Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre itthon vannak az én kacsáim! Nem volt jó hogy nem együtt aludtunk de ezt is kipróbáltuk. Édes már reggel mondta hogy menjek értük amikor beszéltünk telefonon pedig úgy gondoltam hogy ha jól érzik magukat akkor majd csak vasárnap megyek értük. Nagyon hiányoztak! Ilyen csak muszájból lesz és önszántunkból nem. :(
    Tegnap segéderő voltam a kőműveseknek. Szerintem ma is ez lesz a menü. Tálti féke rendeben volt aminek nagyon örülök. Nagyon siettem édesékért mert mihamarabb otthon akartam tudni őket! Éjszaka nagy vihar volt ezért cunci nálunk aludt. Most is édesen durmol.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hulla vagyok ezen a reggelen. Odakint esik az eső és gondolom ettől vagyok nyomi.
    Tegnap egy wc.-ajtót készítettem a pavilon hoz amit építettünk. Egész jó lett. Be is tartott egész nap mire végeztem. Ma nem tudom mit fogok csinálni. Az biztos hogy reggel közösen elvisszük oviba cuncikát és beviszem édest Fehérvárra orvosi vizsgálatra. Onnan fogok tovább menni dolgozni ezért picit később érek oda.
    A héten pénteken délután lesz gyermekeim ballagása. Aznap csak délig leszek.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megint nagyon nyomi vagyok de szerintem ezért az időjárás okolható. Most épp olyan pára van kint mintha köd lenne. Jó volna ha visszatérne a nyári meleg.
    Tegnap kicsit késtem mert édest elvittem a kórházba vizsgálatra. Nagyon nem is hiányoztam mert nem szakmunkát végeztem. Most épp alapot betonoztunk. Vagyis jött a markoló és kiásta és a mixer hozta a betont amit beleengedtünk és egy kömi elhúzta szintre. Ma nem tudom mit fogunk csinálni. Lehet cserepezünk.
    Katicával minden rendben. Lefordult szépen és várja a születést. Nagyon sokat rugdalózik és ezzel nem hagyja édest pihenni. Már nagyon várjuk hogy kint legyen. Cunci rendben van. Utolsó hete az oviban.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Talán magához tér az idő és akkor a fejem is rendben lesz. A tegnapi esős idő kicsit lezúzott.
    Édes nőgyógyászatra ment az időszakos vizsgálat után és kiderült hogy nyitva van a külső méhszáj. Azt mondták ne aggódjunk de nyilván ez nem a természetes állapot. Sok pihenést irányoztak elő neki hogy ne jöjjön előbb a baba. Nyilván amennyit tud pihenni fog de nem egyszerű kérés ez.
    Tegnap végre cserepeztünk. Igaz az eső hamar lezavart minket a tetőről de azért nekiálltunk. Ma folytatjuk a cserepezést. Még úgy számolom ha csak hárman csináljuk akkor betart pár napig. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hullán ébredtem ma reggel. Tegnap későn értem haza mert még be kellett ugranom a gyógyszertárba édesnek kiváltani amit felírtak és utána még beugrottam apámhoz is. Visszavittem a létráját neki és picit beszélgettünk. Sok minden szóba került és rendesen elszaladt az idő.
    Ma cserepezést fejezzük be ha minden igaz. Már nem sok van hátra de lehet csak ketten leszünk. Majd meglátjuk.
    Cuncikánknak is ma lesz az utolsó óvodai napja. Nagyon fog neki hiányozni az ovi!
    Édesem alig alszik mert Katica éjjelente fent van és rugdossa.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem ébredtem később mint szoktam pedig ma nem az óra ébresztett. Ma nem megyek dolgozni mert úgy gondoltam hogy ha amúgy is csak délig lennék akkor inkább ki is hagyom teljesen ezt a napot.
    Tegnap befejeztük a cserepezést amit nem tudtam képekben megörökíteni mert természetesen elfelejtettem elvinni a fényképezőt.
    Cunci letöltötte az utolsó óvodai napját. Édessel elbúcsúztak minden óvónénitől. Nagyon meghatódtak. Vittek a gyerekeknek kókuszgolyót hogy tőlük is elbúcsúzzanak. Nem törte senki így magát mint mi de nem érdekel. Imádott oda járni és őt is imádták.
    Ma délelőtt segítek édesnek takarítani és délután megyünk nagy gyermekeim ballagására.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lezajlott a tegnapi nap is. Gyermekeim elballagtak az általánosból. A műsor amit előadott az igazgató attól majdnem eret vágtam magamon. :Y Ilyen idegtépő beszédet nem hallottam mostanában. Teljesen kiakadtam. Utána megpróbáltam azzal szórakoztatni magamat hogy én tapsoljak a leghangosabban és a legtovább. ;] Ezzel jutalmaztam meg ezt a remek búcsúztató ünnepséget. Persze a tanulók leszarták magasról mit brekeg az igazgató.
    Készült kép is utána rólunk.Gyerekek és én.
    Este alig értünk haza már jött is az apja cuncikáért. Most nem lesz két hétig. Biztosan nagyon fog hiányozni de legalább édes picit tud majd pihengetni. Tegnap hogy itthon voltam megpróbáltam minél több házimunkát én megcsinálni helyette. tiltólistára került pl. a porszívózás, kád és wc takarítás és minden olyan teendő aminél hajolgatni vagy erőlködni kellene. Ezeket majd én esténként munka után megcsinálom.
    Ma munka. Még nem tudom mit fogok csinálni de nagyon nem is érdekel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon bealudtam! Rég volt ilyen hogy ennyire túlaludtuk volna magunkat. Most mindjárt öltözünk és megyünk vásárolni. Lehet ma átugrunk Tatabányára picit nézelődni édessel. Ha mégsem így lenne akkor is együtt leszünk. Nem kellett mennem dolgozni és ezért lett egy közös napunk. Bánom is meg nem is. Szeretek dolgozni és a pénz se jön rosszul de örülök neki hogy édessel együtt lehetek.
    Tegnap eljött a pillanat hogy pótoljam az ellopott alulétrámat. Lesz egy munka amihez kell egy hosszú létra és olcsón hozzájutok. Veszek egy 3x11 fokosat és majd apámnál tárolom. Édes nagyon örül ennek de nincs mit tenni. Neki is el kell kezdenie összeszedni a cuccokat Katicának. Még nincs pelenkázónk és egy kis szekrény se ártana. Az ilyen apróságokról nem is beszélve hogy textilpelenka és sima is kell.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kezdődik a hét és úgy néz ki ki fog sülni a béka szeme pár napig. Szeretem a meleget de mindennek van határa. Majd meglátjuk hogy fogjuk bírni.
    Tegnap bementünk Fehérvárra édessel picit nézelődni. Van egy üzletközpont ami már évek óta megnyitott de még soha nem jutottunk el odáig hogy megnézzük milyen. Egész jó üzletek vannak benne. Van egy babarész is ahol vettünk Katicának 2 édes kis rózsaszín rucit. Ha már bent voltunk elmentünk apámhoz látogatóba. Átkonvertáltam a 4D ultrahang filmet divx-be és azt vittük el neki megmutatni. Kicsit jobban bele akarom vonni ebbe az unoka kérdésbe mert ha rajta múlik teljes tartózkodásba vonul. Ezt nem engedhetem hiszen Katica is egy unokája lesz neki! SZépen haladunk lépésről lépésre. Valahogy az ő generációja ilyen. Édes anyukájával dettó ez a helyzet. Őt is erőteljesen kapacitáljuk és örömmel vesz részt az unokavárásban.
    Ma úgy néz ki lépcsőt fogunk zsaluzni de minden változhat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok meleg van! A 4. emelet áldásos hatása hogy a nappal felmelegedett panel még éjszaka is ontja befelé a forróságot. :W
    Tegnap mégsem zsaluztunk mert nem tudtak vagy nem akartak pontos infót adni a lépcsőről így nem tudtunk neki állni. Átmentünk és segítettünk a kőműveseknek falazni. Ma is ott leszünk mert meg kell nyomni a falazást. Talán majd holnap zsaluzunk. A melegről nincs mit mondanom. Szétrohadunk a napon de inkább megfőlök mint megfagyok.
    Édeske nem viselkedik jól. Hiába mondom hogy várjon meg a vásárlással ő csak nem bír magával és cipekedik. :W Még egy pár hetet ki kell húznia hogy Katica ne legyen koraszülött.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A hőség kezd elégetni minden tartalékomat. Vagy nem csak a hőség az oka? Hétvégén ráálltam a mérlegre és a 95 kiló eléggé arcul csapott. A sok csoki és az esti sör szépen termelte felefelé a kilókat. Lemondtam mindezekről és azonnal csökkenni kezdett a súlyom. Tegnap este már csak 91 voltam. Most le kellene fogynom 80 kiló környékére de ez nem hiszem hogy menni fog.
    Tegnap reggel itt maradtam még picit gépezni és persze azonnal vettem a vaterán egy akkumulátoros körfűrészt. Mivel olcsó volt ezért nem volt szívem ott hagyni. Édes "nagyon" örül ezeknek a vaterás nézelődéseimnek. ;] :DDD
    Ma vagyunk 75 hónaposak! Édes jelezte mert megkértem rá. Este még eszembe volt de ez a reggel másképpen indult mint az eddigiek. Elfelejtettem felhúzni az órát és édes magától ébredt fel. Én meg arra ébredtem hogy édes nincs mellettem.
    Nincs mit írni a tegnapomról. Segédkeztem a kőműveseknek. Ma már valszeg lépcsőt fogunk zsaluzni. Végre valami kis szakmunka.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az éjszaka nem hűlt nagyon vissza a levegő ezért már most piszok meleg van.
    Tegnap nagyrészt árnyékban zsaluztuk a lépcsőt de ott is nehezen lehetett bírni a meleget. Ma még reggel odaugrunk pár támaszt betenni és kész van betonozásra. Utána halvány lila dunsztom sincs hová fogunk menni és mit csinálunk. Lehet a pavilonnál vágunk a kéménynek egy lyukat.
    Édes tegnap bejött Fehérvárra befizetni a vaterás fűrész árát a bankba és hazafelé felvettem. A lábai már nehezen bírják a strapát de azért ő menni akart. Remélem mielőbb küldik a gépet.
    Cuncival beszélt este édes. Unatkozik mert az apja dolgozik és csak esténként van vele. Nem tudom akkor miért viszi el? Itt legalább édes játszik vele. Érthetetlen...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjszaka nagy vihar volt nálunk. Egy óriási csattanással indított ami valahová a közelünkbe vágott be. Most kellemesen hűs idő van. Jót tett ez a pici leülés mert tegnap már brutál meleg volt. Minden tartalék kezdett elégni és épp azon gondolkodtam hogy talán egy nap pihit be kellene iktatni.
    Egy pár négyzetméteres féltetőt készítünk egy pincelejáró fölé. Ma nagyjából el is készülünk vele. Holnap szerintem már máshová megyünk.
    Ma este felhívom a vaterás eladót ha nem jön meg a gép mert egy nyavajás e-mailt sem küldött hogy mikor fogja feladni és én már szerdán rendeztem az árát.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap egész kellemes volt az idő a vihar után. Jól is esett a sok dög meleg nap után ez a kis enyhület. Most is nagyon fini levegő árad befelé az ablakon.
    Tegnap befejeztük azt a kis féltetőt amit elkezdtünk. Ma nem tudom mit fogunk csinálni de az biztos hogy délután belekezdünk egy kis maszek festésbe. 8 méter magasan oromdeszkát fogunk festegetni. Ma elkezdjük és holnap befejezzük. Egy tetőablakot is beépítünk itt. Jól jön majd a pénz. Katicának be kell vásárolnunk.
    Elvileg tegnap feladta a vaterás a gépet. Ha ez így van akkor az hétfőn fog ide érni.
    Cocinak hűtöttünk be vizet palackban hogy hűsölni tudjon ebbe a nagy melegben. Rá is feküdt szépen. kép
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Tegnap jól beszívatott a főnök minket azzal hogy azt a lépcsőt kellett bebetonoznunk amit a héten zsaluztunk be. Miért pont szombaton szívunk? Utána még elmentünk picit maszekolni is. Vállaltam egy oromdeszka átfestést amit elkezdtünk és ma befejezünk. Szerintem délig végzünk vele. Szerencsére enyhült az idő valamelyest ezért kicsit jobban megy a munka.
    Elvileg holnap jön meg a gép amit vettem. Már nagyon kíváncsi vagyok rá hogy milyen. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még éledezek. Valahogy kifáradtam vagy épp nem tudtam regenerálódni a munka miatt pedig tegnap itthon voltam 1 óra után. Gyorsba befejeztük a festést és beszórtam a bevilágítót. Örülök hogy hazaértem erre a kaotikus de számunkra szerencsés futamra! :C Forza ferrari!
    Még tavaly készítettem a nagy gyalugépnek a vasanyagáért cserébe egy falétrát a srácnak ahová elvileg nemsokára megyek játszóteret készíteni. Átküldte a képet a létráról bár kicsit megkésve. kép
    Ma nem tudom még mit fogok csinálni. Elvileg megjön a vaterás gép de semmi nem biztos.
    Édes dokihoz megy ma is és holnap is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit szereltem mielőtt ide ültem a géphez. Tegnap megjött a kis aksis körfűrész és a gyári doboza a postázásnál nagyon viseletes lett de szerencsére belefért a régi körfűrészem dobozába csak kicsit faragnom kellett rajta. Most már jó. A gép jó de az akuk elég gyengének tűnnek bár ennyi pénzért nem várhattam LI-ion-os akukat. Ma viszem magammal és picit nyúzzuk.
    Tegnap csak délig dolgoztam mert az esőben nem akartam betongerendát pakolgatni. 1x én is kihúzhatom magamat a szopós munka alól mikor a többiek napi szinten megteszik ezt.
    Tegnap elfelejtettem lejegyezni azt hogy a mosogató teljesen eldugult és kénytelen voltam szétszedni. Nem csak a szifon volt totál beállva hanem a lefolyócső is. Egy koax kábellal próbáltam kipucolni a csövet. Azt a durva dzsuvát amit kiszedtem.... :Y Több mint 1 órás küzdelem árán sikerült utat törnöm. Remélem most egy darabig rendben lesz mert elég kellemetlen egy meló volt. :(
    Ma valszeg koszorúzsaluzás lesz. Nem szeretem de nincs mit tenni.
    Egész jól fogyogatok! Tegnap este már 90 kiló voltam! :C :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég vacakul aludtam. Nem tudom mi lehet ennek az oka de hulla vagyok.
    Tegnap lépcsőt zsaluztunk mert a koszorút inkább körbefalazták. Ennek nagyon örülök! Bár a lépcsővel is megszenvedünk mert már egy 3x beépített anyagból kell megcsinálnunk. Elvileg ma végeznünk kell de még semmi nem biztos. Majd alakul.
    Jól melléfogtam ezzel a mostani gépvásárlással. Az akkuk nem bírják szinte semennyire a gyűrődést. Még szerencse hogy olcsón jutottam a géphez. Majd nézelődök hogy mennyi lenne átcelláztatni legalább 1 aksit de addig a szoba lomtár sarkába kerül a gép.
    Édes tegnap fodrásznál volt. A lehető legrövidebbre vágatta a haját. Nagyon jól sikerült! Brutálisan nagy a hasa! Most már azért remélem hamarosan megszül mert mindenféle nyűge van.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eseménytelen éjszaka volt. Nem sokat aludtunk mert édes nem aludt és ez kihatott rám is.
    Kénytelen voltam ide ülni a nagygép elé mert valamiért nem működik a kicsin a hálókártya és nincs net. Idejét nem tudom mikor ültem itt utoljára. Én meg még fejleszteni akartam ezt a gépet de így teljesen felesleges. :N
    Tegnap lépcsőt és födémet zsaluztunk. Ma vasaljuk és belevelezzük. Délután mindenestől bebetonozzuk az egészet.
    Szépen fogyogatok Hajszálnyira 90 alá kerültem. 80 kiló környéke a célkitűzés de ha már 85-ig le tudok fogyni az elfogadható eredmény.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ki vagyok facsarva teljesen. Tegnap délelőtt még a zsaluzást fejeztük be de délután már betonoztunk. Szokás szerint kevesebb betont rendelt a főnök mondván hogy a hiányzó részt majd rákeverjük. Ez így is lett. Ettől jól el is fáradt mindenki. Ma szerintem csak vánszorogni fogunk. Még tegnap este elmondta a mai terveit a főnök de szinte kizártnak tartom hogy a mai betonra körbe ráhúznának a kömik 3 sor téglát mi pedig körbezsaluznánk a koszorút. Ha mégis végeznénk akkor ma sem lesz egy gyenge napunk. Kezdek fáradni és nem elsősorban fizikailag hanem idegileg. Kevés az én kacsámmal együtt töltött idő. Vasárnap reggel megyünk cunciért! Végre 2 hét után újra együtt lehetünk.
    Elvileg ma meghozzák a 3x11 fokos alulétrámat. Édes "nagyon" örül neki hogy sikerült szereznem egyet. ;] Jó lesz ha már nem költök többet mostanában mert Katica is ripsz ropsz itt lesz velünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredtem ma reggel. Édes már fent volt egy ideje de nekem nehezen indult be az agyam. Úgy döntöttem hogy ma nem dolgozok hanem együtt leszek az én szerelmemmel. Bemegyünk Fehérvárra a piacra és veszünk pár dolgot Katicának és neki. Azután betérük apámhoz ahol szerintem kitakarítom táltit. Nagyjából ez a terv.
    Tegnap délelőtt feldobtunk 2 kéményszegélybádogot és délután nekiálltunk egy előtetőnek. Majd hétfőn folytatjuk. Létra ma érkezik amit hétfőn hozok haza, vagyis apámnál teszem le.
    A reggeli kávé közben lekaptam édest. Ilyen ébredés után az én életem szerelme.- Édes. :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nagyon jó volt egy teljes napot édessel tölteni! Bementünk Fehérvárra a piacra nézelődni és meglátogattuk apámat. Édes egy üzletben vett Katicának sapikát amiben majd hazahozzuk a kórházból. Nagyjából ennyi történt. Hazaérve kitakarítottam táltost mert már nagyon koszos volt szegényke és este lefürdettük cocit is.Közben
    Utána.
    Szépen tűrte a tisztogatást. Nagyon jól érzi magát nálunk ami nem is csoda mert édes halálra eteti mindenféle földi jóval. :DDD ;]
    Mindjárt indulunk cunciért Pestre. Hazafelé veszünk pár dolgot még Katicának de azt már közösen hogy cuncika ne érezze kirekesztve magát a hugicavárásból. Még a nagy meleg beállta előtt szeretnénk megjárni az út javát hogy kevesebbet szenvedjünk a kocsiban.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Brutál meleg van a lakásban! :Y Most enyhül az idő de a felső emeleti panel nem hazuttolja meg magát. Még éjfélkor is ontotta befelé a napközben átmelegedett betonfödém a hőséget amitől persze nem tudtunk aludni. Erre jön még rá hogy cunci fél ha nyitva van az ablaka ezért állt is a levegő nála. Ma reggel munkába menet bemegyek a tescoba és veszek neki egy ventilátort.
    Tegnap reggel elmentünk cuncikáért Pestre. Nagyon jókedvűen tért haza hozzánk. Közösen vásárolgattunk a hazafelé úton Katicának ezt azt.Egy friss kép a szerelmeimről.
    Délután elugrottunk a strandra megnézni édes hogy bírja de úgy néz ki erről le kell mondanunk ezen a nyáron. Azért lehet tesznek még egy próbát de nem szabad erőltetni.
    Ma biztosan hőgutát fogok kapni a munkahelyen. Gondolom az előtetővel fogunk foglalatoskodni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már most izzadok pedig még el sem kezdődött a nap. Tegnap megvesztünk a hőségtől és attól a trágya munkától amit végezünk kell. Mivel nem vagyok fiatal ezért szinte rezzenéstelen arccal csinálom amit a főnök kér tőlem. Azért az eredeti gigantikus őrültséget nem voltam hajlandó megcsinálni. Egy toronytetőt akart előtetőnek és egy cápát készítünk inkább. Még papírmakettet is készített vasárnap hogy megmutassa mire gondol. Kicsit elképedtem. Tudtam mit akar de a papír mindent kibír csak a valóságban ez kivitelezhetetlen.
    Tegnap még hazafelé felvettem az alulétrámat. Végre pótoltam az ellopott létrát. Most hosszabbat vettem. Egy 3x11-es példány aminek 7 méternél magasabb a munkamagassága. Eredetileg 3x9-es cuccot akartam venni de olyan van apámnak és mivel ez a létra lakhelye is nála lesz ezért ha létráznom kell és nem kell olyan hosszú akkor elviszem az övét.
    Édes ripsz ropsz szülni fog. Már nagyon lent van a pocak és Katica rugdalózása szinte kiér a puncin keresztül. Nem is bánom már ha megszületik még ha nem is lesz oroszlán. Elvileg jövő héttől nem lenne már koraszülött sem, szóval jöhet. Úgy számoljuk hogy a következő hidegfronttal érkezhet is.
    Cunci nagyon rendben van. Már itt csacsog nekünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Valami van az időjárással mert mintha enyhébb idő lenne odakint. Fúj a szél és a levegő is friss. Ugye milyen jó hogy ez a remek magyar panel eltárolt nekünk a hőségből egy nagy adagot?! ;] :DDD
    Tegnap már azt hittük hogy végeztünk azzal a pici előtetővel mikor jött a hír hogy egy kis kötényt is kell körbe készíteni rá. Na ettől jól lelombozódtunk de mára legalább megvan a munkánk.
    Édes nagyon nehezen bírja. Na nemcsak a meleget hanem azt hogy a pocak már nagyon lent van. Összekészítette magának a kórházi cuccot amit vinnie kell és a családot is értesítette hogy közeleg az idő. Anyukája lesz bent vele szülni és a munkahelyén már lezsírozta hogy bármikor eljöhet. Én is ugrásra készen állok a munkahelyemen. Ma édes nekem is összeszed egy rend ruhát hogy ha egyenesen melóból kellene mennem akkor ne legyen gond.
    Cunci rendben van. Nagyon aranyosan játszik. Egyedül cocikának lett zaklatottabb az élete amióta hazatért. Bármikor elmegy mellette kicsit megdögönyözi amit ő nem nagyon komál. :DDD
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most vagy enyhült az idő egy árnyalatot vagy kezdem megszokni ezt az őrült hőséget. :F A napi 5,5-6,5 liter ásványvizet betolom hogy ki ne száradjak és így valahogy túlélem.
    Tegnap odavarázsoltuk a kis szoknya részt is az előtetőre. Belekezdtünk a lambériázásba is amit ma befejezünk. Tulajdonképpen ma már cserepezni fogunk, de még az is előfordulhat hogy az erszcsatornát készítjük. Majd alakul.
    Édes nehezen viseli pocakot. tegnap védőnőnél járt és meghallgatták a szívhangot. Az derült ki hogy Katica igencsak jól érzi magát odabent és esze ágában sincs kijönni onnan. :DDD
    Délután cunci óvodástársához mentek játszani. Jól elvoltak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre egy picivel elviselhetőbb volt az éjszaka az idő idebent mint az előző napokon. Tegnap délutántól hatalmas felhőszakadások hűtötték a levegőt. Már hiányzott.
    Tegnap elkészítettük cserepezésre az előtetőt. Ma sajnos ez lesz a feladatunk. Már nagy örömmel várom hogy a 80 fokra felhevült cserépen gubbasszak és vagdossam az élek/vápa mellett a cserepet. Szerencsétlenségünkre rengeteget kell aprítani mert sok az él.
    Ma még egy kiemelt projektem van! Egy pelenkázónak az anyagát kell legyártanom. Előbb bemegyek emiatt és legyártom az anyagát majd délben összecsavarozom. Már meg is beszéltük édessel milyet készítsek.
    Ma végre újra lesz bumeráng! Nagyon vártam már! A Balázsékba bele belehallgattam de szerintem gyengébbek mint Bocsiék.
    Édes remélem mihamarabb megszül. Kukim kivan már vele hogy mindenhol fáj neki. Persze Katica jól érzi magát odabent...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kellemes szellő fúj be az ablakon. Igazi felüdülés a nagy forróságban.
    Tegnap cserepeztünk egy szűk helyen ahol nemcsak a vágási por állt meg hanem a hőség is. Pillanatok alatt leizzadtam mint egy ló. Nagyon fini volt. Szerencsére túléltük. Ma már lambériázunk a rag alatt. Délben elkészítettem a pelenkázó lábát. Egy keretet készítettem amire egy bútorlapot csavarozunk. Egy polc is lesz rajta a pelusoknak amit ma készítek el. AZ sima lambériából készül. Szépen meggyalultam és megmartam az anyagot ha Katica azon gyakorolná a felállást akkor se menjen szálka a kezébe.
    Cunciék szülinapi zsúron voltak a barátnőjénél Nagyon jól érezték magukat! Jövő héten hozzánk jön egy másik barátnője akit annyira nem csípek mert olyan savanyú. Más az otthoni környezet mint nálunk.
    Remélem ma rövid ideig leszünk csak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit késésben vagyok magamhoz képest. Ugyan ma pihenőnap de ez nem azt jelenti hogy lustálkodhatok agyba főbe. :D Gyorsan megírom ezt a pár sort és kirohanok mosogatni. Majd miután rendbe vágtam a konyhát elmegyek cuncikával kenyérért a pékhez. Édest nem hagyta aludni egész éjszaka és kell neki a pihenés.
    Tegnap lambériáztunk egy keveset majd állványoztunk. Utóbbinak nem sok értelme volt de a parancs az parancs. Nagyjából ennyi történt. A pelenkázóhoz hulladék lambériából szabtam egy polcot és hazaérkezve össze is szereltem. Egész jól sikerült. Még van pár ötletem mivel csinosíthatnám ki. Cuncinak a héten volt a szülinapja. Már 7 éves nagy lány.Cunci :B Már hét közben megköszöntöttük csak mostanra készült el a tortája.
    Ma többnyire házimunkával ütöm el az időt. Mosogatás, porszívózás wc takarítás. Picit együtt vagyok édessel is. Már nagyon hiányzunk egymásnak de örülhetek hogy van munkám. Majd télen lesz időnk élvezni egymás társaságát.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap kicsit változott a program, a leírtakhoz képest. Egy hirtelen elhatározástól vezérelve elmentünk édes anyukájához Hajmáskérre látogatóba. Kimentünk a veszprémi bolhapiacra ahol jól bevásároltam egy rossz körfűrészt és a gyerekek kaptak rucit. Majd délután elmentünk almádiba fürödni egyet. Mindenki jól érezte magát. Ildi mama lefotózott minket ahogy jövünk ki a balcsiból.-kép.
    Már reggel szétszedtem a rossz fűrészt hogy meglessem javítható e a gép. Elég gyászos a helyzet mert 1 kollektor hiányzik és a szénkefék sincsenek meg. Apósomnak van egy azonos márkájú fúrógépe és ha szerencsém van csereszavatos a forgórésze. Reggel beugrok érte és este szerelek.
    Ma nem tudom hová kell mennem dolgozni. Majd reggel derül ki.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon szuper idő van odakint! Felhős az ég és hűs szellő fújdogál. Rég nem volt ennyire kellemes az idő.
    Tegnap csatornáztunk egész nap. Volt némi kitérő egy nyitott kocsibeállót fogunk készíteni és elugrottunk megnézni.
    Este levágtuk coci körmét. Nagyon be volt tojva de szépen tűrte. Persze képek készültek.Közben.
    Utána.
    Már hosszú volt a karmocskája ezért muszáj volt levágni neki. Mostantól rendszeres lesz a karomápolás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok. Kezdek ébredezni de nehezen hat a kávé. A tegnapi napom nagyon szar volt. Minden össze jött vagy csak épp a szokásos szívásokat láttam óriásinak. Nem is fejeztük be amit elkezdtünk pedig talán belefért volna az hogy visszacserepezzük amit lebontottunk de megmondtam a kollégámnak kerek perec hogy nekem mára ennyi elég volt mert teleszaladt a kukim. Majd ma reggel befejezzük és utána átmegyünk nekifogunk egy kisebb tetőnek.
    Hazafelé teletankoltam táltost mert ma 8 ft-al emelték a benya árát.
    Tegnap Anett barátnője volt nálunk látogatóban. Jól elvoltak cuncikával. Édes egyre nehezebben bírja de reggel a dokinál azt mondták minden rendben van Katicával.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Rosszul aludtam az éjszaka köszönhetően a tegnapi napomnak. Minden egyszerre romlott el és sajnos nem sikerült mindent megjavítanom. Először beszart az elektromos láncfűrészem, utána nem indult el az a stihl amit a főnök hozott majd nem indult el az a makita láncos sem amit kollégám hozott otthonról. Egyszercsak a főnök stihl-je úgy gondolta elindul és azzal tudtunk dolgozni. Ezután beszart a fúrógépem amit szerencsére sikerült megjavítani. Itthon édes elfelejtette becsukni az ablakot és a felhőszakadás bevert a lakásba ami nem lett volna gond de elázott a modem, a router és a nagy gépem is. Majd most reggel fogom összerakni szárítgatás után. Remélem azért még működik. Mindössze ennyi történt tegnap. Hajnalban felkeltem megszerelni az elektromos gépemet de sajnos a fékberendezése befogott és nem tudom szétszedni hogy legalább kiiktassam. Úgy néz ki 10 évet bírt ki. Még megpróbálom megjavítani de sajnos fogaskerekeket is kellene bele venni ami 10 rugó lenne és még egy csillagkereket is cserélni kellene rajta ami a fékhibával együtt már olyan összeg lenne ami miatt már nem érdemes rá költeni. Ez van...
    Ma remélem jobb napom lesz. Munkába állítom a 22 éves 26-os stihlem ami eddig mindig kihúzott a szarból.
    Szebb napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap elsimult minden. Meg tudtam javítani az elektromos fűrészemet ami feldobta a napomat. A fékberendezés eltörött és beszorult azért nem ment. Kiszereltem és most működik de nincs fék. Leszarom! Azért kíváncsi vagyok hány évet bír még ki az a stihl. Elképesztő mit ütöm vágom és még mindig meg tudtam javítani. 1x egy emeletet zuhant és azt is túlélte. ;]
    Este összedobtam az elázott gépet is és az is túlélte a pancsizást. Ma a nagy körfűrészemet fogom szerelni. Minimális átalakítással rámegy a gérvágóm nagyobb korongja amivel már többé kevésbé átérem a 10-es szarufát. Nagy szükség van most erre a kis átalakításra mert a főnök mostanában 10-es anyagot vesz és a normális átszellőztetés miatt ki kell vágni a tetejéből a lambéria vastagságát. Kicsit korábban megyek és átalakítom a gépet. :DDD
    Édes rendben van. Készülünk a babára. Ha ma megszülne már nem lenne koraszülött a kis puncis. Persze jól érzi magát odabent és esze ágában sincs kibújni pedig már jöhetne.
    Már tegnap nekifogtunk komolyabban egy kisebb tetőnek amit ma folytatunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korai volt az örömöm mert terhelés hatására a lehajtás nem bírta az elektromos fűrészen. Ma édes bevánszorog a szakszervízbe és vesz féket és átgondoljuk a fogaskerekeket. Remélem csak elnézték és lehet külön kapni a kisebb fogaskereket és nem kell hozzá a nagyot is megvenni mert a kettő együtt 10 rugó lenne. A féket muszáj megvenni mert nem biztonságos a gép. Még a végén levágom valamimet.
    Mostanában egyszerre döglik be minden. Kukim kivan...
    Holnap reggel visszük cuncikát az apjához. Most az ő 2 hete jön. Lehet mire visszatér már hárman fogjuk haza várni.
    Tegnap bejelentkezett a sógorom is. Jövő héten neki is segítenem kell egy kisebb tetőt összeütni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem hagy nyugodni ez az elektromos gép kérdés. Ma veszek hozzá ragasztót és a fogaskeréken és a forgórész tengelyén anyagpótlást fogok végezni. Nehogy már kidobjak egy amúgy tökéletes állapotban lévő gépet csak azért mert túl drága lenne megjavítani. AZért a biztonságra is adunk mert a fékberendezést megjavítom. Az alkatrész hozzá potom 1875 forintocska, de legalább hétfőre itt van.
    Tegnap a tetőszerkezetet állítottuk. Maradt még bőven belőle hétfőre is belőle.
    Kisvártatva indulunk Pestre. Visszük az apjához cuncikát. Lehet mire hazajön 2 hét múlva már itt lesz Katica is. Csak még bírja ki legalább jövő hét utáni hét közepéig. A következő hétvégén maszek munkám lesz amit már lefixáltam és nem szeretném ha közben születne meg.
    Indulás előtt még cocit tisztába teszik édesék mert igencsak piszkos a lakhelye.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Arról álmodoztam hogy tegnapi napon tartunk egy nagy pihenőnapot. Na ez az ami nem sikerült. :DDD Reggel elvittük cuncikát Pestre és hazafelé még benéztünk ott egy babanagykerbe. Vettünk az általam készített pelenkázóra egy imádnivaló rózsaszín szivacsot. Teljesen felkészültünk és jöhet Katicánk. Este kicsit be is szaratott édes mert jelezte hogy fájás van. Szerencsére elmúlt. Már nem is tudom hogy szerencsére e.
    Ahogy jöttünk hazafelé még beugrottunk B.örsre is a bevásárlóközpontot végignyálaztuk és ezzel elég szépen belecsúsztunk a délutánba. Nem sok idő maradt mire hazaértünk. Ennyit a nagy pihenési tervekről. :D
    Ma picit később megyek mert édest viszem UH.-ra a kórházba. Csak kiteszem ott és repesztek tovább. Azért még beugrok a ford márkaboltba és lerendelem az olajat és minden szűrőt táltiba. Egy leeresztőcsavar tömítést is vennem kell mert már az utolsó cserénél elszakadt/törött de még nem eresztett. Most azt cserélnem kell. A héten olajcsere! Már nagyon muszáj mert 13000km-t tettem meg az előző csere óta. :B
    Tetőállítást folytatjuk és este gépszerelés lesz. Az elektromos fűrésznek megjön a fékberendezése és azután összerakom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lassan de biztosan hat a kávé. Próbálom összeszedni mi történt tegnap velem.
    Reggel később indultam mert édest vittem Fehérvárra UH.-ra a kórházba. Katicával minden rendben van. Még nincs kedve kijönni mert jól érzi magát odabent. Gondolom jó a buli mert folyamatosan nagyon ropja. :DDD Hazafelé busszal jött szerelmem és a móri járaton megkérdezte a sofőr kihúzza e mórig. :Y Mivel úgyis késésben voltam beugrottam a ford kereskedésbe és megvettem mindent tálti olajcseréjéhez. Olaj-szűrők-és leeresztőcsavar alátét ami a múltkor elszakadt. Ma még beugrok reggel a tescoba motoröblítő adalékért és reggel lecserélem. Valami jobb minőségű olajat kaptam de még így is beleférek 10 rugóba.
    Munkahelyen felszórtuk a szarufákat. A csontváz elkészült. A fogópárakat kiszabjuk és legyaluljuk és talán már délután lambériázunk.
    Hazaérkezve semmi nem jött össze. Édesnek nem ebbe a gépbe való féket adtak amit ma ki kell cseréltetnie és a redőnyt is csak vért izzadva tudtam megjavítani. Ennek áldozatul esett egy bittoldó is. Egyszerűen elnyelte a redőnytok. :DDD :Y Ma a zsinórt cserélem rajta és remélem az elektromos gépen is megoldódik a fékdolog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még alszok. Sebességbe kellene tennem az agyamat de nehezen megy.
    Tegnap reggel teletankoltam táltit és vettem motoröblítő adalékot. Munkahelyen lecseréltem az olajat. Szerencsére olyan munkát végeztünk amitől percekre el tudtam szabadulni és foglalkozni hű fegyverhordozómmal. A féknél is visszaépítettem azt a rugót ami a féknyeregnél van. Remélem ezzel letudom a fékes szappanoperámat.
    Édes szívhangon volt de Katica nagyon meg volt illetődve és noszogatni kellett. Ma védőnőhöz megy. Már a vége felé járunk. Ripsz ropsz itt lesz Katica és tiszta nőuralom lesz. Egyedül én leszek hím. Még szerencse hogy közel 90 kiló vagyok. ;] (ezzel azt jeleztem hogy fogytam :DDD )
    Tegnapi fogópárazás után ma kakasülőzés és lambériázni állunk neki.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ébredezek... Egész jól aludtam köszönhető ez annak hogy este sikerült megszerelnem a gyalugépemet. Gyakorlatilag minden nap bedöglik valamelyik gépem vagy épp apróbb javításra szorul. A gyalun épp az egyik késbefogó csavarból tűnt el az imbusz 6 szöge és ezért nem lehetett meglazítani. Kifúrás lett a vége amit este végeztem el. Kicsit keservesen ment a dolog de sikerült. Ma édes megrendeli hozzá a gyári csavarokat mert ezek sima mezei csavarok amik benne vannak. Remélem ma megjön az elektromos gépembe is a jó fék. Úgy hiányzik mint egy falat kenyér! Ma ráadásul új helyre megyünk és ott fej felett kell vágnom az oszlopokat amit a 26-os géppel sírva fogok megtenni a súlya és a forgácsolási mennyisége miatt. :U
    Jövő héten veszek egy pár pillanatszorítót a vaterán és kifizetem a gyalu csavarjait. Ez épp elég lesz jövő hétre szerszámra. Szóltak hogy ma megjön a csúszda oda ahová megyek játszóteret készíteni és mikor kezdeném. Hehh???? Annyi a munka hogy nem is látok ki mögüle. A tetőt is félbe hagyjuk mert a kocsibeálló fontosabb. :F Még a mai és a holnapi nap kellene hogy fólia alatt legyen de a másik munka nem várhat. Ki érti ezt?
    Édes tegnap védőnőnél volt. Katica nem szerette a zaklatást és hátat fordított a szívhang vizsgálatnak. Este beszélt cuncikával és meglepő módon én is beszéltem vele. Nagyon izgultam! :DD Új fülbevalót kapott amit feltétlenül el kellett újságolnia. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Este azt hittük édessel hogy a hidegfront meghozza nekünk Katicát, de pár 10 perces fájás után úgy döntött hogy még marad bent anyácska óvó pocakjában. Kellett is az oltalom mert este brutál nagy vihar volt. Valahol itt a közvetlen közelünkben bevágott a villám és egy olyan gigahangos dörgés követte amilyet még életemben nem hallottam. :Y Ha esetleg éjfél után született volna akkor pont 20.-án a mi napunkon látja meg a napvilágot. Ma vagyunk ugyanis 76 hónaposak! :DD Nem gondoltam volna hogy eddig kitart ez a szerelem! És nem érzem azt hogy lankadna bennem a tűz. Egyre jobban imádom az én szerelmemet! :B
    Tegnap este végre nem kellett szerelnem. Semmi nem ment tönkre ami az elmúlt napok után egy jó hír. Édessel megrendeltettem a gyaluba a késbefogó és állítócsavarokat. Nem szégyenlősek makitáék elkérni egy 6x18-as kis csavarkáért 200ft-ot. Ebből a fajtából 10 db. kell a gépbe de veszek tartalékba is és még 4db. az állítócsavar amit szintén 2 kilóért mérnek. Ha ma megérkezik a stihlbe a fék akkor este szerelni fogok. Édeske már most örül neki. :DDD
    Tegnap nekiálltunk egy kocsibeállónak amivel elég jól haladtunk, de természetesen ma nem ott fogunk kezdeni hanem az egész délelőttünket máshol töltjük. Kis bádogozást kell befejeznünk egy 3. helyen. Kukim kivan hogy mindenhol belekezdünk a munkába és nehezen fejeződik be.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ébredezek... Katica úgy döntött hogy átgondolja a dolgot és marad még bent a melegben és biztonságban mert jobb neki bent mint idekint. Semmi fájás nem volt éjszaka. Azért picit korábban ébredtünk mert az esti dinnyeevéstől édes sokat járt pisilni.
    Tegnap mégsem kellett bádogozni de volt egyéb teendő azon a helyen. A kocsibeállós néni már telefonált hogy hol vagyunk és megyünk e dolgozni. A főnök azt mondta defektet kaptunk. Nem értem miért nem lehet megmondani hogy máshol kell kezdenünk és kisvártatva érkezni fogunk. Kukim kivan. A néni persze rákérdezett és égett a fejem hogy hazudnom kell. :(((
    Tegnap megjött a stihl fék és a makita csavarok is. A fűrészt összeraktam de még ragasztás alatt áll. A gyalut elvileg munka előtt szerelem meg de a késbefogó csavarnak csak a hossza és a menete stimmel de annak a feje kisebb amit édes hozott mint a gyári és 5-ös imbuszkulcs helyett 4-es fogja. Nem értem miért nem kapok 100%-ban megegyező csavart a gyárival. :( Azt nem mondom hogy nem jó bele de mindenesetre érdekes.
    Ma hazafelé felveszem a gyermekeimet. Imrus jönne hozzánk és Szerintem Zsani is jön. Majd meglátjuk.
    Tegnap a szomszéd öreg nénivel félig elbizniszeltem egy kis körfűrészt. ;] Megkért hogy vágjak az ajtaja aljából és egy szuper kis körfűrészt adott a munkához. Rögtön rá is kérdeztem nem eladó e. Hétfőn ad rá választ. Remélem meg tudom kaparintani mert idén ez még csak a 4. ilyen fűrészem lenne. Kicsit kezd betegessé válni a helyzet. ;] :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később keltünk. Nagyon kemény volt az ágyunk mert a szivacson a gyermekeim aludtak. Eljöttek hozzánk mert rég voltak nálunk. Zsaniból egész nagylány lett.
    Tegnap reggel szereléssel indítottam a napot. A gyaluba való csavar csak úgy lett jó hogy édes még régebben vett buldogtárcsát és azzal lett megfelelő a csavar feje. A gyári fej sokkal nagyobb ami a késleszorítóban kialakított mélyedésbe ülve azt pozícionálta is nem csak leszorította azt. Az új csavaron viszont lötyögött. Itt ahol minden tized mm számít ekkora különbség nem megy el. Érdekes fordulat hogy a buldogtárcsával két legyet ütöttem egy csapásra. Pozíció is jó lett és a csavar meglazulását is meggátolja amit sarkalatos dolog ennél a gépnél. Az állítócsavarok gyáriak amiket kaptam. Legyalultam egy bő zsák forgácsot és minden nagyon jó. Persze az egyik csavart szintén úgy kellett kifúrnom hogy ne legyen egyszerű az életem.
    Kézi körfűrészke még függőben van de nem bírtam ki hogy ne licitáljak rá egy nagy ütvecsavarozó gépre. ;] Édes kifejezetten örül neki! Egyszerűen nem bírtam elnézni hogy ott árválkodik egy elég olcsó pénzért és nem kell szinte senkinek. Még 3 nap és lejár az árverés. Remélem meg tudom kaparintani. ;] ;] ;]
    Ha holnap születik Katicánk akkor már oroszlán lesz. Minden vágyam teljesül! Valahogy bírom az oroszlánokat. :DD Tegnap is voltak fájások de abba maradtak.
    Munkáról nem tudom mit írjak. Befejeztük a kocsibeálló szerkezetét és festegettünk is. Én kerítésléceket gyártottam ugyanide. Egy asztalos tanuló segített nekem. Megpróbálom átszervezni hozzánk dolgozni.
    Ma pihi. Délután hazavisszük a gyerekeket és picit vásárolgatunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredezek. Az időjárás nem túl megnyerő. Ugyan nem esik de nagyon borús az ég. Édesnek rendszertelenül érkeznek a fájások. Közelítünk a nagy naphoz! Most már oroszlán lesz a kis drágánk. :C
    Tegnap megpróbáltam amennyire tudok pihenni de nehezen ment így hogy itt voltak a gyerekek. Kora délután hazavittük őket és hazafelé beugrottunk vásárolni. Katica is kapott egy ujjatlan katicabogaras rugdalózót. Nagyon édes. :DD
    Én továbbra is versenyben vagyok az ütvecsavarozóért és ma kiderül hogy lesz e újabb kis kézi körfűrészem. Édes nagyon örül ezeknek a vásárlásaimnak. Szerencséjére a csavarozóért már csak 1 licit és átlépik azt a határt amit adnék érte és akkor azt buktam. Sebaj! Max ha nem lesz fűrész akkor annak az árával megtoldom a licitet. ;] Édes már most ellenkezik ahogy leírtam. ;] :Y
    Ma folytatjuk a beállót. Lambériázunk és lécezünk. Esetleg bádogozunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég nehezen indulok be reggelente. Az agyam jár de a mechanika nagyon nehezen éled. Olyan mintha éjszaka berozsdásodnék. Úgy gondolom ez már az öregedés első jele. :DDD
    Tegnap lambériáztunk és lefóliáztuk hogy az eső ne tegye tönkre. Mivel nem volt lécünk ezért előbb eljöttem haza. Na nem sokkal de egy órácskával rövidebb lett a munkaidőm. Ennyivel is többet voltam édessel. Ennek örömére este el is mentünk fagyizni kéz a kézben.
    A kis körfűrészből nem lett semmi. Visszakozott az öreglány. Sajnálom de nincs mit tenni. Az ütvecsavarozóért viszont még versenyben vagyok. ;] Holnap este zárul a licit és kiderül én kaparintom e meg a kis rondaságot.
    Édes még egyben van bár esténként jönnek szépen a fájások. Tegnap volt egy 40 perces adag 10 perces lebontásban. Sajnos elmúlt és nem indult be a szülés. A rádióban hallottam hogy van olyan név hogy Málna. Újságoltam édesnek hogy ha lenne még egy kislányunk akkor jó lenne neki ez a név. Erre édes beépítette a Katica mögé. Már cuncikának is újságolta aki nagyon boldog volt tőle! SZóval hivatalosan Katica Málna lesz a kislány neve. :B Már jöhetne!
    Hétvégére letárgyaltam egy maszek munkát ami hosszabb ideig fog tartani mint két nap de megéri. Majd apránként elvégzem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég szomorkás idő van odakint. Éjszaka többször is esett de ennek ellenére édesnek nem voltak fájásai. Szerintem simán ki fogja húzni a rendes időpontig.
    Tegnap beléceztük a beállót és beszegtük. A bádogozást is többé kevésbé elvégeztük és mára csak a cserepezés maradt. Festeni is kellene hogy teljesen kész legyen. Majd meglátjuk mire kapunk utasítást. Hétvégén már tutira dolgozni fogok mert sógorom szólt hogy ott az anyag.
    Sajnos a fűrészemet nem sikerült jól megcsinálnom. Még egy legutolsó dolgot kipróbálok és ha az sem lesz jó akkor kuka. A csavarbehajtó licitje ma lejár este de egyre többen licitálnak rá. Én az általam határösszegnek megszabott licitnél járok. Ugyan ezzel még én vinném el a gépet de ki tudja az utolsó percekben ki száll be még a küzdelembe.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megszereztem! :C Tudom elég züllött állapotban van de azért ha belül minden rendben van vele akkor még nagyon sokáig el fogok dolgozgatni vele. Ilyen kategóriájú gép 2 kiló környékén mozog árban és ezért csaptam le rá. Nyilván édes kiakad tőlem de nem tehetek róla. :DDD
    Tegnap befejeztük a kocsibeállót de olyan alfa stádiumban van a festés hogy inkább nem fotóztam le. Ma megyünk vissza lécezni a félbehagyott tetőköz.
    Munkatársam hozott ajiba nekem 2 komplett gépet. Egy P3-as fekvő IBM.-et amihez monitor is jár és egy P4-es norti cerkásat. Mindkettőbe még ramot kell szereznem és szerintem egész használhatóak lesznek. Újra 4 gép lesz itthon. :DD Esetleg a cerka helyére veszek egy rendes nortit. Most nem költhetek többet mert egyik este arra fogok hazajönni hogy a cuccom az ajtó előtt lesz. ;]
    Édes még egyben van de már nagyon közelítünk a vége felé. Éjszaka alig alszik mert annyira mocorog a mi kis Málnánk. Cuncikával is beszélt telefonon. Már nagyon hiányzik nekünk!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szépen éledezek de nehezen teszi a dolgát a kávé.
    Tegnap 3 helyen voltunk. A kocsibeállónál kezdtünk, majd léceztünk és végül beázáselhárításon voltunk. Készítettem képeket a beállóról de sajnos nem lettek jók. Azért teszek fel két fotót ide.
    Koléga a kapun vágja a kerítésléceket. ;]
    Ilyen lett. :U
    Ma már tutira lécezni fogunk mert nagyon el vagyunk maradva. Hazafelé egy beázáshoz el kell ugranom és megnéznem és az aksitöltőt is vissza kell vinnem maminak.
    Édes ma 34 éves. Boldog szülinapot az én imádott kacsámnak! :C
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok fáradtan ébredtem ma is! Visszatért a kánikula és nehezen viselem ezt. A tegnapi napom amúgy is elég szar volt. Mindenért engem cseszegettek és este még munkaidő vége előtt nekiállítottak egy olyan ajtóbeépítésnek ami cirka fél napos munka. 4 ajtót kellett volna betenni , de mindegyikből vágni kellett volna. Ott is hagytam a f@szba mert kiakadtam hogy miért nem ezzel kezdtük a napot. Tegnap is ez lett volna a 3. hely ahol dolgozok. Délig léceztünk majd mindenféle apróságot kellett megcsinálni a kerti pavilonnál és a végére hagyta az ajtókat. Hát nem!
    Most hétvégén a saját munkámat csinálom. A balcsi mellett a sógorom épített egy kis nyaralót arra kezdjük el a tetőt készíteni amit hétvégente fogunk csinálgatni. Szegény édeske még kevesebbet fog látni engem. Nincs mit tenni! Akkor kell dolgozni amikor munka van. Majd télen nézegethet eleget.
    Cuncikánk holnap érkezik haza. Már nagyon várjuk!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem volt reggel net a vihar miatt ezért nem tudtam bejegyzést tenni. Belekezdtem a maszek munkámba. Egy egyszerű nyeregtető ami ráadásul jó alacsony is. Persze a koszorúban volt 6 centi a magasságába. Valahogy nem értem hogy mekkora fizikai és mentális megterhelést jelentene ha használnák azt a kurv@ vízmértéket. :Y :W Tulajdonképpen nem is érdekelte sógoromat hogy ilyen sz@rt csinálnak. Majd a malter eltakarja. Ennyi!
    Egész jól haladtunk a tetővel. Nagy részét fel is állítottuk a szerkezetnek. Vasárnap folytatjuk mert azért kicsit nyomulnom kell a munkahelyemen is.
    Persze édes nagyon nem örül neki hogy ennyit dolgozok. :U Cuncika rendben haza érkezett. Mindenki örült mindenkinek. Valahogy mi is nyugodtabban aludtunk hogy végre itthon van. Persze már itt csacsog. ;]
    Egy utolsó kép édesről szülés előtt. Édes és Katica Málna :B
    Ma fingom sincs mit csinálunk. Elvileg lécezünk de lehet előtte 4 ajtót be kell építenem. Majd alakul. Ha minden igaz megjön ma az ütvecsavarozó is. Már nagyon várom! :DD Még szeretnék ezt azt venni de idénre behúzom a féket.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák