a My T-Home on.
b; esetben ha nincs kikapcsolva az SMTP szűrés, alapból nem fogsz tudni kiküldeni 25 ös porton. Ha kikapcsolod, akkor a mail kimegy, de esélyes hogy csomó helyre nem fog megérkezni a leveled (pl TO címekre sem), mert nem dinamic IPről kevés mx vesz át levelet.
Hogy rendesen tudd használni kell fix IP cím, és megfelelően beállított PTR.Értem én...
-
Garold
senior tag
válasz Core2duo6600 #5523 üzenetére
A www.t-home.hu oldalon ha belépsz a My T-homeba ki tudod kapcsolni az SMTP szűrést.
A másik: be van az állítva hogy a küldő kiszolgáló hitelesítést igényel?Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Core2duo6600
veterán
Csináltam egy exchange servert
Befelé jönnek az e-mailek akár a t-homosl akár máshonnan
De kifelé nem !Fogja a t-home az smtp servert ?
Mert ahogy olvastam az exchange ről.
Ha folyamatos a kapcsolat, akkor nem kell semmi extra beállítás neki, felteszem és kész már megy is
Mi lehet a gond ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Misi 007
őstag
Ha tegnap kötötték be a T-Satot családi csomaggal kb meddig lehetlesz nézni a Discovery Worldöt?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
racis
tag
Én kedden rendeltem meg neten keresztül a SAT-TV-t, tegnap már hívtak is az ügyfélszolgálatról, már csak a szerelőre kell várnom. Ha szerencsém van hamar sorra kerülök mert van a falunkban egy T-HOME-os szerelő
Mikor gond volt a telefonvonallal, betelefonáltam az ügyfélre, másnap jött is a szerelő, ráadásul szombaton.
Még egy kérdés: hogy a legérdemesebb összekötni az STB-t a tunerkártyával? -
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
tibibi
őstag
jó ez a 8mbit -
Nescafé
őstag
Üdv
Ez az ADB STB mindenkinél zúg egy kicsit.? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Nescafé
őstag
Üdv
Január 26-án rendeltem meg.
Na ma voltak reggel nállam most már van Sat-tv-m.
Én nem intek beltérit kaptam[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest