Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nagy késésben vagyok. Ma ennyire el bírtunk aludni. Ehhez hozzá járult hogy este nagyon későn feküdtünk le. Még megnéztük majdnem végig a Csak szex és más semmi című filmet. Nekem tetszett. A főszereplő csaj is bejövős volt.
    A tegnapi napunk összegzése: Sok alvás és bújások egy kevés szexel megfűszerezve. Mindenből megfelelő volt az arány. Mondjuk délelőtt apám gépét is szereltem. Nagyjából rendbe is szedtem. Kedd reggel viszem magammal a melóba és még munka előtt beviszem hozzá.
    Még pár óra és érkezik haza cuncika!!!! Nagyon várjuk már! Remélem nem lesz nagy sírás. A mostani 2 hétben folyamatosan fogtuk a kezét innen a távolból hogy érezze ha nem is vagyunk vele de létezünk és szeretjük. Remélem eleget tudtunk tenni hogy ne tudják elszakítani tőlünk a lelkét. Picit izgulok.
    Kezdünk elég szarul állni anyagilag. Szerencsére hétfőn-kedden dolgozok amiből lesz egy pici pénzünk. Szerintem szerdán ha más nem el tudom kezdeni azt az elő tetőt amit már rég meg kellett volna csinálnom. Vagy épp el tudok kezdeni dolgozni az unoka tesómnál. Valami legyen velem mert eladtam már 2 vga-t a gépből és feléltük mindkettő árát. Pedig a 2 árából már kijött volna egy GTX460-as. Nem sajnálom egy cseppet sem csak jó volna ha kicsit dolgozhatnék már! Mindenem fáj és pénz sincs.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák