Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól aludtunk! Végre itthon van mindenki. Csak 1 napra voltak távol tőlem de még ez is sok volt. Cunci rendben van. Kutya baja sincs már. Ma még édes beviszi ide a rendelő intézetbe és csináltat neki egy füldugót hogy ne menjen víz a fülecskéjébe és le is zártuk ezt a kényelmetlen epizódot. Tegnap este az apja sem maradt ott éjszakára. 10 után eljött mert belátta hogy felesleges ott üldögélnie. Ilyenkor a gyermeknek az anyukájára van csak szüksége. Ha valaki fontosabb számára mint az anyja akkor ott probléma van szerintem.
    Mi dolgozgattunk. Lassan de biztosan haladunk a deszkázással. Ma elvileg délig leszünk ott és dél után át fogunk ide jönni bele kezdeni egy másik munkába. Na ez lesz a szép mutatvány... Tegnap kiderült hogy Zoli elfelejtett bevallani egy 10 rugóst amit tankolni kapott még a deszkázás első napján. Nem akartam ott mindenki előtt szóba hozni de ha most átvágott akkor régebben is lazán megtette szóval nagyon kezd elegem lenni belőle. Este 2 kisebb munka is jött ezeket be fogom egyedül ütni. Ha tetszik neki akkor tetszik ha nem akkor viszlát... Nagyon berágtam rá. Nem utálok semmit jobban mint ha átvernek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól aludtam ennek ellenére hulla fáradt vagyok. Gondolom a meleg lehet az oka ennek. Elég szépen kínoz minket az időjárás. Na nem panaszkodom mert még a végén újra elkezd esni az eső amit a hátam közepére nem kívánok.
    Tegnap délig deszkáztunk Velencén majd átjöttünk ide a közelünkbe nekiállni egy előtetőnek. Már nagyon mérges volt a tulajdonos hogy túl sokat várt ránk. Erről nem nagyon tehetünk mert mi is sokat vártunk a kőművesre. Amikor tudtunk volna jönni még nem volt kész utána pedig kezdenünk kellett mást.
    Mielőtt belekezdtünk volna a második munkánkba hazaugrottunk. Édesékkel elugrottam fagyizni egyet. Volt egy mulatságos szituáció. Megkaptam a fagyimat és leguggoltam cuncikához hogy amíg megkapja a saját adagját ehet az enyémből. De csak tömören kérdeztem tőle. Egy nyalást? Erre ő odafordult és jól megnyalta az arcomat. :D Jót nevettünk hogy erre gondolt nem arra hogy a fagyimból nyalhat. :DD
    Ma csak ide megyünk hogy nagyjából össze állítsuk a szerkezetet és talán lambériázunk is picit. Majd meglátjuk hogy haladunk. Még festegetnünk is kellene.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis alvás. Még szerencse hogy nem néztem végig az esti meccset mert biztosan úgy felnyomott volna agyilag az hogy elhibázták a büntetőt amit az utolsó pillanatban lőhettek hogy nem tudtam volna elaludni egy órán keresztül és most olyan lennék mint a mosott szar.
    Jobb ez így hogy nyugodtan alszok és reggel az origon megnézem mi lett a vége videokkal.
    Tegnap semmi különös nem történt . Csinálgattuk az előtetőt. Szokásos hőségbeni lassú haladás. Ráadásul előbb is befejeztük mert Zoli ment tárgyalni. Sajnos elúszott a hétvégi kis maszekom. Sajnálom mert jól jött volna az a kis plusz pénz. Egy másikra viszont a héten elmegyek tárgyalni. Meglátjuk mi lesz.
    Letöltöttem egy új játékot (singularity) ami egész jól fut fullHD-ban. Anyagilag sem vagyunk valami acélosak és így picit jegelem a vga vásárlást. Még az is eszembe jutott hogy inkább egy párt kellene vennem ennek a 4870-nek. A CF. nekem bejövős volt nagyon. Majd ez is alakul.
    Ma délig dolgozunk vagy picit tovább mert megyünk be Fehérvárra cunci tortájáért és ajit venni neki. Holnap lesz 5 éves! Nyami! Ma ünnepelünk holnap pedig lemegyünk pancsizni a Velencei tóra. Hiába! A két kiskacsának víz kell.. :D Én meg majd elleszek valahogy a parton a víziszonyommal. Szerencsére söriszonyom nincs. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már egy ideje ébren vagyunk. Vagyis én ébren, édes vissza aludt a kávézás után cuncika pedig most ébredt fel. A reggeli bujálkodás úgy látom ma elmarad vagy estére tolódik. :P
    Tegnap délelőtt dolgoztam és délután bementünk Fehérvárra a tortáért amit a volt sógornőm készített cuncinak. Ma 5 éves!
    A nagy pillanat. :D
    A legfontosabb ajándék amit körültekintően választott ki. :DDD Ezt szeretem a nőkben! Hajmeresztő döntéseket tudnak hozni már gyermekkorukban is... :DDD
    Ma ha minden igaz leruccanunk a Velencei tóra pancsizni egyet. Mondjuk mindkét kiskacsa picit meg van fázva de lehet őket visszatartani?!
    Cuncika új fürdőrucit kapott erre az alkalomra.Gyönyörűségem! :K
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elképesztően jó volt az ébredésem! Épp most próbálom ecsetelni édesnek de szerintem nem teljesen érti mit szeretnék mondani neki.Á! Már vissza is durmizott..... :DDD Úgy ébredtem hogy semmi gond nem volt a fejemben. Se munka, se pénz, se bosszankodás. Csak sima lebegés. Úsztam picit a boldogságban. Nagyon nyami érzés!
    A tegnapi napunkra nincsenek szavak. Reggel felébredtünk és nem volt valami strandidő. Eszembe jutott hogy van Fehérváron a Bory vár ahová elmehetnénk. Fel is kerekedtünk és megnéztük. Királylányaim. :D
    Nagyon jól éreztük magunkat. A belépő jegy is egész olcsó volt.
    Mivel kisütött a napocska innen egyenest kimentünk Agárdra pancsizni. Teljesen be volt zsongva cuncika. Lételemük a víz! :DD
    Azért én is bemerészkedtem picit. :DDD
    Természetesen jól le is pirultam. Nagyon nyugis hangulatban voltunk. Szívem szerint ott maradtam volna akár még egy hétig is. Sajnos egyre alacsonyabb a jó nők aránya a strandon. Rengeteg a túlsúlyos így nem nagyon volt min legeltetni a szemeimet. Persze a két csodaszép kiskacsám kivételével.Hát nem gyönyörű?! :B
    Szinte nem is voltak szerelmes párok a parton. Minden pár között megvolt a távolságtartás. Csak mi voltunk szorosan egymás mellett.
    Dobok fel még 2 képet ami tegnap készült.
    Ketten. :)
    Munkabiztonság technikailag perfekt.. :DDD ;] :P
    Jó volna ha ma folytatódna a tegnapi álomszép nap de dolgozni is kell. Valahogy be kellene hozni azt a pénzt amit nem fizettek ki és várhatóan nem is fognak. Ilyen ez az építőipar.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól. Édes mától újra dolgozik a hőn "szeretett" munkahelyén. Gondolom emiatt nem aludt jól és ha ő nem alszik jól az kihat rám is. Tegnap felhívta az anyukája és felköszöntötte cuncikát. Jól beszólt neki cunci amitől elsírta magát és rögtön édesnek esett hogy azért ilyen a gyerek mert ellenük hangoljuk. Nem tudom ki hangolja ellenük mert itthon szóba sem kerülnek ők. Engem egyáltalán nem érdekelnek ők hogy a világon vannak e. Elvileg egy második telefonbeszélgetés után lehiggadtak de ki tudja. nem is érdekel.
    Mi folytattuk a deszkázást. Ha szerencsénk van akkor a héten be tudjuk fejezni.
    Hétvégére jön Imrus hozzánk. Zsani valami pizsama partyra lesz hivatalos az osztálytársához és Imrus úgy döntött hogy ő sem marad otthon inkább kijön hozzánk. Nagyon örülök neki mert cunci is itthon lesz. Végre csiszolódnak.
    Tegnap délután voltak kint a csajok a sok gyerekkel a strandon. (cunci srandnak ejti :D )
    Persze a szokásos női kérdések elhangzottak amik vasárnap is. Én olyan kövér vagyok mint az a nő ott? Ilyenkor mi a helyes válasz???? :P Vagy őszinte vagy mint én vagy nem is tudom. Ki a f@szt érdekli hogy kövérebb e vagy sem amikor én így szeretem őt ahogy van?! :Y :W Ezek a nők........
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Édes nincs túl jól és ezért nem aludtunk valami nyugisan. Meg van fázva. Elkapta a szomszéd kisgyerektől.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Deszkáztunk és egész szépen haladtunk. Ha minden jól megy a héten talán be is fejezzük. Már ideje lesz mert túl sok időt töltöttünk itt. Ma később indulunk mert Zoli valamit forral a háttérben. Valami KFT.-t hoznak létre ha jól sejtem az elejtett fél mondatokból. Kíváncsian várom a fejleményeket. Lehet hogy ezek az utolsó közös munkáink. Egyáltalán nem zavarna ha külön mennénk. Mostanában elég nyögve nyelősen tudunk csak együtt dolgozni. Szerintem holnapra letisztul a kép. Feltéve ha szóba hozza. Engem nem érdekel.
    Én elkezdtem vga ügyben mozgolódni. Cserélem ami van egy 4850X2-re. Már a vizesblokkot is készítem rá hogy ne zajongjon. Egyelőre nem tudunk megegyezni hol történjen az átadás/átvétel a többiben megegyeztünk már.
    Hihetetlen hogy repül az idő! Itt lakunk már több mint 10 hónapja és csak nem akar szűnni a szerelem. Még lanyhulni sem! Nem gondoltam volna. Cunci is egyre közelebb kerül hozzám. Már második apukájaként kezel ami nagyon jó érzés számomra. Muszáj volt ezt is lejegyeznem mert néha úgy tűnhet a naplómból hogy tiszta depi az életem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtunk. Az esti meccsen sokat bosszankodtam mert német drukker vagyok. Ennyire szarul talán csak a szerbek ellen játszott a csapat. Megérdemelten estek ki! Nem értem hogy egy jó taktikát ami eddig bevált miért cserélt le az edző egy olyanra ami kiejtette mondjuk az olaszokat is. :F
    A tegnapi nap fontos nap volt az életünkben. Zoli színt vallott és elmondta miben töri a fejét. Egy Bt.-t alapít feleségével amiben én nem szeretnék részt venni. Itt a remek lehetőség hogy szétváljunk. Nagyjából meg is beszéltünk mindent ez ügyben. Az utóbbi időben rengeteget bosszankodtam miattuk. Mármint Zolin és feleségén. Sok volt a porhintés és az igazságot nélkülöző kijelentésük ami általában hamar ki is derült. Nem akarom bántani őket mert többnyire a pénztelenség kényszerítette őket kisebb nagyobb füllentésekre. Kívánom neki hogy bejöjjön neki a munka és sok sok pénzt keressen! Nem zárom ki a lehetőséget hogy neki fogok dolgozni de csak szigorúan előre kialkudott árakért és akkor ha tudom hogy valóban van pénze.
    Mindezt "sajnos" meg kell ünnepelnem egy hétfői vga.-cserével. :DD ;] :P 4870-4850X2 2G. Nyami! Már félig meddig készen vagyok a vizesblokkal ami a GPU-kat fogja hűteni a vrm.-re és plx csipre pedig irányítok egy ventit. Majd meglátjuk.
    Ma délelőtt deszkázni megyünk és délután előtetőzünk. Vagy csak deszkázni fogunk. Ezt a 2 munkát amiben benne vagyunk még befejezzük közösen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól telt az éjszaka. Semmi nyugtalanító dolog nem történt. Egyre jobban alszunk. Nyami! Szerintem már csak napok kérdése és külön válunk Zolival. Már nagyon szervezkedik a külön munkájáról. Én jókat mulatok magamban a félig titkos telefon beszélgetésein. Nem tudom minek kell titkolni azt ami egyértelmű. Azt hiszi lecsapom a kezéről a munkát? Nevetséges.
    Itthon minden rendben van. Boldogság és szeretet uralkodik.
    Tegnap két helyen is dolgoztunk és ma is így lesz. Nagyon erőltetve van hogy még a héten befejezzünk mindent és ne maradjon semmi a jövő hétre. Érdekes hogy ha így tud dolgozni Zoli akkor eddig miért nem tette ugyanezt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mondhatnám hogy nyugisan aludtam de ez nem teljesen lenne igaz. Édes 2x is kint volt és amúgy sem volt nyugi a fejemben. Elvileg hétfőn fogunk utoljára együtt dolgozni a Zolival. Én már szereztem is magamnak új munkát. Zoli meglepődött mert ő úgy gondolta hogy még együtt fogjuk nyomni egy darabig csak erről engem felejtett el értesíteni. Bevallom ha nem a Zoli miatt de a felesége miatt véget akarok vetni ennek a közösködésnek. Eddig úgy volt hogy felváltva vigyáztak a gyerekeinkre mert váltott műszakban dolgoznak a lányok. Csak van egy kis különbség hogy neki van 3 rossz fia nekünk meg egy jó kislányunk. Arról nem is beszélve hogy ha valami épp nem tetszett a Verának akkor tiszta lehányós volt velünk. Most is egyre lehányósabb mivel kiadtak neki szeptember közepéig minden szabiját és így az ő fiaira nem kell vigyázni csak neki kellene cuncikára. Persze cuncival is éreztette ezt aki már szabályosan utált vele lenni. Ennek vége! A mai műszakját elcserélte édes és hétfőn viszi az apjához 2 hétre. Utána pedig már lesz ovi. Ha délelőttös édes én viszem cuncikát oviba ha délutános akkor pedig én fogok érte menni. Ez van. Nekem senki ne tegyen szívességet és senki ne akarjon az én vállamon felmászni a szakmában.
    Kedden szabadnapos lesz életem nagy szerelme és eldöntöttem hogy egész napra lemegyünk lazulni egyet Velencére. Csak fekszünk és fürcsizünk. Szerdától pedig ha minden jól megy már tolom is tovább a munkát. Na jó! Ha hétfőn meglesz az új vga akkor azért kedden picit játszogatni is fogok. :D ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól mert matracon kellett durmolnunk az pedig kicsi.
    A tegnapi napunk elég érdekesen alakult. Reggel Zoli elment a sógorával. Én azt hittem vele fog dolgozni ezért én elmentem édessel a postára befizetni tálti felelőség biztosítását. Közben azért írtam egy üzit hogy a gépeimet hozza vissza. Felhívott hogy megyek e zsindelyezni az előtetőhöz. Mondtam persze csak nem szólt hogy ő bemegy a zsindelyért. Megjegyzem nem tudom a sógora hogy került képbe. Na mindegy. Délelőtt megcsináltuk és délután szabad is lettem. Édes ment dolgozni én pedig cuncikával bementem Imrusért Fehérvárra. Ott volt asszonyom is akivel egy jót dumcsiztunk. Egyáltalán nem volt undok cuncival. Elmeséltem neki a mostani állapotokat ami van nálunk és ő is elmesélte mi van velük. Jó volt dumcsizni egyet fesztelenül. Igazából nincs kinek mesélnem ezekről a dolgokról mert annyira egyedül vagyunk édessel. Leírom ide a naplómba de ide is csak egy részét mert egyszerűen lusta vagyok 500 sort írni hogy minden lejegyezzek részletesen. Pl. ami most eszembe jutott az az hogy tegnap reggel csatlakozott Vera az iwiw-en a "Mi leszarjuk hogy ki ,mit gondol rólunk" klubhoz. Egyértelműen nekünk szánta ezt a finom célzást. A dolog pikantériája hogy azzal a nettel teszi mindezt amit tőlünk kap ingyen....Persze köszönni nem köszön már pedig tegnap reggel 2x is találkoztunk. Keresem a jelzőt ami bennem van. Nem tud megbántani mert inkább sírva nevetek rajta. Kicsit szánalmas. Szóval az ilyeneket nem jegyzem le ide mert nem érdekel. Zoli megkért hogy segítsek neki egy medence fölé felállítani egy tetőt de még gondolkodok rajta hogy lesz e kedvem hozzá. Már nem akarom sokáig húzni ezt az elválásos dolgot. Szeretném hétfőn lezárni.
    Ma lehet lemegyünk fürcsizni. De lehet hogy csak ide ugrunk ki a strandra.
    Egy biztos! kedden lazulunk édessel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam túlzottan jól. Sok volt a szúnyog ami édest csipkedte ami miatt ő nem aludt jól és ez kihatott rám is. A döntőt nem néztem végig mert egy szar meccs volt. Elég volt belőle a rendes játékidő a hosszabbítás már nem érdekelt.
    A tegnapi nap nagyon jól telt. Délelőtt kimentünk a strandra és pancsiztunk egyet. Ebédre haza jöttünk és utána mentünk is be Fehérvárra. Vittük haza Imrust. Remélem jól érezte magát itt. Elfelejtettem lejegyezni hogy még szombat este megtartottam neki a szexuális felvilágosítást. Elmondtam neki mindent ami a szexel kapcsolatos. Már 14 éves és éledezik benne a nemiség. Lehet picit korán voltam még vele de nem szerettem volna úgy járni mint ahogy én jártam. Engem nem világosítottak fel és elég hülyének éreztem magamat amikor tanultuk. Persze én nem a méhecskés sztorival jöttem és nem a körülírással. Vasárnap reggel kiegészítettem egy pár perces pornófilm nézéssel amíg édesék lementek a boltba. ;] :D Azt hittem nehezebb lesz erről beszélni vele de szerencsére nem vagyok az a prűd gátlásos ember akinek nehezére esne erről beszélni.
    Ma befejezzük Velencén a deszkázást és lehet az elő tetőt is . Én úgy gondolom hogy ezzel le is zárhatjuk ezt a pár évet. Elvileg szerdától már lesz más munkám. Majd alakul.
    Ma édes viszi fel cuncikát az apjához és viszi magával a vga.m is. Ha minden igaz estére már egy X2 fog hasítani a gépemben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt!

    Új napra ébredtünk amiben sok minden más mint a tegnapi reggelen. A legfontosabb az az hogy egyedül vagyok mától.Na nem az életben hanem a munkában. A másik fontos dolog hogy már egy 4850X2 2G van a gépemben! ;] És még fodrásznál is voltam. Ez a vénlány mennyit beszélt?! :Y
    A szétválásról nincs mit mondanom. Szép csendben lezajlott és holnaptól már máshol dolgozok. Ennyi. Megpróbálunk jó képet vágni a dolgokhoz és csak a szépre emlékezni de aki olvassa a naplómat az tudja hogy mennyit bosszankodtam Zoli miatt.
    Viszont van egy fix érték az életemben ami a legfontosabb az pedig a kedvesem. Édesen durmol. Szegényke tegnap leltározott és éjfél körül ért haza. Ma a nagy lazulás napja lesz. Bevágjuk magunkat a kocsiba és leballagunk Agárdra. Egész nap csak ketten leszünk a vízparton nem törődve semmivel és senkivel. NYAMI!
    Cuncit tegnap vitte fel az apjához. Most 2 hétig nála lesz. Nagyon fog hiányozni de ennek így kell lennie.
    Most asszem játszok picit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit fáradtan és fájós háttal ülök itt. Nem aludtam jól mert nem volt olyan póz amiben ne fájt volna.
    A tegnapi nap csodálatos volt! Úgy volt hogy édessel kettesben lemegyünk Agárdra pancsizni de végül elvittük a két gyermekemet is. Nagyon jól éreztük magunkat! A víz kitűnő volt és volt pár jó csaj is. Így hogy ott voltak Imrusék nem tudtunk annyira közel kerülni egymáshoz édessel de azért nem éreztük magunkat rosszul. A két gyerek szinte azt leste a vízben mikor érünk össze és máris ott voltak hogy szétszedjenek minket. Pénteken lesz újra szabadnapos édes és akkor le viszem magammal. Amíg én dolgozok elnyaralgat és én munka után csatlakozom hozzá. Akkor lesz egy igazán meghitt pár órácskánk.
    Ma megyek már dolgozni. Egy bádogos srácnak segítek most 2 hetet. Közben alakítgatom a saját dolgaimat is.
    Az X2-re kész a vizesblokk. Amint tudom fel fogom szerelni mert eszméletlen hangzavart csinál ez a kártya. :Y
    Szép napot mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Dög melegre ébredtünk ma is. Szerencsére tegnap műhelymunkán voltunk így nem nagyon kínzott a hőség. A műhelyben egész normális idő volt. Ma már sajnos akár milyen meleg lesz nyomnunk kell.
    Nem is tudom mit írjak még. Édes ide kuporodott mellém.
    Az X2 vizesítési projekt egyelőre nem jön össze. Rohadtul melegszik ezért valami más megoldást kell találnom rá.
    Ma hazafelé még egy picit maszekolok mert kell a lové.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Dög meleg van még mindig. AZ X2 is fődögél. Játékok alatt közel 100°-os a gpu. Nyami...
    Tegnap korábban befejeztük a melót és hazafelé még bementem berakni egy tetőkibúvót. Kis mellékes jövedelem. Jó volna minden héten legalább 2 ilyen lenne. Ma is le fogunk rohadni a tetőről. Már előre imádom.
    Cuncika egyre jobban hiányzik.
    Ma édes lejön délben Velencére és majd együtt jövünk haza miután én is megmártóztam a tóban. Nagyon várom már a közös pancsit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szarul aludtam. Dög meleg van a lakásban és nem lehet mit tenni ellene. Olyan mintha magunkra csuktuk volna a sütő ajtaját. 2-kor arra ébredtem hogy szakad rólam a víz annak ellenére hogy a szobai ventilátor 2-es fokozaton pásztáz minket. Fel is keltem és babráltam a gépet. Végre le tudtam szedni egy ATT-t ami kezeli mind a 2 gpu-t. Tuningban 740/1050-nél járok. Így már egész türhető a teljesítménye a kártyának. Amikor kicsit visszahűltem odafeküdtem édes mellé és durmoltam még egy picit.
    Tegnap nagyon meleg volt. Egész nap szenvedtünk a tetőn és ütögettük a tűz forró bádoglapokat. Nyami volt nagyon. Most ezért kapok pénzt ezt kell csinálni.
    Délben édes lejött Velencére és hazafelé közösen pancsiztunk egy nagyot a velencei tóban. Nagyon király volt a víz! Sokan azt mondják hogy ez már túl meleg de szerintem hőelvonásra ez is tökéletes. Aki hűvösebbre vágyik menjen beljebb.
    Ma délután dolgozik édes. Délelőtt lehet bemegyünk Fehérvárra rezet turkálni de ez nem biztos. Ami biztos az az hogy együtt leszünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre egy kis felfrissülés! Fél5-kor olyan vihar kerekedett hogy csuda! Dörgött és villámlott. Nyami! Végre emberi hőfok van a lakásban...Persze édes be is takarózott hisz olyan hideg van... :D
    Tegnap délelőtt bementünk Fehérvárra és az egyik benzinkúton kitakarítottuk az autót. Már nagyon ráfért. Eddig azért nem tettük meg mivel közös használatban volt Zoliékkal és ők szartak rá. Mi viszont vigyázni fogunk a rendre és amennyire lehet a tisztaságra is. Nyilván melós autó de azért ne legyen annyira gázos belülről. Délután elment dolgozni én pedig gépet szereltem. Vagyis a vga hűtésén próbáltam javítani teljesen eredménytelenül. A gyárinál eddig jobb megoldást nem tudtam össze hozni. Igaz ez a hűtés rohadt hangos és az én elvárásomhoz képest hatástalan de nincs mit tenni egyelőre. Tegnap este játék alatt 90° 90%-os ventifordulat mellett. Észbontó.. :W
    Ma délelőttre megy édes dolgozni én pedig a gépet csesztetem. Most hogy lehült picit a levegő tuningolni kezdek. ;]
    2-ig lesz édes és lehet utána elmegyünk valamerre.
    Egy hete nincs itthon cuncika és már nagyon hiányzik. Vajon hogy tér vissza hozzánk? Pénteken beszélt vele édes és akkor nagyon jól érezte magát. Érezni lehetett a hangján hogy izgatottan meséli miket kapott. Örülök neki hogy jól elvan. Persze ettől mi még szenvedhetünk a hiányától.. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szinte fáztam az éjszaka olyan hűvös volt. Elképesztő hogy egyik pillanatról a másikra esik 10-15 fokot a hőmérséklet és az ember pedig csak kapkodja a fejét.
    Tegnap egész délelőtt a vga-t szereltem. Szinte már szétesik magától annyiszor szétszedtem. Érdekes mert ennyi szereléstől általában tönkre szoktak menni nálam de ez még bírja. ;] Szerintem most már nem kísértem a sorsot és beletörődök a hangjába és abba hogy ilyen meleg.
    Délután kimozdultunk édessel. Jó volt picit sétálgatni kéz a kézben vele. Utóbbi időban sajnos újra nagyon visszaszoktam a gépezésre amitől már egy kapcsolatom tönkre ment. Most nem szeretném ugyanezt a hibát elkövetni megint. Oda fogok magamra figyelni. Egyébként édes hívta fel erre a tényre a figyelmemet. Nem szidott le érte csak megjegyezte. Bevallom éreztem én is hogy mostanában sokat ülök a gép elé. Ez nem jó....
    Ma korábban indulok mert tankolnom kell. Kiszámoltam mennyi üzemanyag kell a hétre és egyben beletankolom. Vegyesen tankolok benzint és etanolt és akkor olcsóbban kijövök.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre picit lehűlt az idő és szinte már fáztunk az éjszaka. Jól is aludtunk mindketten édessel.
    Ma jeles napra ébredtünk. Ma vagyunk 52 hónaposak! Nyami! Ki gondolta volna hogy ennyi időt megérünk együtt. Én kutatásokra alapozva 3 évet adtam magamnak és erre tessék. :D
    Még mindig nagyon csodálatos édessel az életem! Remélem így marad ez még nagyon sokáig! Imádom őt és cuncikát!!!
    Tegnap az "enyhe" időben egész jól haladtunk. Ma is remélem jól haladunk majd. Be kell dolgoznom ide magamat mert kell egy olyan hely ahová esetleg vissza tudok jönni ha nincs más lehetőség. Persze inkább a saját utamat akarom járni. Több irányba is mozdulok csak elég hirtelen volt a váltás és nem voltam munka ügyileg felkészülve rá.
    Az X2 hangjával kezdek megbékülni. Amint lesz pénzem lecserélem egy jobbra ami nem ilyen zajos....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Visszatért a hőség. Igaz csak mától mondták a hőségriadót de mi már tegnap odarohadtunk a tetőre. Kukim ki is volt estére rendesen. Mára pedig még melegebbet mondanak. Már most "boldog" vagyok!
    Az egyedüli öröm számomra hogy szabados édes és lebuszozik Velencére hozzám pancsizni. Amint végeztem a melóval megyek is hozzá és vetem bele magamat én is a tóba. Nagyon nyami lesz! Hűsítő víz és jó nők. Mi kell még?
    Sok minden nem történik velem a munkahelyen. Kicsit összébb kell venni a költségvetésünket hogy spórolni tudjunk a télre. Ez elsősorban RÁM vonatkozik. Szóval most új vga nem lesz...
    Már nagyon várjuk haza cuncikát. Még pár nap és itthon lesz.
    Szép napot mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradt vagyok. Ez a dög meleg kikészít teljesen. Mára melegebbet mondanak ami nem tesz hozzá a boldogságomhoz. Valahogy túl kell élni és hétvégére lehülés fog jönni.
    Tegnap munka után fürcsiztünk egyet édessel a velencei tóban. Lejött elém busszal és közösen jöttünk haza. Jól esett a felhevült testemet belemártani a kellemesen langyos tóba.
    Ma már ő is dolgozik. Még tegnap beszélt cuncikával. Szomorú volt a hangja. Érezni lehetett rajta hogy már vágyódik haza. Mi is nagyon várjuk már! Vasárnap délután érkezik vissza. Már számlálom a napokat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok meleg van! Képtelenség normálisan pihenni ha ekkora a hőség a lakásban. A tegnapi napról nem is beszélve! Délig tudtunk kint dolgozni mert rohadt meleg volt. Azután a műhelyben végeztünk előkészítői munkát. Mára még melegebbet ígérnek. Persze hétvégére amikor esetleg lehetne menni valamerre újabb hidegfront jön. Nyami!
    Már csak kettőt kell aludni és cuncika újra itthon lesz! :DD Meg őrülök annyira hiányzik.
    Fogcsikorgatva próbálunk spórolgatni a télre. Remélem azért némi tartalékot sikerül összelapátolnunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit később vagyok mert hajnalban fent voltam. Ennek az az oka hogy nem aludtam valami fényesen. Szerintem készültem a mai reggelre. Mármint ma volt a "nagy" tárgyalás a Zolival az elválás után. Az autót beszéltük meg mert nem volt éppen tisztázott a helyzet. Van egy munka amit nem teljesen fejeztünk be és mivel az én nevemen van az autó de a felét ő fizette ki én úgy gondoltam hogy ami abból a félbemaradt munkából rám esne rész azt majd ő felveszi és egalizáljuk a dolgot. De mint tudjuk magyar ember nem képes rendesen külön menni. Ő azt állítja hogy a fennmaradó munka több mint ami rám esne ezért fizessem ki a felét a kocsinak. Nyilván mindketten tudjuk hogy nem fedi az igazságot ez az elmélet de persze bepróbálkozhatott. Én persze nem hagytam magamat és isten igazából nem született megállapodás. Vagyis jót veszekedtünk amiben mindkettőnk kiadta a saját kis tüskéit amit a másik szúrt bele. Van egy nagy értékű gép amit közösen vettünk és most rajta áll mit tesz. Vagy eladjuk és abból kifizetem a felét vagy övé lehet a gép és letudva a kocsi.
    Nagyon mérges vagyok ezért most nem is írok részleteket mi minden került szóba de a végén rám hagyta mert tudta hogy neki több vaj van a füle mögött mint nekem.
    Ilyen a magyar mentalitás. Ennyi...
    Tegnap még nagyon meleg volt ezért az utolsó nekifutásra még lejött édes munka után fürcsizni és magával hozta Imrust és Zsanit is. Jól éreztük magunkat nagyon. Persze Zsani ki sem akart jönni a tóból. Én persze csak munka után csatlakoztam hozzájuk.
    Ma már enyhébb idő van. Kellett is ez a kis enyhület a nagy meleg után.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Később vagyok újra mert most jött vissza a net. Biztos valami karbantartás volt az UPC-nél.Tegnap volt net de hajnalban nem volt erőm naplót írni utána pedig későn ébredtem és már azért nem volt kedvem.
    A hajnali kelés nem volt ok nélküli. Egy autóvontatás miatt keltem 3-kor. Miután hazaértünk még visszabújtunk durmolni és szépen bealudtunk édessel. Miután felébredtünk gyors ebéd és a forma 1 közben vissza is tért cuncika hozzánk. Nem is tudom mit írjak az első pár óráról. Borzalmas volt. Kijelentette hogy ő az apjával akar élni és hívjuk fel hogy vigye el őt innen mert utál itt lenni. Persze mindezt nagy sírás közepette. Mindez eltartott jó pár órán keresztül míg fürcsi után aludt egy rövidet ami kicsit helyre hozta. Most ébreszti édes mert közösen visszük oviba. Édest nagyon bántotta a dolog. Még sírt is miatta. Csak annyit mondok hogy ilyen rossz érkezés még soha nem volt a helyzet. Lesz még egy ilyen 2 hét. Úgy gondolom ennél rosszabb már nem lehet. Bár a sors tartogathat még némi meglepit számunkra.
    Most úgy látom jól ébredt. Itt aludhatott a mi szobánkban ami nagy szó.
    Szombaton nem is tudom mi történt. Nagyon fini volt a hangulat a reggeli vitánk után Zolival. Még 1x kényszerből találkoznunk kellett de nem is szóltunk nagyon egymáshoz. Ez van...
    Ma folytatjuk a bádogfedést. A héten befejezzük a nagyját ha minden igaz .
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Ez a 20°-os hőmérséklet esés kinyúvaszt egészen. Ha most 60 éves lennék akkor lehet már az intenzíven feküdnék. Még egy ilyen menet lesz a héten mert hétvégére újra meleget mondanak. Csak győzze az ember túlélni.
    Tegnap korán indultunk az oviba. Mi voltunk az elsők. Persze ettől cunci azonnal sírni kezdett. Szívszaggató volt így ott hagyni őt. Ma kicsit később indulunk mert oda érek akkor is a munka kezdetére. Muszáj beállni erre mert nekünk kell elrendezni cuncit. Már nem akarok semmiben másra utalva lenni. Sokkal könnyebb lenne a helyzetünk ha édes teherbe esne de még nem adta meg a sors nekünk ezt. Azért reménykedem hogy hamarosan ellátogat hozzánk a gólya. Na nem ezért hanem mert már nagyon vágyunk egy közös kiscicára.
    Tegnap egész jól kibírta az eső. Miután 2 felé eleredt bementünk a műhelybe anyagot előkészíteni. Nem sok mindent tudok erről írni. Csak segédkezem itt. Próbálok némi mellékes munkát rendezni a hétvégére de nem nagyon van. Azért remélem lesz majd valami.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Mindenféle zöldséget álmodtam ezért a pihenési értéke elég alacsony volt a szunyókálásnak.
    Cuncika kezd rendbe jönni. Kicsit tovább tartott a vissza szokás és velem még picit tartózkodóbb de alakulgatunk szépen. Az oviban a közös csoportot is kezdi megszokni. Ma édes szabadnapos ezért nem viszi oviba. Kicsit legyenek együtt a két hét után.
    Szerencsére én még kellek mint segítség a bádogosoknak. Ha nem kellenék nem is tudom nagyhirtelen hová is mennék dolgozni. Nem nagyon van más munkánk. Nem fizetnek agyon de a semminél ez is több.
    Ideiglenesen kiszereltem az X2-t hogy ne zajongjon itt nekem és csak a 8600GT van a gépemben. Netezésre ez is elég. Ha valami játék lesz akkor vissza építem. SZerencsére a win7 miatt semmit nem kellett változtatnom csak letiltottam a CCC-t és az ATT-t hogy ne induljon a rendszerrel és kész.
    Lehet hétvégére jönnek Imrusék hozzánk. Rajtuk áll a dolog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Ez az időjárás teljesen padlóra küld. Nem létezik hogy ekkora hőingadozásnak kell lennie pár napon belül.
    Már csütörtök és cunci tegnap este még olyan picit távolságtartó volt. Sok ez a 2 hét távollét. Főleg úgy hogy ott minden meg van engedve neki itt meg nem. Nyilván neki az jobban tetszik. Még lesz egy ugyanilyen 2 hetes turnus.
    Munkáról nem tudok sokat írni. Műhelyben hajtogattunk lemezeket. Ma is és holnap is ez lesz a program. Várom már a hétvégét!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már régóta fent vagyok de valahogy nem akarózott naplót írni. Igazából nincs mit lejegyeznem. Mint alkalmazott dolgozgatok és megpróbáljuk magunkat picit összevakarni anyagilag. Szeretném ha minden újra szürke zónás lenne. Ez azt jelentené hogy megoldódtak az anyagi problémáink.
    Velünk minden rendben van. Cuncika most kezd vissza találni hozzánk ami elég hosszú idő volt. Ez is aggasztott. bizakodva nézek a hétvége elé amikor talán újra egészen a miénk lesz ő.
    Többet most nem írok. Munka eléggé monoton. Szót sem érdemel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi nap újra kimaradt. Nem is nagyon volt mit lejegyezni. Az élet csordogál a maga kis nyugodt medrében. Persze vannak dolgok amik idegesítenek de minden erőnkkel azon vagyunk hogy végre kipuhatoljuk meddig ér a takarónk és az mire elég. Ha csak ez lenne magában akkor nem is lenne bajunk de mindig szarik valamit a kutya. Tegnap apám transitját indítottuk el nagy nehezen. Visszakerült hozzám 1 év kényszerpihenő után. Szerintem el lesz adva alkatrésznek csak apámmal megbeszélem előbb a dolgot. Mami is bejelentette hogy a gyerekek beiskolázására adjak pénzt neki. Vagyis szálljak be. Még nem tudom miből oldom meg de valamennyit kipréselek. Ha másképpen nem megy eladok valamit a gépből.
    Most amúgy itt durmolnak a gyerkőcök. Együtt van a 3. Szombat délelőtt hívott fel Imrus hogy jönnének. Persze hogy jöhetnek. Édes számításait kicsit áthúztam mert arra készült hogy talán ezen a hétvégén cunci újra vissza talál hozzánk. Ez nem így lett. Közeledünk talán picit de még nem az igazi. A végén itt fogunk állni úgy hogy letelik a következő hét és újra az apjánál lesz és még igazán vissza se tért hozzánk. Mi lesz akkor ha letelik az újabb 2 hét? Remélem azért ennél rosszabb nem lesz mint ami most van.
    A vga-t megpróbálom elcserélni egy másikra. Nem tudok megülni a seggemen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit késve írok mert nem láttam 1 órával ezelőtt a bill.-t. Menthetetlenül elindultunk a nyárból kifelé. Ez nem jó hír. Közeledik a tél amit kimondhatatlanul UTÁLOK!
    Tegnap reggel felébredtek a gyerekek és mi elmentünk cuncival a pékhez. Gyors reggeli után a nagyoknak rátöltöttük a mobiljukra azokat a zenéket amiket leszedtek a netről. Szinte azonnal indulni is akartak haza ezért készülődtünk is. Nem szeretem ha muszájból vannak itt. Addig maradjanak amíg jól érzik magukat egy perccel se tovább. Bevittük őket a mamához és ott még picit macskáztak. Ott voltak mamiék is. Érdekes módon nagyon normálisan viselkedik mami édessel. Nem jöttek volna be cuncival de beinvitálta őket mami. Legalább itt is alakul valami normális viszonyféleség...
    Cunci kezd visszatérni hozzánk. Nagyon örülök neki. Nyugodtan is aludtam.
    Újabb dolgos hét kezdődik. Édes ma és szerdán szabadnapos ezért cunci nem megy oviba. Már itt rosszalkodik. Korán kelő lesz mint mi.
    Vga csere project beindult. El akarom cserélni egy GTX260-ra. Van már jelentkező a cserére csak még hezitál. Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Többé kevésbé kivilágosodott így már látom a betűket és tudok írni naplót. Nyugis éjszaka volt az elmúlt. Végre ki tudtuk irtani a szúnyogokat aminek már ideje volt. Szegény lányokat teljesen megették. Most cunci is itt alszik a mi szobánkban hogy hamarabb visszatérjen hozzánk. Tegnap végre teljesen megtört a jég. Szomorú hogy 1 hét kellett hozzá. Ráadásul szombaton délelőtt viszi el az apja újra 2 hétre. Nyami...
    Elfelejtettem lejegyezni hogy cuncit még olaszban megtanította bicózni az apja. Amikor hazajött mesélte is de nem annyira lelkesen és amolyan gyerekszájnak gondoltuk. Nem hittünk neki. De vasárnap leszereltem a támasztókerekeket és teljes megdöbbenésemre hibátlanul kerekezik. El is ájultam tőle! :Y Olyan természetes módon kezelte a dolgot hogy nem hittük el neki. Az én gyermekeimet amikor megtanítottam olyan büszkék voltak hogy mindenkinek elbüszkélkedtek vele. Ezzel szemben cunci talán 2x említette akkor is csak olyan mellékesen.
    Tegnap felhívott unokatesóm akinek a tetőjét segítenem kell becserepezni. Ez is közel 1 hónapos meló lesz mire mindent befejezek. Addig se unatkozok. Na nem mintha egy lusta ember lennék.
    Vga-t cserélném vagy eladnám de nem nagyon kapkodnak érte. Ha nem megy el akkor megtartom. Nem kell minden áron megválnom tőle.
    Édes ma lesz szabadnapos és nem szerdán ezért cunci ma sem megy oviba. Majd holnaptól.
    Tegnap óta van rádió táltiban. A transitból kiszereltem és átettem. Végre hallgathatok valamit menet közben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Villanyt lehetett oltani mert mindenki fent van már.Cuncika kint van a konyhában édessel és reggelizik.(szerintem) Én gyorsan írok pár sort és csatlakozok hozzájuk. Van még 1 csokim azt közösen megesszük.
    4 nap után ma megy újra oviba cuncika. Már előre sír. Ez természetes hisz sokkal jobban érzi magát itthon mint az oviban. Nem tehetünk mást. Mennie kell mert nincs ki vigyázzon rá.
    Tegnap az eső miatt csak rövid munkaidőm volt. Nem örülök neki mert ezeket már le fogják vonni. Este hazafelé megyek ugyan egy kis maszek munkát elvégezni de arra számítottam hogy az plusz pénz lesz amit másra költhetünk. Remélem azért jól alakulnak a dolgaink. Sajnos egy másik munkám csúszik pár hetet. Ennek nagyon nem örülök!
    Vga úgy néz ki el lesz adva. Az árának egy része megy az albiba a másik része beiskolázási támogatás a gyermekeimnek. Erről ennyit. Majd ha ránk szakad a bank lesz másik ....
    Teljes erővel dolgozunk a gyermek kérdésen édessel. Most van érés és ezt ki kell használni. Jó volna ha végre sikerülne. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Tegnap este 9-kor értem haza a munkából. Még el kellett ugranom egy kis maszek munkára este és jól el is ment az idő vele. Szegény lányok már aggódtak hogy mikor érek már haza. Sok pénzt nem kerestem vele és szinte az egészet bele tankoltam táltiba. Attól hogy nagyon fáradt voltam nem is aludtam jól. Majd talán ma.
    Szerintem már nem sokáig kellek a bádogosnak . Szerencsére úgy néz ki van hová mennem utána. Mivel nem keresem magamat halálra ezért nem ülhetek a seggemen egy pillanatra sem. Főleg szezonban nem henyélhetek. Arra itt lesz a tél.
    Nem is tudom mit írjak még. A vga úgy néz ki el fog menni. Jó is mert albit kell majd fizetni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Késésben vagyok mint mostanában mindig. Teljesen felborult a reggeli naplóírásom mióta ebben a szobában durmol cuncika is. Amikor leülök a gép elé még annyira sötét van hogy nem tudok írni. Normál esetben villanyt gyújtok de így nem tudok. Később pedig mikor cunci már fent van vagy elfelejtem vagy egyszerűen nem jut rá időm. Tegnap is elrohant az idő és már indulnom kellett.
    Nem sok minden történt ezen a 2 napon. Dolgozgatok és édes is dolgozik. Kialakult hogy cuncit reggel mi visszük munka előtt oviba. Teljesen megszokta már. Az elsők között ér oda de pici sírás után nincs semmi gond vele.
    Ma mi visszük az apjához. Velem lesz a vga is mert ha minden igaz sikerült eladnom. Elég sok HD4xxx vga járt nálam és nekem bejövős volt ez a széria. Úgy nézem hogy ha lesz áresés és lesz pénzem akkor megcélzok egy GTX460-at a gigás változatból. Addig is pihi mert másra kell a pénz. Tulajdonképpen nincs is olyan játék amivel játszanék tehát felesleges az erős vga.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ismét a régi kerék vágásban. Sajnos ez azt jelenti hogy már nincs velünk cuncika. Megkezdődött a 2 hetes nyaralása az apjánál. Megbeszéltük édessel hogy most sok mindent máshogy fogunk csinálni mint az előző 2 hetes turnusban. A legfontosabb dolog hogy minden hétköznap este fel lesz hívva ő. Muszáj tartani vele a kapcsolatot nehogy még 1x úgy jöjjön haza hogy utál minket. Azt lehet mondani hogy mostanra kezdett újra visszatérni hozzánk. Nagyon sok időbe telt mire újra a régi önmaga lett.
    Mi vittük fel pestre mert sikerült eladni a vga-mat és fel kellett vinni a vevőnek. Sikerült is lebonyolítani az üzletet. Erre ráment az egész délelőtt. Kora délután értünk haza és édes már ment is dolgozni. Én itthon ténykedtem. Elkezdtem kitakarítani a transitot és felhoztam az aksiját feltölteni. Még viszek le vödörbe vizet és lemosom a műanyag részeket. Valszeg eladjuk. Lehet megyek pár kört vele itt a tömb körül hogy kicsit megmozgassam a váltóját. Az automata váltó szépen be tud ragadni az állástól. Még azért a lakásban is ténykedtem picit. Elrakodtam cunci szobájában, megragasztottam a széttört kisszékét, mostam, mosogattam. Mára meghagytam még egy kis pakolászást és a porszívózást. Na és persze a transit takarításának a nagyobb részét. Nem fogok unatkozni ma sem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jót durmiztunk. Valahogy most minden a helyén volt az éjszaka és semmi nem zavarta meg az alvásunkat.
    Tegnapi napom nyugis volt. Édes egésznapozott én pedig itthon tettem vettem. Befejeztem a takarítást és a transitot is kicsit ráncba szedtem. El fogom adni. A hétvégére szerzek még valahonnan bele egy aksit és megjáratom. Készítek pár fotót róla és már mehet is fel a netre.
    Miután végzett édes a munkával bementünk Fehérvárra picit csavarogni. Szükségünk is volt rá. Olyan kis nyomik voltunk. Valahogy a munkám sem alakult még ki. Majd ma megpróbálok szervezkedni ez ügyben. A hétre még van fix munkám de jövő hét már bizonytalan. Remélem sikerül valamit össze vakarni. Van kilátásban munka csak nem tudom el lehet e kezdeni. Most épp ezen is őrlődök.
    Már elkezdett hiányozni cuncika is. Ma mindenképpen hívja édes.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen aludtam el az este. Lehet azért mert nagyon telezabáltam magamat vagy azért mert a szúnyogriasztó mellettem volt bedugva és a méreg zavart. Nem tudom de picit nyúzott vagyok.
    Tegnap már nem volt túl erős napunk. Befejezéséhez közeleg ez a munka. Talán még a héten elleszek itt de utána máshol kell dolgoznom. Szerencsére tegnap tudtam találkozni az unokatesómmal akinek félig kész a tetője azt fogom befejezni. Az be fog tartani egy darabig mert sokat kell bontani és javítani. Addig se kell aggódnom a munka végett.
    Itthon minden rendben van. Édes holnap szabadnapos lesz. Már nagyon várja mert ez lesz a 7. napja egyhuzamban. Nyami. Jó leharcolt állapotban van ő is.
    Cuncika már most hiányzik. Édes tegnap este beszélt vele telefonon. Nagyon örülünk neki hogy teljesen magától kérdezett engem is. Nagyon meghatódtunk. Nagyon várom már haza!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mivel nem nagyon tudok mit írni a naplómba ezért teszek fel képeket amiket már rég fel kellett volna tennem és amiket tegnap készítettem.
    Mérleghintázunk :)
    Mandula műtét után. :U
    AZ én "nagykacsám" :DD

    És a végére 2 kép a bádogos munkáról ahol segítettem.
    Az utca felől egy rész
    A hátoldal Béczával aki épp a növénnyel küzd. ;]

    Életünk szépen csordogál a saját medrében. Boldogok vagyunk és ennyi elég.
    Ma már máshová megyünk bádogozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit később vagyok. Ennek az az oka hogy ráértünk később felkelni. A bádogosnak nem kellek már és sajnos az unokatesómnál nem tudok még kezdeni így most van másfél hét láblógatásom. Na azért ezt nem hagyom annyiban mert dologidőben azért ne henyéljünk!
    Ma pl. bemegyek Fehérvárra és leszerelek egy parabola antennát. Már régóta ígérgetem és most végre elvégzem ezt az apró munkát. Beugrok a gyermekeimhez picit és mire édes végez a munkával hazajövök.
    Közben majd csak alakulnak a dolgaim. A transitba is nézek aksit bontóban hátha találok. Nagyjából ennyi a tervem mára.
    A tegnapi nap csatornarendszert bontottunk le egy házról. Ennyi volt az egész napi munkánk. Édes lejött pancsizni egyet a Velencei tóra én pedig munka után csatlakoztam hozzá. Mivel a munkanélküliség miatt elég gondterhelt voltam ezért rányomta a bélyegét az egész lazulásra a hangulatom. A víz sem volt valami meleg. Csak begyalogoltunk majd ki. Jöttünk is haza.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok. Magamhoz képest későn ébredtem fel. Mivel nem dolgozom ezért nincs jelentősége neki.
    Tegnapi napom első fele nem sült el túl jól munka ügyben. Reggel kiszereltem a transitból a döglött aksit és bevittem magammal Fehérvárra. Anyósomnál volt még pár rossz aku és gondoltam elviszem a méh-be leadni őket. Elvittem 45 kilónyit és kaptam érte 3600Ft-ot. Sajna csak 80ft-ot adtak kilójáért pedig Agárdon 100ft-ot pengetnek érte. Majdnem egy ezrest buktam rajta. Sebaj! Elmentem hogy leszerelem a parabola antennát erre már leszereltették mással. Vissza mentem anyósomhoz és megjavítottam Zsani istállójának a tetejét. Kicsit dumcsiztam a gyerekekkel és megölelgettem őket. Ha már ott voltam kiporszívóztam táltit. Nem volt annyira vészes de most ragyog!
    Körbejártam Fehérvár összes bontóját és égre földre nem kaptam a transitba való használt akksit. Az arcom leszakad! Újonan egy ilyen 70Ah körüli szerkezet 17 rugó körül van. Annyit azért nem adnék érte...Majd még nézelődök hátha tudok venni olcsóbban valahol.
    Hazafelé úton eszembe jutott hogy haverom barátnőjénél lenne egy pár napos tetőjavítás amit esetleg meg tudnék csinálni. Gyorsan fel is hívtam erre mit tesz isten már nem a barátnője. Össze vesztek tehát a munka is ugrott. Fasza! Kibírhatták volna még pár hétig....
    Minden igyekezetem ellenére úgy néz ki jövő héten láblógatás lesz.
    Este dacolva a spórolással elmentünk moziba édessel. Megnéztük a nagyfiúkat. Elég gyengécske film... Azért jól éreztük magunkat. Ez volt az első közös mozink édessel.
    Mivel tegnap kitakarítottam unalmamban és mostam is egyet mára nem sok dolgom maradt. Még 1 adagot mosok és majd még keresek valami elfoglaltságot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eddig tanakodtam írjak e naplót és ha írok akkor mit is tudok rögzíteni benne. Nagyjából semmi nem történt tegnap velem. Édes délelőtt dolgozott én pedig mostam 2 adagot. Voltam a pékségben és meglátogattam a szerelmemet a boltban. Szereztem használt akksit 7 rugóért amiért hétfőn elmegyünk Tatabányára. Még mondjuk lehet hogy az egyik PH.-s srác el tudja hozni Fehérvárig. Még egyeztetünk...
    Délután édessel elmentünk fagyizni és felhívtuk cuncikát. Nagyon vidám volt. Érezni lehetett rajta hogy örül a hívásnak.Engem is kért de csak suttogva nehogy meghallja az apja. Nagyon örültünk neki. Megkérdezte hányat kell még aludnia hogy újra itthon legyen. Mondjuk ez volt a gyengébb hete az ottlétben mert az apja dolgozott. Mostantól indul az igazi kényeztetése mert szabin lesz az apukája. (ezt csak mi sejtjük)
    Este nagyon hamar elaludtunk. Éjszaka egy iszonyatos nagy vihar volt. Édesnek be kellett csuknia az összes ablakot. Én aludtam mint a bunda miután bezárkózott és visszatolta a nagykacsát az ölembe.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit korábban ébredtem. Szegény édes ennek nem igazán örült. Lefőztem a kávét amit megittunk de ő visszazuhant az ágyikóba és durmol tovább. Nem baj mert akkor picit játszok. :D
    Tegnap semmi komolyabb dolgot nem csináltam. Egy pár edényes mosogatás és egy porszívózás ami feljegyezhető a tetteimhez. Bevallom picit pironkodva hogy sokat gépeztem. Gondoltam ha már itthon leszek jövő héten (ami még nem 100%) akkor elütöm az időmet egy kis játékkal. Persze a vga-m erősen behatárolja mit tehetek fel. Eszembe jutott hogy nagy doom3 rajongó voltam. Feldobtam és nagyon szépen fut ultra high-ban. Ráadásul készítettek hozzá magyar szinkront amiken jót mulatok néha. Tiszta amatőrök a szinkrontolmácsok ezért néha mindenféle hangsúlyt nélkülöz a dumájuk. Szerintem nyomok egy keveset most belőle.
    Mára azt terveztük hogy végigjárjuk a randihelyeinket. Ezer éve nem voltunk a réten ahol elég sokat találkoztunk. Viszünk plédet és elemózsiát. Piknikezünk egyet és nagyokat emlékezünk. Igazi szerelemtúra lesz. :B
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hulla vagyok. Elég jól elfáradtam tegnap de nem tudom mitől. Reggel elmentünk vásárolni és miután édes elkészítette az elemózsiát elindultunk a volt randihelyünkre. Ez egy rét Baracska után. Nem volt valami barátságos idő . Fülledt volt a levegő az éjszakai eső miatt. Azért kifeküdtünk egy plédre. Visszaemlékeztünk dolgokra amik ott történtek meg velünk. Elég megható volt. Ettünk is és persze össze is bújtunk. Úgy érzem jól sikerült ez a kis kirándulás.
    Hazafelé beugrottunk apámhoz a transit törzskönyvéért. Ma édes 6-ra megy dolgozni így hamar végez. 8 körül felhívom az akksis emberkét hogy el ne adja az akkut mert megyünk érte délután. Délelőtt mosok és rendezem a lakást. Sajnos nem sikerült munkát szereznem a hétre. Volt még egy hely ahol elmaradt egy kis munka de sajnos csak jövő tavasszal lesz esedékes. Kedden még egy helyre elmegyek tárgyalni ahol kell egy előtetőt készíteni a terasz fölé de az sem most azonnal lesz. Ráadásul szerda-csütörtök jönnek a gyerkőceim hozzánk. Szóval ez a hét nyaralás lesz számomra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég szarul aludtunk. Kezdenek előjönni a munkanélküliség jelei. Már fáj a vállam és egyre rosszabbul alszok. Persze ettől édes sem alszik jól. Nem jó ha itthon vagyok! Sokba kerül ez nekünk. Eladtam a vga-mat és veszek egy jobbat. :D
    Tegnap délelőtt dög unalom volt a napom. Édes dolgozott én pedig itthon ténykedtem. Mostam és takarítottam. Majd délután elmentünk T.bányára az akksiért. Szinte újnak néz ki kívülről. Baromi nagy. Alig bírtam bepréselni a helyére. :Y
    Amikor oda értünk egy jó nagy felhőszakadás ért el minket. Érdekes mert el sem tévedtünk. Azonnal megtaláltuk a boltot. Miután megvettük a cuccot bementünk a Vértes centerbe nézelődni. Még soha nem jártunk ott. Édes az egyik boltban vett olcsó pénzért egy szexi rövid nacit magának. Nyami! ;] Jó helynek látszik ez a T.bánya. Majd szerintem ellátogatunk ide.
    Ma mindenképpen összerakom a transitot és körbefotózom hogy fel tudjam adni a hirdetést. Szerencsére motorikusan rendben van. Tegnap miután beszereltem az akut mentünk egy átmozgató kört vele. Tankoltunk gázt és felpumpáltuk a kerekeket. Ma még az osztó rácsot vissza kell csavaroznom a középső üléssor mögé és nagyjából kész is van. Remélem hamar elviszik és akkor kicsit fellélegeznénk anyagilag.
    Egy 8800GTS-t akarok venni a gépembe. Legalább 128sp. lesz a 32-ből. Azzal akár már játszani is tudok. :D Persze az álmom egy GTX460 de az egyelőre csak álom kategória.
    Édest egyre jobban szeretem!
    Az egyik naplóban olvastam egy jó szösszenetet az ölelésről.
    Napi 4 ölelés a túléléshez
    8 ölelés a szinten tartáshoz
    12 ölelés a gyarapodáshoz.
    Ezt az elvet én is vallom. Azért a 8 ölelés minimum jár a szerelmünknek. Már nagyon hiányzik cuncika is!
    7 körül szerelem ki a vga-t a gépből. Az utóbbi időben eladtam az összeset és rászorulok cunci gépére. Na attól fogok kiakadni teljesen. Az a "gyorsaság"! :Y
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Már kezdenek elvonási tüneteim amit nem lehet csak úgy elfedni. A munka az ami nagyon hiányzik! Próbálom itthoni dolgokkal elvonni a figyelmemet de a kezem után már a hátam is elkezdett fájni. Az izmok egyszerűen leragadnak és fájni kezdenek.
    Tegnap reggel kiszereltem a 8600GT-t és eladtam. Rövid idő alatt eladtam mind a 3 pci-e vga-mat és itt maradtam nagy gép nélkül. Ha nem lenne itt cunci kis gépe nem tudom mi lenne velem. Annyit azért szexelni sem lehet. :P Az a baj az egészben hogy várnom kell az újabb vga-ra mert nem tudom hogy most amit meg akarok venni 8800GTS-t azt végül én kapom meg vagy más? Remélem a héten megoldódik ez a kérdés.
    Ma jönnek a gyermekeim. Örülök hogy szeretnének velünk lenni egy rövid időt. Majd megy a sok ölelgetés. most még lehet mert nem olyan nagyok. Sajnos cuncika nem lesz itthon. Szombaton érkezik haza. A tegnap délutáni telefonbeszélgetésnél érezhető volt rajta hogy újra kapja az okosságokat az apjától. A tegnapi példa erre hogy szombaton vittük el hozzá cuncit és akkor szombaton kell érkeznie mert az a 2 hét. Persze ő az egész hétvégét meg akarta kapni de mi nem engedtünk mert nagyon hiányzik nekünk is. Persze ez nem így lett előadva hanem úgy hogy már csak nagyon picit maradhat ott. Cunci még csak úgy számol hányat kell aludni hogy ez vagy az történjen. Nem azt mondták neki hogy jujj de jó mert még itt alhatsz 5-öt hanem azt hogy szinte azonnal vissza kell jönnie anyához. Az egész azért érintette rosszul cuncit mert most keveredtek ki Őrbottyánba az unokatesókhoz akikkel jól tud játszani. Pénteki telefonbeszélgetésnél még azt kérdezte hányat kell aludnia hogy újra itthon legyen most pedig azt kérdezte maradhat e még egy picit az apánál ami az ő időrendjében a másnapot jelenti. Eltelt 1 év és még mindig nem tud mit kezdeni a helyzettel az apja. Szeretné ha jól érezné magát nála a lánya és ezért mindent megtesz de ő egyedül kevés. Ehhez ki kell költözni az unokatesókhoz. Csak akkor már nem vele van hanem a gyerekekkel. Ha már ott van akkor teljesen mindegy számára hogy az apja ott van e vagy sem. Így állunk most. Persze ezekre az alattomos sunyi dolgokra nekünk is kell válaszolnunk. A mai telefonálás időpontját is későbbre tettük hogy lehetőleg ne szaladjunk bele a nagy játékba amikor egyáltalán nem érdekli cuncit mit és ki mond neki a telefonba és készülünk mi is olyan dologgal ami esetleg eszébe juttatja hogy van neki egy anyukája aki nagyon várja haza és készül rá : És persze itt vagyok én is aki nagyon várja. Esetleg a gyermekeim is beszélnek hozzá akiket imád. Majd meglátjuk. Nem engedhetjük el a kezét innen a távolból mert az apja egy pillanat alatt kirántja a biztos talajt a lábunk alól. Még hármat kell aludnunk...
    Tegnap feltettem a transitot eladásra. Egyetlen egy telefon nem érkezett eddig hogy bárkit is érdekelné. Azért remélem valaki elviszi még ha alkudni is fog az árából.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi nap kimaradt mert itt voltak a gyermekeim. Nagyon jól érezték magukat és született egy-két videó újra. Hát mit ne mondjak. :Y Egy hármas közeli. :D
    Mi. :P
    A tegnapi napunk elég zsúfolt volt. Édes dolgozott majd rohantunk be Fehérvárra vissza vinni a gyerekeket és tárgyalni mentem. Szerencsére egy biztos munka van kilátásba szeptember végétől.Vagyis azon múlik hogy mikor végzek az unoka tesómnál és egy másik munkával. Ez jó jel hogy van őszig munkám. Nyami!
    A mai nap újra jeles nap! Már 53 hónapja tart ez a csodálatos szerelem amiben élek édessel. Teljesen oda vagyok érte és cuncikáért! Csodálatos csajok ők! Elérzékenyülök akárhányszor rájuk nézek. Imádom őket!
    A tegnapi telefonbeszélgetés jól sikerült cuncikával bár elég tapló módon viselkedtek körülötte a felnőttek. Direkt hangoskodtak és nem hagyták normálisan beszélni. De legalább már jó volt a hangulata és nem elutasító. Egy kis meglepivel várjuk haza. Egy vastag kifestőkönyvet vettünk neki és hozzá sok filctollat hogy színezhessek kedvére. Remélem örül neki.
    Apámnál is jártunk. Elhoztam a számítógépét mert szarakodik a rendszer rajta. Kipucolom és rendbe vágom. Gyorsan neki is ugrok amíg édes durmol.
    Gyorsba lejegyzem még ami eszembe jutott. Tegnapelőtt rávett édes nézem meg vele a szex és New York 2.-t. Már az elsőn is sírtam kínomban de ez!!!!!! A felénél le kellett állítani a filmet mert már majdnem kitéptem a hajamat. Szegény édes. Neki tetszett volna de nem akarta húzni az idegeimet. Ezúton is köszönöm édes.... :R Férfi társaim ne engedjünk teret az ilyen szaroknak! :W
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nagy késésben vagyok. Ma ennyire el bírtunk aludni. Ehhez hozzá járult hogy este nagyon későn feküdtünk le. Még megnéztük majdnem végig a Csak szex és más semmi című filmet. Nekem tetszett. A főszereplő csaj is bejövős volt.
    A tegnapi napunk összegzése: Sok alvás és bújások egy kevés szexel megfűszerezve. Mindenből megfelelő volt az arány. Mondjuk délelőtt apám gépét is szereltem. Nagyjából rendbe is szedtem. Kedd reggel viszem magammal a melóba és még munka előtt beviszem hozzá.
    Még pár óra és érkezik haza cuncika!!!! Nagyon várjuk már! Remélem nem lesz nagy sírás. A mostani 2 hétben folyamatosan fogtuk a kezét innen a távolból hogy érezze ha nem is vagyunk vele de létezünk és szeretjük. Remélem eleget tudtunk tenni hogy ne tudják elszakítani tőlünk a lelkét. Picit izgulok.
    Kezdünk elég szarul állni anyagilag. Szerencsére hétfőn-kedden dolgozok amiből lesz egy pici pénzünk. Szerintem szerdán ha más nem el tudom kezdeni azt az elő tetőt amit már rég meg kellett volna csinálnom. Vagy épp el tudok kezdeni dolgozni az unoka tesómnál. Valami legyen velem mert eladtam már 2 vga-t a gépből és feléltük mindkettő árát. Pedig a 2 árából már kijött volna egy GTX460-as. Nem sajnálom egy cseppet sem csak jó volna ha kicsit dolgozhatnék már! Mindenem fáj és pénz sincs.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami fényesen. A tegnapi nap nem teljesen úgy alakult ahogy szerettük volna.
    Még délelőtt visszatért hozzánk cuncika. Persze folyamatos sírás közepette hogy ő inkább az apjánál akar lakni. Ez szerencsére csak másfél óráig tartott azután lehiggadt. Mondjuk este volt még egy menet ami egy bő fél óráig tartott. A kettő között minden rendben volt vele. Bementünk Fehérvárra egy cukrászdába sütizni és sétálgattunk picit. Most édesen szuszognak a csajok. Amint kicsit melegszik az idő megyünk a strandra. Mivel imádnak pancsolni a lányok ezért reménykedem hogy ez ismét vissza téríti hozzánk cuncikát.
    Volt még egy kellemetlen hír is a tegnapi napon. Úgy néz ki be fog dőlni a lakáshitelük édeséknek. Mivel volt párja családi vállalkozásban dolgozik ott el tudják sikálni ha majd fizetésletiltásról lesz szó de minket elég keményen érinteni fog. Én nem izgulok ezen. Ez van... Sajnos édes viszont nagyon lelkizik rajta ami nem tesz jót neki. Ráadásul mint hab a tortára megjött a mensese is ami tudatta hogy ismét sikertelen hónap telt el. Azért reménykedem hogy így egy év aktív próbálkozás után egyszer csak sikerül megfogannia annak a közös cicusnak.
    Megyek kávét főzni és felébresztem édest.
    Holnap már dolgozok én is és egyedül viszem cuncikát oviba. Fini lesz! Sajnos unokatesómnál nem tudok kezdeni mert valami hivatalos személy nem jött meg csütörtökön. Még szerencse hogy van egy másik apróbb munka amit végre a hét közepétől el tudok majd kezdeni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ismét gyenge alvás volt. Álmomban árkot ástam. Még ilyet?!
    A tegnapi napunk egész jól sikerült. Kimentünk az itteni strandra és csak késő délután jöttünk haza. mondjuk dél körül értünk haza mert még előtte elvoltunk bevásárolni és későn is ébredtünk. Nagyon élveztük a pancsizást. Jól meg is pirultunk. Édes egyszerűen lemalackázott engem. Vajon mire gondolhatott amikor ezt mondta? Piros vagy mint egy kismalac? Vagy olyan kövér vagy mint egy malac? Vagy egy állat vagy? :Y ;] :P
    Cuncika visszatért hozzánk. Már csak minimális hiszti volt apa után. Ha lenne pénzem rá vagy lenne olyan ismerősöm aki gyerekpchiológus elvinném hozzá és megkérném mondja el mi állhat ennek a hátterében. Mert nem tudom elhinni hogy ami kialakult benne eddig az hogyan tűnhetett el belőle. Itt arra gondolok hogy mi annak vagyunk a hívei hogy itt is jól érezze magát és ott is. Nemhogy rosszat nem mondtunk az apjára de még szóba se hoztuk. Érdekes hogy sokáig működött ez de valahogy a nyári szünetben felborult benne ez a dolog. Nekünk nem fogja elmondani hogy mivel tömték ott a fejét. Nem is faggatjuk róla de egy szakembertől szívesen megtudnám mi áll ennek a pálfordulásnak a hátterében.
    Ma én viszem egyedül őt oviba. Biztosan lesz sírás de mennie kell. Én is megyek szerencsére dolgozni. Most egy szűk 2 hetes munkám van és remélem azért a továbbiakban is lesz valamennyi. Meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák