Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korán ébredtem édes "nagy" örömére. :D Lefőztem a kávét és ő már durmol is újra. Pár szóban elmeséltem a tegnap esti hihetetlenül érdekes dokumentum filmet amit a spektrumon láttam és már aludt is. A szerelemről és annak kémiai folyamatáról volt szó és a szexről. Nagyon érdekes volt! Persze a torrenten nincs fent és a spektrum tv honlapján se lehet megnézni. Majd megpróbálom megszerezni valahonnan.
    Ma délelőtt elmegyünk megnézni egy munkát és utána sétálunk egyet édessel a Velencei tónál. Remélem jó idő lesz hozzá. Délután pedig már nagyon várjuk haza édes kis cuncikánkat!!!! Kapott egy farmerszoknyát ajándékba hogy mégse üres kézzel várjuk haza. Nagyon izgulok már!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Alig aludtam az éjjel az idióta esti meccs miatt. Már régóta nem nézek meccset mert felidegesít és nem tudok utána elaludni. Ez tegnap pont így volt ! Kukim kivolt a Bayernnel. Egy sima továbbjutást packáztak el, de megérdemelték.
    A tegnapi nap csodálatos idő volt! Elmentünk megnézni egy munkát ami ha össze jön akkor jövő héten neki is állhatok és utána lementünk a velencei tóhoz sétálgatni. Sajnos a víz mellett erősen fújt a szél így a séta rövidre sikerült. Siettünk haza hátha korábban jön cuncikánk. Persze csak este fél6 után érkezett haza. Nem volt vele semmi probléma. Úgy érzem hiányoztunk neki. Nagyon aranyos volt lefekvésnél is. Sokat ölelgettük és puszilgattuk egymást. Sok ez az 5 nap! Nem is tudom mi lesz velünk nyáron amikor 2 hetekre nem lesz itthon.
    Ma megyek dolgozni. Még mára van munkám.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! A tegnapelőtti éjszakai nemalvás estére úgy kiütött hogy 7 után már bedőltem az ágyikóba és durmiztam reggelig. Persze a fáradtságomra rátett az is hogy dolgoztam. A sok állás után nehéz volt felvenni a ritmust de élveztem hogy kicsit mozgok. Sajnos úgy néz ki a héten már többet nem megyek. Mondjuk van teendőm mert egy kisebb munkához össze kell szednem az árajánlatokat és ha megfelelő akkor esetleg jövő héten belefoghatok abba. Majd meglátjuk. Mindenesetre bizakodó vagyok mert ahogy elkezdett tavaszodni megindult az építőipar is. Ez mindenképpen jó jel! Erre vártam egész télen!
    Ma én viszem cuncikát oviba. Nagyon aranyosan tért vissza hozzánk. Semmi sírás vagy nyunnyogás az apja után.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megpezsdült a levegő körülöttem egy szempillantás alatt! Tegnap rám szóltak hogy ma mennem kell dolgozni és talán a jövő héten is lesz munkám. Mindemellett hétfőn egy újabb előtetőt kell megnéznem és még 2 kisebb munka lóg a levegőben. Ha minden jól megy túljutottunk kínkeservesen a télen.
    A tegnapi napom elég eseménytelenül telt. Árajánlatot kellett begyűjtenem a jövő heti munkával kapcsolatban. Holnap még el kell mennem a fatelepre árért.
    Édes és cuncika rendben van. Mindenki nyugodtan aludt az éjszaka.
    Tegnap vissza adtam a kölcsön 8600GT-t. Leteszteltem az SLI-t és mint jövőbeni lehetőség benne van a lapban ez is. Persze most első sorban a jövő télre kell spórolgatnunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jó szarul aludtunk! Cunci felébredt éjszaka és esze ágában se volt aludni. Persze minket se hagyott. Csak akkor csitult el amikor ide vettük magunk mellé.
    Tegnap dolgoztam és jól el is áztunk. EZ visszatérő momentum ebben a szakmában. Vagy lerohadunk a melegben vagy lefagyunk vagy szétázunk.
    Most reggel elrohanok árajánlatért és sietek haza hogy édessel tudjak még kicsit lenni mielőtt elmegy dolgozni. Délutános szegénykém... Cuncika rám marad.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nagyon jeles napra ébredtünk édessel! Ma vagyunk kereken 5 évesek! :DD Nehéz lenne összefoglalni ezt az 5 évet de a legfontosabbat le lehet jegyezni. Ugyanolyan elánnal szeretem őt mint 5 éve! Nehéz szavakba önteni mi minden történt velünk a kezdetek óta. Most fel feltörnek emlékek a régmúltból amikor kezdődött minden és teljesen mások voltunk. Mint két tini, most pedig már egy érett szerelemben élünk. Mindkettőnek megvan a maga varázsa. Úgy érzem nem cserélném el a mostanit a kezdeteki szerelemre. Talán azért sem mert most a rengeteg csapás és gond nagyon össze kovácsolt minket. Sokkal mélyebb és sokkal meghittebb a szerelmünk mint az elején volt. Igazi társak lettünk mióta együtt élünk. Eltelt öt év és nem érzem azt hogy bármit is lankadt volna az érzelem bennem édes iránt. Változunk és ezzel változnak az érzelmeink is de inkább mélyülnek mintsem múlnának. Kevés ilyen párt látok magunk körül akik ennyire szerelmesek mint MI. Biztosan egész más világot élnénk ha minden pár igazán szerelmes lenne és nemcsak a szaporodási ösztön tartaná össze őket. Persze az is nagyon fontos! ;]
    Imádlak benneteket édes és cunci! :B
    A mai napunkat ez a forduló fogja meghatározni. Bemegyünk Fehérvárra egy cukrászdába és eszünk egy sütit az ünnep tiszteletére hármasban. Ha olyan lesz az idő akkor pici andalgás is lesz a városban. Meglátjuk.
    Jövő hétre van már munkám. Tavaszodik ami munkát hozott. Nagyon örülök neki hogy a sors megkegyelmezni látszik nekünk.
    Legalább olyan szép napot mindenkinek mint nekünk lesz!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi napunk szuperül sikerült! Szerintem nagyon szépen meg tudtuk ünnepelni az 5. szülinapunkat. Reggel felkeltünk és reggelizés után bementünk Fehérvárra. Volt némi munka jellegű dolog amit el kellett intéznem de utána mentünk is ünnepelni. Elmentünk a cukrászdába sütizni és utána elugrottunk még a plázába enni. Pizzáztunk és utána beültünk kávézni a Segafredoba. Csajok turmixot ittak és mindenki jól érezte magát. Nem nagyon tudok mit írni inkább beszéljenek a képek.
    A cukiban... :D
    Engem etetni kellett. ;]
    Turmixozás. :DD
    A nagyon nagy szerelmem! :B
    A kisebbik szerelmem. ;)
    Elképesztő milyen jó volt a hangulat! Sikerült kicsit elszakadnunk a nyomorunktól ami talán múlóban van már.
    Ma nagyon zsúfolt napunk lesz. Sok helyre el kell mennünk. Ez elsősorban a heti munkánkkal kapcsolatos de édes velem lesz mert megyünk a leletéért a tüdőgondozóba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma már dolgozok! Juhéééé! Nagyon rég vártam már erre hogy dolgozhassak. Itt a tavasz és az ember csak úgy nem üldögélhet itthon bánatában. Ami még nagyon fontos az az hogy megjelent a crysis2! ;] Alig várom már hogy tolhassam! NYAMI!
    A tegnapi napunk délelőtje tiszta lótás futás volt. Be kellett szereznem mára minden anyagot hogy dolgozni tudjak. Sok idő ráment de sikerült mindent beszereznem. Ma már csak mindenhol fel kell pakolnom mielőtt elindulok dolgozni. Már nagyon várom! A nap is sütni fog ha minden igaz, szóval nincs okom a panaszra. :DD
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mélyalvós éjszaka utáni kipihent ébredésen vagyunk túl. A tegnapi munka megtette a hatását.
    Reggel összeszedtem minden anyagot ami kell a munkámhoz és úgy indultam el. Szegény táltos teljesen ki volt feküdve a sok motyótól. Elég későn is értem oda de azért még tudtam dolgozni. Elég szépen haladtam. Ma nem kell korábban eljönnöm és ha úgy haladok akkor holnap nem is megyek csak pénteken. Édes délutános és ezért tegnap sietnem kellett haza mert cunciért mennem kellett az oviba. Tegnap volt a névnapja "Bejja" néninek. :D Készített neki egy szép rajzot. Nagyon imádja mindkét óvónénit! Érthető is mert nagyon aranyosak.
    Remélem kitart jó sokáig ez a pompás idő. A fejem már szép piros. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt!

    Még alszok! Nagyon elfáradtam tegnap! Sajnos teljesen elszoktam 6 hét alatt a munkától és nehéz visszaállni a munkára. Plusz még siettem hogy végezzek és ma ne kelljen mennem. Ma festik azt a szerkezetet amit tegnap fejeztem be. Holnap polikarbonátozom és picit bádogozok.
    Ma itthon pihengetek édessel. Vagyis csak délelőtt mert édes délutánra megy dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Késésben vagyok mert ki kellett próbálnom a crysis2-t. :DD Szegény gépen nem megy úgy mint szeretném FullHD-ban. Ehhez mondjuk hozzá szoktunk hogy a cry ilyen. :DDD
    Ma dolgozni megyek és viszem édeséket Fehérvárra. Ott szállnak fel a buszra és mennek pestre.
    Édesnek jeleztem ha a cry2 megjelenik kevesebb időt leszek vele. Persze ő abba az irányba terelget hogy akkor játszak amikor ő dolgozik. Persze figyelni fogok erre. (ha tudok)
    Ma megyek és befejezem azt a munkát amit elkezdtem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen hulla vagyok! Éjszaka felébredtem és csak most reggel tudtam vissza aludni. Persze pont akkor csörgött az óra hogy kelni kell mert édes 6-ra megy dolgozni. Nyami! Megvárom amíg elmegy és utána valahogy megpróbálok ébren maradni az F1 időmérőig és utána durmolok még egyet. Persze az is lehet hogy annyira megébredek hogy nem fogok aludni.
    Tegnap befejeztem azt a kis munkát amit a héten csinálgattam. Hazafelé beugrottam egy munkát megnézni amit jövő héten fogok csinálgatni. Szerencsére úgy tűnik valami megmozdult az építő iparban. Ennek nagyon örülök!
    Tegnap reggel felvitte Pestre édes cuncikát. Beugrottak az apjához és beszélgettek pár szót. Persze én még mindig kívülálló vagyok az apja szemében pedig már másfél éve együtt élek a lányával. Na nem mintha egy picit is érdekelne. Ha meg akar ismerni el kell jönnie hozzánk. Ha közös gyermekünk lesz édessel őt úgy sem viheti oda mert megtiltom! Mondjuk nagyon úgy néz ki nem fogja érdekelni a mi gyermekünk amit persze megint magasról leszarok...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem lehet nem felkelni amikor végre kezdődik a forma1! :DD
    Előtte picit tolom a cry2-t és utána odabújok édes mellé nézni a futamot. Már nagyon várom!
    A tegnapi nap eseménytelenül telt. Picit játszottam délelőtt amíg édes dolgozott és némi házimunkát végeztem. Kell a testmozgás nehogy eltunyuljak. Ma nem dolgozik édes ezért egész nap velem lesz! Szerencsére még holnap is szabadnapos így még egy napocskát tudunk együtt tölteni. Én kedden kezdek egy kisebb munkát.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól de legalább a tegnapi napunk szuper volt. Kettesben édessel sokat bújtunk össze. A szomszédokból megnéztünk vagy 3 epizódot. ;] Jól esett nosztalgiázni. Ma egyikünk se dolgozik ezért délelőtt ma is tolunk arcba minimum 1 részt.
    Azért nem csak henyéltünk. Takarítottuk a lakást és mostunk is. Én reggel megnéztem a forma1-et ami érdekes volt. Talán nem lesz olyan katasztrófális az év mint amilyennek tűnt elsőre.
    Ma délig lesz csak cuncika az oviban mert tavaszi cipőt fogunk neki venni. Muszáj mert csak csizmája van és az most már egy kicsit erős.
    A cry2-től be vagyok ájulva teljesen. Hiába csak DX9 de a látványtól elélvezek! És az külön öröm számomra hogy FullHD-n extrém grafbeállításmellett is megvan a 30+om minimumban ami bőven játszhatóvá teszi. Biztosan a DX11-es patch odab@sz majd látványban de ez a kártya nem tud olyat és gyanítom hogy a mostani csúcskártyák is ki fognak feküdni tőle ha telepítik.
    Cuncika rendben ért haza az apjától. Első alkalom volt hogy a mostani csaja is elkísérte. Köszöntek édessel egymásnak és ennyi. Semmi lehányós viselkedés nem volt. Abban jó volt hogy elhozta magával, hogy nem hangolta ellenünk cuncit. Ilyenkor amikor megérkeznek akkor megcsörgi édest aki lemegy. Ez idő alatt hátra ül a gyerekhez és ilyenkor jön a hergelés. Persze cuncika a kánaánból érkezik haza és nem sok kell neki hogy sírjon. Na ez most elmaradt szerencsére. Túl égő lett volna a barátnője előtt ha megejti a hergelést. Vidáman is kaptuk vissza a kis drágánkat. Nagyon hiányzott már! Imádom őt is épp úgy mint édest!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jó volt ez a két együtt töltött nap édessel. Szükségünk volt rá! Ma már mindketten megyünk dolgozni. Ő 6-ra megy ezért én viszem cuncikát oviba. Mi sem indulunk sokkal később mert oda kell érnem időben a munkába.
    Tegnap elvittük cuncit oviba és hazafelé jövet körbe néztünk cipő ügyben. Itt a tavasz és ő még mindig csizmát hord. Találtunk is egy pont megfelelőt ami árban annyira jó volt hogy még egy piros szoknyaruci is belefért abba az összegbe amit cipőre szántunk. Ebéd után haza is hoztuk és megvettük amiket kinéztük. Nagyon boldog volt a kapott holmiktól! A cipőnek is örült de a ruci az aztán tényleg telitalálat volt! Hazaérve azonnal felvette és abban volt egész este. Naná hogy ma az oviban is abban a ruhában leszünk! Igazi nő! ;] Az a jó hogy picit kijöttünk a szorításból és tudunk ezt azt venni ami nagyon fontos. Látva cuncika örömét mi is nagyon örülünk ami nagyon fontos! Este amikor hívta az apja azonnal elújságolta neki miket kapott. :P
    Ma elkezdek egy munkát ami magam sem tudom pontosan mi lesz. Egy nyugdíjas mérnökember gondolatait próbálom majd megvalósítani. Valami napozós faházacska lesz. Kb. ennyit tudok. Szerencsére dolgoztunk már neki ezért tudja hogy dolgozok és teljesen megbízik bennem. Nekem pedig mindegy mit csinálok csak fizessék meg és dolgozhassak.
    Cry2-ben szépen haladok bár nagyon béna vagyok. Szerintem már a vége felé járhatok. Édes külön engedélyével játszatok amikor ő is itthon van. Kiharcoltam a crysis erejéig. ;] :DDD :P
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nem hagyott cunci aludni minket. SZegény édes már éjfél óta nem aludt. Ő amúgy is rossz alvó. Vagy túl jó anyuka? Ha a gyerek nem alszik vagy épp beteg akkor ő sem alszik. Érthetetlen..
    Elég fáradt vagyok. Tegnap a szuper időben gyalulgattam és csiszolgattam. Ma végre már alakulni fog valami. Örülök neki hogy sikerül valamit kihozni az öregúr terveiből.
    Sajnos édes ma is 6-ra megy ezért én viszem cuncikát oviba. Tegnap pár sírás volt mire odaértünk. Remélem ma nem lesz ilyen.
    Elképesztően rövidnek éreztem a cry2-t! Már végig is értem és nem tudom felfogni hogy nincs a végén egy főszörny vagy valami más. És milyen rövid?! :Y Kukim kivan! Erre vártam 3 éve és tessék...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ég a szemem mert nem tudtuk kialudni magunkat. Ez két részből tevődik össze. Korábban keltünk és éjszaka többször fent volt cuncika. Nem értem miért nem tudja átaludni az éjszakát. Remélem ez változni fog mert édes így is rossz alvó.
    Tegnap apró lépéssel előrébb léptünk. Nem haladunk túl gyorsan mert mielőtt beépítenénk az elkészült anyagot le is festjük. Ez időt vesz el. Nagyon nem érdekel mert ennyivel is tovább tart a munka. Nagyon úgy sem rohanok sehová. A napsütés áldásos hatása szépen kezd látszódni rajtam. Barnulgat a kezem és a fejem is. Erre vártam egész télen!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre egy nyugis éjszaka amikor mindenki aludt. Illetve 1x kiment édes és persze akkor felébredtem (mivel elvitte magával az alvós nagykacsámat akit ölelgetek durmi közben) de amikor visszajött és visszabújt kiskiflibe azonnal vissza is zuhantam az álomba.
    Tegnap kevésbé jól haladtunk mert sok előkészítést kellett tenni ahhoz hogy ma azért kicsit látványos legyen amit ügyködök. Már körvonalazódni fog hogy néz ki az a kis keco amit csinálgatunk. Ahogy elnézem jövő héten még simán elleszek rajta.
    Cuncit ma műszak után viszi édes az apjához. Szombaton szabados de vasárnap dolgozik szinte egész nap. Sajnos ez van.
    Homefrotot nyomom egy ideje. Lassabban haladok vele mint a cry-al. Csak jön mostmár a BF3. Remélem jól el fog futni a gépemen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodtan telt az éjszaka. Nincs itt cunci és így talán kevesebbet ébredtünk fel. A tegnapi nap elég szeszélyes időjárás volt. Picit áztam is de nem volt vészes.
    Ma édes szabados és én sem dolgozok. Szép nyugis napnak nézünk elé. Sok pihenés és pár szomszédok epizód meglesz. Persze valszeg kialakul valami kis szex is. ;] Telhetetlen vagyok ezen a téren!
    Szép időt jósolnak. Ha ez tényleg így lesz akkor elmegyünk sétálni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hulla vagyok. Tegnap lejártuk rendesen a lábunkat édessel. Reggel korán keltünk és megnéztünk pár filmet. Én a House e heti részét pótoltam és lecsúszott még egy szomszédok is. :D Ezután elballagtunk a pékhez és a boltba. Hazaérve jól bereggeliztünk és nekiláttunk a lakás rendbeszedésének. Csilli villibe vágtuk a kecót miközben édes még főzött is. Majd még 1 szomszédok pihenésképpen és fergeteges intimtorna következett( ;] ), ---- ebédeltünk. Mindezek után bementünk Fehérvárra nézelődni. Körbejártuk az összes nagyobb bevásárlóhelyet. Jól ki is fáradtunk. Jó volt kettesben nézelődni picit. Egész beesteledett mire hazaértünk. Gyors fürcsi után tévénézés közbeni álomba zuhanás.
    Ma édes sajnos egész nap dolgozik. Én itthon ténykedek. Talán felmosok és gépezek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmasan telt a tegnapi napunk. Sajnos édes egész nap dolgozott én pedig itthon unatkoztam. Nem örülök ennek a vasárnapozásnak de nincs mit tenni ellene. Talán most alakul valami mert vettek fel külön hétvégéseket ami miatt nem lesz majd vasárnapi szak a sima dolgozóknak. Én itthon takarítottam picit és mosogattam. A száraz ruhákat is összehajtogattam és a mosottakat is kiteregettem amit még reggel édes betett a gépbe mosni.
    Este cunci vidáman tért haza. Szerencsénkre nem fűtik ellenünk. Most épp nyugalom van a túloldalon. Reméljük ez így is marad. Ma délutános lesz édes ezért korábban indulok dolgozni hogy időben odaérjek cunciért az oviba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit hulla vagyok. Ez a szél ami odakint tombol teljesen kiborít. Nagyon utálom a szelet! Szerencsére nem esik az eső mert még az lenne aztán finom.
    Tegnap elég nyugis munkanapom volt. Szépen megfontoltan haladunk előre. Ha ebben a tempóban dolgozunk lehet hogy még a héten sem leszünk készen. Meglátjuk.
    Itthon minden rendben volt cuncival. Én mentem érte az oviba. Persze kérdezte hogy miért olyan korán mentem érte. Ő még játszani akart kicsit. Nem mentem korán érte de azért ne ő legyen az utolsó gyerek akiért jönnek az oviba. Édes dolgozott de még ébren voltam amikor haza érkezett. Ennek mindketten örültünk mert együtt tudtunk elaludni.
    Remélem nem fog esni az eső és a szél is alábbhagy mert nem fogjuk tudni feltenni a tetőt ebben a szélben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen padlóra vág ez a szeles időjárás ami tegnap volt! Agyam eldobom! Jó lesz ha már nyár lesz mert kezd elegem lenni ebből az egyik nap ilyen a másik nap olyan időből.
    A munka ment szépen. A szerkezet kész van és ma polikarbonátozni fogunk. Holnaptól már az oldalát készítjük. Az elég érdekes lesz. Már nagyon várom mert többfunkciós lesz az oldala.
    Édes ma szabadnapos. Sietek haza hogy minél többet együtt tudjunk lenni. Szükségünk van rá mert ilyenkor amikor délutános keveset tudunk együtt lenni.
    Unalmamban elkezdtem újra a cry2-t játszani elölről. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Valami front fog jönni mert elég viharverten aludtunk mindketten édessel. Érdekes visszagondolni fiatal koromra amikor még nevettem nagymamámon hogy mennyire bántják az időjárás változások. Ki gondolta volna még akkor hogy 1x én is ilyen leszek.
    Szépen haladunk a kerti pavilonunkal. Vagyis szerintem az lesz mikor elkészül. Vagy nem is tudom mi de jól fog kinézni. :DDD Van munkám és ezt meg kell becsülni. Remélem ahogy közeledünk a nyár felé egyre több munka lesz. Már most neki kell állnunk spórolni a télre. Érdekes hogy még soha nem vettem ennyire komolyan a téli spórolást mint most. Ez a 6 hét itthon üldögélés nagyon kemény lecke volt....
    Cuncika rendben van. Édesnek volt egy kis kényszerképzete hogy az utóbbi napokban nem vagyok nagyon kedves hozzá de ez csak amolyan vérzés alatti depresszió lehet. Vagy csak ezt dobta a női agy. ;] :DDD Persze eloszlattam minden kételyt benne. Vagy remélem hogy sikerült. ;)
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elképesztő szél fúj odakint! A nagy "kedvencem"... Valahogy túl kell élnem ezt a napot. Remélem ott azért annyira nem fúj a szél. Bár ez szerintem csak egy hiú ábránd.
    Tegnap iszonyat sokat gyalultam. Szinte egész nap toltam neki. Ma beépítem azt amit tegnap meggyalultam és hétfőn folytatom a gyalulást. Nem semmi munkában vagyunk. Majd képeket készítek ha elkészül.
    Édes lehiggadt. Lassan múlóban a vérzés és ezzel agyilag is helyrebillent. Nem értem a nőket. Tiszta hisztéria az összes! :Y Persze a pin@ náluk van szóval az ilyen szexmániás mint én jobb ha befogja... :P
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az egész család hulla. Az éjszaka is viharos szél fújt amitől nem tudtunk aludni. A légnyomás is nagyon zavaró volt. Sajnos az egész tegnapi napon rombolta a közérzetemet a szél és reméltem hogy estére alább hagy hogy pihenni tudjunk, de nem. Ráadásul édes bent felejtette a kulcsát a munkahelyén és nekem kellett beengednem. Persze a legmélyebb álmomból ébresztett fel. Nagyon vidám voltam.
    A munka jól haladt. Kezd kikupálódni a kis kertipavilon-napozó stb. Nagyon jól néz ki. Még 1 hét és kész is leszünk.
    Ma is délutános édes de holnap szabados lesz. Elmegyünk moziba közösen. Már nagyon várom! Első közös mozizás lesz cuncival.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma az a ritka esemény történt hogy cuncika ébresztett bennünket mert annyira durmoltunk. Már szépen benne voltunk a reggelben mert 7 óra volt.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Itthon elvoltunk és pihengettünk. Sajnos nem tudtam felhívni Zsani nagylányomat mert nem vette fel a mobilját. Tegnap töltötte be a 14. életévét és fel akartam köszönteni + megkérdezni tőle hogy nincs e kedvük eljönni velünk ma moziba. Délután elmegyünk moziba cuncival és mindenki örülne neki ha eljönnének a nagy gyerkőcök is.
    Délelőtt futamot nézek. Érdekesnek ígérkezik. :K
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nagyon szuper napunk volt! Igaz elköltöttünk egy elég nagy összeget de megérte! Ébredés után lementünk közösen a boltba vásárolni utána pedig reggeliztünk. Én megnéztem a forma1-et amin picit dühöngtem de annyira nem volt vészes. Gyors ebéd után indultunk is be Fehérvárra. Telefonon megkérdeztem nagy gyerkőceimet van e kedvük velünk moziba jönni. Örültem annak hogy velünk tartottak. Első közös mozizásunk volt így ötösben. Mi ketten édessel és a 3 gyerek. Persze cunci nagyon boldog volt attól hogy Zsani mellett ülhet. Mozi előtt volt még elég sok időnk és elmentünk 2 pennybe is mert félretetetett édes valamit a teknős csoportnak húsvétra az óvónők kérésére. 30 pici nyuszit szedtek össze 3 boltból a gyerekeknek. A praktikerbe is beugrottunk és egy körfűrész lapot vettünk olcsóért a fűrészemre.
    Készült pár fotó is.
    Cunci a piros ruhában pózol. :DDD
    Pacizik ;]
    Mozi előtt a csapat. :D
    Én is a két naggyal. :P
    A kacsáim közvetlenül a mesefilm előtt. :DD
    A Maci Laci-t néztük meg. Nem volt egy nagy eresztés de nem is azért mentünk el mert annyira meg akartuk ezt a filmet nézni, inkább csak valahová ki akartunk mozdulni közösen a gyerekekkel és jól érezni magunkat. Ez sikerült is!
    Ma még mindig fúj az a piszok szél! Állítólag hét végéig marad ez a szeles idő. Kiakadok teljesen... Folytatjuk a pavilont. A héten be fogjuk fejezni. Jól fog kinézni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Lehet már azt érzem hogy jön az újabb viharos szél és ez tesz be a közérzetemnek. Kukim kivan! Tegnapi napunk eseménytelen volt. Villanyt vittem ki a házból a pavilonba. 2 dugalj és egy leválasztókapcsoló egy lámpával. Semmi extra. Még jó hogy dolgoztam pár évet apámnál aki villanyszerelő és ragadt rám valami. Persze azért adtunk a kinézetre. A kábelnek martam a fába egy nútot és egy vékony takaróléccel eltüntettem teljesen a szerelési nyomokat. Bellül a házban egy 5-ös dugaljból fúrtam ki és kicseréltem az egyiket leválasztó kapcsolóra, tehát ha nem kell kint a villany egy mozdulattal lekapcsolható. Így tutira nem marad égve a villany és nem lopják a távollétükben az áramot.
    Ma már folytatom a fával kapcsolatos dolgokat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megint erős szél fúj! :W Persze azonnal érzem is a fejemben a nyomást. Tele van a hócipőm ezzel! Mondjuk még az a szerencse hogy nem esik az eső. Még az kellene a hátam közepére.
    Amúgy szépen haladgatunk. Szerencsére a bácsinak minden nap van valami új ötlete amit szeretne megvalósítani amiben amíg nincs más munkám természetesen partner vagyok. ;] Nyugalomban eldolgozgatok itt. Kiszúrtam hogy az unokájuknak van egy alig használt biciklije ami jó lenne cuncinak. Mivel ők már kinőtték megkérdeztem mennyiért válnának meg tőle. Elvileg ma mondanak rá árat is. Jó volna ha meg tudnánk egyezni mert cuncinak szép húsvéti ajándék lenne.
    Édes ma szabadnapos. Ő viszi és hozza az óvodába cuncikánkat. Ettől büszke és vidám a nagylány. :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel megírtam a naplómat és mire elküldtem volna elment az internetem. :Y :W Nem is jött vissza amíg indultunk dolgozni. Ma remélem nem járok így. Amúgy semmi érdekes nem történt tegnap előtt. Szokásos fos időjárás amitől szétmegy a fejem és nyugalmas munka. Szeretek itt dolgozni. A nyugdíjas bácsival közösen kitaláljuk hogyan tovább és azt készítjük.
    Tegnap elhoztam a bicót! Cuncika nagyon örült! Persze abban a szemét időben azonnal menni kellett vele egy kört.Ilyen a bicó csak citromsárga fekete. Nagyon dögös kis paripa. Hétvégén nagy kerekezés lesz. Kapott egy igazi csajos bukót is hozzá ami nagy lett és ki kell cserélni. Ma kicserélik édessel oviból hazafelé és este amikor hazaérek megyünk egy nagyobb kört.
    Tegnap felhívtak egy régebbi helyről. Egy kisebb előtetőt kellene összedobnom. Szombaton kezdem és majd jövő hét végén befejezem. A jövő hét elejét még itt fogom eltölteni ahol most vagyok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hullák vagyunk! Cunci 3x volt fent éjjel és este bezabáltunk ami biztosan nem tett jót az alvásnak.
    A tegnapi napunk szépen telt. Én dolgozgattam és édes is délelőttös volt. Közösen vittük reggel oviba cuncikát. Délután édes ment érte és kicserélték a biciklis sisakot kisebbre. Egy rózsaszín Pimpás bukó lett végül. Siettem haza munkából és még elmentünk egyet bicózni.Nagyon imádja az új járgányt cunci. Édes készített két képet hogy fel tudjam tenni ide.
    A játszótér felé vezető úton. :D
    A játszón mint az utak ördöge... ;]
    Ma dolgozok egy másik helyen. Belekezdek egy előtetőbe hogy ne adják ki másnak a munkát. Sajnos ezzel elveszek magunktól egy közös napot de ha munka van akkor nincs mit tenni. Akkor kell dolgoznom ha van mit.
    Édesék el fognak menni cipőt venni magának mert katasztrófa a cipője és kiadtam neki utászba hogy vegyen. Majd nagy kerékpározás lesz megint. Sietek haza hogy én is el tudjak menni velük.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Aludtunk volna még de cunci átjött és közénk kéreckedett. Most itt horpaszt és édes vigyázza az álmát.
    A tegnapi nap mégsem úgy zajlott ahogy leírtam. Lementem Velencére dolgozni és csak egy tárgyalás lett belőle semmi több. Valahogy nem bántam a dolgot mert édes szabadnapos volt és így együtt tudtuk tölteni ezt a borongós napot. Kitaláltuk hogy ha már így alakult ugorjunk le T.bányára a nagy játszótérre ahol nyáron olyan jól éreztük magunkat. Épp rendezvény volt a gyerekeknek és ez még plusz élmény volt. Nagyon jól éreztük magunkat! Volt ingyen körhinta és kisvasút. Mindent kipróbált cunci.Jól jártunk! Érdekes hogy nyáron is belefutottunk egy rendezvénybe pedig akkor se azért indultunk oda hanem a turulmadár miatt.
    A parkban picit átfagytunk és bemenekültünk a Vértes centerbe enni. Majd az OBI-ba vettünk egy kitámasztót a bicóra és jól kifáradva hazajöttünk. Hazafelé még megálltunk a játszótéren ahol nyugodtan tud bicózni cunci. Késő délután értünk haza. Nagyon jól sikerült ez a nap!
    Képekben az egész:
    Körhintán. :)
    Kisvasúton. :)
    Anya fogj mert leesek! :Y
    Picit rosszalkodok. :P
    Mi. :D
    Őket nem ismerem de szép pár... ;]
    Az óriás nasi. :DDD
    A két ábrándos kacsám. :DD
    Cunci lekapott minket. :P
    Azért mert beugrottunk hazafelé bicózni járt egy nagy puszi. :B
    Édes napok óta picit depis. Nem tud igazán boldog lenni. Próbálok segíteni neki de nem tudok. Pedig mostanában hogy van munkám és a kilátások is elég biztatóak nem lenne oka aggódni mondjuk a megélhetésünk végett. Remélem hamarosan újra igazán velünk lesz.
    Ma a délelőtt és a délután nagy része a miénk de mennie kell édesnek leltárelőkészítésre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit hulla vagyok és elég hűs idő van idebent a lakásban. Vége van a fűtési szezonnak 3 napja és a tavasz még nem olyan nagy elánnal érkezik. Nagyon várjuk már!
    A tegnapi napunk is elég jól sikerült. Délelőtt megnéztem a futamot és utána rögtön ebédeltünk. Ebéd után elmentünk bicózni egyet hátha elfárad annyira cunci hogy lesz délutáni alvás. Tévedtünk... Majd hazaérve megnéztük az aranyhajat mialatt én szunyókáltam picit. Sikerült édesnek lelkiekben vissza térnie hozzánk. Ez minden előzmény nélkül megtörtént. Remélem nem zuhan vissza. Kerestük az okát hogy mi lehetett vele de nem jöttünk rá. Azt mondta hogy szerinte az állhat a háttérben hogy régóta nem voltunk igazán kettesben. Ez igaz de ha munka van akkor muszáj dolgoznom. A nyáron kell összevakarnom azt amiből télen megélünk ha nem lesz munkám. Talán sikerülni fog. Igyekszünk spórolgatni de nem szeretnék zombiként élni addig sem. Az ilyen közös programok nem maradnak el mint a szombati és mindenkinek meg lesz véve az ami szükséges. Most éppen bicó kellett cuncinak és lett. Mondjuk éppen ebben az esetben szerencsénk volt, de a szörnyű évkezdet után már lehet nekünk is valamiben szerencsénk.
    Ma korábban indulok mert délután nekem kell cunciért menni az oviba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem alszok valami jól. Nem tudom hogy megint front van e de már megint hullán ébredtem. Tegnap már végre jó idő volt egész nap! Ennek kifejezetten örülök. Sietnem kell a befejezéssel mert holnap be kell fejeznem mindenképpen a munkát itt. Elég esélyes is a dolog mert jól állok. Ha nem talál ki valami újat Attila bácsi akkor időben végzek.
    Velünk minden rendben van. Szerencsére helyre állt a rend.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyunk 61 hónaposak! :C Érdekes érzés hogy már több mint 5 éve tart ez a szerelem holott statisztikailag már rég vége kellene hogy legyen. Hmmmm. Érthetetlen ez a dolog! Mondjuk nem bánom hogy így van! Édes az aki ébren tartja a lángot. Ez amolyan női dolog. Ez nem azt jelenti hogy én passzív szemlélője vagyok a kapcsolatunknak. Élvezettel veszek részt benne. Melegséggel tölti el szívemet minden pillanat amit közösen töltünk el és nagyon nagy űr keletkezik ha nincs velem. Nagyon imádom édest és cuncikát! Köszönöm neki hogy velem van már ilyen hosszú ideje. Remélem már nem sokáig várat magára egy közös gyerkőc! Túl vagyunk a januári sokkhatáson és az hogy nekem újra van munkám amiből lesz megélhetésünk és spórolgatni is tudunk új lendületet ad az életünknek. Nem búslakodunk hanem várjuk a lurkót. Csak jönne már.... :R
    Ma befejezem amit majd egy hónapon keresztül építettem. Viszek fotómasinát és megörökítem.
    Holnap már másik munkába kell kezdenem. Ennek azért örülök mert ez egy hosszabb munka lesz. Majdhogynem fix munkahelyem lesz szerintem egész nyáron. Persze ezek mellett a saját kis munkáimat is meg fogom csinálni.
    Szép napsütéses napot mindenkinek.

    szerk: borzalmas tőmondatokban írok! Ennek két oka van. Egyik az hogy ilyenkor reggel még alszok a másik pedig az hogy ennyire béna vagyok. :Y

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos tendencia folytatódott alvás téren. Erről már nem is akarok többet írni.
    Tegnap végre befejeztem a több hetes gyalulást, festést és fűrészelést. Egy ilyen lett a vége.
    Balról összecsukva.
    Jobbrol összecsukva
    Szétnyitva.
    Szemből.
    Kicsit közelebbről.
    Még egy közelebbi.
    A két különálló ajtórész összerögzítése. ;]
    Ennek az egész kuckónak Attila bácsi volt a kitalálója én csak elkészítettem úgy ahogy megálmodta. Nagyon elégedett volt ami az egésznek a lényege.
    Ma már máshová megyek dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugisan telt az éjszaka. Édes is végre jól aludt mert cuncika az apjánál van és nem ébresztette fel.
    Tegnap reggel velem eljöttek Fehérvárig édesék és ott szálltak buszra. Mivel megkezdődött a szünet ment az apjához. Állítólag semmi összeborulás nem volt közöttük amikor oda értek. Lassan kezd normalizálódni a kapcsolatuk. Vagyis már nincsenek azok a szélsőséges örömök amikor végre hosszú idő után találkoznak. Nekünk ez jó. Itt is szeret lenni és ott is.
    A munkámról nem is tudom mit írjak. Most épp megpróbálom kijavítani azt amit egy másik brigád szarul csinált meg. A hajam kihullik mert a tulaj meg ott áll egész nap és okoskodik. Persze megértem őt is de nagyon nehezemre esik még neki is jópofizni amikor azt se tudom mihez nyúljak először. Ez a gányolás még jövő héten is tartani fog valszeg. Mondjuk nem válogathatok. Ami pénzt hoz azt el kell vállalni.
    Megyek szombaton is hogy mielőbb túl legyek ezen a munkán. Hazafelé beugrottam a haveromhoz aki adott egy metro kártyát. Valamikor majd benézünk vásárolni amikor nem dolgozok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakán vagyunk túl. Most hogy nincs itthon cunci kevesebbet ébredünk fel. Na ez nem azt jelenti hogy ne hiányozna az a pici hisztimanó! Nagyon is hiányzik. Még annyira nem tör elő belőlünk mert mindketten dolgozunk de holnaptól biztosan nagyon hiányozni fog már.
    Tegnap egész jól haladtunk a munkánkkal. MA vagy oda megyünk befejezni vagy egy másik javítást fogunk csinálni. Reggel fog kiderülni hogy mit álmodott meg a főnök.
    Édes nagyon nyúzott a 6 nap folyamatos délutánozás után. Ráfér most a 3 nap pihi. Holnap csak kettesben leszünk. Már mindketten nagyon várjuk! Sok bújás lesz némi szomszédokkal fűszerezve.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk. Éjjel 2-kor felébredtem és csak tévézéssel tudtam visszaaludni. Mivel ez egy hosszadalmas folyamat volt ezért ennyi idővel tovább is aludtam.
    A tegnapi napom délelőttjén anyagra vártunk így nem sok mindent tudtam csinálni. Az a baj ha ilyen lassan tudunk csak haladni akkor nehezen tudom majd megmutatni hogy én kellek ide és nem kell a munkákat brigádoknak kiadni.
    Az édessel együtt töltött estére nem tudok szavakat mondani. Az isteni nem takarná azt amilyen volt. Most tessék 18+os élményekre gondolni! ;] Mivel közepesen diszkrét srác vagyok ezért bővebben nem írok erről. :P Rég volt már ilyen izzás közöttünk és nagyon hiányzott. Összefoglalva: NYAMI volt!!!!
    Ma lazulni fogunk. A 12. évad szomszédokkal végig értünk majdnem. Talán 3-4 rész lehet hátra még amit lehet ma le is nyomunk. Azt terveztük hogy bemegyünk Fehérvárra sétálni de az idő elég vacak. Táltost viszont mindenképpen ki akarom takarítani. Megérdemli hogy húsvét alkalmából kicsinosítsuk. Ami biztos az az hogy édest ma nagyon sokat kell ölelgetnem. Erre külön parancsot kaptam tőle és én a legnagyobb örömmel teljesítem.
    Cunci holnap tér vissza hozzánk. Már nagyon hiányzik!
    Szép húsvétot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már túl vagyunk a locsoláson. Jobb híján kapott egy keveset az ébredező édes a hátára az AXE deomból. :DDD ;] :P Nagyon örült neki! Már csak cuncikát kell meglocsolnom. Ő sajnos még nincs itthon. Valamikor reggel hozza haza az apja. Már nagyon várjuk.
    A tegnapi nap egész jól sikerült. Reggel kiporszívóztuk táltit és bementünk Fehérvárra. A mekiben ettünk egy egy big mac menüt és sétáltunk egy nagyot. Jól ki is fáradtunk. Hazajöttünk és aludtunk , amit nem kellett volna mert az éjszakánkat teljesen eltolta ez. Na persze hozzá járult az esti nagy sonkazabálás is. :DDD Nem kíméljük a pocakunkat. Híradó és a napló után még elmentünk az éjjelnappaliba venni egy kis nasit és sört. Nehezen aludtunk el és szarul is aludtunk.
    Ma csak pihizünk és játszunk cuncikával. Valszeg bicózni is elmegyünk ha az idő engedi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Túl vagyunk a húsvéton és végre mehetünk dolgozni! Lesz mit leégetni a testemről mert zabáltam rendesen ez alatt a pár nap alatt. Amúgy pedig nagyon jól telt az ünnep. Édessel összemelegedtünk rendesen. A január óta tartó zuhanás után kezdünk picit magunkhoz térni és most kezdjük érezni hogy a sors picit ránk is odafigyel már. Több mint egy hónapja folyamatosan dolgozok amiből hála istennek van annyi pénzecskénk hogy megélünk. Talán picit spórolgatni is tudunk jövő télre hogy ne kerüljünk olyan helyzetbe mint ezen a télen. Majd meglátjuk.
    Most egy olcsó nagyméretű gyalugépet keresek ami befér a csomagtartóba de 20cm-t el lehet vele gyalulni egyszerre. Gerendagyaluláshoz kellene. Már nézelődtem a vaterán és az expresszen is. Szerszámpiacra is bekukkantottam hátha...
    Ma sietnem kell haza mert édes délutánra megy dolgozni és mivel nincs még ovi ezért cuncikára kell vigyáznom.
    Tegnap nagyon vidáman ért haza cunci. Érezni lehetett rajta hogy hiányoztunk neki. Hiába! Már nem ő az első számú versenyző az apjánál hanem a barátnője. Ezt el kell fogadnia. Még délelőtt hazatért és 2x elbicóztunk az éjjelnappaliba vele. Jól érzi magát itthon aminek nagyon örülünk!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Édes kezd lebetegedni teljesen. A torkát fájlalja de nagyon. Sajnálom szegénykét de nem tudok mit tenni vele. Nem tudom honnan kapta el ezt a kórt.
    Tegnap sietősen kellett dolgoznunk hogy 2-re végezzek a melóval és tudjak haza jönni mert édes ment délutánra és a szünet miatt cunci még nem volt oviban. Szerencsére sikerült befejeznem mindent és időben el tudtam indulni haza. Ma valami zsaluzást kell csinálnom. Majd meglátjuk...
    Még mindig gyalugépet keresgélek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit hulla vagyok. Ez már csak a szokásos fáradtság. Édes sajnos nem túl jó passzban van. Fáj a torka és már hangja se nagyon van. Nem tudom hogy lehet megfázni 20 fokban.
    Tegnap koszorút zsaluztunk ami félig meddig talpgerenda volt. 17fm kellett bezsaluzni és délután segítettünk bebetonozni a kömiknek. Jól el is fáradtam. Ezen a helyen mindent kell csinálni. Nem panaszkodok mert nem vagyok abban a helyzetben hogy nagyon ugráljak. Van munka és remélem ki is fizetik. Ma már elötetőt fogok készíteni de szerintem ez csak egy szimpla kis odaugrás lesz és semmi komoly. Csak hogy ne unatkozzunk.
    Cunci ma az ovival kirándulni megy. Valami csillagvizsgálóba mennek. Nagyon izgatott volt már este. Elárulta hogy nagyon várja már azt hogy a Bősze Marci barátja meglocsolja. Minden fiú meglocsolta az összes lányt de sajnos pont a Marcinak csődöt mondott a kölnie ezért csak imitálták hogy megtörtént. Nem volt szomorú mert maga a szándék megvolt. Igazi csajszi! Persze az új Hello Kitty-s hajpántba és cipőjébe ment hogy megpukkadjon az Anett. Sikerrel járt... Mondom hogy igazi nő. ;] ;] ;] Reggel Bejja néninek azonnal elújságolta mit hozott a nyuszi. Természetesen ettől elájult amitől cunci egészen lázba jött. Imádják egymást! :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Édes még mindig betegeskedik ezért ez kihat az éjszakánkra is. Ő nagyon nem alszik én meg rosszul...
    Tegnapi napon egy szörnyű előtetőt készítettünk. Nem láttam értelmét így ebben a formában és az elképzelés is szar volt. De parancs az parancs. Elkészítettük félig. Szerkezete kész és le is lambériáztuk. Már csak lécezni és cserepezni kell. Remélem hamar elfelejtjük mert egy borzalom lett az egész!
    Cunci jól érezte magát a kiránduláson. Úgy vettem ki a szavából hogy a Tóparti gimnáziumban voltak a tetején lévő csillagvizsgáló részben. Persze az óvónéniknek szedett 3 csokor orgonát amitől Bejja néni azonnal elájult. Elképesztő mennyire imádják egymást. ;] Persze a kirándulás legfontosabb momentuma nem a látnivaló volt hanem az hogy a Lillácska mellett ült a buszon és Pombeart ettek hozzá Kubut ittak. Ennyit a nőkről.... :DDD
    Ma nem tudom hol leszek és mit csinálok. Teljesen lényegtelen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most csak rövid leszek mert édes megy dolgozni. Ma mégsem megyek dolgozni pedig számítottam rá. Ballagásra megy mindenki ezért nem maradt senki aki segítene nekem. Ezen a hétvégén pihi. Majd itthon takarítgatok. Tegnap délelőtt még annál a szar melónál voltunk ahová még 1x vissza kell mennünk és délután belefogtunk egy hozzáépítés tetőjét készíteni. Le is fúrtuk a talpszelement és egy részét ki is szinteztük. Hétfőn folytatjuk.
    Édes elvitte cuncit az apjához mert inkább jövő héten legyen itthon amikor jönnek a nagy gyerkőcök. Beszéltem velük és jönnének. Persze örülök nekik! Imádom őket is!
    Tegnap este pár szóban beszélgettünk arról hogy mennyire mély érzelmileg a kapcsolatunk. Van mivel össze hasonlítani mert a házasságom ehhez képest elég felszínes volt. Nem veszekedtünk ott se nagyon még a vége felé sem de csak simán nagyon jó barátok voltunk akik dugnak és van 2 gyerek belőle. De édessel más. Azt boncolgattam neki hogy ha az elejétől fogva ilyen mély egy kapcsolat akkor abba szokunk bele. És ha már "megszokásból" ölelgetem sokat és csókolgatom akkor az csak jó lehet. Vagyis inkább úgy írom ha igénylem ezt akkor rendben van a dolog. Ezt persze megint nem jól fogalmaztam meg de nem tudom leírni mire gondolok. Egy mély szerelemben sokkal több mindent el lehet érni a másiknál mint amire gondolnánk. És nem csak úgy odaveti hanem meg akar ajándékozni vele. Na itt most 18+os téma következne amit nem firtatok. ;] ;] ;] Minden fiút arra bíztatok hogy merjen érzelmesebb lenni és elmerülni a szerelemben még ha helyenként úgy is tűnik hogy papuccsá vált ettől. Bár szerintem ez a lányon is múlik hogy nem hozza megalázó helyzetbe a fiút és nem él vissza a hatalmával mások előtt. Én most nagyon kifogtam! Édessel pont össze illünk. Nagyon boldog vagyok vele és cuncikával! Köszönöm a sorsnak hogy összehozott minket. Már csak egy közös cicus hiányzik. Mondjuk azt a 9 hónap csapnivaló szexet nem tudom hogy élem majd túl de a cicusért mindent! :DDD
    Még jó hogy nem akartam sokat írni. ;] :P
    Szép szerelmes napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nem keltünk korán mert végre jól aludtunk. Persze már egy ideje netezek. Vettem a vaterán egy gyalutengelyt és motort nézegetek hozzá. Úgy látom hogy valami 220/380-as moci lesz amit lekötök 220V-ra. Egy akkora vázat hegesztünk majd nagybátyámmal köré ami lazán befér a csomagtartóba és meg van oldva az egész. Ha minden jól megy 20 rugó körül kijön az egész. Meglátjuk hogy alakul. Még egy ütvecsavarbehajtót akarok venni de nem nagyon találok. A makita rohadt drága nekem, kisebb cégek meg nem nagyon gyártják. Találtam egy ilyet. Majd még meglátom megveszem e. Persze ezt édessel is meg kell beszélnem. Annyira nem állhatok neki költekezni. Vagy gyalut építek vagy veszek egy ilyet. A kettő együtt nem fog menni.
    Most szerintem megnézünk egy szomszédokat és utána reggelizünk.
    Tegnap délután még bementünk nézelődni. Már szereztem egy metro kártyát és körbejártuk a nagy barkácsáruházakat is ütvecsavarbehajtót keresve. Persze sehol nincs. De legalább együtt voltunk édessel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi nap nyugisan telt el. Megnéztünk 3 szomszédokat és a Holnaputánt. 2x elmentünk sétálni hogy legyünk egy kicsit friss levegőn is és más nagyon nem is történt. Késő délután jó hangulatban érkezett haza cuncika. Az apja elvitte fodrászhoz és picit vágtak a hajából. Be is festettek neki egy tincset vörösre. Érdekes elgondolás volt....
    Ma korábban megyek dolgozni mert édes a délutános hetét kezdi. Ma ugyan szabadnapos de inkább ma is korábban megyek hogy hamarabb haza érjek.
    A gyalutengelyhez villanymotort keresgélek. Eszméletlen árakat kérnek egy pofásabb 2Kw körüli mociért. Kinéztem egy olcsó 1,5Kw-os motort ami 380-as. Azt ha lekötjük 220V-ra marad 1,2Kw körül belőle de talán még az is elmegy. Ma kifizetem a gyalutengelyt és várom hogy megérkezzen. Még némi vasanyag kell hozzá és egy ékszíj. Majd valahogy össze hozzuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hulla vagyok. Tegnap nagyon kidolgoztam magamat. Jellemző hogy nagyon jól haladtunk és mégsem volt elég a teljesítmény. Ez így szokott általában lenni. A munkaadó mindig elégedetlen.
    Ma nagy részét felállítjuk a szerkezetnek és le is fóliázzuk hogy ne ázzon. Vagyis ez a terv de ki tudja meddig jutunk. Szar időt jósolnak mára és holnapra kemény hideget. Még jó hogy már szinte nyárnak kellene lennie nem pedig télnek.
    Gyalutengelyem ma adják postára. Már van egy pár ötletem hogy építem be. Nagyon elvetemült ötleteim is vannak... ;]
    Szerencsére a sok munka mellett nem jut időm sokat gépezni és arra gondolni hogy azt kellene fejlesztenem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Bolond szél fúj és ez a fejemet nyomja is rendesen. Nem nagyon örülök neki mint ahogy annak sem hogy ma vissza kell mennünk ahhoz az előtetőhöz amit kokányoltunk. Be kell lécezni és be kell bádogozni. Ha jut rá idő akkor be kell cserepezni.
    Tegnap bonyolultabb részhez értünk annál a tetőhozzáépítésnél és ez vissza is vetette a tempónkat. Nagyjából befejeztük a szerkezetet és felét le is fóliáztuk. Be akarták fedetni az egészet de már így is késve indultam haza. Szegény cuncika utolsók között jött el az oviból. Nem szólt érte de nem szeretnék ebből rendszert csinálni. Sajnos mivel így dolgozok nincs más választásom. Örülhetek hogy el tudtam helyezkedni ilyen helyen ahol meg tudom oldani cuncit.
    A gyalutengelyem ma érkezik. Már megvan az ötletem hogyan készíttetem el hozzá a padot és kivel.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák