Hirdetés
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legatus80
friss újonc
Sziasztok.
A következő a helyzet. Június 8án, én balga hirtelen ötlettől vezérelve beballagtam a legközelebbi T-pontba, a telekom honlapja szokás szerint tipródott meg amúgy is szemben van az iródával, és hűségidőt hosszabbítottam, meg mellé egy TCL TV-t. Pár nap és érkezik a TV, mondom zsír. Na a TV azóta is érkezik, a honlapon nincs megrendelésem, hűségidő lejárt stb. semmi jele a hosszabbításnak. MA ismét be a T-pontba, mondom mi a helyzet. Nagy nehezen kiderítik, hogy az igény leadásakor a rendszerükben valami hiba történt, és ezt most vizsgálják! 2 hete...Abba ne menjünk bele, hogy legalább egy email, figyi paraszt ez meg ez történt, kérjük türelmed, vagy valami. A kérdésem az, hogy hallott már ilyenről valaki? Ha igen, akkor ennek a "Vizsgálatnak" mennyi az átfutási ideje? (Nem karácsonyi ajándéknak terveztem a TVt). A honlapon jelenleg nincs raktáron a TV, majd lesz. Ha nem tudják belátható időben prezentálni az eszköztelküldhetem őket az anyukájukbalemondhatom a hosszabbítási igényt a hibájukra hivatkozva? Boccs ha hosszú lett. A válaszokat előre is köszönöm. -
szemesi69
addikt
válasz
kabelmania27 #115095 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá, nincs iptv, csak a külső elérések nem mentek, ezért felhívtam őket és mondták, hogy natolva vagyok. Azt , hogy érted, hogy mindent a saját router csinál? Rákötök egy másikat? Azzal szenvedek most, mert tettem mőgé egy TP-Linket és az már natol, de hiába olvasok utána, ez nem megy nekem
-
Gosdo
újonc
Üdvözlök Mindenkit!
Tapasztalat, kinek van arról, hogy ne ping-pongozzanak az emberrel?
Telekom STB (ISB2201) vs Samsung QE55Q70TA. Random egy pillanatra "kikockázódik" a kép a hang is persze megszakad. Sávszélességgel nincs gond az biztos. Ha interneten nézünk filmet ott nincs ilyen probléma, én az STB-re gyanakszom, háromszor voltak hibát elhárítani, egyszer cseréltek STB-t. Ötletet, tanácsot előre köszönöm. -
adika4444
addikt
válasz
kchris78 #115090 üzenetére
Ha jól rémlik, te koaxos vagy, ott elvileg nem NAT-olnak. A modem WAN címe nem ugyanaz mint amit egy IP-lekérő mutat?
Egyébként lehet publikus címmel is routing probléma, a DIGI-nél volt pár hete, hogy bizonyos IP-kkel emlékeim szerint nem jött be jónéhány oldal mellett az egyik magyar netbank sem.
-
kchris78
veterán
azt lehet tudni hogy a Telekom miota pakolgatja be a usereket NAT moge sajat nyilvanos IP cim nelkul? Mert azzal hogy nyomoztunk nekem valoszinuleg az rtl amiatt nem jon be mert el van bszva a NAT. Kolleganak is modem restart amiatt oldotta meg a problemat mert mashonnan kapott IP cimet...
-
poolbig
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Nekem a PPPoE PT működik, mert az ASUS szépen felcsatlakozik, csak az IPTV szívat. Mindenesetre megcsinálom, ahogy javasoltátok, csak bosszant egy kicsit, hogy eddig működött az ASUS-al. De elengedem a dolgot. -
Beniii06
addikt
válasz
poolbig #115084 üzenetére
"A Sagem mondjuk egy másik címtartományban nyomná a DHCP-t? "
Igen.Átírnám pl 192.168.3.1-re a sagemet és azon bekapcsolni a dhcp-t(abban a hálózatban) + abba csatlakoztatni az iptv boxokat, az asus-on pedig maradhatna minden ugyanúgy. Tudtommal nincs ilyen "iptv port" kinevezve a sagemen, bármelyik jó lesz és akkor nem kell az auson az iptv beállításokkal szórakozni + hibalehetőség esetén úgyis azt fogják kérni, hogy csatlakoztasd át a boxokat a szolgáltatói eszközbe, mert így rámondják, hogy az asus-al van a gond.
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Remélem jó helyre írok. Ha nem akkor igazítsatok útba légyszi. :
Röviden a következő a helyzet.
Sagemcom f@st 5655v2 Bridge módban, jelszó kivéve a PPPoE beállításoknál, hogy ne tudjon felcsatlakozni a netre+manual mód (ugye Optikán csak egy Session van, amit az ASUS RT-AC66U-nak tartok fenn), saját fix belső ip cím beállítva (192.168.1.254), PPPoE passthrough bekapcsolva, Wifi, DHCP kikapcsolva. LAN1 csatlakozója összekötve az ASUS RT-AC66U WAN portjával.
ASUS RT-AC66U DHCP bekapcsolva (192.168.1.2 - 192.168.1.200), saját belső fix ip cím beállítva (192.168.1.1), PPPoE beállítva, működik, net van. LAN3-4-re beállítva az IPTV ez alapján: https://www.asus.com/hu/support/FAQ/1011708/
Tehát IGMP Snooping és Proxy bekapcsolva a LAN3-4-re.
LAN3-4 -re rácsatlakozva két darab Cisco SPVTG STB.
Tökéletesen működött, mindaddig, amíg a Sagemcom resetelte magát. Újra beállítva, rendszer újra indítva, már az STB-ok nem voltak hajlandók ip címet kapni. Ha leszedtem a LAN3-4ről a IPTV beállításokat, akkor kapnak IP-t, csak éppen nincs rajtuk adás.
Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy minek az ASUS router a Sagem mögé, hét azért, mert a Sagemcom nem tud OpenVPN-t, Portforwardot, stb., amit rendszeresen használok, azonkívül jobb a wifije is. Gondolom ez elég indok.
Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás?
Köszi! -
-ZeeZee-
senior tag
Tegnap délután volt bent ismerős ismét, most már engedték volna szerződést kötni készülékkedvezménnyel, de előlegként le kellett volna tennie az első 3 (?) hónapot egy összegben (40-45k), és a 4-5-6. hónapban "0"-ás számlát kapott volna. De egyelőre még gondolkodik rajta, mert sok az előleg.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Fitzgerald #115076 üzenetére
Átvételi elismervényt mindenképpen őrizd meg
-
Gubu0101
veterán
válasz
Fitzgerald #115076 üzenetére
Igen kb ennyi
-
Fitzgerald
veterán
Sziasztok,
A Telekom modemet (lemondtam a szolgáltatást) akkor csak beviszem dobozostól a postára, ahol kapok egy nagyobb, megcímzett dobozt, kitöltöm a feladónál és ennyi a történet?
Ha nincs éppen dobozuk, akkor egyszerű csomagként adom fel? -
Fernet
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #115043 üzenetére
Visszavágtam a vezetékeket, de a helyzet változatlan.
Kábelteszterem nincs, viszont multiméterrel kimértem, hogy a narancs vezetéken van szakadás. Többet levágni nem tudok belőle.
Arra gondoltam, egyben egy olyan kérdésem lenne, hogy a STB melyik ereket használja? Mert akkor (igaz nem szabályosan) helyettesíteni lehetne egy olyannal ami jó...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Winne #115068 üzenetére
Hmm,én akár hol vettem új előfizetést és mellé készüléket,vagy adott hónapon belül,mint itt a 6 hó,kért be mindig forgalmit.
Másik szolgáltatónál hiába volt 7 hónapja előfizetésem,simán 190k forgalmit bekértek új készülékvásárlásnál...úgy,hogy számlázás első napján már kifizettem a számlát (15k)
Biztos nem tetszem -
Winne
nagyúr
válasz
Gubu0101 #115066 üzenetére
Nem 90% ez, hanem mindenkinél más, függ előélettől, címtől is én úgy tudom, de majd valaki megcáfol vagy megerősít.
Sztem nem függ ettől, hogy kap-e kedvezményt, mert azt a csomagra vállalt két év miatt kapja.
@(#115054) -ZeeZee- Kérdezze meg, hogy miért nem tud vásárolni. A fent említett dolgok ide is bejátszanak, mint egy sima hitelnél mondjuk a MM-ban, tehát nézik, hogy a korábbi hiteleinél, ha voltak, nincs-e tartós tartozás, nincs-e KHR-en, régebben Telekomnál nem halmozott-e tartozást, etc.
-
Gubu0101
veterán
válasz
-ZeeZee- #115058 üzenetére
90%-hogy kérnek majd be forgalmi előleget,én egy 190k-s tabletet néztem,új előfizetőként 130k előleget kértek.Fognak a tv miatt felszámítani előleget,amit persze jóváírnak majd,célszerűbb előfizetni a tv,net csomagra majd fél év letelte után venni egy tv-t,akkor már nem kell előleg meg nyilván kap kedvezményt is.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #115063 üzenetére
Köszi! Hasznos infó, hogy több panasz is van rá.
Eddig ez a felállás volt, külön volt szedve a 2.4 GHz-es sáv, és az 5 GHz-es hálózat. Az 5 GHz-esre voltunk csatlakozva alapesetben, ezen voltak tapasztalhatóak a szakadozások.
Illetve a 2.4 GHz-esen páromnak össze sem jött a teams-re a belépés, mintha a notija nem szeretné.
Igen a megtérülést arra értettem, hogy 70 nm-re kb. feleslegesnek tartom a DUO eszközt. Viszont akkor valami Wifi-s jelosztón elgondolkodok, hogy ne a modem legyen ezzel zaklatva.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Zyelor #115062 üzenetére
Sajnos ilyen a wifije, sokan panaszkodnak rá.
Bridge módot nem tudsz használni, simán AP-ként tudsz utána kötni vagy egy routert vagy egy sima AP-t veszel csak (nem feltétlen kell routernek lennie).
Első körben nevezd át a 2 hálózatot a 2.4 GHz-es sávot hagyd simán az 5 GHz-es hálózatot pedig lásd el a végén egy "_5" végződéssel, hátha a kettő között próbál ugrálni. Aztán az egyikre csatlakozz csak fel az eszközzel.
Ez a "megtérülni" dolog... Otthon mi térül meg? Ha homeofficeban vagytok, akkor esetleg nevezhetünk megtérülést, bár 70 nm-re lehet felesleges lenne egy duo eszköz.
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Sagemcom Fast 3890 V3-as HGW-el lett bekötve hozzánk KOAX-os Net 1000/25-ös internet, illetve TV is.
Alapvetően rendben működnek a dolgok, de a WiFi-vel valami nem okés. Naponta többször is megszakad néhány (10-20) másodpercre a kapcsolat, ezt általában a VPN kliensem Reconnecting állapotából veszem észre. Párom pedig rendszeresen azzal küzd, hogy a Teams meeting-jei szakadoznak, szétesnek, rossz esetben csatlakozni sem tud.
Korábban Hangouts meeting során is tapasztaltuk a szakadozást.
Most próbáltam proaktív lenni, és bekapcsoltam a "Band steering" opciót az eszközben, de még így is tapasztaltam kisebb megszakadásokat. Megfigyelés alatt tartom a napokban, de eddig nem sok minden javult.
Van esetleg tapasztalatotok a fenti eszköz kapcsán? Kevésbé lenne benne jó a Wif? Esetleg érdemesebb egy router-t felakasztani valahová, és arról osztani a Wifit, az eszközön meg kikapcsolni? Ha jól tudom a Bridge mód nem jöhet szóba, mert a TV szolgáltatás is van, és olyankor ez nem játszik - ezért gondolom külön egy Wifi router jöhet szóba.
Vagy lehet ilyen "Wifi Extra duo" csomagot kérni - ez esetleg jó lehet? Mondjuk ez egy 1 szintes 70 m2-es lakásba nem igazán hiszem, hogy megtérülne.
Köszi a tanácsokat előre is!
-
tobias40
veterán
Ma megrendeltem a vendégházamba is a saját MT számom alá magentába a 300/75-ös optikai netet 3200 ft-ért 1 év előfizuval.(3 hónapig 2300 ft)
Ez így elég korrekt ár mifelénk vidéken!
Jól csinálják ezt hogy mindegy hogy a területen hol vesz az előfizető szolgáltatást,mindre vonatkozik a kedvezmény,így nem kellett iptv-t vennem hozzá feleslegesen... -
-ZeeZee-
senior tag
-
-ZeeZee-
senior tag
Köszönöm a segítséget. Akkor lehetséges a készülékkedvezmény igénybe vétele, csak előleget kell fizetnie, amit a üfsz-on állapítanak meg. Mit lehet tenni, ha megint el akarják hajtani? Mire lehet/kell hivatkozni, hogy hajlandó előleget fizetni, de szeretné igénybe venni a szolgáltatás(oka)t?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
-ZeeZee- #115052 üzenetére
Ezt találtam a honlapon:
Kedvezményes árakon az alábbi feltételek teljesülése esetén vásárolhatsz:
- 6 hónapos folyamatos Telekom otthoni vagy mobil számlázás és számlafizetés megléte.
- Legalább 6 hónapja otthoni vagy havi díjas mobil előfizetéssel rendelkezel és új vagy meglévő otthoni előfizetés mellé 2 év hűségidőt vállalsz.
- Amennyiben kizárólag otthoni telefon szolgáltatással rendelkezel, és ebben az esetben újabb otthoni (TV és/vagy otthoni internet) szolgáltatást rendelsz.Ez alapján én azt látom, hogy tényleg kell 6 hónapja lenni valamilyen előfizetésnek és 2 évet alá kell írnia. Az előleges részről van valami tájékoztató?
-
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Egy ismerősöm új előfizető lenne, optikai hálózaton net+TV. Szeretne rögtön TV-t is venni kedvezményesen. A honlapon engedte rögzíteni az igényt, viszont a telefonos "megerősítéskor" kiderült, hogy készülékkedvezményre nem jogosult, mert csak 6 hónaposnál régebbi szerződésre lehet csak készülékkedvezményt kapni. Ez mióta van? És tényleg így van?
-
Fernet
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #115041 üzenetére
Holnap veszek csatlakozót és kipróbálom. Az egyik végét tudom visszavágni, mert a másik a falból kb. 30cm-re lóg csak ki. Hogy miért így csinálták meg annó? Passz. (Mielőtt ideköltöztünk és teljes villanyvezeték csere volt, akkor kértem, hogy húzzanak ki UTP kábelt a két szoba között. Ez lett belőle...)
Remélem a visszavágással megoldódik a gond.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fernet #115040 üzenetére
Nézd meg, hogy 100 Mb/s-es kapcsolat áll-e össze a gépen, amikor összedugod. Ugyanis abban az esetben 4 ér még használható a gépnek, és lesz rajta 100 Mb/s internet. A STB-nak is elég 4 ér, de, ha abból a 4 érből sérült meg az egyik amelyiket ő használja, akkor bukó mutatvány. Előfordulhat, hogy csak a végeit kell újra krimpelni és megoldódik a probléma, ha trehányak voltak anno. Mondjuk az UTP-t nem szokták befalazni, csőbe "illik" húzni, és vagy csatlakozóval vagy lógatással kihozni a falon kívülre... Ez minden esetre érdekes.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy második STB-ot. Gondoltam semmi gond, egy (Cat5) UTP kábel megy át a HGW-től a másik szobába, arra rá lehet majd kötni. Ki akartam próbálni még mielőtt jön a szerelő, hogy a meglévő STB-ot átviszem, rákötöm az ottani TV-re és átdugom a kábelt. Namármost a STB azt mondja nincs internetelérés.
(HGW-STB közvetlen kapcsolat) Ha notebookra dugom át ugyanazt a kábelt, megy a net. Ha egy másik kábelt hozok át HGW-től a STB-ig, akkor működik. De ezzel a meglévővel nem. Az a gond, hogy ezt annó úgy oldották meg a szakik, hogy nem áthúzható, be van falazva... Egy új kábelt kihúzni meg eléggé sok rombolással járna.
Segítsetek, mi lehet a gond.
Kábelhibának tűnik, de akkor net hogyhogy megy rajta? -
kchris78
veterán
van itt valaki aki tud tesztelni? rtl.hu bejön valakinek telekom kábeles hálózatról? nekem nem megy meg kollégámnak. szerintem routing vagy hasonló gond lehet. mobilrol már jó.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
EdemAdam #115036 üzenetére
Egyrészt nincs a mérésről kép.
Másrészt, itthon sajnos nincs Super Vectoring és ezáltal tapasztalat se. Viszont ami azt illeti, a józan eszem azt súgja, hogy, ha felmegy legalább az elején 250-re, akkor nincs ott probléma. Lehet, hogy a DT simán priorizálja a forgalmat és méricskélésnél visszaesik. Fontos, hogy az adott országbeli szerverre mérj minden esetben, mert onnantól kifelé a külföldi forgalomnál számos helyen lehet szűk keresztmetszet.Ha rám hallgatsz elkezdesz DT-hez tartozó fórumokat túrni németül, vagy független (mint a PH! fórumokon DT topikot keresni). Én hirtelen nem találtam aktív fórumot ami pörög is, viszont a németem nincs ilyen olyan szinten feltétlen.
-
EdemAdam
újonc
Sziasztok, lenne egy problemam/erdekel a dolog es nyitottam egy topicot, gondoltam irok ide is, mert ajanlotta egy szemely, hogy nezzek itt korul.
Itt talaljatok az adott temat amirol szo van : https://prohardver.hu/tema/vdsl_250_super_vectoring/hsz_1-50.html
Koszonom elore is a valaszokat!
Udv, Adam. -
Túzok22
senior tag
válasz
szabogabor10 #115034 üzenetére
Durva hogy már nálad is. Bejelentettem, tudnak a problémáról és mielőbb javítják.
-
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #115025 üzenetére
Érdekes. Valószínűleg központi eredetű probléma lehet ha már nálatok is ugyanaz jelentkezik mint nálam. Akkor már nem csak felénk van/jelentkezik ez a probléma.
-
Winne
nagyúr
válasz
Voice24 #115023 üzenetére
Akkor ahogy mondta, ez csak a csomagjaidra az újabb két évre kapható kedvezmény. Efelett lehet még online kedvezmény plusz ha mobilod is van amin nincs hűség, akkor üzletben van egy másik kedvezmény is, amiben össze tudják vonni, de akkor nincs az online kedvezmény. Nekem az onlineos volt olcsóbb.
-
g.peter23
tag
válasz
g.peter23 #115015 üzenetére
Nos,
választ itt nem kaptam, közbe érdeklődtem a telekom chaten.
Az lett a vége, hogy megrendeltem a laptoptot.
Magenta (tv+net+2db mobil) 113ezer Ft (nem elírás) készülékkedvezményt adtak, amit a weboldalon nem láttam. Egy Acer gépet választottam, kb 175ezerbe fog fájni. -
winotto
tag
Sziasztok tudnátok megbízható Gigabites Switchet ajánlani 8-max 16 portos érdekelne.Jelenleg egy 5 portos TP link TL-SG1005D van a rendszerben.Egy Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router után szeretném csatlakoztatni,Fontos volna ,hogy stabilan Bírja a sebességet
-
Voice24
őstag
válasz
DJ. Ru$y #115018 üzenetére
Köszi, ezzel tisztában vagyok. Csak arra gondoltam, ha már marasztalnak, meg hogy újítsam meg előfizetésem, kedvezményekért cserébe, az tényleges plusz kedvezményt jelent, nem azt, ami amúgy is már rendelkezésemre áll. Pl. a boltban 300 a krumpli, engem meg be akarnak csábítani, hogy mivel már régebbi vásárlójuk vagyok, most megvehetek 2 kg-ot kedvezményesen, 600 forintért.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Voice24 #115017 üzenetére
Havidíj: nincs már "hűségkedvezmény". 1 év esetén az első 3 hónapban kapsz kedvezményt, 2 év esetén pedig készülék kedvezményt kapsz. Ugyanannyi a havidíj, ha van hűséged és akkor is, ha nincs.
Az oldal hekktikusan működik, ha van konkrét elképzelésed, akkor telefonon érdeklődd meg a konkrét árat, havidíjat.
-
Voice24
őstag
Hali!
Belefutottam egy furcsaságba (vagy csak szimplán egy hülyének nézésbe). Most júliusban jár le az egy éves hűségem netre és iptv-re. Jött egy email, hogy újítsam meg előfizetésem 20% kedvezménnyel és vásároljak készüléket 20.900-ft kedvezménnyel. A 300/75-ös netre és a szuper családi mozi csomagra 11.400-at írnak kedvezményesen. Ezek szépen hangzanak, de megnéztem, új előfizetőként, simán listaáron ugyanennyiért rendelhetem meg ezt a csomagot. A készülékkedvezmény is több, mint érdekes: megnéztem egy tabletet, otthoni szolgáltatás mellé (ami nekem is van) 64.020-ft az ára egy összegben, a saját fiókomba belépve, az állítólagos 20.900-ft kedvezménnyel pedig 82.720-ft.
Most én értek félre valamit, vagy tényleg ennyire hülyének néznek? -
g.peter23
tag
Sziasztok
Laptop vásárlás előtt állok.
Megéri a Telekomnál vásárolni?Amik most vannak gépek, 1-2 szimpi van, de azok jelenleg nincsenek készleten.
Milyen gyakran szokott cserélődni a felhozatal, illetve ami nincs készleten, várható, hogy lesz e még?
Magenta előfizetésem van (net+tv+2db mobil) , 1 éves hűséggel, tehát mikor aláírtam nem vettem készüléket.
Köszönöm!
-
JSandor
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a telekom Sagemcom F@st 5655v2 digitális elosztója támogatja a link aggregation 802.3ad ? Elmélet az a Net XL 2000/1000 és ebből menne egy Asus RT-AX88U routerbe a kapcsolat. [link] Működne ez ?
-
Kaba
veterán
válasz
Túzok22 #115006 üzenetére
Készülékhiba szinte kizárva,mivel nem valószínű,hogy egyidejűleg különböző helyeken több módem is meghibásodik.Több ismerősömnél is előjött ez a hiba.Nálunk például a telefon nincs is rákötve a módemre sosem lett használva és mégis ma bevörösödött a telefon ledje,majd visszaált magától normális üzemmódra.
-
Túzok22
senior tag
válasz
Atomantiii #115005 üzenetére
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. Adott egy set top box, amely elé szeretnék beszúrni egy cisco switchet.
Megoldható ez valahogy ,vagy a modemen lévő port dedikálva van az iptvre és azon keresztül nem fog menni? (jelenleg nem kap bejövőt a switch)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest