Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eddig tanakodtam írjak e naplót és ha írok akkor mit is tudok rögzíteni benne. Nagyjából semmi nem történt tegnap velem. Édes délelőtt dolgozott én pedig mostam 2 adagot. Voltam a pékségben és meglátogattam a szerelmemet a boltban. Szereztem használt akksit 7 rugóért amiért hétfőn elmegyünk Tatabányára. Még mondjuk lehet hogy az egyik PH.-s srác el tudja hozni Fehérvárig. Még egyeztetünk...
    Délután édessel elmentünk fagyizni és felhívtuk cuncikát. Nagyon vidám volt. Érezni lehetett rajta hogy örül a hívásnak.Engem is kért de csak suttogva nehogy meghallja az apja. Nagyon örültünk neki. Megkérdezte hányat kell még aludnia hogy újra itthon legyen. Mondjuk ez volt a gyengébb hete az ottlétben mert az apja dolgozott. Mostantól indul az igazi kényeztetése mert szabin lesz az apukája. (ezt csak mi sejtjük)
    Este nagyon hamar elaludtunk. Éjszaka egy iszonyatos nagy vihar volt. Édesnek be kellett csuknia az összes ablakot. Én aludtam mint a bunda miután bezárkózott és visszatolta a nagykacsát az ölembe.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák