Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
360T adatokat jó lenne ha beírnál a vonalról és abból már lehet okoskodni
először 2megára kellett volna váltani és ha a modemből úgy látszik hogy bírna még többet is akkor 8megára ugrani.
ha sokszor elmegy az ADSL link akkor be kell jelenteni és megnézik mit lehet kezdeniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
cuko#
tag
Sziasztok!
copypaste 'azonnali kérdések' topicból:Adott volt egy már 3 éves t-comos 1mbites dsl előfizetés, alap D-link 360T modemmel és egy régi Canyon switchcsel osztva. Namármost ez elkezdett szexualizálni: állandóan elment. Modem resivel visszajött, utána gyakran 2percenként ismét szétment, az 'adsl' lámpácska villogott.
Gondoltam vagy a switch vagy a modem lehet a rossz (, mindkettő idősebb volt 3 évnél); vagy pedig a szolgáltató.. Így aztán biztosra menve (amúgy is felmerült a gyorsabb net, és wifis router is), 8mbites t-comra szélesítve (megnézettem a t-pontban, azt mondták, hogy bírják a vezetékek) - állítólag 4 héten / 20 munkanapon belül lecserélik a régit (volt ez november elején), szerződés aláírva, sms értesítést kértünk. Továbbá vettem egy D-link DSL-T864T (modem és wireless router 2in1)-t, sikerrel be is üzemeltem. Egy napra kb megszűntek a kapcsolódási zavarok (gondoltam de jó, mondjuk a sávszélesítés akkor nem is lett volna szükséges, de már úgyis ideje volt) - DE megint elkezdődött. Azóta eltelt 2 hónap, sms értesítés nem jött sávszélesítésről, gyorsulás nem volt érezhető (1,1-1,3Mbps-t mérnek a sávszél-teszterek), a novemberi számla még a régi csomagra érkezett (persze, hiszen az ezressel olcsóbb a 8mbitesnél, plusz adatforgalom-korlátozott, szóval ráfizetős...), és továbbra is állandóan megszakad a net (sokszor fél percig sem jó, megint elmegy..). A kérdésem: hol a hiba? Mi lehet a baj? (tudom, ott, hogy t-com, de erre csak adsl elérhető, chello nem..)
Valamint: ha decemberre is régi csomagról kapnék számlát, kötbért igényelhetek-e, milyen módon, és mennyit?Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
-
Pilács
senior tag
Már megnéztem, hogy kb milyen szögben esik a műhód, elég necces lesz befogni, mivel csak az erkélyrő lehet csak rálátás. Na pont itt a baj, én meg nem szeretném a tányért nézegetni, meg akkor nem látom mi történik a szomszéd épületben hehe á nem, de az erkélyszomszéd biztos rinyálni fog ha neki is betakar stb, még a végén arra fog kiteregetni
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
TeeJay
félisten
a tányérnak déltől 30fokkal nyugat felé kell néznie szóval csak oda tudják nálad felrakni ahol ez teljesülhet...
ugye mondtam hogy telefonon kell rendelni mert az internetes sosem biztos és csak vártál volna hetekig mégMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
25/5megás a lakossági fronton a leggyorsabb csomag de azt VDSL2-vel csinálják és az elég kevés helyen van még...
ADSL fronton 8/512-es az ami jó vonal esetén elérhető
ha megfelelő a vonal akkor stabil és mindig megvan a sebesség
P2P korlátozás nincs és nem is hiszem hogy lesz mert nincs rá szükség olyan kicsik a sebességekMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Pilács
senior tag
válasz Barthezz2 #3786 üzenetére
Yesss 38 perc után sikerült Kértem az ügyintézőt, hogy a rendeléshez amit az interneten végeztem, irjon hozzá még egy beltérit, meg egy minicsomagot. Aszonnya az még 9000 valáhány forint lesz Mondom mivel az interneten nem volt lehetőségem zottá íratni, és azt irták nem végleges a rendelés, majd hívnak az egyébb részletek miatt ezért köszi szépen nem fizetnék. Aszonta de az végleges, mondom jó akkor törölni kellene, és úrja rendenék Kiderült sehol a rendelés, szal leshettem volna mikorra kapom meg a cuccost, na lényeg, hogy telefonon rendeltem, és most várom, hogy hívjanak, mert megjegyzés rovata neki sem volt, hogy szeretném ha előzőleg felmérnék a terepet, mert nem szeretném akárhová tetetni a tányért. Nem szeretném azt bámulni ha kinézek az ablakon... szal jupí rendelés leadva, és meglátjuk ...
Comedy Central vagy mi csatorna itt is a VH1-el van megosztva, vagy itt nincs ilyen? SAT TV-nél. Fibernetünk van ott du 2 után át vállt rá... csak borzalmas a képminősége, a gyors jeleneteknél bekockásodik a kép, mint egy rosszul átkódolt dvd filmnél. Remélem ilyen nincs a SAT TV-nél?Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget.... Debrecenben hol vannak a dslam központok??? Kerestem én a neten, de sehol se találtam Köszi szépen!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Egy kis felvilágosítást kérnék, melyik a leggyorsabb az elérhető kapcsolatok közül?
Olvastam vdslről, vdsl2ről, ilyen nálunk létezik? dsl classic extrát látom a leggyorsabbnak, ebbe mennyire lehet megbízni, mik a tapasztalatok? (chellorol váltanék kicsit elegem lett amit ezek művelnek! )
mod: itt is megy a 'p2p managelés'?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Barthezz2 #3777 üzenetére
én szombaton rendeltem meg 13.-én decemberben és már azt hiszem utána kedden vagy szerdán hívtak hogy január 5-re van időpontjuk.
Eger mellett lakom egy kisközségben szóval lehet itt még nincs akkora őrület és kevesebben rendelik mint pl pest és környékén.
hétfőtől dolgozik pohlyfórumon Nagy Attila, érdemes lenne írnod neki hogy mi újság rendelés ügyben, vagy hogy hol akadt elMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
szabax
csendes tag
Köszönöm a választ! Értem akkor nem egy nagy dolog. És olyankor mi van hogyha a szolgáltató azt írja az oldalán hogy egy gépen használható a net akkor azzal is meg lehet ugyan ezt csinálni? A titkosítás az mostis WPA2-PSK az jó így nem? Amúgy a T hogy van a letöltésekkel?
szabi
-
TeeJay
félisten
válasz ungicer #3776 üzenetére
igazából ezt így senki se tudja megmondani
a csillapításod nem olyan vészes mert 26dB lefelé irányba szóval akár jobb sebességet is elérhetsz vele. kölcsön kellene kérni valaki ismerőstől félórára egy 360T vagy 380T modemet és megnézni vele. ha stabilan megy akkor megéri váltani emrt a Dialcom elég régi és ha jól tudom a 8megabitet kevésbé jó vonalon már nem nagyon díjazzaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
igen a router azért van hogy tudjad vele osztani az internetet
ha meglesz a modem akkor abból a LAN kábelt bedugod a router WAN portjába
routerbe be kell lépni és a WAN résznél PPPoE-re kell tenni majd beírni a kapott felhasználónevet és kódot és máris csatlakozni fog és lesz az összes rákötött gépen internet.
ennyi az egész 3perces dolog és bárki meg tudja csinálni.
annyit írnék még hogy a WIFI-re állíts be a WPA AES titkosítást mert az a legerősebb és legbiztonságosabb (nehogy mások is a te neteden lógjanak)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
ungicer
csendes tag
Sziasztok!
Dialcommal ezt mértem: 8mb/512-es csomagom van!Mennyi plusszt várhatok az érkező D-Link 380T-től, illetve milyennek számít a vonalam?
-
szabax
csendes tag
Sziasztok!
MOst szeretnék itthonra netet bekötettni. Van T-s telefon vonalunk ez mellé meg tudom rendelni a DSL Classic Happy csomagot. Eddig tiszta... Ezt az előfizetés egyszerre két géppel is használhatom? Eddig az asztali és a noti egy wifis ruterrel volt összekötve (Linksys WRT54G). Szóval ha megrendelem, bekötik utána én összekötögetem a ruteremel (WAN portjába bedugom a modemből jövő kábelt) működhet nekem a dolog simán? Vagy valamit állítgatnom kell, egyéb más probléma jöhet e szóba?
Válaszotokat előreis köszönöm!szabi
-
TeeJay
félisten
1412 érdemesebb itt rendelni mert azonnal feldolgozzák ugye
én dec 13.-án rendeltem és január 5.-én jönnek bekötni tehát olyan 3-4hét mert rengeteg a megrendelés és nem győzik a szerelők.
persze ez attól is függ szerintem hogy melyik környéken élsz az országbanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Pilács
senior tag
SAT TV-nél a fejből jövő kábelt lehet toldani? Nagyon romlik a jel? Gondolok itt az elvezetgetés miatt. amit nyilván nem vártnak majd meg a szerelők. Kb mennyi leht most a bekötés átfutási idelye? Neten rendeltem meg 29-én, gondolom vagy 2 hónap lesz mi?
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
-
Bogyi007
veterán
Nem tudom mit néztél, de nekem az IPTV és a Digi Tv alatt is sztereó az Rtl Klub, sőt általában a legtöbb filmnél még Dolby Surround is van.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
edeleny
őstag
Nem tudom,hogy ebbe a topicba tartozik-e?
T-onlines netem van ADSL. Ezzel nincs is baj.
Ami a kérdésem az az IP cim.
Az ikariamban játszom,és nem engedik a multit,az az egy szerveren egy játékosnak egy helyröl,az az egy IP-röl több accountja is legyen.
Most ha ujra inditom a gépet,akkor más IP-t kap?
Ha egy virtuális géprol netezek annak mi az IP cime?Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Clard
csendes tag
válasz Cyberslider #3748 üzenetére
ADB-n lehet csatikat rendezni? én nem tudom a szabadon foghatókat se beállítani. Azt mondták ADB-nem lehet. Akkor most mi a helyzet?
-
Matthewka
csendes tag
reklamálj is... 1ébként mostanság nekünk se stabil a kapcsolatunk :S mondju mi szolg,váltáson vagyunk
másik: milyen home gateway-t ad a t-home? pontos típusa kellene, ha valaki tudjaMatthew
-
cuccka
csendes tag
T-home 8MBITEM van de csak ennyit mérek.. (amugy meg ha letöltök max 840 kb/s et érek el) Ha reklamálok elküldenek hivatalos oldara ahol érdekes módon még többet is ír ki mint itt.. Szerintetek neekm van igazam?
Gigabyte GA-M56S-S3 // GeForce 9600 GT 512 MB // 2GB/800MB DDR2 Kingmax // AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+, hűtő: gyári, igy általába 30 fokos a proci // Codegen 400W
-
Matthewka
csendes tag
óóóh de jó köszi szépen!
Matthew
-
Matthewka
csendes tag
písz mindenkinek!
mi már dec15én rendeltük meg a Sat Tv-t (volt ám vele szívás... nem volt jó a rendszer, átírás stb) de mostmár kezünkben a szerződés meg minden ami kellhet (mostmár tényleg csak kiépítési időpont miatt hívást várjuk elvileg)
viszont volna 1-2 kérdésem:
nekem pana tévém van, van rajta HDMI csati, amire most a szgép van kötve! és mivel tudom hogy beltérin van HDMI csati, ezért mindenképpen HDMI csatival akarom összekötni! de itt jön a buktató... ugye kell venni HDMI splittert, mert csak 1 bemenet van, de két kábel! ill az ok hogy ezen a kép jön. de a hangot hogy oldjam meg? köszi a válaszokatMatthew
-
veber
tag
HI
A Sat tv-n az adsáok mondegyik sztereó vagy van olyan ami mono mint a digitv-nél: pl rtl klub stb??????toki
-
atala
addikt
válasz Cyberslider #3748 üzenetére
Ezek szerint az ADB-n be lehet állítani, hogy ha mondjuk megnyomom az 5-ös gombot, akkor az általam előre beállított RTL Klub jöjjön be?
-
Cyberslider
őstag
ADB se jobb. Sőt! Az Intek nekem jobban tetszik. Amúgy teljesen jól lehet rendezgetni a csatikat, rákeresni a free adókra, kitörölni a szemetet, és meghagyni azt a pár ukrán csodát Jó mundjuk talán a két MTV ér vmit. Szépen kapcsolgatok engem nem zavar a csatornaszám. Hát, ez van. Azért jó lenne ha a kártyesz egyszer elindulna dreamboxon is már csak a csativáltás sebessége miatt is
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Ebit
addikt
Az ADSL esetében a 8 megához 2.7 km párosul.
A topicba irtak alapján, azért olyanok is vannak, akik még 3 km feletti távolság esetén, is megkapják a stabil 8 megás csomagot, az adott vonalszakasz leterheltségétől, és a kábelek, többi fizikai jellemzőitől is nagymértékben függő a szolgáltatás.
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek a Pirelli router-t beállító menüjét nem lehet távoli gépről beállítani?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
TeeJay
félisten
ember VDSL-ed van és vissza akarsz menni ADSL-re?
mit ittál?
tudod hányan szeretnének VDSL-t de nem lehet nekik?
25/5megás csomag igazán csábító és jóval kevesebb lesz vele a gond mint a sima ADSL-el.
később meg akár 50/10megás csomag is lehetséges lazán
inkább örülj hogy VDSL-ed vanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
Én csak az Intekről tudok beszélni, mivel nekem az van. Elég furcsa kedvencek funkció van, ugyanis beállítasz vele saját sorrendet, viszont ettől függetlenül a csatornák száma ugyanaz marad, tehát akárhova helyezed a csatornát a sorszám nem változik. Tehát pl. ha 1-est nyomsz mindenféleképpen az RTL Klub marad vagy a 39-es a Poén csatorna. A sorrendezés a + -s - gombokkal érzékelhető csak. Tehát nagyon kényelmetlen és használhatatlan, szerintem. Meg kell szokni, hogy melyik csatorna hanyason van és utána már rögtön oda tudsz kapcsolni a megfelelő számgombokkal.
-
atala
addikt
Írtátok páran, hogy sat tv beltérinél nem lehet sorrendbe rakni a csatornákat, csak egy "kedvencek" valami van.
Ez hogyan működik?
Ugyanis én nagyon megszoktam már egy bizonyos sorrendet a csatornáknál, és ez jó lenne a közeljövőben is.Meg lehet azt csinálni, hogy amikor bekapcsolom a tv-t, akkor alapból az általam beállított sorrendbe jönnek a csatornák? Vagy előbb meg kell nyomni valamit?
-
Huron
tag
Üdv!
Mitől lehet az, hogy az ADSL felcsatlakozik a netre, de üresen jár a kapcsolat: böngésző nem hoz be semmit, csak a szép fehér háttérrel nézek farkasszemet. Ha később újratárcsázok, akkor pedig megy minden.
-
tökkky
csendes tag
hali,
csak egy kis pontosítás,már nem tudom ki írta de valami olyasmi volt hogy a vdsl net csak iptv-vel együtt lehetséges,ez hülyeség mert nekem szimplán vdsl-em van...
a másik hogy a vdsl előtt 8 megás netem volt szintén t-s és csak 4-et hozott,
most a vdsl-el viszont stabilan 20 mega jön,néha 23...
a kérdésem csak annyi hogy valahogy nem lehetne azt megoldani hogy ha visszamegyek 8 megára akkor azt stabilan adja,vagy legalább megközelítse??
hisz a vdsl-el semmi probléma....
köszi -
petne
őstag
válasz Cyberslider #3729 üzenetére
Akkor még nem zárult le a csomagváltásod és jól sejted ez miatt a számlázás sem fogja érzékelni. Az ügyintéző rosszul tudta, a 30 nap az 30 napot jelent és nem 30 munkanapot... akkor úgy lenne odaírva ugyebár. De nagy valószínűséggel az ünnepek miatt késik egy kicsit. Ha jövőhét elején sem történik semmi, akkor mindenféleképpen meg kéne érdeklődni, hogy mizújság.
-
MODERÁTOR
Ejj gyerekek, még dec 12.-én rendeltem satTV-t, de máig semmi jelzés felőle Ez normális vagy kezdjek el aggódni?
Everybody lies.
-
Raga
senior tag
Na nagy nehezen (sok agyalás után) megrendeltem a SAT TV-t.
Szerintetek ebben a hónapban még beszerelik?
Még nem hívtak fel telefonos egyeztetés céljából.
Nekem is lenne pár kérdésem.
Ha adnak beszereléskor hdmi kábelt és azzal összekötöm a beltérit és a Panasonic HD Ready plazma készülékemet, akkor az m1-en illetve az m2-n lévő hd adásokat hd-ben is látom?
Mert azt értem, hogy van egy hd csomag amiben benne van az eurosport hd, ngc hd stb..., de ugye a királyi tévék amúgy is adnak hd adást. -
Cyberslider
őstag
Tehát amíg ki nem másznak, addig 4mbit-et fizetek és 2-őt kapok? Már hónap közepe óta? Hát hogy van ez? Úgy látszik csak akkor sietnek ha az ember drágábbra vált.
Esetemben már dec. 5-én adtam le a rendelést. Elvileg jan. 5-ig kell bekötniük. Szerintem, persze szerintük 30 MUNKAnap.Nem baj, a faxot már megírtam, elküldöm és vannak mérési azonosítóim is..
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Cyberslider #3729 üzenetére
rokonéknál is így volt pesten
betelefonáltak hogy SOLO-ra váltanának plusz mellé DSL telefon is
már másnap 8megával ment a net (előtte 4 volt)
de csak két héttel később jött a szerelő és akkor hozta a HGW-t tehát addig nem volt DSL teló csak gyorsabb net.
a SOLO csomag meg DSL teló meg onnantól él mikor már fel volt szerelveMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cyberslider
őstag
A feltöltési sebesség hajszálpontosan 192kbit/s minden esetben....
Dehát nem válthattak, mivel solo-t kértem, azt meg ugye csak telefon nélkülire rakják rá, DSL telefonnak meg még nyoma sincs (csakúgy mint a modemnek)
Szóval sávszélesség csökkentésen kívül nem történt más. Félek hogy a számlázási rendszer sem fogja solo-nak nézni, de javíts ki ha tévedek.https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Ebit
addikt
válasz Cyberslider #3720 üzenetére
30 munkanap ugyhogy várjakAz ÁSZF-ben nincs külőn szabályozás, naptári napot kell, rajta érteni.
-
comes911
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég rendeltük meg mi is a SAT TV-t és egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
Olvastam itt a beszélgetések között, hogy mind 2 beltéri egységen található egy HDMI kimenet. Na most ha az előfizető rendelkezik olyan TVvel amelyen található HDMI csatlakozó (HD Ready,Full HD TV) akkor a szolgáltató ad HDMI kábelt a beltéri egységhez vagy nekünk kell azt megvenni?Előre is köszönöm a válaszotokat!!
-
TeeJay
félisten
én meg teljesen úgy gondoltam hogy mióta "upto" lett minden csomag azóta nem voltak fölé lőve a profilok. de ahogy látom a 2megás 512kbit-el a 4megás 384kbit-el fölé a 8megás meg 96kbit-el alá van lőve...
pont a 8megásnál van a legnagyobb veszteség és az van alá lőve
IPTV előfizetőknél meg pláne szükség lenne minden bitre de hát na mindegylegalább a VDSL kövéren megvan 25/5megabit
örüljünk neki bár sosem lesz olyanunkMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
válasz Cyberslider #3720 üzenetére
A számlán azért szerepel még a régi csomag, mert a számlák zárása minden esetben 1-én 0.00 órakor történik (függetlenül attól, hogy Te annak a hónapban a második felébe kapod kézhez). Mivel 1-én lezárásra került és ha Te a hónap közepén váltasz azt a rendszer már csak a következő hónapban fogja látni.
Bár nekem úgy tűnik, hogy ez már megtörtént, a feltöltési sebesség milyen? -
Cyberslider
őstag
Dec 5-én kértem! Dec. 30-án telefonáltam, ott a hölgy azt mondta hogy már ki van adva munkalapra szal nem érti mi van, de már 4 után volt és nem tudta a műszakiakat elérni. Ma ujrahivtam öket, kapcsoltak vmi nőt, ő meg közölte hogy az nem lehet, meg még nem, meg a 30 nap az 30 munkanap ugyhogy várjak, mert majd 3 után kötik csak be! Ha gondom van akkor meg irjak. Hát néztem egy nagyot!
De most megfogalmaztam egy faxot, és irtam Németh Attilá-nak a POLIfórumról..............
Úgyhogy a müszerészeknek biztos kiment az igény, itt csak az a problem, hogy hónap közepe óta 2.5Mbit a netem, a 7 rongy a premium előfizetésre meg kijött számla formájában.......
[ Szerkesztve ]
-
kew
senior tag
válasz Cyberslider #3716 üzenetére
csak a t-com tesztszerveres eredményt fogadják el sebességprobléma esetén.
mikor kérted a csomagváltást? a vonali sebességet csak akkor veszik vissza, ha erről igény megy müszerészeknek, az pedig akkor megy, ha pl lecserélnek egy csomagot. Biztos nincs még leváltva?
-
TeeJay
félisten
válasz Cyberslider #3716 üzenetére
igen a vonalsebességet átállítani kb. pár percbe se kerül
míg az adminisztráció jóval hosszabb időezekszerint a 2megás csomagnak a linksebessége 2560kbit újra?
vagy 2048kbit?csak mert ez már megint kitolás a 8megásokkal akiknek 8096kbit szóval 1bittel sincs fölélőve hogy meglegyen nettóban a 8megás sáv
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cyberslider
őstag
Segitsetek...
Irok egy faxot a T-nek, mivel tudom logolni a vonali sebességet tudtok mást is a T-online teszt szerveren kívül amire hivatkozhatok? Visszavették a premium 4mbit sebességem 2.5Mbit-re amit kértem is (adsl solo happyre történő módosítás) csakhogy a módosítást még nem hajtották végre, viszont a vonalsebességem már hónap közepén visszavették 2.5Mbit-re!
-
Ebit
addikt
válasz Cyberslider #3714 üzenetére
Ezért irtam, hogy nagy a T, és feltehetően a dolgozók felkészültsége ,hozzáállása is eltérő.
-
Raga
senior tag
Online hogyan tudok úgy rendelni, hogy biztosan lássák, hogy kérek még egy plusz beltérit és az HBO max packot?
Megrendelem a családi csomagot majd utána megrendelem az HBO max packot is?
De hogy jelzem nekik, hogy két beltérit hozzanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest