Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól és hulla fáradt vagyok. Nagyjából ez a szitu.Este édes kivágott egy mini hisztit hogy egész nap nem kapott egy csókot sem. Nem értem őt. Hisz ölelés meg simi és szerintem csók is volt. Ki érti a nőket? Hihetetlen....Na ettől nem is aludtam jól. Ő meg azért nem aludt jól mert cunci 2x is felébresztette. Lekapcsolt a tv és pisi.
    Tegnap iszonyatosan elfáradtam. Kimentünk Zoli volt telkére és leírtottuk a dzsungelt. Elképesztő mi volt ott. Majd vártuk hogy jöjjön a markoló ami csinál egy kis tereprendezést. Meg is jött de azt hittem rosszul látok. Egy ezer éves traki jött. Az lett volna a feladata hogy a kivágott fáknak a tönkjét kiforgassa a kanalával. Neki is állt de az első tuskónál eltörött a kanala. :Y :W Erről ennyit.
    Ma zsaluzunk egy kis koszorút ott ahol tetőt fogunk készíteni. Ez nem pénzes munka lesz csak segítünk hogy gyorsítsunk egy picit a dolgokon hogy mielőbb tudjunk menni.
    Cuncika mostanában sírva megy oviba. Nem tudjuk mi baja lehet de olyan kis nyunnyogós lett. Remélem hamar elhagyja ezt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az alvás nem volt kielégítő. Édes éjfélkor ért haza a leltárból és megy vissza 6-ra dolgozni. Nem sok mindent aludt. Most még durmizik egy órácskát hogy valamivel pihentebb legyen.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Elmentünk segíteni a kőműves cimborámnak koszorút zsaluzni hogy még a héten be tudja betonozni és mi mihamarabb neki tudjunk állni a tetőnek. Ugyan nem készültünk el de annyira elkészítettük hogy ma be tudják fejezni a zsalut.
    Ma megyünk vissza kerítés lábazatot zsaluzni. A kukim kivan vele. Már jó lesz ha körbe érünk mert nagyon rühellem.
    Mivel édes alszik már ezért most olvasgatok picit. Esetleg folytatom az AvP-t.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit később keltünk ma. Ennek az az oka hogy ma nem megyünk messze dolgozni. Csak kipakoljuk és rendet teszünk a garázsban mert délután fülészetre kell vinni cuncikát és mivel délutános Vera ezért édesnek 4 gyerekkel kellene oda mennie ami nem épp egészséges. Amúgy sincs annyi munkánk hogy ez ne férne bele főleg a tegnapi nap után. Lementünk zsaluzni kerítésalapot a világ végére és amikor odaértünk akkor szembesültünk a ténnyel hogy ellopták a zsaluanyag jelentős részét. Volt 74 méterre való anyag és abból 17 méterre valót tudtunk összevadászni. Nyami! Ráadásul a kötöződrótunkat is ellopták. De ki az anyámnak kellett?!?! Elképesztő! És mi akarunk europába tartozni? Le kellene talán szakadni a balkánról és nem mindent ellopni.... Az építésvezető hozott nekünk annyi drótot hogy azt a 17 métert be tudjuk nyomni és kész. Délre végeztünk is vele. Persze szarrá áztunk. A tököm kivolt teljesen. Elvileg pénteken kellene befejeznünk a zsaluzást de csak akkor megyünk le ha ott lesz minden anyag hozzá. Mit érdekel engem honnan szerzik be.
    Édeskének nagyon kellett ez az egész éjszakai alvás. Nagyon megviseli a leltár. Nem is csodálkozom rajta. Most is visszadurmizott. Még picit olvasgatok és én is oda bújok.
    Most hogy már megvettem ezt a tévét ami van elkezdtem utána olvasgatni. Kiderült hogy az USB kapu csak szervízbemenet rajta mert csak a drágább típusokon van aktiválva. Persze van rá okosítás. Találtam egy fórumot ahol van rá emberke. Felvettem vele a kapcsolatot mert látom nagyon vágja ezt a tévét. Ha sikerül életre kelteni az USB kaput rajta akkor máris van egy drágább cuccom. Még egyéb kérdéseim is lesznek hozzá. Szeretném a maximumot kihozni ebből ami van. Játékok alatt túl világosnak találom a hátteret. Majd megkérem segítsen rendesen behangolni a készüléket.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Zsaluanyag hétfőre lesz pótolva úgyhogy addig fék beránt. Ez az oka hogy nem mentünk ma. Most pár nap pihi következik mert a verda vasárnaptól műszakizni lesz. Ha minden jól megy kedd estére lesz kocsi. Tehát legkorábban szerdán tudunk dolgozni menni. Kivéve ha lesz hétfőre kölcsön kocsi.
    tegnap délelőtt "okosítva" lett a tévénk. Már van USB-s lejátszó is rajta. Mindenféle formátumot megeszik. Még az mkv. sem okoz gondot neki. Gyorsba növekedett is a készülék értéke pár tízezer forintot. :DD Már nem is volt annyira szar vétel ez a masina. Na ezért olvasok fórumokat....
    Még a délelőtt beugrottunk Fehérvárra munka ügyben. Ezt a tetőt jövő héten fogjuk kezdeni. Ha már ott jártunk akkor elhoztuk cuncinak Zsani volt rollerét. Persze cunci megőrül érte. Ma oviba is azzal gurulunk majd. Este itt gyakorolta a nappaliban. Jól ki is fáradt.
    Egyébként a fülészeten is voltunk vele. Sajnos nem javul a középfül gyulladása. Június végén műtétre kerül sor. Tubus vissza a fülébe és orrmandula kivétel ami visszanőtt neki.
    Mai teendőm a szokásos itthoni lazulás. Mosás-takarítás-rakodás-mosogatás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit fáj a hátam. Nem szoktam hozzá nagyon hogy ennyit durmizzak, ahhoz pedig nem szeretnék hozzá szokni hogy itthon üldögéljek. Csak addig leszünk itthon amíg nagyon muszáj.
    Tegnap cuncit rollerrel vittem az oviba. Nagyon boldog volt. Picit még félénken megy vele de szerintem hamar meg fog bátorodni. Édes délelőttös volt. Tegnap volt az utolsó napja egyhuzamban. Lenyomattak vele 7 napot. Most itthon lesz hétvégén. Rá is fér a pihi szegénykére. Nagyon nyúzott. Ő még mindig durmol. Hagyom had pihenjen.
    Oviból hazaérve megnéztem a bombák földjén. Nem volt rossz film de azért szerintem nem volt jobb mint az avatar. Utána a szokásos házimunkát elvégeztem és közösen mentünk cunciért az oviba. Délután édes főzött cuncival én pedig neteztem. Most hogy van már USB is a tévén egy olcsó de gyors pendrive-ot hajtok. Persze eredménytelenül.
    Ma fullos pihi lesz. Ha nem lesz rossz idő akkor elmegyünk sétálni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egy ideje fent vagyunk már de leragadtam a leveleinknél. Hiába élünk együtt édessel majdnem 9 hónapja még mindig küldünk egymásnak pár soros levélkéket arra a címre ami egy komoly kapocs volt a szerelmünkben. Most valahogy ott ragadtam és beleolvastam egy-két pár évvel ezelőtti levélbe. Nagyon borzongató volt olvasni pl. azt a levelet amit az 1 szerelmes év fordulójára kaptam tőle. Képeket is nézegettem akkoriból. Nyami!
    Tegnap délután óta kérlelhetetlenül szakad az eső. Sajnos este óta a szél is tombol ami még szarabbá teszi a közérzetünket. Ma délután vinni kell a kocsit műszakira a szerelőhöz. Majd F1 után ráérünk indulni.
    Tegnap semmi komoly nem történt. Cunci rosszalkodott egész nap amivel bosszantotta édest. Persze én csak nevetek rajtuk. Nyugis nap volt. Semmi idegeskedés. A pennyben lábra kapott egy olyan pletyi hogy édes terhes. Remélem igazuk van nekik bár akkor valamit jobban tudnak mint mi mert nálunk még nem jelzett a cicus.
    Szomorú de ma is be leszünk zárva a 4 fal közé. Nagyon utálatos dolog ez.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt éjszakán vagyunk túl. Az eső rendületlenül esik már 3. napja. Mivel a negyediken lakunk sanszos volt az ázás. Ez be is következett. A fürdőszoba szellőző mellett szépen elkezdett szivárogni a víz. Nyami.
    Tegnap semmi különös nem történt. Be voltunk szorulva a 4 fal közé. A legfontosabb esemény az az volt hogy leadtuk a kocsinkat műszakizásra. Na ebből a szempontból jó az eső mert legalább nem fáj a szívem hogy nem tudunk dolgozni. Elvileg szerdára lesz újra verdánk 2 év műszakival. Elvileg....
    A forma1 valami istentelenül szar volt. Szegény Alonso a végén egy helyet veszített. Kukim kivan.
    Édes ma szabadnapos. Sok bújás lesz ma délelőtt és közösen visszük oviba cuncikát. Ez a terv.
    Még mindig pendrive-ot vadászok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jobb reggelt.

    Még mindig esik és piszok szél fúj odakint. Persze a lakásban nem megy a fűtés így bőven 20°alatt figyelhet a hőmérséklet. Nem tudom miért nem kapcsolják vissza addig amíg ilyen mocsok idő van odakint. Kész katasztrófa helyzet. Az oviban is reggel még 13°volt de délutánra ott is befűtöttek. Csak kérni kell és benyomják a távhőt. Jól meg is fáztunk. Édesnek és nekem is fáj a torkunk. :(((
    Állítólag délutánra eláll ez a szemét eső. Reménykedem hogy most eltalálják az időjósok mert már nagyon elegem van!
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Cuncit felvittük az oviba a szakadó esőben.Hazaérve egy forró fürdőt vettünk hogy ne fagyjunk meg majd irány az ágy. Kicsi durmi és utána kelés. Takarítás, főzés stb. Majd elmentünk cunciért az oviba. Este sem történt semmi érdekes csak annyi talán hogy felhívta édest az apja. Már másodszor. Persze az apjánál ő a hűtlenkedő lány és a volt férje az aki nyeregben van én meg még széljegyzetben sem. Ez egyáltalán nem zavar mert nekem a lánya és az unokája kell. Velük pedig nagyon szoros már a kapcsolatom. Este újabb melegítő fürdő után nyakig betakarózva aludtunk el.
    Ennyi.
    Már nem pendrive-ot hajtok hanem notivinyót USB-s tokkal. Van is 7 rugóért 80-as vinyával. Majd olyasmit/azt veszem meg. Ehhez mondjuk nem árt pénzt kapnunk. Mára ígértek pénzt amiért már megdolgoztunk de aki tartozik annak már volt annyi ígérete hogy tele a padlás vele. Remélem most nem csak hantázott. Elég sokkal tartozik. Átkozott építőipar.....
    Szép napot mindenkinek és álljon el az eső/szél!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Késésben vagyunk. Később ébredtünk és ez arra elég is volt hogy cunci felébredjen és kitúrjon a gép elöl. Most eszik és így le tudtam üllni ide. Persze nincs harag. Addig is elmosogattam és pici rendet vágtam. Ma az ovi után azonnal megyünk Fehérvárra hivatalos ügyeket intézni. Édesnek a tüdőszűrő papírját kell felvennie nekem pedig le kell adnom az adóbevallásomat. Csekket is kell kérnem mert be kell még fizetnem 13 rugó adót. Ó de örülök neki! Ugrott a pendrive projekt. :(((
    Szerintem rámegy az egész délelőttünk ezekre a dolgokra. Nyami.
    Tegnap nem történt semmi érdekes.Egy rövidebb időre elállt az eső de amikor oviba mentünk még esett. Cuncit elhoztuk ebéd után és ezáltal kimaradt az alvás amitől estére picit hisztis lett. Édes megkezdte az 5 napos délutános műszakját. Nem örülök neki. Vagyis senki nem örül neki. Ma már nem esik. A nap is erőlködik de most épp nem süt.
    Elvileg ma estére lesz autónk. Elvileg...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt éjszaka telt el a dög hideg lakásban. Már lassan hozzá szokunk hogy az elmúlt 5 napban befagy a seggünk. Jöhetne már a jó idő mert ez nem járja. Elvileg a kocsink tegnapra készült volna el de mégsem így lett. Már nagyon kellene. A munkák torlódnak mi meg nem tudunk elmenni dolgozni. Tegnap elintéztünk minden hivatalos ügyet. Most egy darabig nem kell ilyesmit intézni. Ezzel szépen el is ment a délelőttünk. Hazaérve egy gyors ebéd és rövid összebújás után édes már ment is dolgozni. Nemsokára én is indultam cunciért az oviba. Szerencsére minden rendben volt vele este. Lementünk édest meglátogatni híradó után. Ez hozzá tartozik a délutános szak. napirendjéhez.
    Ma délelőtt mindenképpen rákérdezek a kocsira.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Ki kell egészítenem a naplóbejegyzésemet azzal hogy ma vagyunk 50 hónaposak! :Y :C
    Nem vagyok egy nagy ünneplő de életem nagyon fontos eseménye kapcsolódik ehhez a dátumhoz.
    Imádom őt és cuncikát! :B

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis durmi volt. Sajnos még nincs autónk. Ez azért sem jó mert 2 helyre is mennünk kellene dolgozni de mégsem tudunk elmenni mert nincs mivel odajutni. Kukim kivan.... :W
    Nem értem ha valamit szerda estére ígérnek meg az csütörtök este miért nincs még kész. Érthetetlen.
    A kedvemet is elrontotta ez az egész várakozás. Nem is tudom mit írjak.
    Sok bújással telt el az 50. hófordulónk. Édes dolgozott délután én pedig kikaptam egy olyan hisztirohamot estére cuncitól hogy csak pislogtam. Nem értem a nőket. Már picinek ilyen hisztis mi lesz ha felnő? Így hogy talál pasit magának?
    Most reggel viszi édes Pestre az apjához. Talán ott picit lehiggad. Csak hétfő este jön haza a pünkösd miatt.
    Hazafelé édes Fehérvárnak jön. Bemegyek elé mert lehet veszünk egy akciós USB-s adattárolót. Lehet kicsit császkálunk is ha marad még rá idő.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodtan aludtunk. Ennek az lehet az oka hogy végre elkészült az autónk! Már úgy hiányzott mint egy falat kenyér. Már tök ciki volt mindenkinek aki vár ránk azt mondani hogy nincs autónk. Persze felmerült a kérdés bennük hogy miért nem kérünk kölcsön egyet. Ez azért nem olyan mint egy szék amit csak úgy kölcsön kér az ember.
    Megvettem a hőn áhított USB-s adattárolót a médiában. Le van árazva 10 rugó alá. Szerintem megéri.
    Reggel elvitte édes cuncit az apjához és hazafelé Fehérvárnak jött én pedig bementem elé. Megvettük az adattárolót és jöttünk is haza. Nagyjából ennyi történt.
    Este 9 előtt szóltak hogy elkészült a kocsi. Nagyon boldog lettem. Most valahogy el kell menni érte.
    Pár képet feltöltök amit már rég szerettem volna.
    A kiskacsám. :P
    Ébredés után pici rollerezés :D
    Szent György napi kosárhintázás
    Végre melegszik az idő. Nyami! Tegnap már nem kellett fagyoskodni. Remélem ez így is marad.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt éjszaka volt. Édes még durmizik én pedig ideültem gépezni. Olvasgattam a vízhűtés topikban. Rég jártam arra. Előkerestem az első vizes hozzászólásomat és abból kiderült hogy már 6 éve vagyok aktív vizes. Közvetve a vízhűtés hozta nekem édest is. Ez egy hosszú történet. Majd egyszer lehet leírom. :B
    Tegnap délelőtt óta van újra autónk. Sajnos dolgozni nem tudunk menni a pünkösd miatt. Szigorúan veszik a pirosbetüs ünnepeket a hatóságok. Mindent átszerveztünk jövő hétre. Most táltival levan a gond 2 évre. Remélem már csak tankolni kell addig.
    Este elkezdtem nézni a BL. döntőt de a félidőben elkapcsoltam mert nem érdekelt. Bayern drukker voltam még régebben amikor néztem focit de annyira szarul játszottak hogy inkább nem idegesítettem magamat rajtuk. Meg is lett az eredménye ahogy látom. Sajnálom őket de valakinek veszíteni is kell.
    Ma sok pihi és bújás vár rám és édesre. Cuncika nagyon hiányzik! Ha itthon lenne biztosan húzná az agyamat a hisztijével de nekem még az is jó lenne csak itt legyen velünk. Nem is tudom hogy fogom kibírni azt amikor 2 hétig nem lesz itthon a nyáron....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól aludtunk! Talán ennek az is lehet az egyik oka hogy ma végre dolgozni fogunk. Annyira örülök neki! Eltelt egy hét és végre újra dolgozhatunk. A körmünkre ég már a munka és itthon voltunk kénytelenek üldögélni a kocsihiány miatt. Már nagyon utáltam a helyzetet!
    Tegnap rettentő nyugis napunk volt. Megnéztünk 3 filmet és 2x elmentünk sétálni a jó időben. Már nagyon hiányzik cuncika! Remélem mire hazaérünk a munkából itthon lesz ő is. Azért kíváncsi lennék rá hogy gondol e ránk és hiányzunk e neki.
    Nagyon szép idő van ma is. Remélem semmi nem lesz abból a hét közepe felé várható esőből. Nagyon elég volt már belőle!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól aludtunk de hulla vagyok. Ez a tegnapi munka nagyon elfárasztott. Álltunk egy hetet és már meg akarok halni egy kis munkától. Kb. 8 éve csináltam egy tetőfelújítást ahol a palát le kellett szedni és a helyére OSB. lapozás után zsindelyt tenni. Ott volt két kémény amit vissza kellett bontani és visszajavítani a helyét. Én úgy emlékeztem hogy két sima kéményről van szó ehelyett 2 bazi nagy ikerkémény várt ránk. Olyan betonfedlap volt rajtuk hogy majd beszartunk mire levettük. Kaki becsúszott rendesen. Nem vagyok egy nagyon gyenge ember de meg sem tudtam mozdítani egyedül. Nagyon nyami volt. Azért sikerült megoldani és így egy kis tőkeinjekcióhoz is jutottunk. Már nagyon kellett egy kis pénz mert a zsaluzást nagyon nem akarják kifizetni. Egy tetőhöz a faanyag kiválogatását kellene ma rendeznünk de le kell mennünk kerítéslábazatot zsaluzni. Úgy néz ki pótolták a lopott anyagot. Remélem hazafelé csorgatnak onnan is pénzt...
    Cuncika tegnap visszatért hozzánk. Megkaptuk a nyári hollétről párja igényét. Nagyjából úgy fog telni a nyár hogy cunci itt lesz 2 hetet majd ott lesz 2 hetet. Kiszámoltam és 5,5 hetet lesz ott is és itt is. Majd meglátjuk hogy fogjuk bírni a 2 hetes távollétet amikor a 4 naptól is kiakadtunk. Majd túléljük valahogy.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Tegnap negyed 7-ig nyomtuk hogy kész legyen az a tetves kerítéslábazat zsalu. Végre körbe értünk vele. Potom 232 méterecske volt. Ráadásul a vállalkozó azt ígérte hogy kifizeti egy részét ha befejeztük. Erre indultunk haza és nem vette fel a telefont. Ennyit a fizetségről. Csak a benzinpénz 40 rugó volt amit bele öltünk. :((( Mennék inkább el kukásnak. Biztos állás és egyenruha. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni hogy ha megrendelek valakitől egy munkát hogy végezze el akkor miért nem fizetik ki. Fizetési ígéretem annyi van már hogy dunát lehetne vele rekeszteni.
    Ma megyünk faanyagot válogatni mert kezdeni kell egy tetőt. Az élet nem állhat meg attól mert folyamatosan szívatnak minket. Mindenesetre hulla fáradt vagyok.
    Édes nem aludt jól mert nagyon fáj a torka. Cuncika este egy éhenhalós hisztit vágott ki amit teljes nyugalomban fogadtunk. Nő.....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyok 36 éves! Húú de repül az idő. Édestől kaptam ajándékba egy gyönyörű levelet. Nagyon megható volt. Boldog lettem egyből. Hulla fáradt vagyok de ez azonnal felébresztett. Nem aludtunk jól. Cunci 3x fent volt az éjjel és én is zöldségeket álmodtam.
    Tegnap elkezdtünk egy új tetőt. Kiválogattuk a faanyagot és délután elkezdtük a talpszelemen lefúrását. Nem nagy tető ami jó mert gyors pénz lesz. Sajnos egy régi házra készül és az eső miatt takargatnunk kell a födémet. Persze ez a fektetett fólia szart sem ér. Lehetne most 1 hét esőmentes idő mert a tulaj igencsak mérges hogy ázik a kéró. Majd igyekszünk.
    Hétvégén jönnek a gyermekeim. Este hívott Marcsi hogy nekem is kell mennem értük mert egy fillérje sincs. Szomorú hallani hogy teljesen el vannak adósodva. Azt mondta lehet hazaköltöznek az anyukájához és a lakást kiadják albiba. Nem értem ha van egy dolgozó férfi is a háznál akkor hogyan nem tudnak megélni. Ráadásul nem is építőiparos. Felajánlottam neki hogy adok kölcsön a nem sokból ami nekünk van. Egyelőre nem fogadta el. Majd eldönti mit akar.
    Tegnap kifizették 30%-át a kerítéslábazat zsalunak. 100% munka= 30% pénz. Magyar építőipar. És még boldogok is lehetünk. Már a benzinpénzünk visszajött. Szóval már csak ingyen dolgoztunk nem minuszosak vagyunk. :((( :DD A többit egy előre meghatározhatatlan időpontban fogjuk megkapni. Ebben a soha is szerepel mint eshetőség.
    Ma folytatjuk a talpszelemenezést és talán állítunk is egy két szarufapárt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradt vagyok! Ez az időjárás teljesen kikészít. Napközben rekkenő hőség hazafelé pedig zápor. A fejem meg szétmegy. Remélem azért ez az esős idő elmúlik mihamarabb. Bár ahogy az előrejelzéseket nézem még csak most jön a java hétfőtől.
    Tegnap felköszöntöttek páran. Nem számítottam rá.
    Szegény édest bántják a munkahelyén mert össze szedett pár kilócskát. Nem értem kinek mi köze hozzá hogy picit hízott. Nekem így is bejövős és a cicusnak is kell az a pár kiló plusz hogy végre megfoganjon. Ilyenek az emberek.
    Végeztünk a talpszelemen lefúrással és felállítottunk egy pár szarufát. Fél9-kor telefonál a tulaj hogy ez így nem lesz jó. Túl meredek. Engedjük lejjebb és kijjebb a tetőt. Már megint a tulaj változtat az engedélyezett terven. Fasza. Ezt be kell valahogy naplózni mert a végén még mi ütjük meg a bokánkat. Szóval ma először bontunk és átalakítunk majd újra építünk. Már várom a holnapot. Rövidebb napot tartunk és hazafelé felvesszük a gyerekeket. Vasárnap pedig bejövünk gyereknapozni mindannyian.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most kezdek éledezni. Teljesen le voltam dermedve mikor reggel ébresztett édes. Az agyam már indulgatott volna de az izmaim elküldték az anyjába hogy ők még pihenni akarnak. Most kezd oldódni a zár. Egy hét láblógatás után hirtelen belecsöppentünk a nagy hajtásba és ezt az éles váltást nehezen veszem fel. Öreg vagyok én már ehhez.
    Tegnap átalakítottuk a tulaj kérésére a tetőt. Persze ez naplózva lesz mert később nem szeretnék tágra zárt szemekkel nézni az építési hatóság illetékesére ha számon kéri a rajz és a tényleges tető közötti különbségeket.
    Egész jól haladtunk. Remélem ma is sikerül egy nagyobb darabocskát felállítani és akkor mindenki boldog lesz.
    Ma csak 2-ig dolgozunk max. Megyek a gyerekeimért és jövünk haza. Holnap gyereknap és szeretnénk egy összgyerekes szórakozást vasárnap. Már nagyon várom!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól. Hiába voltam fáradt azon a matracon amin aludtunk lehetetlen jól aludni. Gyerkőceim itt vannak és ők alszanak a mi ágyunkon. Na nem mintha az tökéletes lenne de ennél fényévekkel jobb.
    Tegnap csak délig dolgoztunk mert elvégeztük azt amit terveztem és mindkettőnknek dolga volt délután. Én a gyerekeimmel akartam lenni neki meg valami munka. Cunci már nagyon várta Zsanit. Persze ő már nagy lány és nem tudd mit kezdeni egy ilyen picivel. Lenyomtunk két kör társast amiben ők is részt vettek. Ennyi volt a közös játék bár cunci szeretett volna még babázni is vele. Mivel most serdül ezért esély sincs arra hogy Ő babázzon. Csak nem képzeljük... Tiszta dinnye.
    Ma beugrunk Fehérvárra gyereknapra. Mivel karira kaptak fényképezőt én elkértem a régi masinánkat. Persze csak egy 16 megás kártya van benne ami kemény 16 kép tárolására elég. Most keresek bele egy legalább 128 megásat hogy használni is lehessen.
    Édes első fotózása rólunk. az az öreg és szőrös fej! :Y :W
    Ma van Zsanett nap. Felköszöntöm a nagylányomat. Bevallom kiment a fejemből teljesen. Ha nem szól el is felejtem. :B Hiába! A férfiak és a fontos dátumok nem férnek meg. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hullán aludtam. Ebben benne volt a tegnap éjszakai matracos alvás keze is. Édes szintúgy jól durmolt.Friss levegő volt egész éjjel a szobában a tegnap esti nagy zuhé után. Nagyon fini volt.
    Tegnap miután felébredt mindenki és bereggelizett elmentünk Fehérvárra gyereknapozni. Elég gyenge volt az egész. A majális után sokkal de sokkal komolyabbra számítottam. A két nsgy gyermekem benyomta a látványosan unatkozó figurát így amíg cuncival sorba állt édes az arcfestőnél addig én haza is vittem őket. Teljesen eseménytelen volt a nap. Mondjuk a fénypont az volt hogy cunci megkapta a hőn áhított Hannah Montana-s mikrofont. Persze itthon ment is a karaoke szépen. Mondjuk én voltam a legkirályabb (ebben is ;] )
    Ma folytatjuk a tetőt. Reggel elugrunk fáért és már megyünk is.
    Reménykedem benne hogy nem lesz eső ahogy ígérik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Annak ellenére hogy megérkezett a jósolt eső jól aludtunk. Ezzel hogy esik el is mosta minden mai nappal kapcsolatos munka tervemet. Nagyon szomorú vagyok. Egész jól haladtunk és ma egész közel kerültünk volna a szerkezetkész állapothoz ami után már lehetett volna lambériázni és fóliázni. Remélem holnap már nem fog esni.
    Úgy néz ki tudtam szerezni egy 128 megás SD kártyát. Legalább már van egy ezer éves digi gépünk amivel tudunk pár fotót készíteni.
    Édes lubickol a pihenőnapokban. Jól is teszi! Kell neki a pihi. Mostanában azzal b@szogatják hogy nagyon elhízott. Mondják ezt olyanok akik 20 kilóval nehezebbek. Ilyenek a nők.... Nekem meg így is bejövős. Persze nem tudom meggyőzni arról hogy szarja le ki mit mond.
    Ma úgy néz ki esőnap.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi bejegyzés kimaradt mert nem volt net reggel utána pedig már lusta voltam írni. Érdekes mert azokkal az elosztókkal amikkel eddig tökéletesen volt net és tévé azokkal most megszünt a netkapcsolat és csak a tévé maradt. Erre mondjuk nem azonnal jöttem rá. Szerencsére vettem 2 új elosztót amivel már tökéletesen működik. Nincs meg a 30 megás sebességem de nem érdekel.
    Tulajdonképpen semmi érdekes nem történt a tegnapi napon és az azelőttin sem. A nagy esőzésre való tekintettel kapott cunci egy új esőkabátot és egy új gumicsizmát. Természetesen mindkettő rózsaszín. Mi itthon lógattuk a lábunkat és vártuk hogy elálljon az eső ami szerencsére mára el is állt. Most végre mehetünk már dolgozni! Ennek nagyon örülök mert mielőbb végzünk annál előbb lesz pénz belőle.
    Ma már megy édes is dolgozni. 5 nap pihin van túl. Nagyon ráfért szegénykére.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már voltam kint ebben a kellemesen szemerkélő esős időben. Korán keltünk mert cuncikát vitte édes az apjához. Velük tartott Roli is akinek ma nincs suli és nincs aki vigyázna rá. Mi még kétesélyes hogy megyünk e dolgozni. Én szeretnék menni de lehet hogy az idő kényszerpihenőre szólít minket. A kukim kivan hogy ennyit esik az eső...
    Tegnap hogy nem esett egész jól haladtunk. A szerkezetet befejeztük és az Ény.-i oldalt be is fóliáztuk. Most a szél kevesebb vizet tud benyomni a födémre. Ha ma tudunk menni akkor az elejét is be tudjuk csomagolni. Akkor ha ezt meg tudnák csinálni mindenki megnyugodhatna mert végre nem ázna nagyon a kecó.
    Édes tegnap megkezdte a munkát. 5 nap pihi után furcsa volt újra menni neki. Ráadásul délutános műszak. Cuncikával semmi gond nem volt. Jól megvoltunk. Minimális hiszti volt csak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon bealudtunk ma. Talán a melegfront lehet az oka. Ha megyünk ma dolgozni akkor szinte nem is marad időnk semmire.
    Tegnap lambériáztunk és léceztünk picit. Nagy része be lett fedve a háznak most hogy már nem esik az eső. Ez általában így szokott lenni. Csak addig esik amíg nincs befedve a kecó.
    Ideült édes mellém és mintha fogyott volna. Csak el ne tüntesse a nagykacsát nekem itt a nagy fogyókúrában. :Y
    Még meglepi megyünk e dolgozni. Nem sok esélyt látok rá. Ha ez így lenne akkor édessel lesz egy meghitt délelőttünk. Cuncika már most nagyon hiányzik!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem voltunk tegnap dolgozni. Nem is bántam mert így egy meghitt délelőttöt tudtunk édessel eltölteni. Nagyon fini volt. Kigyalogoltunk a Lindl-be ami tőlünk elég messze van és ott vásároltunk be. Pékségbe is voltunk és gyógyszertárban is. A sort a pennyben fejeztük be. Kellemesen elfáradtunk. Haza érve pici pihi után édes főzött én pedig mosogattam. Mosás is volt. Amikor délután elment dolgozni én kitakarítottam és kiteregettem a mosottat. Gépeztem is picikét.
    Volt még egy érdekes momentum a délelőtt folyamán. Édes apjának tegnap volt a 65. szüli napja. Felhívta és felköszöntötte. Semmi érdekes nem volt. Gondolom megköszönte és kérdezte mikor jön el hozzájuk újra. Ő! Nem mi hanem ő. Több mint 9 hónapja élünk együtt de odáig még nem jutottak el hogy meglátogassanak minket. Édes kapaszkodik ezért a kapcsolatért. Nyilván mivel az apja. Csak a másik oldalról nem nagyon tesznek érte semmit. Már ingyen utazhat és kocsijuk is van. 4 rugóból megjárható a Bp.-Mór útvonal lazán. A Bátyja ígérte régebben hogy eljön pünkösdig. Persze nem jött. Volt fontosabb dolga is mint a húga. Szerencsére édest csak az elején viselte meg a családja tartózkodása. Most már nem érdekli. Hozzám tartozik egészen. Persze az apja a volt férjével tartja a kapcsolatot és hivatalosak is voltak tegnapra cuncikával köszöntésre. Lábjegyzetben: amikor még együtt voltak édessel utálta édes családját csak most vannak már jóban.
    Engem nem zavar ez az ügy. Szépen lassan le fognak épülni édes életéből. Egy biztos. Ha lesz közös gyermekünk azt nem viheti oda! Ha látni akarja az unokáját el kell jönnie.
    Még a múlt héten szerettem volna feltenni egy képet amit a gyermekeimről készítettünk.
    közösen
    Ma szuper napsütés van. Jövő hétre pedig kánikulát ígérnek már. Nyami!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit hulla vagyok. Későn aludtam el mert megnéztem a nemzet aranyát a tévében. Na ez a 2 óra alvás hiányzik most a fejemből. Szokni kell mert a héten indul a Vb és az esti meccsek egy részét ezért szeretném megnézni. Persze csak az érdekesebbeket.
    Tegnap pihizgettem. Persze házimunkát azért végeztem hogy itthon rendbe legyen minden. Édes sajnos dolgozott. Nem értem hogyan kaphat 5 szabadnapot ha utána 9 napot kell legyűrnie egyben. Miért nem osztják inkább el a szabadnapokat? Szerencsére rövid vasárnapos volt így fél3-kor végzett is. Kimentem elé és elmentünk fagyizni. Hazajöttünk és pici pihi után lementünk a szemközti pizzériába. Amíg vártunk hogy hozzák a pizzát megérkezett cuncika is. Nagyon vidáman ért haza. Rohant hozzám. Annyira örültünk egymásnak! Persze ő is beevett velünk. Amikor végeztem átült az ölembe és ott fejezte be az evést. Ez nagyon nyami volt mert jól meg tudtam puszilgatni. édes le is fotózott minket :B
    Nagyon vidáman telt az este. Érezni lehetett rajta hogy szívesen jön haza hozzánk. Nagyon megható volt.
    Ma végre újra munka. Igaz be van már fóliázva minden ami annyit jelent hogy nem fog többet esni az eső. Így szokott ez lenni. Sietnünk kell mert a héten albit kell fizetni és jó volna ha minél kevesebbet kellene elvennünk édes fizetéséből. Már most spórolnom kell a télre hogy ne kopjon fel az állunk. Persze ha normálisan kifizetnének mindenhol a munkánkat már lenne egy kis pénzünk a bankban. Sajnos még csak egy minimális vésztartalékunk van ami édeskevés a nyugalomhoz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól. Biztosan a hirtelen jött kánikula lehet az oka. 2 hete még megrohadtunk a lakásban olyan hideg volt most meg kisül a szemünk. Tele van a hócipőm ezzel az időjárással. Valszeg mire megszokjuk a kánikulát jön egy hidegfront és esik a hőfok újra 15 fokot amitől megint off lesz az agyam. Mindegy. Most örüljünk hogy nem esik az eső és tudunk dolgozni.
    Egész jól haladtunk tegnap a munkánkban. Lambériáztunk és léceztünk. Elég sokat be is fejeztünk belőle. Ha minden jól megy akkor ma többé kevésbé be is fejezzük a lécezést és holnap befejezzük a szerkezetet. Az azért jó mert ha holnap befejezzük akkor pénzt is kapunk érte. Már nagyon várom.
    Itthon minden a legnagyobb rendben. Cuncika egy angyal. Néha odajön hozzám és megölelget. Ilyenkor igazán az apukája vagyok. Nagyon boldog vagyok hogy ennyire befogadott a szívébe. Imádom őt! Édesnek is nagyon jól esik ez. Bárcsak sikerülne már egy közös cicus.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól aludtunk. Édes is megszokta a tegnap éjszaka már üzembe állított ventilátort ami pásztázott minket és ezzel próbálta elviselhetővé tenni ezt a 4. emeleti szaunát. Brutális meleg kerekedett pár nap alatt. Nem vagyok híve a rövid nadrágos munkavégzésnek de tegnap be kellett adnom a derekam mert megfőttek a tojásaim ebben a kánikulában. Nagyon jól haladtunk tegnap. Ma befejezzük a szerkezetet és felmarunk egy kisebb összeget. Ez azért is jó mert albit kell fizetnünk. Mondjuk ettől függetlenül ki tudnánk fizetni de ha minden össze jön akkor nem kell édes fizujához hozzá nyúlni ami a nagy téli spórolás kezdetét jelentené. Tegnap megkaptam a fényképezőbe bizniszelt SD kártyát. Nagyon jó arc volt a srác. Oda hozta helybe és csak egy soproni volt az ára. Igaz csak egy 128 megás de arra is ráfér 117 kép. Ez bőven elég nekünk megörökíteni egy egy fontosabb eseményt.
    Ma ha minden igaz korábban megyünk hogy be tudjuk csavarozni a szerkezetet és hamarabb végezzünk mert ki kell ugranunk egy munkát megnézni Velencére. Ha minden össze jön akkor közvetlenül ez után a munka után oda tudunk menni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit tovább aludtunk mert édesnek hosszú lesz ez a napja és a holnapi is. Vagyis inkább ma kezdődik és holnap fejeződik be. Most megy reggel 6-ra dolgozni majd estére vissza kell mennie leltározni ami tart ameddig tart. Kb. éjfélig és holnap reggel megy megint csak 6-ra dolgozni. Ez lesz már a 9. napja folyamatosan. Utána megint 5 nap pihi. Nem értem miért nem tudják elosztani a pihenő napokat úgy hogy ne kelljen egybe menni 9-et. :F
    Amúgy is az őrületbe kerget az "olyan kövér vagyok" szövegével. Amikor össze költöztünk 46-47 kiló volt. Persze arra a súlyra nem nagyon lehet gyereket vállalni. Most felszedett pár kilócskát (52 körül járhat) erre fogyózni kezd mint állat mert kövér. Normálisak a nők?! Na mondjuk ezért is imádjuk őket . Dilisek és rengeteg hasznos nyílás van rajtuk. ;]
    Ma én pihizek. Zolinak dolga akadt és a bádogot kell megvásárolni hogy holnap meg tudjuk csinálni a bádogos munkát. A tetőszerkezet kész és mindent elvállalunk ami fizet. Jó meleg volt tegnap is. Kisült a szemünk rendesen. Korábban végeztünk és elmentünk megnézni egy munkát amit rögtön kezdhetünk ez után a munka után. Jó hogy tudunk folyamatosan dolgozni. Amíg van fizető munka nem halunk éhen. :DD
    Annyira örülök hogy újra én vihetem cuncikát oviba! Ma kirándulni mennek. Nagyon várja már. Vasárnapra mi is tervezünk egy családi programot. Édes fogja eldönteni hová fogunk menni.
    Ma itthoni teendőket fogok csinálni. Fut a lakás. Takarítás, pakolás, mosás, mosogatás. Ilyesmi terveim vannak. Felrohanok ovi után feladni a tévé első részletét a postára. Csupa haszontalan teendő.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyúzott és rövid éjszakán vagyunk túl. Vagyis édesnek rövid volt mert éjjel 1-kor ért haza és mindjárt megy is vissza dolgozni. Szegényke alig vonszolja magát. Ma még lenyomja a 9. napját és utána 5 nap pihi következik neki. Nagyon jól fog jönni.
    Tegnap reggel elvittem oviba cuncit. Hazafelé feladtam a tv első részletét a postán és vittem édesnek ennivalót a munkahelyére. Hazajöttem és rendet vágtam a lakásban. Pakolgattam és takarítottam. Mostam 2 adagot és mosogattam is. Nemsokára végzett édes és mehettünk is az oviba. Cunciék kirándulni voltak a Csókakői várnál. Az itt van a közelünkben. Ennyire futotta a csoportpénzből. Este már nem volt semmi érdekes. Édes ment vissza leltározni mi pedig korán feküdtünk le cuncival.
    Ma már bádogozni fogunk menni. Meg lett véve tegnap minden anyag hozzá. Remélem be is fejezzük ma az egészet mert vissza tartott a tulaj elég sok pénzt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyok egy fél órája. Nem tudok aludni. Itt a panelban a hőség elég durva még éjszaka is. Most kezd majd el enyhülni az idő.
    Tegnap bádogoztunk. Kicsit több mint a felével végeztünk is. Majd hétfőn befejezzük. Nagy gyermekeim gépét elhozta mami hogy nézzem át mert rosszalkodik. Most majd valszeg iszok egy ébresztő kávét és utána nekiveselkedek. Addig foglalkozok vele míg mindenki durmol.
    Tegnap megkezdődött a Vb. Mindkét meccs felét láttam. Az elsőnek a második félidejét a másodiknak meg az elsőt. Nem voltam beájulva egyiktől sem. Azt nem értettem mi a ráknak kell folyamatosan azt a tülköt fújni. Mi ebben a jó?
    Megyek is kávézni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt forró éjszakán vagyunk túl. Hiába megy a ventilátor szakadt rólam a víz mikor a meccs után 11 óra körül szerettem volna elaludni. Eldöntöttem hogy ha a nyáron újra lesz ilyen forróság akkor veszünk egy olcsó mobil klímát és a csövét majd valahogy megpróbálom kivezetni a lakásból.
    A tegnapi nap eseménytelenül telt el. Megpróbáltunk cuncikának szandált venni de nem volt az ő méretében sehol jó. Majd ma még megnézzük a deichmanban Győrben mielőtt az állatkertbe megyünk. Édes kapott egy papucsot és cunci egy gyönyörű rózsaszín nyári ruhácskát. Abban fog jönni a mai programra. Már mindenki nagyon várja! Szinte azt lehet mondani hogy amióta itt lakunk az első komolyabb kirándulásunk ez lesz. Biztosan nagyon jól fogjuk magunkat érezni.
    A tegnap esti meccsen kiszurkoltuk az amiknak a döntetlent. Nem tehetek róla de én nem rajongok az angolokért. Tetszett hogy kaptak egy kis fricskát a tengeren túlról.
    Ma este a német-ausztrál meccsre leszek kíváncsi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Újabb elviselhetetlenül forró éjszaka telt el. Jó volna már egy kis enyhület mert be lehet golyózni ettől a melegtől.
    A tegnapi napunk nagyon szuper volt! Ahogy írtam is elmentünk a győri állatkertbe. Reggel miután felkeltünk elmentünk bevásárolni az útravalót. Elkészítette édes a szendvicseket és útra is keltünk. Sajnos az oda úton bele kellett tennünk egy kerülőt mert a 81.-es utat az árvíz miatt átvágták. Azért oda értünk szépen. Nagyon jól éreztük magunkat az állatkertben. Teszek fel képeket.
    Cuncika
    Zsiráf se maradt éhen
    Bambi sem maradhatott ki
    És a családja sem...
    Szerelmeim!
    Csak mi ketten.
    A kisebbik csajommal. ;]
    Utána elmentünk a győri árkádba és vettünk cuncikának egy csodaszép rózsaszín szandált. Büszkén jött benne haza. Kellemesen elfáradtunk. Hazaérve volt még egy szerencsétlen közjáték. Vissza mentünk fagyizni és édes kizárt bennünket. A pótkulcs a Zoliéknál van akik épp köszönteni voltak. Meg kellett várnunk amíg haza érnek. Kb. Másfél órát vártunk a játszótéren rájuk.
    Ma befejezzük a bádogozást és ha minden igaz a cserepet is meghozzák. A gyermekeim gépét tegnap befejeztem és vissza is viszem nekik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre egy nem tikkasztó hőségben átélt éjszaka. Mindenki aludt is szépen.
    Velem szinte semmi nem történt. A bádogozás nagy részét befejeztük és ma már cserepezni fogunk. Biztosan jól elfáradunk majd de úgy néz ki az időjárás kegyes lesz hozzánk.Ha jól érzékelem nem lesz az a gatyarohasztó hőség.
    Tegnap cuncinak laborba kellett mennie mert csütörtökön mennek olaszba nyaralni és mikor vissza jönnek másnap műtik. Kiveszik az orrmanduláját és tubust tesznek a fülébe hogy szellőzzön rendesen. Mielőtt elmegy minden műtét előtti teendőt el kell intézni. A labor letudva és holnap mennek az altató orvoshoz megbeszélésre.
    Nagyon hiányozni fog! Nem lesz itthon több mint 1 hétig.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Alig bírt édes felébreszteni. Már tegnap este majd bealudtam. Az esti meccsből egy percet sem láttam. Biztosan az időjárás változás lehet az oka ennek. Mára esőt ígértek. A kukim kivan vele! Végre van munkánk erre esik az eső.
    Édes "nagy örömére" újabb gép projektbe fogtam. Szeretnék egy netezős kisgépet össze dobni cuncikának és akkor a tévé felszabadul. Így nem kell veszekedni. Úgy néz ki össze is áll a gépecske. Egy intel lap integrált vga-val 2,4Ghz-es cerkával 80giga vinya és talán 512 Mega ram. Szerintem a héten össze is tudom állítani neki.
    Ma jönnek be édessel Fehérvárra az altató orvoshoz beszélni vele. Holnap pedig indulnak olaszba az apjával. Nagyon fog hiányozni nekünk! Soha nem volt még el egy hétig távol tőlünk. Hozzá kell majd edződnünk mert nyáron 2 hetes váltásokban fog hol itt hol ott lenni cunci. Majd meglátjuk hogy fogjuk bírni.
    Tegnap majdnem teljesen becserepeztük a ház hátulját. Ma befejezzük és kezdjük az elejét. Elvileg ma fel kellene termelnünk az összes egész cserepet hogy holnap én neki tudjak állni a vágásnak a Zoli pedig el tudjon menni kibontani a kerítés lábazat zsaluját.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korábban kellett ma kelni mert cuncikát viszi édes busszal Pestre az apjához. Ha minden igaz holnap mennek olaszba nyaralni. 10 napig lesz távol tőlünk a szemünk fénye. Remélem jól fogja magát érezni végig és remélem jó idejük lesz. Mivel valami sátorozásról van szó ezért az időjárás még keresztbe tehet nekik. Ha úgy látják hogy nagyon rossz az idő akkor nem fognak menni. Majd alakul.
    Mivel tegnap szakadt az eső ezért nem cserepezni mentünk hanem elugrottunk kibontani a kerítés lábazatot. Jól szarrá áztunk és mikor már majdnem végeztünk elállt az eső. Nyami volt. Nem akarok nagyon sokat panaszkodni de hol szét fagyunk, hol hőgutát kapunk, hol szarrá ázunk. Senki ne akarjon ács lenni! Hazafelé jövet felvettük édeséket a Fehérvári kórháznál mert épp végeztek az altató orvosnál. Minden kötelező vizsgálat letudva a műtét előtt. 29.-én orrmandula kiszedés és a fülbe tubus behelyezés. 27.-én ér haza cunci (reméljük egészségesen) így nem sok idő marad.
    A kisgép projektem összeállt. Pénteken meglesz a lap-proci-ram-táp-DVD olvasó és talán a vinya is. Meglátjuk. Ez mind az esőn múlik. Ha dolgozunk össze tudom szedni ha nem akkor nem is tudom. Akkor vasárnapra csúszik a fele biznisz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! A tegnapi cserepezés és az esti meccs miatti kevesebb alvás ami betett nekem. Az időjárás is nagyon vacaknak tűnik így első ránézésre. Lóg rendesen az eső lába. Pedig most nem lenne jó ha esne mert már egy másik munkát kellene kezdenünk és még itt is van 2 napos munkánk. Igaz az összes egész cserepet felraktuk de még van egy kisebb mennyiségű vágás is és le is kell kúpozni.
    Tegnap majdnem megfogtak minket a munkavédelmisek. Megálltak az utca elején bennünket lefotózni és nagy mákunk volt mert a Zoli kiszúrta őket és még az utolsó pillanatban kikötöttük magunkat. Majd amikor elgurultak a kocsival előttünk a faszi leengedte az ablakot és kiszólt rajta fényképezővel a kezében hogy nem akkor kellene magunkat bekötni amikor meglátjuk az autót. Még szerencse hogy ismerjük mindhárom autójukat amivel járkálnak. Ez fejenként tutira egy tízes lett volna. Hát ha meg is állnak és megnézik a hosszabítóinkat meg kockázatelemzés stb.
    Még tegnap hajnalban elvitte édes cuncikát. Ma indulnak olaszba. Nagyon izgatott volt. Remélem jó idejük lesz és jól fogja magát érezni. Már most hiányzik!
    Ha össze jön ma minden gépalkatrész a kezemben lesz. Mamitól vissza kaptam a fadobozomat amiből a gépet egy rendes házba átköltöztettem én pedig beköltözök a dobozkámba. Mondjuk nekik nem jó a vinyájuk ami helyett szereznem kell egy másikat. Majd össze szedem nekik is hogy legyen egy netezős gépük.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Frissen és üdén ébredtem ma reggel. Este megvártam édest hogy haza érjen és együtt tudjunk elaludni mint a cicák összebújva. Addig néztem azt a hihetetlenül pocsék meccset. A tegnapi nap foci szempontjából fekete nap volt. Amit a németek és az angolok műveltek az valami katasztrófa volt. Meg tudtam nézni az összes meccset mert időben itthon voltunk. Az eső sokat tett ezért. A poén az volt az egészben hogy mire haza értünk elállt az égi áldás. NYAMI! Persze nem mentünk már vissza. Zoli elment horgászni én pedig nekiálltam gépet szerelni. Átköltöztettem a fadobozból mami gépét egy fehér házba és meg is szereltem mert rossz volt. Arra gyanakodtam hogy a HDD szart be de nem ez volt a gond hanem az hogy a 3 ramslotból a középső kinyúvadt. Ha memo van benne szinte azonnal hibázik a rendszer. Még be sem tud töltődni azonnal újra indul. Ugyanaz a memo a másik slotban remekül érzi magát. Kicsit rendbe is raktam az oprendszert. Frissítések, felesleges progik törlése stb. A nagy gépemhez képest az egy igen lassú gépecske. 1,5Ghz P4 és 1 giga SD ram. Majd hétfőn vissza adom.
    Tegnap meglett az én netezős gépem nagy része is. Már csak a memo és egy DVD olvasó hiányzik amiért vasárnap megyünk be Fehérvárra. Édessel kicsit lazulunk majd. Cukrászda meg ilyesmi. Lehet apámat is meglátogatjuk.
    Ma indulnak olaszba cunciék. Már most hiányzik!
    Szerk: Szép napot mindenkinek! :DDD

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem akarok nagyon bőven írni mert itt vannak a gyermekeim és még durmolnak. Meglepetésszerűen jöttek de nagyon örülök neki. Húúú micsoda este volt!
    2 videót tolok fel csak ízelítőnek.... ;] ;] ;]
    No comment... :DDD ;]
    És amikor leold valami az agyamban ;] ;] ;] Sajna nem hallatszódik rendesen de a Katy Perry hot'n'cold szól a háttérben.
    Mindezt egy üveg sör után bírtam össze hozni. :DDD
    Szép napot mindenkinek

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszaka utáni esős ébredés. Bár mintha most elállt volna a csapadék. A madarak is rázendítettek. Remélem nem fog esni mert dolgoznunk kell! Már nem tologathatjuk a munkát tovább. Ahol most vagyunk be kell fejezni és bele kell ma kezdenünk egy másikba is hogy nehogy másnak adják.
    A tegnapi nap is nagyon jól sikerült. Gyerekekkel még délelőtt elhülyéskedtünk és 1 óra körül haza vittük őket. Mi még elmentünk süteményt enni és fagyizni. Egy picit sétálgattunk is Fehérváron és leüzleteltem a kis gépembe a ramot. Amikor haza értünk feltelepítettem egy XP.-t rá. Sajnos annyira öreg alkatrészekből áll hogy a win7 nem települ rá. Azért még kutatok driver után hátha sikerül.
    Nagyjából ennyi történt tegnap. Este össze bújva aludtunk el édessel. Szokásos póz=azonnali elalvás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel nem ment a PH. így nem tudtam naplót írni. Tulajdonképpen nem is tudtam volna sok mindent bejegyezni. 1-ig dolgoztunk két helyen és a délutánunkat elmosta az eső. Zolinak bele kellett kezdenie a következő munkába nehogy elbukjuk én meg itt maradtam cserepet vágni. A délutánomat azzal töltöttem hogy cuncika gépére felerőszakoljak egy win7-et. Sikerült is, igaz az integrált GPU-val meggyűlt a bajom mert nem akarta megenni a win7 driverét és egy XP driverrel tudtam működésre bírni. Még altatásos problémákkal küzdök de azt is majd valahogy megoldom. Ez volt a hétfő.
    Tegnap muszáj volt már dolgoznunk ha esik ha nem és délelőtt szarrá áztunk. Illetve egész nap áztunk de délelőt végig esett és délután volt pár percnyi esőszünet is. 11-ig Zoli a másik helyen volt és utána jött vissza hozzám segíteni. Én befejeztem a vágásokat ő pedig berakta a bevilágító ablakot és elkezdett kúpozni. Ma mindketten a másik helyen kezdünk és kb. 3 óra felé vissza jövünk ide befejezni a kúpozást hogy végre kapjunk egy kis pénzt.
    Ennyit a munkáról.
    Itthon minden rendben leszámítva 2 dolgot. Ebben a hónapban sem sikerült a cicus és nagyon hiányzik már cuncika! Remélem jól érzi magát olaszban. Vasárnap ér haza. Már nagyon várjuk őt! Vasárnap hazaér és hétfőn vizsgálat, kedden műtét. Nyami!
    Remélem ma már nem fog esni az eső. A szél elég erősen fúj ami nagyon rontani fogja a közérzetünket de ez van. Nem éppen kegyes az időjárás velünk mostanában.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradt vagyok. Tegnap sokáig melóztunk. Délután 4-ig deszkáztunk Velencén utána pedig usgyi vissza a megkezdett tetőt lekúpozni. Este 7-re végeztünk is. Este még a német meccset is majdnem végig megnéztem mert nekik drukkolok a vb.-n. Csak amikor biztos volt hogy tovább jutottak akkor aludtam el. Az hogy ilyen fáradt vagyok azt jelenti hogy a mai napunk kukás lesz. Nem hinném hogy hú de nagy teljesítményt fogunk kicsikarni magunkból.
    Mivel nagyon későn értem haza nem sokat tudtunk egymással foglalkozni édessel. Pedig nagy szükség van arra hogy beszélgessünk és kicsit bújjunk. Majd ma bepótoljuk.
    Remélem azt amit tegnap befejeztük azt ma ki is fogják fizetni. Erre elég nagy az esély.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Hihetetlen hogy kénytelenek vagyunk lenyomni egy erősebb napot és utána napokig csak ténfergünk. A tegnapi napunkon látszódott is a fáradtság. Pár négyzetméter deszkázásra futotta csak az erőnkből. 3 után el is jöttünk mert feleslegesnek éreztem hogy ott legyünk. Beugrottunk még a pénzért a másik helyre és jöttünk is. Előbb nem értünk haza de legalább később se. Édes szabadnapos volt. Ráfér a pihenés. Ma sem megy dolgozni viszont a hétvégéje munkával fog telni.
    Ma reggel korábban indulunk mert meg kell néznünk meló előtt egy munkát. Úgy néz ki hogy lassanként beindulgat a munka. Már ideje volt mert mindjárt itt a tél és nem sokat tudtunk eddig spórolni. Persze ebben vastagon benne van az én kezem is. Gépvásárlás stb. ;] Azért alakulgatunk. Nem szeretnék még egy olyan telet mint ami mögöttünk van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit később keltünk ma. Nem mehetünk dolgozni mert csend rendelet él Velencén és így pihi van ma. Úgy döntöttem beugrunk Fehérvárra cuncikának szülinapi ajándékot venni. Vagyis én találtam ki a Fehérvárt édes pedig az ajit. :D
    Tegnap időnk nagy részét lefoglalta az állvány építés a ház körül a maradékon pedig némi ellenlécet ütöttünk fel. Nem maradtunk sokáig mert csak láb alatt voltunk a bádogosnak. Nem akarom nagyon reklámozni a srácot de ő az aki a szakmáját tényleg érti. Fiatal srác és már a csúcson van. Sok ilyen szakember kellene ebbe az országba.A honlapja.
    Már csak egyet kell aludnunk és cuncika hazatér! :DD Úr isten de várom már! Biztosan olyan kis szégyenlős lesz tehát nem ronthatok rá csak úgy felelőtlenül. Majd neki kell kezdeményezni. Ki tudja mivel tömték a fejét amíg távol volt tőlünk.
    Indulunk is a városba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon pocsékul aludtam! Éjszaka felébredtem mert egy köhögési roham jött rám és alig bírtam vissza aludni. Teljesen kész voltam ettől! Na azért nagy nehezen reggel lett. Ma nagyon fontos nap lesz! Ma ér haza szemünk fénye!!!! Nagyon izgulok! Izgulok és félek is egyben. Remélem lelkileg minden rendben lesz vele és nem osztották neki az észt amíg távol volt tőlünk. Igazi világlátott csajszi lett belőle egycsapásra. Tőlünk csak ilyen egy napos kirándulásokra futja. Azért nem üres kézzel várjuk haza őt. Kapott egy saját különálló számítógépes sarkot a nagyszobában géppel és internettel ami csak az övé. Kapott egy Hannah Montana-s pizsamát és kapott két teljesen rá kiéhezett szülőt. Nekünk csak erre futotta most.
    Sajnos ma is dolgozik édes. Ráadásul hosszú vasárnapos lesz ami annyit tesz hogy délután 5-ig nem is látom majd. Persze azért lemegyek hozzá. Elugrok a pékhez kenyérért és zsemiért és még édesnek is viszek valami harapni valót. Utána itthon ténykedek. Takarítás, mosogatás, forma1 és meccsnézés stb. És persze várom haza a két csajomat.
    Tegnap teljesen kétségbe esve hívott fel Zsani lányom hogy azonnal vegyem le a youtube-ról azokat a videókat amit feltettem. Jól kinevettem de azért levettem őket. Szerintem Imrus keze van a dologban. Gondolom húzta az agyát hogy majd jól elmondja az osztálytársaiknak miket lehet látni róla a neten. Persze mint igazi csaj jól bepánikolt. Na nehogy már rajta röhögjön az egész osztály. ;]
    Én meg itt közben üzletelgetek a háttérben. Érdeklődök egy vga cserén. Persze csak akkor ha nem kell rá sokat fizetnem. Egy 4850X2 lenne az áldozat. Édes most tudja csak meg mert itt ül mellettem. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Rögtön a legfontosabb. Cuncika hazatért! Tele van szebbnél szebb élményekkel aminek nagyon örülünk. Vagyis vele együtt örülünk hogy ilyen világot látott kislány lett belőle. A hazaérkezéskor kellett neki egy kis idő amíg feloldódott és sajnos eszébe jutott hogy holnap műtét amitől volt egy kis pityergés de mindez nem számít mert itt van végre velünk! Még elég sok minden kavarog bennem hogyan is éltük meg a 10 nap utáni találkozást. Volt benne olyan is hogy örült nekünk de volt benne olyan is hogy vissza akar menni olaszba mert ott annyira jó volt. Azért pár percnek el kellett telnie hogy a pici fejében be tudja zárni az apás dobozkát és megnyitni az anyásat. Volt amikor még nyitva volt az apás de már nyitva volt az anyás is. Valahogy úgy képzelem hogy külön kis dobozkákban tárolja a két felet. Ez azért jó mert mindkét félnél tudja magát jól érezni és külön tudja kezelni a dolgokat. Persze van hogy összegabalyodnak az érzelmek mint pl. tegnap is és azt hitte hogy a műtétet megúszhatja ha elmenekül az apjához. És ő tulajdonképpen őt szereti jobban. Ez amolyan lári fári volt. Lényegtelen... Itthon van a szürke zónában ahol nincsenek értékes külföldi utak. Ölelgetés és szeretet annál több. Persze megkap minden tőlünk telhetőt. Nekünk nincsenek gazdag vállalkozó barátaink akik elvisznek magukkal nyaralni mert megtehetik. Mi max a környéken megyünk el. A mi tengerünk a Balaton és a Velencei tó. Az se hetekre csak egy egy napra hűtő táskával.
    Ennyit így az első este után. Ma mennek be a kórházba megbeszélni a holnapi műtétet.
    Mi megyünk folytatni a deszkázást. Remélem azért haladni fogunk valamennyit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagy napra ébredtünk. Ma lesz cunci orrmandula műtéte. Fél8-ra kell bevinnünk a kórházba. Velünk jönnek majd. Én bekísérem őket és elmegyek dolgozni. Hazafelé pedig ott szállok ki és a látogatási időben náluk leszek. Majd ha megjött az apja akkor hazabuszozok. 10 hónap után először fogok egyedül aludni az ágyunkban. Érdekes lesz. Picit izgulok hogy minden rendben legyen. Érdekes szitu lesz hogy édes és a volt párja együtt fogják tölteni az éjszakát cunci mellett. Mondtam is neki hogy esetleg felmelegítik a kapcsolatukat. Értékelte a humoromat. :D
    Tegnap folytattuk a deszkázás. Vérverítékes melót fogtunk ki. Egyszerűbbnek tünt mint amilyen kerekedett belőle. Mindegy. Ez már így alakult. Max. pár nappal tovább fog tartani. Sajna a kerítészsaluzást még mindig nem fizették ki. Már fel sem veszi a vállalkozó a telefont. Ott állunk hogy 2 hétig dolgoztunk a semmiért. De még örülhetünk neki hogy legalább a benzinpénzt megkaptuk... Kutya egy világ van itt az építőiparban.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Pocsékul aludtam és hulla vagyok. Nagyon hiányoznak a kiskacsáim! Megpróbáltam egy kávéval felébreszteni magamat de érthetetlen módon ugyan azokból az összetevőkből teljesen más jött össze nekem mint ami édesnek szokott kisülni. Vagyis lefőni. Persze sokkal szarabb lett mint amit ő szokott készíteni.
    Szerencsésen túl vagyunk a műtéten. Reggel velünk jöttek a lányok és bekísértem őket a kórteremig. Persze cuncika sírt mert nem tudta mi vár rá. Vagyis tudta de félt. minden rendben zajlott és ma reggel már jöhetnek is haza. Én hazafelé ott szálltam ki és meglátogattam őket. Kicsit bágyadtka volt cunci de semmije nem fájt. Amikor beért az apja mi eljöttünk édessel. Estére vásárolt neki enni valót én pedig jöttem haza a busszal. Nagyon szar érzés volt egyedül lefeküdni. Én aki éveken keresztül egyedül aludt teljesen hozzá szoktam a nagykacsához és már nem tudok nélküle létezni.
    Munkában semmi extra nem történt ha azt nem számítjuk hogy az egész délelőtt ráment arra hogy lebontsuk a régi bádogot így a mi munkánk nagyon keveset haladt előre. Megint elszámoltuk magunkat ezzel a munkával. Azt hittem a héten befejezzük de már látom hogy ez inkább jövő hét közepe lesz.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák