Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Állítólag az éjszaka csúnya vihar volt itt nálunk ami 3 órán át tartott. Én nem emlékszem rá mert mélyen aludtam. Biztos valami gigantikus szexpartin vettem részt és ezért nem tűnt fel a vihar. :DD
    Tegnap iszonyat meleg volt! Födémzsalut kerítettük körbe de az agyam majd leoldott a hőségben. Most egész kellemes az idő és remélem ez így is marad. Sajnos valamiért megfájdult a jobb könyököm ami igen zavaró mert totál jobb kezes vagyok. Remélem valamit javul a helyzet mert elég kellemetlen.
    Tegnap telefonon bejelentette cunci apja hogy szülinapi ajándékként viszi újra olaszba mint tavaly. Persze azóta nem lehet bírni a kis hisztizsákkal. Örülök hogy elviszi világot látni de remélem ha hazajön nem lesz sírógörcs mint egy éve. majd meglátjuk.
    Jól fog esni a hétvégi pihenő. Hiába van édes szabin alig vagyunk együtt mert későn érek haza a munkából.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sima szokásos korai ébredés. Fent voltam már fél4-kor de még lustiztam picit. Édessel lenyomtuk a reggeli kávét és most arra vár hogy egy szomszédokkal indítsuk a napot de az én szívem a F.E.A.R.3 felé húz. ;]
    A tegnapi napon délután nagyon eláztunk. Egy pillér alapját kellett bebetonozni hogy hétfőn meg lehessen rakni rá a pillért. Jól bőrig áztunk. Nyami!
    Még a tegnapi naplómba elfelejtettem lejegyezni hogy édesék csütörtökön bementek Fehérvárra a strandra cuncival a hőségben. Nagyon jól érezték magukat a kacsáim. Hiába! A víz a mindenük...kiskacsám :D
    Sajnos tegnap elvitte az apja. Most 2 hétig nem látjuk a kis hisztizsákot. Közben persze egy olaszországi nyaralás beugrik és jó eséllyel hazafelé kiteszik itt nálunk. Persze az édenből rögtön a nyomorba csöppen szegényke. A tavalyi reakciója 2 óra tömény bömbölés. Remélem idén ez másképpen alakul. Nyilván idegileg készülni fogok erre is de reménykedek.
    Ma bemegyünk Fehérvárra a piacra. Édesnek fekete ruhát nézünk temetésre. Hazafelé felvesszük a 2 dinnye gyermekemet mert jönnének. Imrus tegnap felhívott hogy nem felejtettem e el hogy jönnének. Hát persze hogy nem! Táltit is ki kellene takarítani mert nagyon szutyi szegényke. Majd mielőtt elindulunk kiporszívózzuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kisgépen nyomulok mert Imrus már tolja a Bulletstormot a nagyon. Eszem megáll ettől a gyerektől... Tegnap ide értek és nekiállt a homefrontnak és 1x állt fel csak a gép elöl és estére ki is tolta. Én hetekig játszottam vele. Szerintem délre ezzel is végezni fog. Zsani meg itt tolta a sims1-et ezen a gépen. Két kis kockát nevelgetünk...Mai kor gyermekei. Mi még fociztunk meg fára másztunk és csavarogtunk, ők meg csak a gépet nyomják.
    Tegnap délelőtt elég zsúfolt volt a menetrend. Délelőtt kiporszívóztuk és kipucoltuk tálti belsejét. Szép tiszta lett a kis drágaságom. Majd bementünk Fehérvárra a piacra nézelődni. Sikerült is cuncinak egy rövid nacit és egy pólót venni. Biztosan gyönyörű lesz benne. Nekem vettünk egy farmert édesnek pedig egy fekete blúzt a temetésre. (még nem tudjuk mikor lesz) Még vettünk egy mérleget is hogy figyelemmel tudjuk kísérni hogy hízok. Most épp fogytam a télhez képest. 87,5 kilót nyomok. ;]
    Ma délelőtt elleszünk a gyerekekkel és forma1 után visszük őket haza. Veszünk egy rendes billt ide mert ezt a gumibillt mindjárt kib@szom az ablakon! :(((
    Egy rajzot is el kell hoznom és kiszámolnom anyagostól hátha megnyerem a munkát. Úgy néz ki egész jók a kilátásaim munka ügyben. Kevesebbért de legalább van mit dolgozni. Ez is valami.
    A változatosság kedvéért már a hátam is fáj nem csak a könyököm. Vettünk rá kenőcsöt most azzal kenegetem. Remélem javul tőle.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Gyorsan elrepült ez a hétvége is. Érdekes hogy a hétvégék gyorsabban elszállnak mint a munkával telő hétköznapok. Illetve csak a munkaidő múlik lassan amikor hazaérek hamar reggel lesz.
    Tegnap felkeltünk és elmentünk vásárolni. Édes főzött a gyerekek pedig gépeztek. Imrus lövöldözött Zsani meg simsezett. Ebéd után még lenyomtunk pár társast és hazavittük őket. Elmentünk a rajzért amire árajánlatot kell adnom és hazafelé a tescoban vettünk egy rendes billt a kisgéphez.
    Hazaérve evészet és összebújva szomszédok nézés következett. Még leugrottunk a boltba és már este is volt.
    Ma nem tudom hol fogunk dolgozni. Lehet zsaluzni fogunk .
    Vettem 2 tápot olcsón. Egyet a srácnak egyet meg tartalékba nekem. Egész jól jártam. Lassan be kell fejeznem a költekezést mert nem lesz jó vége ha nem spórolunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit hulla vagyok mert a korai indulással megyek a hét hátralévő részében dolgozni. Srác akivel dolgozom nagy horgász és így több ideje marad este lógatni. Nekem is akad épp dolgom itthon mert van 2 árajánlat amit ki kellene dolgoznom és van még egy amit lehet e-mailben küldenek és arra is kell valamit mondanom. Ha ma hazaérek neki kell fognom mert nagyon elhanyagoltam ezt a dolgot.
    Tegnap bezsaluztunk egy lépcsőt ami levezet a pincébe és egy födémdarabot ami még hiányzott. Pont végeztünk is. Ma még feldobjuk az oldaltáblát arra a részre és vissza megyünk cserepet vágni a némákhoz. Ez a terv de még ki tudja mi lesz belőle. Tegnap kiégett tálti egyik tompitottja. Ma édesnek az lesz a feladata hogy vegyen másik izzót hogy lássunk.
    Cunci már nagyon hiányzik! Még több mint 2 hét mire hazajön.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fáradtan ébredtünk mert nem a helyünkön aludtunk. A gyermekeim itt vannak újra. Örülök neki hogy ideszoktak de az alvás így elég kényelmetlen. Édes megfázott és fáj a torka. Ma mindenképpen vennie kell valami gyógyszert rá. A könyökfájdalmam mintha javulna bár tegnap meló közben majd beszartam úgy fájt. Ma már fáslit kap hátha úgy jobban bírom .
    Tegnapi nap eseménytelenül telt. Zsaluztunk 2 félét is. Födémzsalut kerítettünk körbe és többlépcsős párkányzsaluból készítettünk 4 darabot. Ma nem tudom hová megyünk és mit csinálunk. Majd alakul.
    Leadtam azt az árajánlatot ami már nagyon égető volt. Hétvégére hagytam egy másikat amit nehezebb lesz kiszámolni. Most várom hogy rábólintsanak arra amit leadtam. Remélem elfogadják.
    Gyermekeim jól érzik magukat nálunk. Kár hogy nincs itt cuncika. Ő is biztosan imádná Imrust és Zsanit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakán vagyunk túl. Édesnek teljesen bekrepált a torka de tartja magát. Az én könyököm is rendületlenül fáj és kisugároz felfelé és lefelé is. Most ilyen rehab család vagyunk. Gyerkőcök szépen elvoltak tegnap itt nálunk. Mami hívott és elég érdekesen viselkedett. Szemmel látható hogy nem tetszik neki az hogy édessel vannak a gyerekek és jól érzik magukat vele. Most reggel jönnek velem haza és legközelebb valamelyik hétvégén jönnek.
    Tegnap picit zsaluztunk és kúpoztunk is. Ma szerintem kúpozunk és cserepet vágunk. Még nem tudom biztosra de majd lesz valami. Délután be kell ugranom hazafelé és be kell zsaluznom pár fok lépcsőt. A hátam közepére se kívánom de megígértem a haveromnak hogy segítek neki bezsaluzni. Ma ebből kifolyólag jó hosszú napom lesz. Nyami!
    Cuncika holnap megy olaszba nyaralni. Ma este még édes beszél vele telefonon hogy minden jót kívánjon neki. Már nagyon hiányzik nekünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már halálra untam magam mire be tudtam lépni a PH.-ra. Maga az oldal gyorsan megy csak a személyes fiók lassult be valamiért mint a csiga.
    A tegnapi napunk káosz volt. Kezdtünk a némáknál akiknél 11-ig cserepeztünk és utána át kellett mennünk arra a helyre párkányt zsaluzni ahonnét 2 évvel ezelőtt el kellett mennünk mert túl drágák voltunk. Mit ne mondjak jó szarul fejezték be a tetőt. Illetve van még vissza belőle mert a bonyolultabb részeket kihagyták és ott ázik. A sors keze hogy még valszeg én fogom befejezni.
    Persze a némák kiakadtak teljesen hogy megint csak egy fél napra ugrottunk oda. Meg is értem őket de nem mi tehetünk róla. A kukim kivan hogy a főnök miatt már minket is utálnak. Szerintem ma is oda megyünk dolgozni. Remélem ma már végig ott leszünk de ki tudja.
    Szombaton el kell mennem egy kisebb munkát megnézni. Remélem abból is lesz valami. Végre alakulnak a saját dolgaim is. Ennél a háznál még ezer éve én csináltam a tetőt és mint mindenhol, itt is elégedettek voltak velem így evidens hogy mindenféle ácsmunkával engem keresnek.
    Várom már a holnapot hogy végre együtt lehessek édessel. Szétzilál ez a délutános szak minket teljesen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Semmi különös nincs most reggel csak a szokásos hajnali ébredés. Szerintem rosszul is lennék ha nem vágna ki ilyen korán az ágy. El sem tudom képzelni milyen lehet az amikor délig lustálkodik valaki.
    A tegnapi nap szépen komótosan telt el. Párszor megáztunk amitől tiszta ideg lettem. Amikor az arcomba hordta az erős szél az esőt kicsit sokkos állapotban voltam de csak ilyen apróságok miatt nem lehet haza jönni. Délután 2 felé szépen kisütött a napocska hogy mire haza indulunk megszáradjunk. Amúgy cserepeztünk a némáknál. Elfogyasztottuk az összes cserepet és még kell 100db.-ot hozni. Kúp is hiányzik vagy 50db. A némák már csak legyintenek. Elegük van teljesen belőlünk. Én sajnos nem tehetek semmit mert nem rajtam múlik. Ez van...
    Édesnek nagyon fáj a torka és nincs hangja sem. Ráadásul a cicus most sem jött össze pedig úgy éreztük minden körülmény megfelelő a fogantatáshoz. Akkoriban év elején amikor eltávolították az üres petezsákot azt mondták fél év kell mire összeszedi magát a szervezet de nem gondoltuk hogy ez ténylegesen így lesz. Lehet megint csak télen fog össze jönni. Kivárjuk. Nincs más lehetőségünk.
    A hétvégén kettesben leszünk. Kell ez a kis együttlét ez után a hét után. Ma be kell mennünk Fehérvárra munka ügyben és kicsit nézelődünk is. Sokáig nem maradunk bent mert itthon is szalad a lakás. Takarítani és mosni is kell.
    Cuncika már olaszban van. Remélem szép idő van nekik és tud pancsizni a tengerben. Még csütörtök este felhívta édes és mondta neki hogy itthon a Lillácska meghívta a szülinapi zsúrjára. Nagyon boldog lett ettől! Ma van ez a zsúr de megígértük neki hogyha hazajön akkor elmegyünk és ő külön megköszönti. Mivel 4.-én cuncinak is szülinapja lesz ezért ha hazajön csinálunk neki is egy pici zsúrt tortával ahová meghívhatja két nagy barátnőjét Lillácskát és Kittikét. Biztosan frenetikus buli lesz. Olyan igazi csajos amitől ki fogok akadni teljesen. :DDD :P
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Valamit írnom kellene de semmi nem jut eszembe. A tegnapi délelőttöt Fehérváron töltöttük. Munkát néztem meg és cuncinak vettünk szülinapi ajándékot a tescoban. Hazafelé teletankoltuk táltit hogy jövő héten ne kelljen a kúton megállnom. Az utóbbi pár napban sokat költöttünk benzinre. 18 rugóért tettük tele de közben mentem is egy 100km-es kört ami miatt nem 15 lett a tele tank. Sokat elautózok egy hónapban. Simán eltankolok 60 rugót. Nincs mit tenni ha ilyen messzire kell járnom.
    A kisgépen üldögélek mert ezt is használni akarom rendesen. Megint fejleszteni fogom. Édesnek már most hullik a haja. Egy Abit NF7-S(G) lapot fog kapni a kis 2600+ proci. ;]
    Majd jövő hét végén tudok menni érte. Egy házikót is kell szereznem mert a fadobozba nem fér bele a normal ATX-es lap. Majd alakul.
    Édesnek nagyon fáj a torka és emiatt nem tud aludni. Nagyon nyúzott már szegényke emiatt.
    Ma ha jó idő lesz leugranak hozzánk a munkatársamék. Új barátnője van és meg akarja mutatni. Elnyalunk egy fagyit és dumcsizunk pár szót.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban ébredtem fel mint kellene. Fél4-kor fent kukorékoltam már de csak fél5-kor csörgött az óra. Nem baj mert át tudtam gondolni mi lesz ma a feladatom. Vagyis inkább úgy mondom előre láthatólag mit kell majd ténykednem a mai nap folyamán. Még reggel gyorsan elküldtem az árajánlatomat amit tegnap kiszámoltam és most már nyugodtan tudom írni a naplómat.
    Sajnos a hétvége nagyon gyorsan elröppent. A tegnapi napom elég lótifuti volt. Még szombat este bedöglött a mosógépünk és mivel már régóta csak félmosást lehetett vele végeztetni mert egész mosásnál eresztette a vizet és a programozó része is megkergült szombat este ezért a családi tanács úgy döntött hogy veszünk egy új gépet. Még múlt héten a media marktban kinéztünk egy keskeny elöltöltős samsungot és bementünk megvenni. Szóltam Pityu haveromnak akinek egy vito-ja van hogy segítsen elhozni és segítsen felcipelni a 4. emeletre. Jó fej volt mert nem kért érte semmit. Szóval most nagy a boldogság mert végre nem szívunk azzal a szar mosógéppel. Ezzel a kiadással a kisgép fejlesztésemet csúsztatni kell. Nem is bánom mert nagyon elszaladt velem a ló. Pedig ha vennék egy jobb lapot akkor kapásból lenne egy újabb fél gépem amihez már csak vinyó kellene és a perifériák. Akkor már 3 gépünk lenne. ;] Na ez ellen ágál édes. Ki érti ezt? :DDD
    Cuncika már nagyon hiányzik! Ez kiemelten fontos a mai napon mert pont MA 6 éves a kis drágánk. Ha minden igaz pénteken este már itthon alszik velünk. Picit azért tartok attól hogy hiszti lesz de talán elkerüljük.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hónapok óta az első olyan éjszaka amikor mindketten jól aludtunk édessel. Teljesen ki is vannak simulva a vonásaim.
    Tegnapi napunk a szívás jegyében telt. Annál a tetőnél voltunk ahonnét 2 éve el lettünk küldve és a bonyolultabb részek befejezésével foglalatoskodunk. A szarabb rész megvárt engem. :DDD
    Ma is odamegyünk. Szerintem olyan 2 napi munkánk lehet ott még hátra. Ma biztosan ott leszünk de holnap már lehet máshová sodor a szél.
    A mosógép szuperül üzemel. Több mosás is lefutott már rajta. Egész csendes az elődje után. Örül neki az egész család.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma már nem volt olyan nyugis az éjszakánk mint tegnap. Többször is felébredtünk ami után nehezen aludtam vissza.
    Tegnap olvastam itt a fórumon hogy mi minden kárt okoz az etanol ha azt tankolunk a járgányunkba. Mivel emelik az adóját ezért eldöntöttem hogy ezek után nem tankolok többet etanolt. Ez hetente 2 rugóval több tankolás lesz de nem akarom szervizeltetni táltost emiatt.
    Munkában egész jól haladtunk. Már majdnem kész vagyok a javítással. Ma délelőtt be is fejezzük. Tegnap este még elugrottan egy bádogvályút felrakni egy lapos tetőre ahol a víz le tud folyni. Sajnos ezek a munkaidő utáni kis munkák is időt vesznek el tőlünk. Így is nagyon keveset tudunk együtt lenni édessel. Ma majd sietek haza hozzá. Ilyenkor reggel van egy szűk órácskánk és este valamennyi idő amíg elalszunk. Nagyon kevés de muszáj dolgozni hogy a télre legyen megfelelő mennyiségű pénz a megélhetésre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy tűnt hogy végre meggyógyult a könyököm és csak néhány pozícióban fáj de sajnos visszatért a fájdalom még ha nem is olyan intenzíven. Ennek nem nagyon örülök. Az éjszaka ennek ellenére nyugisan telt. Már csak egyet kell aludnunk és itthon lesz cuncikánk! Nagyon izgulunk már. Azért sok ez a 2 hét egy csepp hiszti nélkül. Édessel nagyon jól elvagyunk. Ez a délelőttös hét igazi felüdülés a délutános letargia után. Ha végre megfoganna a cicus azonnal abba hagyatnám vele a munkát, vagy legalább addig amíg biztosan meg nem erősödik benne.
    Tegnap befejeztük a szívásos részt és visszatértünk a némákhoz. Hoztak elég cserepet hogy be tudjuk fejezni. Tulajdonképpen a vágással végeztünk is és mára cirka 17fm kúpozás vár ránk. Ezt szerintem délelőtt beütjük és délután talán átküldenek a 4db. párkányzsalut tovább építeni. Majd alakul.
    Tegnap reggel a kúton rátankoltam táltira 5 rugóért tiszta benyát. Hálásan pöfög azóta és semmi köhögés. Volt egy érdekes szitu mert előttem kettővel egy dízel kisautó nem indult és segítettem bebikázni. Hiába... Életmentő felszerelésnek mindig kell a kocsimban lennie. ;] :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjszaka nyugiba aludtunk bár kicsit izgatott lettem este mert séta után hazahoztunk egy euronics szórólapot és abban az a mosógép amit vettünk múlt vasárnap a Mediában kerek 10 rugóval olcsóbb. Emlékeztem rá hogy van valami árgarancia és este még utána is néztem. Ha valahol máshol olcsóbban kapható ugyanaz a termék mint amit a Mediában vett az ember (14 napon belül) akkor a különbözetet kifizetik. Holnap megyünk is be a különbözetért! :DD Persze ma édes lemegy az itteni euronicsba és lefotózza hogy tutira ugyanaz a típus e de az újság szerint az. Néha lehet nekünk is szerencsénk...
    Munkahelyen elég ingatag a pozícióm mert kezd kifogyni az ácsmunka és nem tudom hogy míg újra lesz szakmába vágó meló alkalmaznak e. Nem vagyok finnyás. Mindenféle munkát elvégzek csak fizessék meg. Szerintem ma nagyjából ez ki fog derülni.
    Ma jön haza cunci a nyaralásból! Kíváncsian várjuk már mindketten édessel. Reméljük hoz egy vödör kagylót a tengertől. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szétb@sz az ideg! Cuncit nem hozták tegnap haza csak ezt az apró tényt elfelejtették megírni. Mi meg várjuk mint állat és már mindenféle tévképzeteket gyárt az agyunk mi minden történhetett velük a hazafelé úton mire nagy nehezen küldtek éjjel egy sms-t hogy ma jönnek. No comment!
    Tegnap alapot ástunk és betonoztunk. Az elkövetkező hetekben ilyen munka vár rám. Sajnos ez van. Mindegy mert a pénz az pénz...
    Mai tervünk az az hogy reggel kitakarítjuk táltit és beugrunk a városba. Média marktban megpróbáljuk érvényesíteni az árgaranciát és kinézünk a piacra. Én a pcbizibe is benézek hogy 2 egyforma 512 megás ramom legyen a dual ch. miatt. Délutántól pedig újra kezdődik a tegnap esti várakozás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit csalódottan és mérgesen ülök itt mert még mindig nincs itthon cuncika! Tegnap egész nap vártuk és este küldött egy sms.-t az apja hogy már az országban vannak de majd csak ma hozza haza. Meg tudtam volna ütni. Persze felhívni nem lehetett mert azonnal kikapcsolta a mobilját. Pár üzenetküldés után amiben tudatosítottuk benne hogy ma reggel 7-kor ott leszünk a kislányért visszahívta édest hogy lebeszélje erről. Természetesen nem engedtünk mert péntekre volt megbeszélve és már vasárnap van. Ismer párja engem. Nálam hamar leszáll a köd és akkor berúgom az ajtót és a falra kenem. Velem itt ne szórakozzon! :((( Gyors frissítő fürdés és már indulunk is. Azért ez most kib@szta nálam a biztosítékot! :W
    Tegnap reggel kitakarítottuk táltit és bementünk Fehérvárra. A Mediaban szó nélkül vissza asták a különbözetet a mosógépből így már csak 50 rugóba fájt a gép. A plusz pénzt eltapsoltuk. A lányok rucit kaptak én pedig vettem a pcbiziben egy noném házat 1 rugóért. Vettünk egy olcsó ventilátort is ami egész éjjel itt nyikorgott nekünk forgás közben. Ez van...
    Remélem ma már velünk lesz ténylegesen cunci és csupa vidám dolgot teszünk közösen. Sok ajándékkal várjuk haza bár most már szinte esélytelen a sírásmentes hazaérkezés. Az apja tutira ellenünk hergeli amivel azt fogja elérni hogy megütöm a száját!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre nyugodtan aludtunk mindannyian. Már nagyon hiányzott egy igazi pihentető alvás az elmúlt gyötrelmes éjszakák után. Teljesen ki voltunk ütve édessel.
    Tegnap hajnalban elmentünk cunciért Pestre. Kicsit kevert az apja de belátta hogy nincs igaza. Azért elég idegtépő volt ott várakozni a kis leányzóra és közben azt latolgatni mennyire lesz nagy sírás amiatt hogy nem maradhat az apjánál. Szerencsére semmi nem volt, sőt azonnal boldog volt. Szerintem már hiányzott neki édes és talán egy icipitit én is. Hazaúton végig mesélt de itthon már nem említette az apját. Örült azoknak a dolgoknak amit tőlünk kapott. Természetesen a ruha volt a sláger. Hamar elröppent a délelőtt és délután kimentünk a strandra hűsíteni magunkat. Ott volt az egyik legjobb barátnője az oviból. Újra igazi család lettünk. Sok ölelés és puszi megy, egyedül arra kell vissza szoknia hogy fogja a kezünket. Én azt szeretem ha valakinek fogja a kezét folyamatosan ha közlekedünk. Ez így biztonságos! A legjobb eset ha ő középen jön és mindkét kezét fogjuk édessel. Ez most elmarad mert még benne van az hogy az apjánál nem igénylik ezt a dolgot. Nagyon boldogok vagyunk hogy újra köztünk van!
    Ma sajnos nem kell dolgozni mennem mert a kőműveseknél tegnap búcsú volt és ma józanodnak. Ki érti ezt?
    Na mindegy. Majd valami elfoglaltságot keresek magamnak. Édes ma megy temetésre a világ végére. Földesre mennek ami tőlünk 330km-re van. 1-kor lesz a szertartás de már most 6-kor indulnak és este lesz mire haza érnek. Anyukájáék elviszik őt így nem kell aggódnom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag csendes ám de dög meleg éjszakán vagyunk túl. Eszméletlen hogy milyen meleget tol be a betonfödém ide az arcunkba a 4. emeleten. Ez van.
    Tegnap szó szerint semmit nem csináltam! Elvittem cuncit az oviba és elmentem érte. A kettő közötti időben a semmittevésé volt a főszerep. Még gépezni se nagyon gépeztem. Csak feküdtem és verettem magamat a ventilátorral amit szétszedtem és megolajoztam hogy ne nyikorogjon. Édes tegnap volt a világ végén temetésen. Szinte az egész napot utazással töltötte. Reggel negyed 7-kor indultak és fél 8 felé értek haza. Nagyon hiányzott egész nap nekem!
    Nem henyélhetek itthon! Szerencsére ma már munka! :DD Mindegy mit csinálok csak dolgozhassak! Lehet hogy ez túl sztahanovista szöveg de szeretek dolgozni járni. :P
    Még valami! Ahhoz képest hogy egy hónappal ezelőtt még csak hírből ismertem az AMD gépeket ahhoz képest most veszem a 3. procimat. (édes ne haragudj rám :B ) Már van egy 2200+, egy 2600+(elvileg lockmentes) és most veszek egy 2800+.-t. Ki érti ezt? :DDD ;] Egészen a rabja lettem ezeknek az old prociknak. Még jó hogy fillérekért dobálják. :DDD
    Lehet lesz átalakítóm is amivel az USB-s külső HDD-met IDE-re tudom kötni. Meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még mindig nagyon meleg van! A tegnapi nap is alig vánszorgott el a munkahelyen. Kukim kivolt teljesen! Szerencsére szakmámban dolgoztam és úgy néz ki az árokásás el is marad. Remélem azért lesz valami más munka helyette mert nem volna jó nyáron a legnagyobb dologidőben itthon lógatni a lábamat. És a pénz is fontos! Minden fillér számít! A télre valót össze kell gyűjtögetnünk mint a jó mókusoknak .
    Édes tegnapelőtt kiakadt rám. Ez valami női hiszti lehetett bár ő ezt tagadja. Este hazaért és szerinte nem figyeltem rá eléggé. Azt állítja hogy jobban érdekelt a gép és Kálmán Olga (ATV-egyenes beszéd) mint ő. Persze ezt kategórikusan vissza kell utasítanom de ha egy nő valamit a fejébe vesz akkor az tutira úgy van... Tegnap ezen duzzogott engem a penész evett meg! Remélem ma már enged valamennyit. Békéltető szex megvolt de még azért tartja magát. Nők....!
    Cunci nagyon aranyos. Sokat bújik hozzám. Este hogy én vigyázok rá sokat játszunk. Ez azért picit hátráltat hogy nem tudom a dolgomat végezni de nem érdekes. Itt van a gyermekeim gépe hogy valamit kezdjek a rendszerükkel mert az összeomlás határára kergették és így nehéz bármit is kezdeni. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem tudom mit írjak. Édes itt ül mellettem de nem sok minden van amit le tudok jegyezni. Keveset vagyunk együtt édessel a délutános szak miatt ezért nagyon hiányzik a beszélgetés vele.
    Munkában a keveset osztjuk be hogy kitartson addig amíg nem lesz újabb meló. Cunci imádnivaló, édest pedig IMÁDOM! Ennyi...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen hullák vagyunk édessel. Éjszaka vihar volt és cunci felsírt ezzel felébresztett engem én pedig édest. Na innentől kezdve nem aludtunk. Jó kómásak vagyunk... Ehhez még hozzá jön az hogy tegnap a dög melegben egész nap betonoztunk amiben nem kicsit elfáradtam. Na mindegy. Ma födémzsalut fogunk bontani kettesben. Nagyon fini lesz. Nem számít csak fizessenek mert nem tudok fejleszteni. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Késésben vagyok mert hajnali ébredésemkor nem volt kedvem naplót írni reggel pedig indultunk vásárolni és azért maradt el. Már megint felébredtem hajnali fél 3-kor és leültem összeszedni gyermekeim gépét. Nagyjából sikerült is bár van még pár alap program amit fel kell telepítenem nekik. A hétvégén le szeretném tudni mert a hét elején már vissza szeretném adni. Ugyan nincsenek otthon de mami gondolom szeretne gépezni.
    Délelőtt rendezgetjük a lakást és délután megyünk be cuncival a tortájáért. A holnapi zsúron itt lesz 3 nagyon jó barátja az oviból. Teljesen lázban ég már! Ha már bent vagyunk a városban elugrok a prociért és kirakom a gérvágómat amit kölcsön kért az egyik ismerősöm. Még lehet a gyermekeim is eljönnek hozzánk ünnepelni kicsit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szomorú vagyok mert a kisgépen valamit túlszereltem és tönkre ment. Most nem állok neki hibát szűrni mert a mai nap teljes egészében cuncikámé! Tegnap délelőtt nem volt semmi különös. Ripsz ropsz eltelt és már délután is lett. Együtt indultunk édessel . Ő ment dolgozni mi pedig Fehérvárra a tortáért. Nagyon szép tortája van neki! Majd lefotózzuk. Ma nagy gyerekbanzáj várható nálunk. Még soha nem éltem át ilyet így picit izgulok. Majd meglátjuk.
    Édes most itt mesél ezért be is fejezem mert nem HT.-s az agyam hogy kétfelé is tudjak figyelni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól mert cunci felébredt éjfél körül és nagyon nehezen aludtam vissza.
    A tegnapi nap nagyon szuper volt! Már reggel be volt zsongva cuncika a szülinapi zsúrjától. Szinte kezelhetetlen volt annyira úrrá lett rajta az izgatottság. Mindig kérdezte mikor lesz már délután 3 óra. Ólomlábakon járt az idő szerinte. Nekünk azért volt bőven tennivalónk hogy a bulira szép rendbe legyen a lakás. Szerencsére komolyabb beavatkozást nem igényelt a kecó csak a szokásos rendrakás és takarítás. Nem hagyjuk lepukkanni mert könnyebb tisztán tartani ha folyamatosan rendben tartjuk.
    Végre délután lett. Nem sok kép készült mert a gép sem volt az igazi és elég ciki is volt a dolog.
    torta
    ennyire várta a gyerekeket cunci ;]
    természetesen a gyertyaelfújásról lemaradtam... :DDD
    gyerekhad :D
    3 grácia a teknős csoportból: Lilla, Adri, Kitti :)
    Kittivel nagy játékban ;]
    Tulajdonképpen ez az össz kép amit sikerült készítenünk. A buli jó volt, a gyerekek elvoltak én pedig Lilla apukájával beszélgettem végig. Cuncika nagyon élvezte hogy eljöttek a legjobb barátai.
    Rettenetesen kifárasztott a tegnapi nap de megérte! Még este felmentünk a pékhez és közben át tudtuk beszélni a történéseket édessel mert mind a ketten mással foglalkoztunk.
    Ma megyek dolgozni de meglepi mi lesz a munka. Tulajdonképpen teljesen mindegy csak dolgozhassak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    lég hulla vagyok! Tegnap későn értem haza mert még munka után el kellett mennem tárgyalni és ma pedig hazafelé segítenem kell egy kémény köré állványt építeni a Pityu haveromnak. Szóval túl korán ma sem érek haza. Sajnos a munkahelyemen elég kevés meló van már ami előrevetít egy időszakos itthon üldögélést. Őszre sok munka várható de addig is dolgozni kell valamit. Majd alakul. Ezen most nem izgatom magamat.
    Kaptam 2db. SB Live hangkártyát ami persze egyik sem szólal meg win7 alatt. Nyami! Már van 3 mihaszna hangkarim amit nem tudok működésre bírni. Még a végén vissza kell térnem az XP.-re ezen a kisgépen. A hiba meglett. Kinyúvadt a proci és vissza kellett térnem a jó öreg 2200+hoz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az hogy totál hulla vagyok az nem fedi teljesen a valóságot. Kimerültem mint a laposelem. Természetesen tegnap is későn értem haza. Talán fél 8 lehetett amikor hazaestem. Ahhoz képest hogy édes délelőttös kevesebb időt töltünk együtt mintha délutános szakban lenne. Ma is korábban indulok hogy végre vissza tudjam adni a gyermekeim gépét. Lehet hogy ideiglenesen ez az utolsó munkanapom mert nem nagyon látom hogy itt ahol melózok pár hétig bármi is lenne. Legkorábban 3 hét múlva lesz munka és van 1 amit talán előrébb lehetne hozni de nem tudom a főnöknek sikerül e. Ősszel meg itt leszünk totál tele melóval ami nem rossz, de jó volna ha most se kellene álldogálnunk.
    Ma újabb jeles nap van! Mivel 20.-át írunk immáron eljött a 64. hófordulónk édessel. Még mindig ugyanolyan mély a szerelem mint volt. Sőt! Még mélyebb amióta együtt élünk. A jósnő barátja azt jósolta hogy szeptemberben végre teherbe esik. Ezt csak azért jegyeztem le hogy vissza tudjuk ellenőrizni hogy igaza lesz e neki. Nagyon szeretnénk már egy közös lurkót! Mindegy hogy fiú vagy lány, csak a miénk legyen! Én mondjuk csajos vagyok de ha kukacos lesz akkor sem leszek szomorú. Imádom édest és cuncit! Csodálatos életem van velük! Jó volna ha mindenkinek megadatna egy ilyen társ az életben. Tutira nem lenne válás.
    Megyek is odabújok hozzá mert az utóbbi napokban nagyon keveset kaptunk egymásból.
    Nagyon szép napot mindenkinek!

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most kezd felszívódni a koffein a szervezetemben és éledezek. Megborotválkoztam közvetlenül a fogmosás után de fingom sincs hogy sikerült nem elvágnom a fejemet az új pengével. Úgy látszik ha félálomban csinálom biztosabb a kezem. ;]
    Tegnap végre pici időt tudtam édesékkel tölteni. Este időben érkeztem haza hozzájuk mert nem kellett sehová mennem munka után. Nagyon jól esett picit együtt lenni velük. Erre a hétre még tudott összekaparni munkát a főnököm. Ez jó mert minden ledolgozott nappal kevesebb állás lesz a következő munkáig. Tegnap 3 tetőablakot építettünk be ma pedig pici bádogozást csinálunk és apácarácsot készítünk. Vagyis ez a terv de ahogy hallom esik az eső és ez felboríthat mindent.
    Édes már szinte alszik újra. Nagyon ki van ütve ő is. Sok a munkájuk mert egyre többen számolnak le a pennyből.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    válasz bim #1479 üzenetére

    Jó reggelt.

    Kipihentebb vagyok mert tegnap csak délig dolgoztunk az eső miatt. Nagyon lehangoló idő volt. Olyan fáradtság vett rajtam erőt hogy hazafelé majdnem elaludtam. Cunciért bementem az oviba hogy ebéd után ne kelljen ott aludnia. Nagyon örült neki de nem igazán tudtam vele foglalkozni mert leragadtak a szemeim. Szerencsére édes hamar végzett a munkával és sietett haza. A délutánt már együtt töltöttük. Jó volt együtt lenni. Ez a hét valahogy ugyanolyan mostohára sikerült mintha délutános szak lett volna. Remélem jövő hétre is vakar össze a főnököm némi munkát mert nem szeretnék itthon üldögélni. Ma ha nem esik az eső egy kis bádogozást kell csinálnunk. Ebben bízok mert tegnap délelőtt az a tengi-lengi nem volt bejövős.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Először is, NYERTEM! A kollégáim már ezer éve tipmixeznek és rávettem magamat hogy biztos meccsekre fogadjak. Rátettem 1500ft-ot és lett belőle 5200. NYAMI! Kiveszem a hasznot és az alap 1500-at megteszem újra hétfőn. ;]
    Tegnap kis csatornázás és réz toronydísz feltétele volt a munka. Főnököm meg akar tartani mert hétfőn is mennem kell és majd elegerészünk valamit.
    Édessel volt egy pici kis hullámvölgyünk de talán megoldódik. Majd meglátjuk.
    Ma pihi. Veszünk valamit édes szülinapjára a nagy nyereményből. :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Túlaludtuk magunkat ezen a vasárnapon. Voltam fent 4-kor is de nem keltem fel. Sajnos emiatt fáj is a hátam.
    Tegnap délelőtt felvettük a nyereményemet amire természetesen rosszul emlékeztem mert 1500-ból 5085ft lett végül. Sebaj! Vettünk cuncikának pár zoknit és édesnek fehérneműt. Ma ha olyan idő lesz és kedvünk is lesz hozzá bemegyünk Fehérvárra csavarogni. Majd alakul.
    Tegnap úgy döntöttem hogy visszaköltöztetem a kisgépemet a házába. 2 óriási felfedezést tettem. Először is nem volt alaplapi hangom. Már régóta küzdök ezzel a problémával de eszembe nem jutott volna hogy a PH!-n megkeressem a lap topikját és ott próbáljak megoldást találni. Simán beírtam a keresőbe hogy hang, és láss csodát! 2 jumper nem volt rajt a lapon mert gondolom előlapi hangkivezetéssel használták és ahhoz el kell távolítani 2 pöcköt. Miután visszatettem megjavult a hang! Jó hogy 2 hete ezzel szopok és eszembe nem jutott volna hogy a legkézenfekvőbb helyen keressem a megoldást mint ahol netes életem nagy részét élem. :Y :W
    Következő probléma azután jelentkezett miután beszereltem a lapot. Nem indult el. Már többször eljátszotta ezt de nagy nehezen mindig sikerült eljutnom a biosig. Egész véletlenül kiderült hogy ki kell vennem az egyik modult és egyel indítani a gépet mert olyan agresszív késleltetést bír a memo arcába betolni amit az egyik ramom nem bír. Beszarás! :Y Ennek a lapnak lelke van...
    Most úgy néz ki rendben van minden vele. Pici tuningot megengedtem magamnak mert nem nagyon bírja ez a 2200+ a túlhajtást. Egy szerény 12,5x150-et izzítottam neki. Hol van már a jó kis 10x215-öt bíró 2500+om... :O
    Szerintem venni fogok egy másik lockmentes 2500+ot. Nehogy már itt szotyolázzak ezzel a 2200+al. :DDD :DD :P
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész nyugalmasan telt az éjszaka. Ki tudtam aludni magamat bár ezen a héten korábban indulok dolgozni édes délutános szaka miatt. Mivel nincs ovi ezért most azért kell sietnem hogy mielőbb oda érjek a pennybe mert addig amíg nem érek haza édes mellett fog kasszázni cuncika. Ez szerdáig lesz így mert miután megkapja a 6 éves oltást viszi el az apja másfél hétre. Reggel épp arról beszélgettünk édessel mennyire jól érzi magát itthon cunci. Nem is emlegeti az apját. Nagy örömmel tölt el hogy ilyen jól elvan nálunk is!
    Tegnap végül nem mentünk sehová. Délelőtt lustiztunk kicsit délután pedig sétáltunk 2x is egy nagyot. Most ehhez volt kedvünk. Nagy unalmamban tuningoltam kicsit a 2200+t. Órajelben nem nagyon tudtam feljebb menni de fsb-ben keményen bírja a túlhajtást.8x220. ;] Így fogom használni 24/7-ben. Egész jó kis gép lett belőle. Tettem bele még 256mega ramot és altatjuk nem kikapcsoljuk ezért pár másodperc alatt indul is. Mivel a konyha melletti szobában van ezért édes is inkább ide ül le főzés közben mint a nagyszobába a másikhoz. Nem mondom hogy lobog a hajunk a sebességtől de ezzel a kis tuninggal egész szapora lett. Még talán egy jobb proci nem ártana bele de azt még meglátjuk.
    Ma nem tudom mit fogunk dolgozni. Valami járdát kell körbezsaluznunk és bebetonozni. elleszünk vele... Érezhető a főnökömön hogy meg akar tartani engem mert sok ácsmunka lesz hamarosan. Ez nekem jó hogy ebben a holtidőben is keresek pénzt és nem kell más munkahely után néznem. Egész jók a kilátásaim az őszre. Jó volna ha legalább november végéig tudnék dolgozni.
    Hétvégén rendeződtünk édessel. Nem is volt igazi hullámvölgy csak nehéz elfogadni ha néha kicsi lazítás van a szerelemben. Ez nem is igazán az de sajnos nem tudom megfogalmazni. Talán inkább úgy írom hogy egészen apró hullámvölgyekre szükség van (ami egyáltalán nem jelentős) hogy igazán tudjuk értékelni mennyire csodálatos a szerelmünk. Ha folyamatosan csak a fellegekben járnánk nem tudnánk hogy ott vagyunk mert megszoknánk. Kicsit túl csöpögős lett ahogy leírtam de ez áll a legközelebb a valósághoz. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy aludtam mint a tej. Közösen aludtunk el cuncikával és édes cipelte át a helyére amikor haza érkezett a melóból. Szegényke cipelhette a 20 kilós kis sószsákot. ;]
    Tegnap csak kettőig dolgoztunk mert elég rendesen esett az eső. Picit betonoztunk és hungarocelt ragasztottunk a falra. Nem nagyon kellett megszakadnunk. Ma lépcsőt fogunk zsaluzni egy másik helyen. Remélem nem fog esni az eső mert ott pont a nyakunkba hullna amit nem szeretnék.
    Szerettem volna egy lockmentes A-s procit venni de nem jött létre az üzlet. Most egy 2800+-ra hajtok hátha össze jön. Hajt a vérem csak pénzem nincs. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradt vagyok. Valahogy most nem aludtam jól. Ennek nem tudom mi lehet az oka mert este még egy altató heinekent is benyomtam.
    Tegnap lépcsőt zsaluztam. Volt egy kis keverés mert nem volt meg a rajz és így nem tudtam időben elkezdeni és nem végeztem az aljával. Sebaj mert ma befejezem és szerintem be is vasalom. Majd meglátjuk mi lesz. Még a héten be is betonozzuk szerintem.
    Ha minden jól megy ma veszek egy újabb 2800+ procit. Remélem az is tudja majd a 220-as fsb.-t. ;]
    Ma megkapja a 6 éves oltását cunci. Már tiszta stressz. Fent is van és itt csiripel édesnek. Oltás után azonnal viszi édes Pestre az apjához. Most megint nem lesz másfél hétig. Szokatlan lesz az a nagy csend. Biztosan nagyon hiányozni fog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egyre kevesebbnek érzem azt az alvásmennyiséget amit letudok éjszakánként. Vagy lehet a frontok miatt vagyok ilyen levert? Kukim kivan!
    Tegnap nem volt semmi érdekes. Egyedül zsaluztam a lépcsőt. Tulajdonképpen vasalásra kész van. Ha be lesz vasalva akkor még egy 2-3 órás meló van rajta beütögetni a leveleket és lehet betonozni.
    Cuncika megkapta az oltást. Hősiesen viselte. Állítólag volt egy pici sírás de nem hisztis inkább amolyan kétségbeesett. Édes a szuri után azonnal vitte Pestre. Most nem látjuk másfél hétig. Persze már most hiányzik az a kis hisztis picsa. ;]
    Tegnap megvettem a 2800+ procit. Sajnos sem fsb-ben sem órajelben nem egy tuning darab. Kemény 173-as fsb-ig jutottam amit a max szorzóval vagyok kénytelen járatni így kemény 2166Mhz- re tudtam feltornászni alapfeszen. Most egyelőre befejezem ennek a kisgépnek a fejlesztését mert netezni tökéletes lesz.
    Édesnek megküldték a reálhozamát. Nem ájultunk el attól az összegtől amit visszakapott de a téli túlélési alapba nagyon jól jött. Kemény 63 rugót bírt kapni. Mondjuk én semmit nem fogok visszakapni, szóval nincs okom kritizálni. Örülünk neki hogy szépen gyarapodik a túlélési pénzecskénk. Olyanok vagyunk mint a mókusok. Gyűjtögetjük a téli elemózsiát. Persze már sokkal több lenne ha valaki állandóan nem költene belőle. :DDD
    Ma még magam sem tudom mit fogok dolgozni mert tegnap szóltak a szomszédok hogy 6-kor neki ne merjek állni dolgozni a pihenő övezetben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem tudom mi lehet édessel mert egész éjjel nem aludt. Azt mondja hányingere van. Megjött neki a vérzése és amikor görcsöl akkor erősebb az inger. Nem tudom mi lehet de aggódok.
    Nagyon bolond idő van. Tegnap csak délig voltunk mert szakadt az eső. Remélem ma azért kegyesebb lesz az időjárás hozzánk. Szerintem a lépcsőt fogjuk készre vágni amit zsaluztam. Ez nem biztos de nagyon esélyes. Majd meglátjuk mi lesz. Jövő hétre is kinéz valami munka így nem kell itthon üldögélnem láblógatva.
    Kikalkuláltam mennyiből lehetne átkeverednem egy jobb gépre. Ha eladnám ezt a mostanit és hozzátoldanék kb. 60 rugót akkor át tudnék lépni egy Z68+i2500K-ba. Ez nagyon sok pénz jelen helyzetünkben és nem használnám ki egyáltalán a tudását. Jó volna ha annyi pénzt össze tudnék szedni hogy meg tudjam tartani ezt a gépet is és egy teljesen újat építeni de ez esélytelen. :(
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjjel egykor verekedés volt a házunk mögött. Pár részeg összeverekedett aminek a következménye rendőri intézkedés lett. lég sokáig elhúzódott a dolog és nagy hanggal voltak ezért nem sok mindenki aludhatott a házunkban. Persze nagyon nehezen tudtam visszaaludni ezért ébredtünk most később.
    Tegnap reggel olyan dolog történt amire még nem volt példa. Nem indult be táltosom. Még csak nem is pöffent. :Y Szegény édesért fel kellett jönnöm hogy segítsen mert egyedül nem tudom kiszűrni a hibát. Beültettem és ő indítózott. Míg megjártam a fel le utat édesért felidéztem C-kategóriás jogsim oktatásán hibaelhárításon mit vertek a fejembe. Ha nem indul az autó akkor vagy az üzemanyag ellátással van gond vagy a gyújtással. Ha nincs pöffenés sem és normális körülmények közt lett leállítva a motor akkor inkább gyújtás. Ezt támasztja alá a benzinszag is. Következő lépésben a primer és szekunder áramkörök átismétlése fejben. ;]
    Szerencsémre amint indítózott édes láttam hogy a trafónál a bakeliten veri a szikrát nem a fő gyújtókábelen táplálja a gyújtáselosztót. Kihúzva a kábelt azonnal látható volt a hiba. Full eloxidálódott a kábel vége és a trafó érintkezője is. Kis csiszolás és vakargatás után sikerült annyira megteremtenem a kontaktot hogy ne húzzon át és azonnal beindult hű fegyverhordozóm. :DDD Nemhiába ütötte a hátunkat Mészáros tanár úr a hibaelhárításon. (persze akkoriban utáltam mint a sz@rt...)
    A napunk eseménytelen volt. Befejeztük a lépcsőt és be is betonoztuk. Jövő hétre van már munkánk így mintha átcsúsznánk azon a holtidőn amikor nincs mit csinálni. Meglátjuk...
    Édes picit be van rágva most mert nem úgy fog alakulni a napunk ahogy ő tervezte. Majd kiengesztelem valahogy. Szerencsére jobban van már. Megyek és megölelgetem a kis duzzogó fejét. :DDD Imádom őt!
    Jut eszembe! Tegnap felhívta cuncika hogy kiesett az első foga. Ma valamit veszünk neki mert a fogtündér bizony hozzánk is kell hogy jöjjön! :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már megint esik! :W Délelőtt ki akartam takarítani táltit amíg édes dolgozik de úgy látom ez most elmarad. Remélem azért mire reggel lesz rendesen eláll ez a mocsok...
    Tegnap délelőtt bent voltunk Fehérváron. Mégis lett reálhozamom amit mami felvett és bementünk érte. Kaptam vissza 10 rugót. Milyen gazdag lettem. :DD Persze félre is tesszük télre.
    Délben bevitt bennünket az egyik fórumtárs gyárlátogatásra. Imrusnak szerettem volna megmutatni milyen egy fémforgácsoló üzem mert ebben az évben pályaválasztás és úgy gondoltam egy jól fizető hiányszakmát tanuljon. Erre tökéletes lenne a CNC esztergályos. Mivel nem egy lusta gyerek ezért mindenképpen kétkezi munkát akarom hogy válasszon. Én ezt egy jó választási lehetőségnek tartom de nem erőltetem rá. Ő fog dönteni. Ez úton is szeretném megköszönni LamerGyurinak hogy bevitt minket. :R :R :R
    Délután csak a szokásos itthoni pihizés ment édessel. Sajnos hamar elment ez a szombat. Ma délelőtt édes dolgozik én pedig takarítani fogok és várom hogy elálljon az eső. Délután természetesen forma1 (még most sem hiszem el Alo.5. rajthelyét... :F ) és némi andalgás kéz a kézben a szerelmemmel.
    Délelőtt esetleg még picit nyomulok a f.e.a.r.3-al de szánalmasan béna vagyok. Erre játékra amit produkálok felesleges erősebb vga.-t vennem. ;] :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmasan telt el a vasárnap. Délelőtt édes dolgozott én pedig itthon serénykedtem. Szokásos házimunkákat végeztem. Elmosogattam, mostam, takarítottam. Így viszonylag hamar elment a délelőtt. Picit játszottam is a gépen és mivel elégedetlen voltam a GTX gpu hőfokával ezért átpasztáztam. Szerencsére megúszta a beavatkozást. Általában ilyenkor szokott tönkre menni amikor hozzá nyúlok. ;] :DDD Úgy néz ki jól sikerült a beavatkozás de utána már nem nagyon játszottam.
    Édessel munka után megnéztük a forma1-et. Ő aludt én meg néztem. :D Futam után felandalogtunk a pékhez kenyérért és visszafelé a pennyben vettünk pár dolgot. Hazaérve vacsiztunk és lefürödtünk. Megnéztük az utolsó 2 részét a szomszédoknak. Lehet leszedem az elejét is és újra el kezdjük nézni. Érdekes lesz a 86-os Magyarországot újra látni. :DDD
    Ma korábban indulok munkába. Üzleteltem egy 3000+os procit. Ahhoz képest hogy soha nem volt AMD-m ez már az 5. proci amit bizniszelek rövid időn belül. Ez már szinte beteges. ;] Remélem ennek menni fog a 200 vagy épp a 220-as fsb. :P Jó volna egy 10x220...
    Hazafelé be kell ugranom apámhoz mert elment az internet és meg kell próbálnom helyre hozni. Az öreg beszélőkéjét ismerve ez nem egy rövid látogatás lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Értetlenül ülök a kisgép előtt mert valamiért nem indult el a frissen szerzett 3000+ proci. Már kezdek kiakadni az AMD-re. Majd este megpróbálom a másik lapomban is de nem sok reményt fűzök hozzá. :(
    Tegnap egyedül dolgoztam az egész brigádból. A mai ház külső színezést készítettem elő. Lekentem az egész házat alapozóval. Erre rá is ment a délelőttöm. Délután viszont egy előtető anyagát gyártottuk le egy asztalosüzemben. Ma lehet azzal fogok foglalatoskodni. Majd alakul.
    Hazafelé munkából beugrottam apámhoz. Annyi volt az internettel a probléma hogy a tálcáról törölte a firefox ikonját és nem találta meg. :DDD a hibát egy pillanat alatt elhárítottam de annyit mesélt hogy nehéz volt szabadulni tőle. Édes is bejött és addig amíg nem értem oda tartotta a frontot.
    Most csak ilyen kutyafuttában írok mert édes vár.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Valami front lehet mert elég fáradt vagyok. Tegnap pedig nem dolgoztam egész nap mert nem volt segítségem és ezért miután már nem tudtam tovább egyedül ténykedni inkább haza jöttem minthogy üldögéltem volna. Édes nagyon örült nekem mint ahogy én is neki. Elmentünk sétálni kéz a kézben. Sokat beszélgettünk. Nagyon jól esett ez az andalgás a jó időben. Rég volt már ilyen szuper az idő. Reméljük kitart a hétvégéig. Ma elvileg látványosan fogunk haladni azzal a kis előtetővel amit tegnap kezdtünk el. Ma összedobjuk a szerkezetet és talán le is lambériázzuk és belécezzük. Minden esélyünk megvan rá. Már csak az a kérdés kapok e segítséget.
    Egy csendélet a 3 hibás gráciáról.kép Balról jobbra 3000+,2800+,2600+(lockmentes) A 3000+ csak ideiglenesen van nálam mert cserébe kapok vagy egy másik procit vagy egy kisebb vinyát. Asszem itt befejeztem a socket 462 proci vásárlást.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Természetesen ismét esik az eső. "Remek" ez a nyár. Éjszaka hívott valaki fél12-kor. :Y Ki az aki ilyenkor hív engem? :W Felébredtem rá de annyira kómás voltam hogy képtelen voltam kimenni a mobilomig.
    Tegnap a jó időben szépen haladtunk. Felállítottuk a pici szerkezetet és le is lambériáztuk. Ezzel este is lett. Ma fóliázunk és lécezünk. Esetleg csatornát rakunk fel. Ez a terv.
    Hazafelé be kell ugranom haveromhoz belécezni egy kémény feletti részt. Nem sok kedvem van hozzá de kijavítom mert ő is segít nekem amiben csak tud.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Este épp csak annyira kaptunk össze az én kis hisztikacsámmal hogy ne legyen nyugodt az éjszakánk. Szokásos szerelmi civódás nem épp szokásos dolog miatt. Erről nem írok többet. :P
    Tegnap délelőtt siettem a fóliázással és lécezéssel hogy még az eső előtt elkészüljek. Még sikerült becserepezni is mielőtt eleredt. Még gyorsan átmentem kibontottam a lépcsőzsalu egy részét hogy rendesen meg tudja locsolni az eső a betont. Sajnos megjött az égi áldás ahogy látszódott is. 2-ig álldogáltunk várva hátha megjavul az idő és utána én eljöttem haza. Nem láttam értelmét ott a munkahelyen a lábamat lógatni. Akkor inkább haza jövök édeshez. Pont akkor értem haza amikor végzett ő is a munkájával. Közösen elmentünk a pékhez és bevásároltunk. Az este nagyon szépen telt. Semmi extra csak a szokásos. Összebújtunk és a megszokott műsoraimat néztük. Még 1x lementünk sétálni és vettünk pudingot nasinak. Nem vagyok még elég kövér. ;]
    Ma elvileg be tudom fejezni azt a kis előtetőt de ehhez anyagot kell hoznia a főnöknek. Szóval reggel azzal kezdek hogy anyagra várok.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól aludtunk. Nehéz szülés volt de szent a béke édessel. Sokszor nem értem a női agy működését. Teljesen máshogy jár mint nekünk. :P
    Tegnap nagy hajrában befejeztük az előtetőt és hazafelé még beugrottam körbejavítani Pityu barátom munkájához a kéménynél. Nem kértem érte semmit mert ő is elhozta nekem a mosógépemet. Nagyon örült mert fix vállalású munka volt neki és minden olyan dolog amit nem számolt az ő profitjából jön le. Többek között ez a javítás is ilyen tétel. Nagyon rosszul megy sora ebben az évben. Idén minden építőiparosra rájár a rúd. Nagyon kevés a munka és azt is csak nyomott áron lehet megkaparintani. Kicsit megmozdulhatna már a gazdaság....
    Ma mindenképpen táltit kitakarítom. Édes addig idefent tényked. Cuncinak is veszünk valamit hogy ne üres kézzel várjuk haza. Holnap este érkezik! Már nagyon hiányzik a kis hisztizsák. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljes nyugalomban telt az éjszaka. Szerintem ez egyrészt annak tudható be hogy tegnap nagyon elfáradtunk. Mindent kitakarítottunk. Édes idefent a lakást rendezte én pedig táltit porszívóztam ki. Nagyon ráfért szegénykére. 3 hét rossz idő után volt mit takarítani. Miután végeztem édessel elmentünk vásárolni. Cuncinak hozott a fogtündér egy kis babát. Még voltunk a DM-ben is és vettünk kézi kárpittisztítót. Még azzal is áttakarítottuk táltit így most aztán tényleg teljes pompájában tündököl. Nagyon csini lett a kis 22 éves járgányunk. :DD
    Nézegettünk a neten autókat. Édesnek kell majd ha terhes lesz hogy könnyen mozogjon. Nagyon úgy néz ki hogy egy sima magyar suzuki swift sedánra lesz csak pénzünk. Remélem az ősszel leesik az ára még mert nincs sok pénzünk. Mint tudjuk szeptemberi terhesség kezdetét jósoltak ezért kezdtem el autókat nézni. :DDD Jobb időben tájékozódni. ;]
    Ma bemegyünk Fehérvárra. Édes somlói galuskát szeretne enni és apámat is meglátogatjuk. Pár papírt alá kell írnom nála és pár órás beszélgetést letudunk az öreggel. :D
    Tegnap elkezdtük nézni újra a szomszédokat a legelejétől. Anyám! Mi volt 87-ben?! Elképesztő! :Y Gyorsba le is tudtuk az első két részt. Este még betoltunk egy romantikus filmet édessel ami felidézte a kezdeteket nálunk. Jó volt így elaludni.
    Ma érkezik haza cuncikánk! nagyon izgulok! Azt terveztük hogy este nála alszunk. A kárpittisztítóval kipucoljuk az ágyunkat és erre fogjuk rá. Biztosan örülni fog nekünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Nem elég hogy kényelmetlen helyünk volt a matracon még cunci többször fent is volt az éjjel és emiatt nem nagyon tudtunk aludni.
    Tegnap délelőtt bent voltunk Fehérváron. Egy gyors látogatást tettünk apámnál és elmentünk abba a cukrászdába ahol sógornőm dolgozik. Somlóit akart enni édes de pechünkre nem volt. Azért ettünk sütit és ettünk utána fagyit is. Még mentünk egy kört a multiáruházakban és jöttünk is haza. Délután nagyot sétáltunk és mikor kint oltunk a Lidl-ben meghozták cuncit. Viszonylag jól érkezett haza. A helyzet elég ciki volt mert ott voltam én is és az apjának a jelenlegi párja. Túléltük a nagy találkozást...
    Ma korai munkába menés lesz cunci miatt. Édes délutános szakba megy és haza kell érnem többé kevésbé időben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Újabb nyomi éjszaka. Ezek a frontok totál kikészítenek... Ráadásul édes leltárelőkészítésen volt ezért később ért haza. Nagyon utáljuk ezt a hetet! Cuncika rendben volt este. Sokat beszélt.
    Tegnap homlokzati hőszigetelésben segédkeztem mert nem volt olyan munka ami szakmámba vág. Talán mától de ez sem biztos. Mindegy mit csinálok csak fizessenek. Újabb gépfejlesztési terveim vannak. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Brutál nehezen ébredtem fel! :Y Nem tudom mi van velem de ki vagyok teljesen... Úgy érzem kezdek fáradni. Lehet amikor hónap végén édes szabin lesz én is kiveszek egy-két napot. Persze a pénz nagy úr. Majd az megmondja mennyire álmodozhatok szabadságról.
    Egy picivel jobb ép építésén töröm a fejemet. Ha már van 2 gép miért ne lehetne egy harmadik is? ;] Ez egy mikroatx-es lap egy Erősebb P4 prescottal és DDR2 memoval lenne. Majd meglátjuk.
    Munkáról nincs mit írnom. Szigetelést csináltunk délelőtt délután pedig kerítésalapot zsaluztunk amit ma be is betonozunk még hajnalban. Utána fingom sincs hová megyünk. Majd ez is alakul. Talán ez is oka a fásultságomnak. Nem szakmában dolgozok és ez nem annyira van az ínyemre. Nem lázadok de tudat alatt nem örülök neki. De most ez van. Tudom hogy szeptembertől tele leszünk tetőmunkával ami viszont már fini lesz.
    Szombaton kalandparkba megyünk a 3 gyerekkel. Kíváncsian várom hogy fog nekik tetszeni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mintha kezdeném utol érni magamat az alvásban. Ma nem ébredtem annyira hullán mint a hét eddigi napjain. Ennek örülök mert munkába menet majd elaludtam a volánnál.
    Tulajdonképpen nem is tudom mit tudnék lejegyezni a naplómba. Semmi nem történik velünk. A szürke hétköznapokat éljük. Rém unalmas így a munka hogy nem a szakmámba dolgozok hanem segédmunkát végzek. Alig van munkám és lassan telik az idő. Remélem mihamarabb visszatalálok a szakmámba mert ez így elég lehangoló. Na mindegy. Most ezt kell szeretni.
    Gépet szeretnék építeni ami picit komolyabb ennél az AMD-nél. Annyira ide szoktunk és jó volna ha kicsit fürgébb lenne. Majd nézelődök. Egyelőre a hétvége teljen el. A kalandpark sok pénzt el fog vinni. Remélem mindenki jól fogja magát érezni.
    Szép napot mindenkinek!

Aktív témák