- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
válasz
#70234880 #116716 üzenetére
Nem megy mikrotik felé egyébként sem, most meg végképp nem, HP switch intézte eddig is, ezután is így szerettem volna a multicastot. Mint írtam, korábbi eszközökkel, vdsl betáppal ez évek óta tökéletesen működött, most csak a betáp lett optika és sagem az eszköz az eddigi zte, korábban speedport v2 helyett. De mivel nem ment, így most direktben vannak kötve az stb-k, de mint fentebb is írtam, nem sokat bírt, még tétlenül is lehalt, úgy, hogy csak az egyik stb lett bekapcsolva.
Abban bízok, hogy hátha vmit nem aktiváltak be, mert a szerelő a megbeszélthez képest korábban jött 3 nappal, csak holnap lett volna esedékes, de mivel kedden itthon talált, megcsináltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest