-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Shkiz0 #153746 üzenetére
Egêszen pontosan 5670v2-ről volt szó, ha már. Felfogtam elsőre is. Biztos nem fogalmaztam elég érthetően.
Ahol lecserélik az 5655-öket (márpedig a topik rendszeres olvasása alapján én úgy tudom, hogy manapság szokták cserélni őket újabbra, függetlenül a csomag sebességétől), oda mehetnek a refurbished 5670(v2)-esek, az új pro csomagokhoz meg mehet új HGW. Frissül az eszközpark T-nél is, Flipnél is, és még talán hoznak is vissza valamennyit az árukból ahelyett, hogy megvárnák, hogy szépen lassan elavuljon mind. Persze ez csak feltételezés részemről, de logikusabbnak és költséghatékonyabbnak tűnik, mint belemenni a firmware ilyen mértékű módosításába.
Szoftverfejlesztésnél meg nem nagyon van olyan, hogy „simán”... Pl. nem árt, ha a hardver eleve úgy van tervezve, hogy lehetővé tegye azt a funkciót, amit pluszban hozzá akarnak adni. Persze valószínűleg CPU-val is meg lehet oldani, de akkor meg az a kérdés, hogy azt hogyan választották az eszköz tervezésekor, van-e benne annyi tartalék, hogy az addigi, eredetileg is tervezett funkciók stabilitását/sebességét nem befolyásolja... Biztosan meg lehet oldani, de az is elég valószínű, hogy nem „simán”
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen videókártyát?
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest